- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Geçmiş olsun canım hayırdır neyi var babanın . bazen olabiliyo böyle özellikle dışarı gidince ama önemli olan tekrar kaldığın yerden devam edebilmek sıkma canını yarına düzeltirsin senMenüm bugün hiç iyi olmadı. Annemlere gittim, babam yarın ameliyat olacak. Annem beni herhalde hep aç geziyor sandığı için her seferinde bana göre bir sabotajla karşılaşıyorum. Aklınca kıyamıyor banaolan oldu, ağlasamda zırlasamda bir faydası yok artık. Yarın kaldığım yerden devam süper bir menüyle devam edeceğim.
Sabah:
1 litre Detoks çayı
Ara:
1 bardak Altın süt
Öğlen:
1 mandalina
1 küçük çikolatalı bisküvi
Akşam:
1 tabak mantı
Salata
Yazmaya utandım resmencezam neyse razıyım...
Su: 1 litre
Spor: 5 kere 80’er basamaktan 5 kat merdiven in çık - 120 puan
500 zıplama - 1000 puan
4600 adım - 230 puan
14 köprü - 42 puan
Leslie 30 dakika - 210 puan
keşke bi mucize olsa bende eksi olsam ama zoooorKizlar bence bu cuma da cok guzel eksi gorecegiz ve Ilk 3de olcak bizim takim.
Sporlar cok iyi. Menuler de oyle.
Sagliksiz Karbonhidrat yok denecek kadar. Yarin de hafif menu ve yuruyus olsun sporunuz.
geçmiş olsun umarım ciddi bişey değildirMenüm bugün hiç iyi olmadı. Annemlere gittim, babam yarın ameliyat olacak. Annem beni herhalde hep aç geziyor sandığı için her seferinde bana göre bir sabotajla karşılaşıyorum. Aklınca kıyamıyor banaolan oldu, ağlasamda zırlasamda bir faydası yok artık. Yarın kaldığım yerden devam süper bir menüyle devam edeceğim.
Sabah:
1 litre Detoks çayı
Ara:
1 bardak Altın süt
Öğlen:
1 mandalina
Akşam:
1 tabak mantı
Salata
500 zıplama - 1000 puan
4600 adım - 230 puan
14 köprü - 42 puan
Bende sizi ozledim canim benim, oglumun hiper aktivite, dikkat eksikligi hastaligi var.Kaptanım özlendin ya inşallah çözülmeyecek dert değildir
Yaaa deme öyle lütfen kankim cumaya güzel eksi olacak tartılma sakın yarınkeşke bi mucize olsa bende eksi olsam ama zoooor
Dunun menusu guzel olmus canim :)dum mesaji yazmis ama gonderememisim. hemen gönderiyorum.
slmlarr. bugün sabahtan derslerim vardi kahvalti saat 1.30 u buldu.
8 zeytin 2 yumurta domates salatalik 2 kk kasar ve yesillik
aksam
1 karnıyarık 2 catal makarna
su 2.5 litre
12600 adim
1 saat temizlik
@esmeriiimYawrukush Arrietty_
Agzindan bal damliyor kaptanim :))Kizlar bence bu cuma da cok guzel eksi gorecegiz ve Ilk 3de olcak bizim takim.
Sagliksiz Karbonhidrat yok denecek kadar. Yarin de hafif menu ve yuruyus olsun sporunuz.
hastalıktan yeni çıktım regl haftam üst üste binince artı geldi ama eminim ödem felan geçerse güzel bir eksi gelecekYaaa deme öyle lütfen kankim cumaya güzel eksi olacak tartılma sakın yarın
Allah iyilik versin canım inşallah, takiple hallolur umuyorum. Ben de iyiyim ama bu hafta ev ve iş çok yorucu oluyor. Havalar da soğudu iyice. Yuvarlanıp gidiyoruz işte kaptanımBende sizi ozledim canim benim, oglumun hiper aktivite, dikkat eksikligi hastaligi var.
Yine zor bir donemden geciyoruz ama gececek insallah..
Sen nasilsin canim?
24 at inip cikma, harikasin, menun, suyunda guzel canim :))Kızlaaar iyi akşamlar,
İlk öğünüm 130 gr kadar et döner ve salata
Akşam bezelye yemeği, içinde patates ve havuç da vardı onları pek yememeye çalıştım
Su 2,5 lt
6000 adım
600 ip
24 kat inme çıkma
Puan 1572
@Periannem
Allah razı olsun canım moralimi yerine getirdin. Maalesef dediğin gibi ev dışında yemek yendiğinde o diyet illa ki bozuluyorGeçmiş olsun canım hayırdır neyi var babanın . bazen olabiliyo böyle özellikle dışarı gidince ama önemli olan tekrar kaldığın yerden devam edebilmek sıkma canını yarına düzeltirsin sen
geçmiş olsun umarım ciddi bişey değildir
Canim yarin guzel bir menu ile gecirirsin gununu.Menüm bugün hiç iyi olmadı. Annemlere gittim, babam yarın ameliyat olacak. Annem beni herhalde hep aç geziyor sandığı için her seferinde bana göre bir sabotajla karşılaşıyorum. Aklınca kıyamıyor banaolan oldu, ağlasamda zırlasamda bir faydası yok artık. Yarın kaldığım yerden devam süper bir menüyle devam edeceğim.
Sabah:
1 litre Detoks çayı
Ara:
1 bardak Altın süt
Öğlen:
1 mandalina
Akşam:
1 tabak mantı
Salata
500 zıplama - 1000 puan
4600 adım - 230 puan
14 köprü - 42 puan
Ya şimdiden yarının derdine düştüm İnan ne yesem nasıl yapsam diyeKizlar bence bu cuma da cok guzel eksi gorecegiz ve Ilk 3de olcak bizim takim.
Iyi olun gulum, gercekten burasi da sogudu..Allah iyilik versin canım inşallah, takiple hallolur umuyorum. Ben de iyiyim ama bu hafta ev ve iş çok yorucu oluyor. Havalar da soğudu iyice. Yuvarlanıp gidiyoruz işte kaptanım
Acil sifalar Ebrum..Allah razı olsun canım moralimi yerine getirdin. Maalesef dediğin gibi ev dışında yemek yendiğinde o diyet illa ki bozuluyorama toparlarım inşallah.
Geçmiş olsun dilekleriniz içinde teşekkür ederim size. Babam yarın fıtık (kasık) ameliyatı olacak. Çok büyük bir şey değil şükür ama yinede her ameliyatta olduğu gibi riskler falan filan insan endişeleniyor ister istemez.
Ben cuma günü mutlu olacağına inanıyorum canımkeşke bi mucize olsa bende eksi olsam ama zoooor
Ebrucum çok geçmiş olsun inşallah sağlığına kavuşur inşallah. Sporun çok iyi mantı olmasa olurdu ama olmuş artıkMenüm bugün hiç iyi olmadı. Annemlere gittim, babam yarın ameliyat olacak. Annem beni herhalde hep aç geziyor sandığı için her seferinde bana göre bir sabotajla karşılaşıyorum. Aklınca kıyamıyor banaolan oldu, ağlasamda zırlasamda bir faydası yok artık. Yarın kaldığım yerden devam süper bir menüyle devam edeceğim.
Sabah:
1 litre Detoks çayı
Ara:
1 bardak Altın süt
Öğlen:
1 mandalina
Akşam:
1 tabak mantı
Salata
500 zıplama - 1000 puan
4600 adım - 230 puan
14 köprü - 42 puan
kapalı ameliyat mı tabii onun tıbbi bi adı var ama unuttum şimdi ondan mı olacak? öyleyse kolay bi ameliyat bizim ailede herkeste var bende de varAllah razı olsun canım moralimi yerine getirdin. Maalesef dediğin gibi ev dışında yemek yendiğinde o diyet illa ki bozuluyorama toparlarım inşallah.
Geçmiş olsun dilekleriniz içinde teşekkür ederim size. Babam yarın fıtık (kasık) ameliyatı olacak. Çok büyük bir şey değil şükür ama yinede her ameliyatta olduğu gibi riskler falan filan insan endişeleniyor ister istemez.
Kaptanım 10 basamak bir kat hesaplanır yazıyor. 10 in 10 çık 2 kat olur dimi yanlış hesap yapmıyorum24 at inip cikma, harikasin, menun, suyunda guzel canim :))
Allah razı olsun Özgem. Bende senin oğluna acil şifalar diliyorum. Dua edeceğim onun içinAcil sifalar Ebrum..
Cabucak toparlanir babacigin insallah..
Allah razı olsun canım amin inşallah. Allah daha büyük dertler vermesin.Ebrucum çok geçmiş olsun inşallah sağlığına kavuşur inşallah. Sporun çok iyi mantı olmasa olurdu ama olmuş artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?