Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun canım hayırdır neyi var babanın . bazen olabiliyo böyle özellikle dışarı gidince ama önemli olan tekrar kaldığın yerden devam edebilmek sıkma canını yarına düzeltirsin sen

Kizlar bence bu cuma da cok guzel eksi gorecegiz ve Ilk 3de olcak bizim takim.
Sporlar cok iyi. Menuler de oyle.
Sagliksiz Karbonhidrat yok denecek kadar. Yarin de hafif menu ve yuruyus olsun sporunuz.
keşke bi mucize olsa bende eksi olsam ama zoooor

geçmiş olsun umarım ciddi bişey değildir

Dunun menusu guzel olmus canim :)
Nasilsin?

Bende sizi ozledim canim benim, oglumun hiper aktivite, dikkat eksikligi hastaligi var.
Yine zor bir donemden geciyoruz ama gececek insallah..
Sen nasilsin canim?
Allah iyilik versin canım inşallah, takiple hallolur umuyorum. Ben de iyiyim ama bu hafta ev ve iş çok yorucu oluyor. Havalar da soğudu iyice. Yuvarlanıp gidiyoruz işte kaptanım

Geçmiş olsun canım hayırdır neyi var babanın . bazen olabiliyo böyle özellikle dışarı gidince ama önemli olan tekrar kaldığın yerden devam edebilmek sıkma canını yarına düzeltirsin sen
Allah razı olsun canım moralimi yerine getirdin. Maalesef dediğin gibi ev dışında yemek yendiğinde o diyet illa ki bozuluyor ama toparlarım inşallah.

geçmiş olsun umarım ciddi bişey değildir

Geçmiş olsun dilekleriniz içinde teşekkür ederim size. Babam yarın fıtık (kasık) ameliyatı olacak. Çok büyük bir şey değil şükür ama yinede her ameliyatta olduğu gibi riskler falan filan insan endişeleniyor ister istemez.

Canim yarin guzel bir menu ile gecirirsin gununu.
Babanin nesi var, gecmis olsun..

Kizlar bence bu cuma da cok guzel eksi gorecegiz ve Ilk 3de olcak bizim takim.
Sporlar cok iyi. Menuler de oyle.
Sagliksiz Karbonhidrat yok denecek kadar. Yarin de hafif menu ve yuruyus olsun sporunuz.
Ya şimdiden yarının derdine düştüm İnan ne yesem nasıl yapsam diye gündüz için karnıbahar haşladım yoğurtla yicem akşama da mantar sote düşünüyorum uygun olur tartı öncesi sanki

Allah iyilik versin canım inşallah, takiple hallolur umuyorum. Ben de iyiyim ama bu hafta ev ve iş çok yorucu oluyor. Havalar da soğudu iyice. Yuvarlanıp gidiyoruz işte kaptanım
Iyi olun gulum, gercekten burasi da sogudu..
Tam mevsim gecisi hasta olmayalim hic birimiz :)

Acil sifalar Ebrum..
Cabucak toparlanir babacigin insallah..

Ebrucum çok geçmiş olsun inşallah sağlığına kavuşur inşallah. Sporun çok iyi mantı olmasa olurdu ama olmuş artık

kapalı ameliyat mı tabii onun tıbbi bi adı var ama unuttum şimdi ondan mı olacak? öyleyse kolay bi ameliyat bizim ailede herkeste var bende de var çok kısa sürede ameliyat halinden kurtuldu olan herkes hayatına devam etti.Sizinde öyle olur inşallah.

Acil sifalar Ebrum..
Cabucak toparlanir babacigin insallah..
Allah razı olsun Özgem. Bende senin oğluna acil şifalar diliyorum. Dua edeceğim onun için
Ebrucum çok geçmiş olsun inşallah sağlığına kavuşur inşallah. Sporun çok iyi mantı olmasa olurdu ama olmuş artık
Allah razı olsun canım amin inşallah. Allah daha büyük dertler vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…