Hayirli cumalar canim, gunun cok keyifli gecer umarim.Günaydın, hayırlı cumalar kızlarYeni bir haftaya tartı da eksi görüp gülümseyerek başladığınız bir gün diliyorum
Doğru diyorsun gülüm herkes birbiriyle uyum içerisinde. Sinerji tutmuşEvet canim benim burada sadece kendimizi degil, tum arkadaslari dusunuyoruz, o yuzden aile gibi oluyoruz.
Canim takimimiz eski gunlerdeki gibi secmece, herkes sanki ozellikle secilmis, birbirimizi bulmusuz :)
Haftanin son menu paylasimi da guzel olmus canim :)
Cok uzuldum, Allah sifa versin biran evvel insallah...
Tam persembe menusu olmus canim :)
Cok az yemissin canim oldukca hafif bir persembe olmus :)
Cok sevindim gulum :)
Evet emziriyorsun canim, ekmek niyetine yarim simit ye :)
Makaron yememenide ayrica tebrik ediyorum, harikasin :)
Simitin tam olmasi haric cok guzel bir gun olmus canim :)
Guzel bir persembe menusu daha :)
Adimlar ,menu, su cok guzel canim :)
Gecmis olsun kuzum agrin kalmaz bugune insallah..
Baharcim guzel bir gun olmus yine :)
Ameliyatı için geçmiş canım, dün görüntülü konuştuk ama koronadan dolayı ziyaret edemiyoruz. Bugün vizite de ne diyecekler bakalım. Ama yani atlattı Allah’a şükürHayirli cumalar canim, gunun cok keyifli gecer umarim.
Babandan haber var mi Ebrucum?
Cok sukur canim, kolaylikla da iyilesir insallah..Doğru diyorsun gülüm herkes birbiriyle uyum içerisinde. Sinerji tutmuş
Ameliyatı için geçmiş canım, dün görüntülü konuştuk ama koronadan dolayı ziyaret edemiyoruz. Bugün vizite de ne diyecekler bakalım. Ama yani atlattı Allah’a şükür
Canim menu bildirimini ekledim tablomuza , yazdigin icin tesekkurler :)
Yani ama rgl oldummEvet canim benim burada sadece kendimizi degil, tum arkadaslari dusunuyoruz, o yuzden aile gibi oluyoruz.
Canim takimimiz eski gunlerdeki gibi secmece, herkes sanki ozellikle secilmis, birbirimizi bulmusuz :)
Haftanin son menu paylasimi da guzel olmus canim :)
Cok uzuldum, Allah sifa versin biran evvel insallah...
Tam persembe menusu olmus canim :)
Cok az yemissin canim oldukca hafif bir persembe olmus :)
Cok sevindim gulum :)
Evet emziriyorsun canim, ekmek niyetine yarim simit ye :)
Makaron yememenide ayrica tebrik ediyorum, harikasin :)
Simitin tam olmasi haric cok guzel bir gun olmus canim :)
Guzel bir persembe menusu daha :)
Adimlar ,menu, su cok guzel canim :)
Gecmis olsun kuzum agrin kalmaz bugune insallah..
Baharcim guzel bir gun olmus yine :)
canim benim gec kaldigim icin kusuruma bakma lutfen. gece kafami nasil yastiga koydugumu bilmiyorum hemen uyuyup kaliyorum son günlerde.Canim menu bildirimini ekledim tablomuza , yazdigin icin tesekkurler :)
Harikasin Eminecim, ne guzel eksi :)
Hayirlisi olsun gulum, en azindan agri kesicini alirsin disciye gidene kadar.Yani ama rgl oldumm
Onemli degil canim, tahmin ederim ,3 cocuk, is, ev isi cok zor senin durumun.canim benim gec kaldigim icin kusuruma bakma lutfen. gece kafami nasil yastiga koydugumu bilmiyorum hemen uyuyup kaliyorum son günlerde.
Tebrikler Zeynebim :)
Zeynebim dikkatli bakinca 64e oldukca yakin ama 64 degil.
Haftanin ilk eksisiii
Hayirlisi olsun gülüm, vardir Rabbimin bir bildigi. Regl oldugun icin de mutlu ol, cünkü regl olmasan hamile kalma sansin da olmazdi. Sana kendi hayatimdan kisacik bir sey anlatmak istiyorum, belki az da olsa senin umudunu toplayip yeni günlere pozitif düsünerek yelken acmani saglar ki umudunu kaybettigini düsünmüyorum zaten ♥ 2015 de 2,5 senedir bebek hasretiyle yanip tutusurken hamile kalip düsük yaptim, ilk bir kac gün agladim zirladim sonra da kendime dedim ki, kizim ne üzülüyorsun bu sana Rabbimin "hamile kalabiliyorsun sana evlat nasip edecegim ama henüz vakti degil" deme sekli... Öyle düsünerek kendimi toparladim. Olumsuzluklar senden uzak olsunYani ama rgl oldumm
Tebrikler kaptanim
Canim fittrack tartisi cok hosuma gitti bir bak istersen belki sende begenirsin. Benim ki withings'in tartisi, memnunum onu da tavsiye ederim. Fittrack daha fazla ölcüm yapiyor, o yüzden biraz daha hosuma gitti.
Aminn tartı yanlış çıkabilir mi regıl zamanın da ?Harikasin Eminecim, ne guzel eksi :)
Hayirlisi olsun gulum, en azindan agri kesicini alirsin disciye gidene kadar.
Insallah sifa olur...
Onemli degil canim, tahmin ederim ,3 cocuk, is, ev isi cok zor senin durumun.
Allah kolaylik versin kuzum..
Evet haklısın Allah geçiktiriyorsa güzelleştiriyordurHaftanin ilk eksisiiitebrik ederim canim
Hayirlisi olsun gülüm, vardir Rabbimin bir bildigi. Regl oldugun icin de mutlu ol, cünkü regl olmasan hamile kalma sansin da olmazdi. Sana kendi hayatimdan kisacik bir sey anlatmak istiyorum, belki az da olsa senin umudunu toplayip yeni günlere pozitif düsünerek yelken acmani saglar ki umudunu kaybettigini düsünmüyorum zaten ♥ 2015 de 2,5 senedir bebek hasretiyle yanip tutusurken hamile kalip düsük yaptim, ilk bir kac gün agladim zirladim sonra da kendime dedim ki, kizim ne üzülüyorsun bu sana Rabbimin "hamile kalabiliyorsun sana evlat nasip edecegim ama henüz vakti degil" deme sekli... Öyle düsünerek kendimi toparladim. Olumsuzluklar senden uzak olsun
Regli zamani bir miktar kilo alinabilir canim..Aminn tartı yanlış çıkabilir mi regıl zamanın da ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?