Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Doğru diyorsun gülüm herkes birbiriyle uyum içerisinde. Sinerji tutmuş
Hayirli cumalar canim, gunun cok keyifli gecer umarim.
Babandan haber var mi Ebrucum?
Ameliyatı için geçmiş canım, dün görüntülü konuştuk ama koronadan dolayı ziyaret edemiyoruz. Bugün vizite de ne diyecekler bakalım. Ama yani atlattı Allah’a şükür

Cok sukur canim, kolaylikla da iyilesir insallah..
Tekrar gozunuz aydin :)

Canim menu bildirimini ekledim tablomuza , yazdigin icin tesekkurler :)

Yani ama rgl oldumm

gecen hafta 75.5
bu hafta 74.7
fark -0.8
%1.05
esmeriiim Yawrukush Eki Görüntüle 2709235
Harikasin Eminecim, ne guzel eksi :)

Yani ama rgl oldumm
Hayirlisi olsun gulum, en azindan agri kesicini alirsin disciye gidene kadar.
Insallah sifa olur...

canim benim gec kaldigim icin kusuruma bakma lutfen. gece kafami nasil yastiga koydugumu bilmiyorum hemen uyuyup kaliyorum son günlerde.
Onemli degil canim, tahmin ederim ,3 cocuk, is, ev isi cok zor senin durumun.
Allah kolaylik versin kuzum..

Kilolarimizi hatirlayalim kizlar :)
Alp_BuRc canim deneme suren doldu, esas listeye dahil olmak istiyor musun?Her zaman aktif olup , menulerini, kilo bildirimlerini takim icin duzenli sekilde yapmalisin.Ve listeye dahil olduktan sonra 2 ay izin alamiyorsun.Tum bu kurallari kabul ediyor musun canim?
bnnu Banucum 695. etapta izne ayrilmistin, 696 ve 697. etaplarda listeye giremiyorsun (en az 2 hafta izinli olmak zorunlulugu var) dolayisiyla seni haftaya listemize ekleyebilecegim canim :)
B barga Baharcim tartida bugunun tarihi ve kullanici adinin oldugu bir kagit ile bildirimini bekliyorum, listeye donuyorsun canim :)

*** 4. Takım 697. Etap ***

MorVampirella(68.3///%) Gecen hafta bildirimde bulunmadigi icin yuzdesi 2'ye bolundu.
sserendipity (75.5///%)
GCA (57.6///%)
blume90 (51.7///%) Gecen hafta bildirimde bulunmadigi icin yuzdesi 2'ye bolundu.
_Vera_ (67///%)
Smneapdullah (73.5///%) 2 kez bildirimde bulunmadi, yuzdesi 3'e bolundu.
Arietty_ (64.1///%)
Sivaskayseri (105.4///%)
Nanekekik (81.5///%) Kilosu sabit.
pisi pisi kopatim (66.1///%)
Canfeb (65.9///%)

Ozlemlerhayallar (69.9///%) Yeni uye, baslangic tarihi:05.10.2020, baslangic kilosu:72.6 , hedef:60
barga (73.4///%) 689. etapta izne ayrilan uye geri dondu, yuzdesi 8'e bolundu.

4. Takım ortalaması: %

***Citir mi Citirlar (Yarisma disi listemiz) 697. Etap***

stitch (68///%) 67.4 kg ile, 658.etapta izne ayrildi.
Tekrar dene (75.7///%) 695. etapta 77.2 kg ile diskalife edilen uye geri dondu, baslangic tarihi: 10.10.2020, baslangic kilosu:77.2, hedef:65
Birgaripyolcu06 (80.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi:10.10.2020, baslangic kilosu:82, hedef:65
periannem (71.1///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 15.10.2020, baslangic kilosu
:71.1, hedef:50

bnnu (59.7///%) 695. etapta izne ayrilan uye geri dondu.
Fitfiliz (69.6///%) 629. etapta 64.7 kg ile mezun olan uye geri dondu.
Yawrukush (68.3///%) 643. etapta mezun olan uye geri dondu ,baslangic kilosu:70.1, hedef:60
Beklenen2 (70.1///%) Saglik sorunlari nedeniyle 681. etapta saglik iznine ayrildi.
esmeriiim (62///%) Yeni uye, baslangic tarihi:31.05.2020, baslangic kilosu:66.1 , hedef:59
Tanssss (70.9///%) 690. etapta izne ayrildi.
aydingelini (66.2///%) 695. etapta izne ayrildi.
fyzanur (57.3///%) Saglik sorunlari nedeniyle 681. etapta saglik iznine ayrildi.
Hyperborea17 (58.1///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 16.06.2020, baslangic kilosu:62.6 , hedef:55

gecen hafta 75.5
bu hafta 74.7
fark -0.8
%1.05
esmeriiim Yawrukush Eki Görüntüle 2709235
Haftanin ilk eksisiii tebrik ederim canim
Yani ama rgl oldumm
Hayirlisi olsun gülüm, vardir Rabbimin bir bildigi. Regl oldugun icin de mutlu ol, cünkü regl olmasan hamile kalma sansin da olmazdi. Sana kendi hayatimdan kisacik bir sey anlatmak istiyorum, belki az da olsa senin umudunu toplayip yeni günlere pozitif düsünerek yelken acmani saglar ki umudunu kaybettigini düsünmüyorum zaten ♥ 2015 de 2,5 senedir bebek hasretiyle yanip tutusurken hamile kalip düsük yaptim, ilk bir kac gün agladim zirladim sonra da kendime dedim ki, kizim ne üzülüyorsun bu sana Rabbimin "hamile kalabiliyorsun sana evlat nasip edecegim ama henüz vakti degil" deme sekli... Öyle düsünerek kendimi toparladim. Olumsuzluklar senden uzak olsun

Harikasin Eminecim, ne guzel eksi :)

Hayirlisi olsun gulum, en azindan agri kesicini alirsin disciye gidene kadar.
Insallah sifa olur...

Onemli degil canim, tahmin ederim ,3 cocuk, is, ev isi cok zor senin durumun.
Allah kolaylik versin kuzum..
Aminn tartı yanlış çıkabilir mi regıl zamanın da ?

Evet haklısın Allah geçiktiriyorsa güzelleştiriyordur çookk teşekür ederim balım çok sevdim ben kadınlar kulübünü daha doğrusu kardeşler kulübü olabilirdi çünkü en güzel yanı tanımadığın insanların tanıdığın insanlardan kat ve kat daha temiz ve saf olması iyiki tanıdım seni Sizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…