8 e kadar eklesemBirgaripanne gulum gecmis olsun, nasilsin, kilo bildiriminde kullanici adin ve tarih yok, bugun listeye alamayiz seni...
Beni de ekle canim gelecek haftaki hedefim 69.5
İSİM CUMA TARTISI PAZARTESİ TARTISI CUMA HEDEFİ DURUM E English_teacherrr 105.4 105.0 104.0 esmeriiim 62.0 62.5 61.8 G GCA 57.6 58.4 57.5 Birgaripyolcu06 80.5 80.2 79.5 @bnnu 59.7 60.3 59.8 Arrietty_ 64.1 63.9 63.5 sserendipity 75.5 75.4 74.8 @_Vera_ 67.0 68.2 66.8 Canfeb 65.9 65.7 64.9 Alp_BuRc 69.9 69.3 69.0 North River 81.5 82.2 80.5 Fitt_anne 75.7 75.4 74.5 E-brulim 71.7 71.1 70.7 P Periannem 71.1 69.5 69.9 stitch 68.0 68.6 67.5 B Beklenen2 70.1 ? 69.5
Hedefi bu hafta tutturamayan çıtırlar nerede hata yaptıklarını yazmalılar.Hatamızı görelim ki haftaya hedef yolunda tekrar bize engel olmasın.Beni etiketleyerek yazarsanız çok mutlu olurum.CUMA HEDEF SONUÇLARIMIZ KIZLAAAR.
Bazı arkadaşlarım 100 gramla kaçırdı hedefi malesef
2 adet emojimiz var ve anlamları.
: hedefi tutturdu
: bu hafta hedefi tutturamadı
Evet bi soda içim belki iyi gelir bu kadar yemezdim normalde de işte abarttım birazKatılan herkesi tebrik ediyor ve üçüncülüğümüzleSismaniye gurur duyuyorum. Amma velakin bu hafta birinci ve ikinci gelenler önümüzde ki hafta için ümitlenmesinler
Geçmiş olsun gülüm belki soda rahatlatır. Çokta abartılı gelmedi bana
Suyun sporun güzel
Aramiza katilabilirsiniz, asagidaki formu doldurursaniz sizi daha yakindan taniyabiliriz.merhaba, ben de katılabilir miyim size çok iyisiniz vallahi
Tek takiliyormusuz bu hafta sanirim canim.Eş seçiyor muyuz herkes tek mi takılıyor kaptanım
Canim tarti sorunun olmamali, pil tak, haftaya bildirimini yap. :)8 e kadar eklesem
Tarti calismadi zaten
Yeni bir tarti alincaya kadar mi beklesem yoksa pil degistirince duzelir mi bilmiyorum ki
Beni de ekle canim gelecek haftaki hedefim 69.5
Yok kuzum birazdan yapacagim sporlarimi. Sen yaptin mi
Sindirmene yardımcı olur inşallah. Neyse ödül günü bugün, yarından itibaren yine normal haline geri dönersin.Evet bi soda içim belki iyi gelir bu kadar yemezdim normalde de işte abarttım biraz
Yapamadım henüz, babam taburcu oldu geçmiş olsuna geldik. Ödülün dibine vurdum eve gidince bayılana kadar sporYok kuzum birazdan yapacagim sporlarimi. Sen yaptin mi
Geçmiş olsun canımYapamadım henüz, babam taburcu oldu geçmiş olsuna geldik. Ödülün dibine vurdum eve gidince bayılana kadar spor
Tekrar gecmis olsunYapamadım henüz, babam taburcu oldu geçmiş olsuna geldik. Ödülün dibine vurdum eve gidince bayılana kadar spor
İnşallah canımSindirmene yardımcı olur inşallah. Neyse ödül günü bugün, yarından itibaren yine normal haline geri dönersin.
Canim vardiniz mi evinizeGeçmiş olsun canım
Tamam KaptanimCanim tarti sorunun olmamali, pil tak, haftaya bildirimini yap. :)
Vay vay vayHaftanin yarisi
Evet bu hafta degisiklik olsun dedim
Bu hafta es yarisi yerine tek yarisiyoruz.
Istediginiz sporu yapabilirsiniz. Tek bir kural var. Oda haftanin 1.olan uyeleri @_Vera_ veHyt-123 spor Challenge ile gelirse gun icinde, onu yapmak zorundayiz
Önemli duyuru
Lütfen spor puanlarini hesaplamayi unutmayin. Hesabi yapilmayan sporu eklemiyorum listeye
Puan hesaplama seklini hatirliyalim :
EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI
1 adet ipsiz ip atlama ya da ziplama egzersizi= 2 PUAN
Ev islerinin 1 dakikasi= (temizlik,utu, yemek hazirlama vs) = 2 PUAN
1 adet mekik ya da herhangi bir karin egzersizi= 3 PUAN
1 adet squat ya da wallsit egzersizi = 3 PUAN
1 adet dizleri karnimiza cekerek oldugumuz yerde kosma egzersizi = 3 PUAN
1 adet jumping jack hareketi = 3 PUAN
10 adet merdiven cikmak ya da inmek = 3 PUAN
1 adet twist egzersizi = 3 PUAN
Bahce islerinin 1 dakikasi = 3 PUAN
1 dakika kosu: 4 PUAN
1 dakika dans etme egzersizi = 4 PUAN
1 dakika yuruyus egzersizi= 4 PUAN
1 dakika callanectics egzersizi = 4 PUAN
100 adim = 5 PUAN
1 dakika tabata egzersizi = 5 PUAN
1 dakika yoga egzersizi = 5 PUAN
1 dakika Leslie ile yuruyus = 7 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 7 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 7 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 7 PUAN
1 dakika reformer egzersizi = 7 PUAN
1 dakika zumba= 7 PUAN
1 dakika kardiyo ya da herhangi bir fitness egzersizi= 10 PUAN
1 dakika crossfit egzersizi = 10 PUAN
1 dakika P90X egzersizi = 10 PUAN
1 dakika plank egzersizi = 10 PUAN
1 dakika yuzme egzersizi= 10 PUAN
Yawrukush Birgaripanne @_Vera_
Hyt-123
E English_teacherrrCanfeb
Sismaniye E-brulim
Arrietty_ Birgaripyolcu06
P Periannem G GCA
Fitt_anne B Beklenen2
North River Alp_BuRc
sserendipity esmeriiim
B bargastitch
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?