Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hayir canim, hedefinin &90inin tamamlaman yeterli.
Mezun olmak istiyor musun?
Hemen bilgilerini kontrol ederim istersen..
Kuzum zaten %90 olmadı sanırım gram farkıyla kaçıyor. 55 kg de olabilir aslında yeni hedef
aa geçirmişim saati ama yok istemiyorum kaptanım 55 yapalım hedefimi o zaman

Kızlaaar Arrietty_ kaptanımdan aldığım yetkiye dayanarak sizlere bir hafta sonu challenge getirmek istiyorum. Oldukça eğlenceli bişey. Üstelik evde bebeğinizle birlikte yapabileceğiniz 15 dklık bişey.
Bu 1.part 15dk
Eğer sevipte sabah 1.yi akşam 2.yi yapmak istiyorum diyen kankilerime buyrun 2. Part
Hareketleri birebir aynı yapmak zorunda değilsiniz elbette ben bazen kendimden de hareketler katıyorum. Ama kasları mükemmel çalıştırıyor.

...LUTFEN OKUYUN...

Arkadaslar ben, diger kaptanlarimiz sizler icin elimizden geldigince,sartlarimiz el verdigince ilgilenip, tablolar,yarismalar,eslesmeler vs hazirlamaya calisiyoruz.
Bunlarin karsiliginda hicbir maddi kazancimiz yok, sadece takimimiz derece alinca,sizler kilo verince mutlu oluyoruz.

Lutfen sizlerde menulerinizi duzenli bir sekilde yazmaya, menulerinizde odul ogunleri haricinde kacamak yapmamaya, cuma gunleri kilo bildirimlerinizi olmasi gerektigi gibi kurallara uygun yapmaya, (fotografli tarti bildirimi ve fotografta kullanici adiniz ile, ogunun tarihinin yazili oldugu kagit),takim kurallarina uyup aktif olmaya ozen gosterin!!
Esas listedeki uyeler sizlerin daha dikkatli olmasi lazim, kilo veremediginiz haftalarda, arti geldiginizde, bildirim yapmadiginizda takimimizin yuzdesi dusuyor,yarismada basarimiz dusuyor! Hatta bazi durumlarda sadece o hafta degil, bir sonraki haftada yuzdeleriniz bolunuyor,dolayisiyla takim icin hic iyi olmuyor.

Ben hep ilimli, sizlere karsi anlayisli davranmaya calisiyorum, ozel-istisnai ve saglik durumlarinida bundan ayri tutuyorum, ancak bugunden itibaren ;

☆3 gun ust uste menusunu yazmayan uyeyi,menu tablosundan cikartacagim,
☆Mazeretsiz bir sekilde kilo bildirimi yapmayan uye, o haftaki es-spor yarismalarina ,tablolara katilamayacak,bunu tekrarlarsa,listede ise izne ayrilacak,liste disindaysa listeye dahil olamayacak,
☆Aktif katilim gostermeyen uyelere uyari cezasi verecegim, tekrarlarsalar listedeyseler izne ayrilacaklar,liste disinda kilo veriyorlarsa,listeye dahil olamayacaklar.
☆Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren, odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde) Arrietty_ kaptanim seni etiketleyip yazacagim bunu.

Hepinizi cok seviyorum, emek verip ,cabaladiginizin farkindayim, bu yeni kurallarla daha guzel kilolar veririz umarim

Son düzenleme:
Kuzum zaten %90 olmadı sanırım gram farkıyla kaçıyor. 55 kg de olabilir aslında yeni hedef

aa geçirmişim saati ama yok istemiyorum kaptanım 55 yapalım hedefimi o zaman
Gulum mezun ettim ben seni, sen mezuniyet karneni al , 55e inmeye devam et..
Eger yarismaya devam etmeyi cok istiyorsan editore yazip duzenleme yapabiliriz..

Canim hedefine ulasmaya bu kadar az kalmisken azicin disini sIksan basarirsin
çok zarlanıyorum canım ,nasıl olacak bilmiyorum ,senin nasıl gidiyor ,rahat yapabiliyor musun ?
hedefin kaçti Feyza’cım ya yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin sanıyorum
49 canım . 9 kilom var daha
ayyyy benim aklımda sen hep hazalsın benim için tekrar ismini söyler misin canım ya çok utandım .
inşaallah güzel gelir sonucun . bizede haber ver , şimdi iyi msiin peki

@_Vera_ ben hedefi tutturamadım canım malesef regl dem dolayı. Sürekli günüm gelmesine rağmen olamadım ve aşırı rahatsızlık yaptı
Regl ise engelimiz zaten haftaya harika bir eksi gelir
Kabızlık çok sıkıntılı kaptanım çok çok iyi biliyorum.Bekunis diye bitkisel bir laksatif var tavsiye ederim 1 tane içerek sorununu çözebilirsin.
Ellerine sağlık canım. Hedefimi 100 gram ile kaçırdım, sorumlusu mantıdır.
Hain mantı o halde bu hafta mantı ve türevlerini yemiyoruz canım rakibem
@_Vera_ benim sebebim ufakta olsa bu hafta kacamkli geçmesi ve sabah erken tartilmaninda etkisi olabilir belki ama evimde herşey daha güzel olacak inşallah
Tatilde iken elbette olur böyle şeyler bu hafta telafi haftası olucak ama eminim
Güzel bir gün olmuş
Yeni kurallar takımımıza hayırlı olsun kaptanım eline sağlık. Ne kadar fedakarlıklar yaptığını ve emek verdiğini hepimiz görüyoruz.Pamuk gibi bir kalbin var.Seviliyorsun

23 ekim menüm
sabah : 2 dilim kızarmış ekmek ,üzerine 2dilim kaşar peyniri
peynir
domates
yulaflı yumurta

ara : yarım elma
3 kaşık yoğurt
2 ceviz

öğlen : salata
4 kaşık kuru fasulye
yoğurt

ara : 1 tane form bisküvi
1 ceviz
2 kaşık yoğurt

akşam : salata
menemen
1dilim ekmek
peynir

su : 1 litre
spor : yok
Yawrukush Arrietty_ Birgaripanne

Günün özeti

Ilk ogun saat 11 de
Falafel ve sebzeli Wrap
Yarisini yedim sonra aklima foto geldi
400 kalori civari

Aksam 17.00
200 gr Alabas oturtma :))

Su 3 L
Spor
13bin adim 650 puan
30dk Bikeerg 210 puan
90 Squat 270 puan
75 Mountain climbers 225
75 db curl 150 puan ( Yawrukush 2puandan hesapladim tanesini, listede yoktu veya ne ustune hesaplamaliyim bulamadim)
75 lat. Raise 150 puan
Toplam 1655 puan

Yaa Yawrukush üzümdüm 6. Olmamıza amaaan neyse sen beni mezun ettiysen liste halinde
Gulum mezun ettim ben seni, sen mezuniyet karneni al , 55e inmeye devam et..
Eger yarismaya devam etmeyi cok istiyorsan editore yazip duzenleme yapabiliriz..
yok kaptanım gerek yok buralardayım zaten liste dışı olayım karne nasıl alınıyor kaptnaım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…