Kolay gelsin kaptanım
Soyle motive eden bir arkadasim olmadiKolay gelsin kaptanımAkıttığın her ter damlası yağ oranından eksilsin
Olurmu kaptanım seni de biz motive ederizzSoyle motive eden bir arkadasim olmadi
Bak hele bak tarafini secti
Evet ozlu bir soz bekliyorum o zamanOlurmu kaptanım seni de biz motive ederizz
Kuzum zaten %90 olmadı sanırım gram farkıyla kaçıyor. 55 kg de olabilir aslında yeni hedefHayir canim, hedefinin &90inin tamamlaman yeterli.
Mezun olmak istiyor musun?
Hemen bilgilerini kontrol ederim istersen..
aa geçirmişim saati ama yok istemiyorum kaptanım 55 yapalım hedefimi o zaman
Telden yaparsın kaptanım hatta Bluetooth varsa tel ekranını televizyona yansıtMaalesef tv de net yok
Pc de babam gilde bakalim unutmazsam olur
Gulum mezun ettim ben seni, sen mezuniyet karneni al , 55e inmeye devam et..Kuzum zaten %90 olmadı sanırım gram farkıyla kaçıyor. 55 kg de olabilir aslında yeni hedef
aa geçirmişim saati ama yok istemiyorum kaptanım 55 yapalım hedefimi o zaman
çok zarlanıyorum canım ,nasıl olacak bilmiyorum ,senin nasıl gidiyor ,rahat yapabiliyor musun ?Canim hedefine ulasmaya bu kadar az kalmisken azicin disini sIksan basarirsin
49 canım . 9 kilom var dahahedefin kaçti Feyza’cım ya yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin sanıyorum
ayyyy benim aklımda sen hep hazalsın benim içincok guzelmis
o daha guzel iste, hep armut seklini koruyorsun, benim gibi kilo aldikca ortadan sismek hic guzel durmuyor
o ne guzel eksi oyle
Hazal mi, o da guzel isimmis
Geldim canim, hadi gel sende ama covidden yogun geciyor sanirim senin isler
oysa ne de az kaldi mezuniyete, ama almamissin kilo supersin
ayy ben de turk marketine gidebilirsem simit alayim
ay evet, nasil mutlu olsum.. hep 2ileri 1geri gidiyorum, umarim haftaya 66 olur
sen cok guzel gidiyorsun her hafta
canim, bildigim hedefinin 10% ustu ile mezun olabiliyorsun istersen, Ozge yine kesin soyler.
ama 56nin altina inicem dersen orada sinir yok
inşaallah güzel gelir sonucun . bizede haber ver , şimdi iyi msiin pekiTebrikler canim
Ya sende bende en yakinlarima soylerim ama wp de reklam yapmam onu soyluyorum
Saol canim
Tebrikler canim
Aaa o bu hafta mi yine birinciyim desene
Tesekkur ederim canim
Normalden 5 gun once adet oldum ve kanama bir degisik geldi
Ustelik zanci bel agrisi hic bir belirti yoktu
Doktorda gebelik dusuk var mi diye bakti kan degerlerine falan da normal cikti kadin doguma randevu alicam
Acilden baktirdim
Regl ise engelimiz zaten haftaya harika bir eksi gelir@_Vera_ ben hedefi tutturamadım canım malesef regl dem dolayı. Sürekli günüm gelmesine rağmen olamadım ve aşırı rahatsızlık yaptı
Kabızlık çok sıkıntılı kaptanım çok çok iyi biliyorum.Bekunis diye bitkisel bir laksatif var tavsiye ederim 1 tane içerek sorununu çözebilirsin.@_Vera_
Eline gozune saglik
Benim tutturamama sebebim kabizlik sorunu diye dusunuyorum. Belkide spordan dolayi kas kutlem artti.
Genelde oyle bir durumum var cunku.
Ben kendi vucudumu cozdum ama. 300gr dan fazla veremem o yuzden hedeflerimi fazla abartmamam gerek
Hain mantı o halde bu hafta mantı ve türevlerini yemiyoruz canım rakibemEllerine sağlık canım. Hedefimi 100 gram ile kaçırdım, sorumlusu mantıdır.
Tatilde iken elbette olur böyle şeyler bu hafta telafi haftası olucak ama eminim@_Vera_ benim sebebim ufakta olsa bu hafta kacamkli geçmesi ve sabah erken tartilmaninda etkisi olabilir belki ama evimde herşey daha güzel olacak inşallah
Güzel bir gün olmuşBugünki menum
Sabah
1bardak latte
kapya biber kızartması (2adet)
1dilim ekmek
Öğle
1kase şehriye çorbası
aksam
1karniyarik
1kase yoğurt
Su 2lt
Spor 30 dk yürüyüş 120puan
Ev işi 2 saat 240 puan
Toplam 360 puan
Yawrukush
Yeni kurallar takımımıza hayırlı olsun kaptanım eline sağlık. Ne kadar fedakarlıklar yaptığını ve emek verdiğini hepimiz görüyoruz.Pamuk gibi bir kalbin var.SeviliyorsunArkadaslar ben, diger kaptanlarimiz sizler icin elimizden geldigince,sartlarimiz el verdigince ilgilenip, tablolar,yarismalar,eslesmeler vs hazirlamaya calisiyoruz.
Bunlarin karsiliginda hicbir maddi kazancimiz yok, sadece takimimiz derece alinca,sizler kilo verince mutlu oluyoruz.
Lutfen sizlerde menulerinizi duzenli bir sekilde yapmaya, menulerinizde odul ogunleri haricinde kacamak yapmamaya, cuma gunleri kilo bildirimlerinizi olmasi gerektigi gibi kurallara uygun yapmaya, (fotografli tarti bildirimi ve fotografta kullanici adiniz ile, ogunun tarihinin yazili oldugu kagit),takim kurallarina uyup aktif olmaya ozen gosterin!!
Esas listedeki uyeler sizlerin daha dikkatli olmasi lazim, kilo veremediginiz haftalarda, arti geldiginizde, bildirim yapmadiginizda takimimizin yuzdesi dusuyor,yarismada basarimiz dusuyor! Hatta bazi durumlarda sadece o hafta degil, bir sonraki haftada yuzdeleriniz bolunuyor,dolayisiyla takim icin iyi olmuyor.
Ben hep ilimli, sizlere karsi anlayisli davranmaya calisiyorum ancak bugunden itibaren ;
☆3 gun ust uste menusunu yazmayan uyeyi,menu tablosundan cikartacagim,
☆Mazeretsiz bir sekilde kilo bildirimi yapmayan uye, o haftaki es-spor yarismalarina ,tablolara katilamayacak,bunu tekrarlarsa,listede ise izne ayrilacak,liste disindaysa listeye dahil olamayacak,
☆Aktif katilim gostermeyen uyelere uyari cezasi verecegim, tekrarlarsalar listedeyseler izne ayrilacaklar,liste disinda kilo veriyorlarsa,listeye dahil olamayacaklar.
☆Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren, odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)Arrietty_ kaptanim seni etiketleyip yazacagim bunu.
Hepinizi cok seviyorum, emek verip ,cabaladiginizin farkindayim, bu yeni kurallarla daha guzel kilolar veririz umarim
Ay bilemedim ne yazacağımıEvet ozlu bir soz bekliyorum o zaman
Kaptanım ayıpsın ben hepinize yeterim. Hele sen bir Arrietty kaptanım gibi sporları döktür ben sana mısralar yazarımSoyle motive eden bir arkadasim olmadi
Bak hele bak tarafini secti
yok kaptanım gerek yok buralardayım zaten liste dışı olayımGulum mezun ettim ben seni, sen mezuniyet karneni al , 55e inmeye devam et..
Eger yarismaya devam etmeyi cok istiyorsan editore yazip duzenleme yapabiliriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?