Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlaaar, dün Kızım okuldan gelince boğazım acıyor dedi. Soğuk algınlığı gibi sanki ama doktora gideceğiz önemli bir şey çıkmaz inşallah. Dün yazamadım menümü
İlk öğün et haşlama ve yoğurt
Akşam mantı ve iki küçük ekler
Su 2 lt
Spor 200 ip ve 9000 adım

Geçmiş olsun canım inşallah kötü bişe değildir

Günaydın herkese keyifli hafta sonları
Sabah tartıya çıkmak gibi bir gaflette bulundum tüm odemimle 85 i gordum hemen kabak sipariş ettim ,salata malzemesi , tok baligi , hellim benim bu haftaki menü belli yani ödem atmak lazım çok fena durumdayim

Günaydın canım ödemin varsa yeşil çay detoksu mutlaka yapmalısın çok işe yarıyo bide kabak detoksu yapabilirsin 2 3 gün

Günaydın canım ödemin varsa yeşil çay detoksu mutlaka yapmalısın çok işe yarıyo bide kabak detoksu yapabilirsin 2 3 gün
Canım bebeğim daha 4 aylık yeşilçay içemiyorum ama kabak tüketmek bana iyi geliyor bol bol da rezene içeceğim artik

Yoldan geldin ama onuda hesaba kat. Saatlerce oturdun ödem toplamasi gayet beklenir bir durum.
Suyu arttir menulerine zaten hakimsin ne yapacagini planlamissin guzel birsey bu.
Evde adimlama veya ipsiz atlama yapmaya calis

Gecmis olsun canim umarim birsey yoktir
Evveeeet bir tartilan daha seni su cezasina dogru gonderelimde odemin gitsin
1 bardak fazladan lutfen ayrica belirtirsende sevinirim
Eki Görüntüle 2709939
Geçen hafta:58.1
Bu hafta:57.6
Fark:500 Gr
Yüzde:0.86
Tebrikler canim

Katılıyorum sana aynı sekilde ben de. Canım bisey çekti mi kendimi kedimi eskisi kadar tutamıyorum

Mathildablue 2. kez bildirimde bulunmadin canim , 11 kasimdan once izin hakkin yok, eger istersen seni kendi isteginle yarismadan ayirabiliriz,liste disinda kilo verebilirsin bizimle, bu sekilde takimimiz icin kotu oluyor!
Tamam o zaman öyle olsun liste dısında kalmak istiyorum. Zaten önemli olan hedefime ulaşmam. Bazen haftaici daha az kilo cıkıp cuma fazla cıktıgıma denk gelince canım sıkılıyor zaten

Regl 5 gunde bitsin ben bi rahata cikayim tamamen size vericem kendimi
Seni bekliyorum kaptanım
Gülüm senin işin başından aşkınmış ya tamam 1000 puandan azad ettim seni. Civcivlerin peşinden üç tur koş kafi
Geçmiş olsun kızına canım, inşallah hemen
atlatır
Canım sen daha yol yorgunusun ödem olması çok normal. Bu arada evine hoşgeldin

Günaydın herkese

Yawrukush kaptanımızın müsadesiyle geldim.
Fitt_anne North River in arkadaşıyım

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Poni Bon
İsim (İsteğe Bağlı ): Poni
Mesleginiz: Öğretmen
Yaşınız : 31
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 tane 5 ve 1 yaşında
Yaşadığınız şehir: -
Boyunuz : 162
Kilonuz: 79.7
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : Pcos, duygusal yeme.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Hem fiziksel hem ruhsal sağlığım için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet ilk kez 2015te katıldım sık sık aktiftim

Tamam o zaman öyle olsun liste dısında kalmak istiyorum. Zaten önemli olan hedefime ulaşmam. Bazen haftaici daha az kilo cıkıp cuma fazla cıktıgıma denk gelince canım sıkılıyor zaten
Canım beni yanlış anlama lütfen ama sadece bazı cumalar fazla çıkıyorsun diye takımını yarı yolda bırakamazsın. Dün akşama kadar kaptanım senden bir haber bekledi, keşke kısacık girip bir haber verme nezaketinde bulunsaydın. Bunları kötü anlamda demiyorum, bak ben bu takıma yeni geldim senin adını belki toplam 3 kere okumuşumdur. Eğer bir takımda yarışıyorsan biraz daha özenli olman gerekir takım arkadaşlarına karşı.

Aramıza hoşgeldin
En kısa sürede fazla kilolarından kurtulup hedefine sağlıklı bir şekilde kavuşmanı diliyorum

Hoşgeldin canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…