Yumurta diyeti dedigin sadece yumurta mi?Bugün yumurta diyeti yapicam artiyimyarın eksiye geçip cuma günü en az 1,5 kilo vericem bu hafta eski azimli sıçan dileği ortaya çıkarma zamanı geldi
Yumurta peynir şeklinde günde 3 öğün 9 yumurta kadar yiyebilirsinYumurta diyeti dedigin sadece yumurta mi?
Günaydın canım iyi pazarlar
Günaydın. Nisanda 78le izne ayrılmışım. İrade konusunda zayıf olduğum için listeye girip kimseyi kötü etkilemek istemem iznin olursa liste dışı devam etmek isterim bir süreAnlastik canim cuma gunu o halde esas listeden cikariyorum seni ama liste disinda yine bizimle kilo veriyorsun olur mu :)
Menulerini bekliyorum eskisi gibi @blume90
Tekrar hosgeldin Ponicim, ben Ozge, 32 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum bu sebeple Turkiye'yi 10 saat geriden takip ediyorum.
En son ne zaman yarismadaydin canim, izne mi ayrildin, durumun nedir? (Henuz bilgilerini kontrol edemedim edecegim :) )
Kaptanim cok deli bir gun gecirdim, mesajini simdi gordum
Gittiginde cok uzulmustun, donusune cok sevindim.
Iyisindir umarim, arada sohbete gelsene :) @Anka
Hicbir sey yememissin canim..
Kizin nasil oldu, geceyi nasil gecirdiniz?
Menulerini yinede yaz canim, bekliyorum menuleri..
3 gun menusunu yazmayani tablodan cikariyorum, ki sen esas listedesin :)
Odullu bir menu olmus, top sektirmene hayran kaldim canim :)
Disin nasil oldu?
Guzel bir gun olmus canim :)
Ebrum hicbir sey yememissin ki..
Baban nasil oldu canim?
Feyzosum bol karbonhidratli bir gun olmus..Odule sayalim ama duzene oturtalim menulerini..
Hastanede yemek mi cikiyor, evden mi goturuyorsun?
Hareket ediyor musun hastanede?
Ilk gun icin guzel bir gun olmus ponicim :)
Menu tablosu hazirliyorum, cezan var mi, nasil menulerin sporlarin diye takip et olur mu?
Bahceye ekip biciyor musun?
Günaydın canımGünaydın herkese özellikle çocuklu erkencilere
GünaydinGünaydın herkese özellikle çocuklu erkencilere
Ayy canım yaa anlıyorum seni hemde çocuk olunca insan daha bi hassas oluyo inşallah sende gün içinde dinlenebilirsinGünaydin
En erkenci biziz galiba
Oglum da gece 3 de kalkti. Hala ayakda
Of bugun berbat bir gun olacak. Uyumadigim icin yarin kesin arti gelirim.
İyiyim kanki valla kalktık sabahın köründe eşimde işte bugun evdeyim yapacam inşallah videoları 2 sini de sen o 20 dk lığı da at onu da yapim bugun . sen nasılsın heryerinin ağrıması dışında="_Vera_, post: 65619460, member: 846249"]
E English_teacherrr kanki nasılsın? Günün nasıl geçiyor? Beben nasıl? Benim attığım dance videosunu yapmış mıydın? Unutmuşum her şeyi yaptıysan 20 dklık bi video atim onu yap bugün her yerim ağrıyor şuan gerçi ben 40 dk yaptım onu ama senin vaktin yoktu
İyiyim kanki valla kalktık sabahın köründe eşimde işte bugun evdeyim yapacam inşallah videoları 2 sini de sen o 20 dk lığı da at onu da yapim bugun . sen nasılsın heryerinin ağrıması dışında
Ay allah kolaylık versin canım. Hemen yapcam videoyu daVideo bu ama çoook eğlenceli. Bugün gıcık bi gün bilgisayar başında toto düzleştirme günüm. Gökten ödev yağıyor
Küçüklükten kalma bir alışkanlık top sektirmemAnlastik canim cuma gunu o halde esas listeden cikariyorum seni ama liste disinda yine bizimle kilo veriyorsun olur mu :)
Tekrar hosgeldin Ponicim, ben Ozge, 32 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum bu sebeple Turkiye'yi 10 saat geriden takip ediyorum.
En son ne zaman yarismadaydin canim, izne mi ayrildin, durumun nedir? (Henuz bilgilerini kontrol edemedim edecegim :) )
Disin nasil oldu?
Baban nasil oldu canim?
Feyzosum bol karbonhidratli bir gun olmus..Odule sayalim ama duzene oturtalim menulerini..
Menu tablosu hazirliyorum, cezan var mi, nasil menulerin sporlarin diye takip et olur mu?
Bollywood un ilk videosunu yaptımVideo bu ama çoook eğlenceli. Bugün gıcık bi gün bilgisayar başında toto düzleştirme günüm. Gökten ödev yağıyor
Bizim takımın yeni favorisi dance workoutlar leslie unutuldu.Bollywood un ilk videosunu yaptımçok eğlenceli valla
günde 4 dilime kadar yiyorum canım . form bisküviler de ekmekten sayılıyor gerçi onlar fazla oldu gerçekten . ama hastanede yiyecek bir şey bulamamadım .Çok ekmek hep ekmek feyzoş
:)Spor da olsa harika bir menü ama iş temposunuz çok ağırgüzel bir gün olmuş
Çok güzel bir gün olmuş bahçe işleri aslında acayip kaslaı çalıştıyor.
Haftasonu yemekleri inatla en güzel yemekler de olur hep ye beni ye beni diye bağırır yemekler ama diyet azmimiz onları dinlemiyor tabiki
rakibemi geçemedim 2 bin puan alamadım ona bozuldum
evet canım ekmek yemezsem doymuyorum ve diyet yapamıyorum . beslenme sistemimin kalıcı olması için ömür boyu yapabileceğim şekilde besleniyorum . şimdi ekmeği hayatımdan çıkarsam hedefime ulaştığımda tekrar yemeye başlıycam ve tekrar kilo alıcam ,çünkü ekmeksiz yaşayamam ben . o yüzden kilo almayack ölçüde yiyorum , ve hem psikolojik olarak hem diyet açısından tatmin oluyorum . günde 4 dilime kadar yediğim de kilo verebiliyorum . 70 kilodan 54 e kadar düşmüştüm ekmek yiyerek . şimdi 3 kilo alıp 57.2 olsam da bu sabah 56.4 ü gördüm bile :) 57 olmamın sebebi 2 aydır çok fazla baklava pasta cips yemem oldu. bakalım hedefime ulaşabilecek miyim :)
evet canım , filyasyon ekibinde çalışıyorum .Hoşbulduk canım sağol
Süper tempolu geçiyor kaptanım sen nasılsın :
Canım neredeyse tek öğün iki ara yapmışsın yetti mi sana
Ben de utu diyorum bana ceza eşime ödül :)
Bizim kedi senden çok yiyor kaptanım b
Ödül günü olmuş bol karbonlu
Afiyet olsun canım güzel
Ay bugün herkes azıcık menulerle doyup deli gibi spor mu yapti
Karbon biraz fazla olmuş sağlık sektöründemisin canım Allah kolaylık versin
Güzel olmuş ponim bahçede spor sayılır
2000 puan mi hemde günlük
hastane yemekhanesin de yiyemiyorum özgecim , zaten pande mi var ve sağlıkçılarda ki virüs artışı da çok fazla. bende filyasyon da çalışıyorum birde. hem kendi sağlığım hem diğerlerinin sağlığı için yanlız yiyorum . birlikte çalıştığım kişilerden de pozitif çıkanlar oldu . kendimi mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışıyorum . hareket var canım merak etme ama spora saymadım :) birde günde 4 dilim ekmek yiyorum ama bisküviler fazla oldu . hastanede yiyecek bir şey bulamadım . ama bundan sonra evden daha doyurucu sağlıklı şeyler götürmeye çalışacağım . çalışma sistemim bazı günler 16 saat bazı günler 8 saat . 8 saatte eve gidene kadar dayanıyorum da dünki gibi 16 saat olunca menüm çok kötü oldu .Anlastik canim cuma gunu o halde esas listeden cikariyorum seni ama liste disinda yine bizimle kilo veriyorsun olur mu :)
Disin nasil oldu?
Baban nasil oldu canim?
Yokk ben leslie yi unutamam onun yeri ayrı şimdi yapcam meselaBizim takımın yeni favorisi dance workoutlar leslie unutuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?