Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın. Nisanda 78le izne ayrılmışım. İrade konusunda zayıf olduğum için listeye girip kimseyi kötü etkilemek istemem iznin olursa liste dışı devam etmek isterim bir süre

Günaydin
En erkenci biziz galiba
Oglum da gece 3 de kalkti. Hala ayakda
Of bugun berbat bir gun olacak. Uyumadigim icin yarin kesin arti gelirim.
Ayy canım yaa anlıyorum seni hemde çocuk olunca insan daha bi hassas oluyo inşallah sende gün içinde dinlenebilirsin

E English_teacherrr kanki nasılsın? Günün nasıl geçiyor? Beben nasıl? Benim attığım dance videosunu yapmış mıydın? Unutmuşum her şeyi yaptıysan 20 dklık bi video atim onu yap bugün her yerim ağrıyor şuan gerçi ben 40 dk yaptım onu ama senin vaktin yoktu

İyiyim kanki valla kalktık sabahın köründe eşimde işte bugun evdeyim yapacam inşallah videoları 2 sini de sen o 20 dk lığı da at onu da yapim bugun . sen nasılsın heryerinin ağrıması dışında

Video bu ama çoook eğlenceli. Bugün gıcık bi gün bilgisayar başında toto düzleştirme günüm. Gökten ödev yağıyor

Küçüklükten kalma bir alışkanlık top sektirmem
Dişim haka ağrıyor
Ve diş randevumu iptal etmişler virüsten dolayı özele gidicem ama burdaki özelde de virüs var eşim istemiyor gitmemi bilmiyorum ne yapacağımı

Çok ekmek hep ekmek feyzoş
günde 4 dilime kadar yiyorum canım . form bisküviler de ekmekten sayılıyor gerçi onlar fazla oldu gerçekten . ama hastanede yiyecek bir şey bulamamadım .
:)
@_Vera_ ip atla :)) olursun 2 bin puan sorunsuz

Poni Bon hosgeldiniz

fyzanur ne kadar uzun bir is günü oyle. Feyza ekmegi yesede kilo verebiliyordu. Ilk basta Bende cok ekmek cok ekmek derdim.
evet canım ekmek yemezsem doymuyorum ve diyet yapamıyorum . beslenme sistemimin kalıcı olması için ömür boyu yapabileceğim şekilde besleniyorum . şimdi ekmeği hayatımdan çıkarsam hedefime ulaştığımda tekrar yemeye başlıycam ve tekrar kilo alıcam ,çünkü ekmeksiz yaşayamam ben . o yüzden kilo almayack ölçüde yiyorum , ve hem psikolojik olarak hem diyet açısından tatmin oluyorum . günde 4 dilime kadar yediğim de kilo verebiliyorum . 70 kilodan 54 e kadar düşmüştüm ekmek yiyerek . şimdi 3 kilo alıp 57.2 olsam da bu sabah 56.4 ü gördüm bile :) 57 olmamın sebebi 2 aydır çok fazla baklava pasta cips yemem oldu. bakalım hedefime ulaşabilecek miyim :)
evet canım , filyasyon ekibinde çalışıyorum .
hastane yemekhanesin de yiyemiyorum özgecim , zaten pande mi var ve sağlıkçılarda ki virüs artışı da çok fazla. bende filyasyon da çalışıyorum birde. hem kendi sağlığım hem diğerlerinin sağlığı için yanlız yiyorum . birlikte çalıştığım kişilerden de pozitif çıkanlar oldu . kendimi mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışıyorum . hareket var canım merak etme ama spora saymadım :) birde günde 4 dilim ekmek yiyorum ama bisküviler fazla oldu . hastanede yiyecek bir şey bulamadım . ama bundan sonra evden daha doyurucu sağlıklı şeyler götürmeye çalışacağım . çalışma sistemim bazı günler 16 saat bazı günler 8 saat . 8 saatte eve gidene kadar dayanıyorum da dünki gibi 16 saat olunca menüm çok kötü oldu .

Gunaydin kizlar, hemen menulerimi yazayim sonra firsat bulamiyorum
Cuma
Sabah 1haslanmis yumurta, ceyrek avokado, 3dilim biber, sutlu nescafe
Oglen eksili pirasa ve yagsiz et kavurma
Aksam kahvalti yaptik, peynir zeytin vs, yarim simit ve ramazan pidesi yedim bayaadir Turk marketing gitmiyordum, gozum donmus
Su cok iyi degildi
Spor 12bin adim 600puan Arrietty_
Ctesi
Sabah yine ayni kahvalti simitsiz
Oglen hala masayi kaldirmamistim, oradan tirtikladim
Aksam 3dilim pizza
Su ve spor kotu
Bugun daha iyi olucak umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…