Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

oooo pizzalar simitler :) ödül günü yapmışsın tam :)

Makarna olunca yemedim yiyemedim gülüm. Babam iyi gibi, ağrıları var, hareket ederken zorlanıyor biraz. Zamanla geçecek inşallah hepsi.

Ellerine sağlık kaptanım

Selam kaptanim
Biraz dustu atesi. Az önce banyo yaptirdim. 1,5 saat uyku ile zombi gibi gezmece baslasin benim icin
Geçmiş olsun canım
Planlasak aynı rakamı tutturamazdık kaptanım kafa kafaya yarışmak çok heyecanlı gerçi sen beni yarına kalmaz adımlarınla ezersin
Günaydın kızlar
E-brulim sana da günaydın rakibem. Acilli seni geçmem lazım
Bugün yapacağın 34 bin puanlık egzersizle beni geçersin kaptanım

babanın neyi var ebrucum , çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun canım ,Allah şifa versin . iyi olmasına sevindim .
Allah razı olsun feyzoşum
Regl günüm ama hala olmadım her yerim ağrıyor sancım var bugün galiba ben iptal
Ah kuzum geçmiş olsun Benim ki de gelmesi gerekiyor ama henüz tık yok. Regl sancısına iyi gelen egzersizler var onları denesen hafifletir belki ağrılarını?
Aynen aynı hareketler sadece hareketlisi bencede hareketli olması eğlenceli yapıyo
Benim kalp atışı onu yapınca fırladı gitti, Leslie hiç o kadar çıkaramıyor

Sabah çok iyiydim ama yürüyüşte bi kötü oldum keşke çıkmazaydım nası geri dönecem

Teşekkürler,daha iyi herşey. Sen nasılsın?

Çok mu kötü oldun canım dinlen biraz otur bi yere lütfen bak düşüp kalcan bi yer de
Ay yok yok o kadar fena değilim kardeşim de yanımda sabah iyiydim şimdi birden sancı tuttu regl dönemini hiç sevmem zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…