oooo pizzalar simitler :) ödül günü yapmışsın tam :)Gunaydin kizlar, hemen menulerimi yazayim sonra firsat bulamiyorum
Cuma
Sabah 1haslanmis yumurta, ceyrek avokado, 3dilim biber, sutlu nescafe
Oglen eksili pirasa ve yagsiz et kavurma
Aksam kahvalti yaptik, peynir zeytin vs, yarim simit ve ramazan pidesi yedimbayaadir Turk marketing gitmiyordum, gozum donmus
Su cok iyi degildi
Spor 12bin adim 600puanArrietty_
Ctesi
Sabah yine ayni kahvalti simitsiz
Oglen hala masayi kaldirmamistim, oradan tirtikladim
Aksam 3dilim pizza
Su ve spor kotu
Bugun daha iyi olucak umarim
Makarna olunca yemedim yiyemedim gülüm. Babam iyi gibi, ağrıları var, hareket ederken zorlanıyor biraz. Zamanla geçecek inşallah hepsi.Anlastik canim cuma gunu o halde esas listeden cikariyorum seni ama liste disinda yine bizimle kilo veriyorsun olur mu :)
Menulerini bekliyorum eskisi gibi @blume90
Tekrar hosgeldin Ponicim, ben Ozge, 32 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum bu sebeple Turkiye'yi 10 saat geriden takip ediyorum.
En son ne zaman yarismadaydin canim, izne mi ayrildin, durumun nedir? (Henuz bilgilerini kontrol edemedim edecegim :) )
Kaptanim cok deli bir gun gecirdim, mesajini simdi gordum
Gittiginde cok uzulmustun, donusune cok sevindim.
Iyisindir umarim, arada sohbete gelsene :) @Anka
Hicbir sey yememissin canim..
Kizin nasil oldu, geceyi nasil gecirdiniz?
Menulerini yinede yaz canim, bekliyorum menuleri..
3 gun menusunu yazmayani tablodan cikariyorum, ki sen esas listedesin :)
Odullu bir menu olmus, top sektirmene hayran kaldim canim :)
Disin nasil oldu?
Guzel bir gun olmus canim :)
Ebrum hicbir sey yememissin ki..
Baban nasil oldu canim?
Feyzosum bol karbonhidratli bir gun olmus..Odule sayalim ama duzene oturtalim menulerini..
Hastanede yemek mi cikiyor, evden mi goturuyorsun?
Hareket ediyor musun hastanede?
Ilk gun icin guzel bir gun olmus ponicim :)
Menu tablosu hazirliyorum, cezan var mi, nasil menulerin sporlarin diye takip et olur mu?
Bahceye ekip biciyor musun?
Ellerine sağlık kaptanımTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar @esmeriiim MUAF @stitch 5 DK DANS @Poni Bon @pisi pisi kopatim 5DK A @_Vera_ ODUL @GCA ODUL @nanekekik 10DK A @Beklenen2 MUAF MUAF ODUL E English_teacherrr ODUL fyzanur 10DKA ODUL 30M @bnnu 50M 30S @Tanssss ODUL @Ozlemlerhayallar ODUL @barga @MorVampirella @Birgaripyolcu06 ODUL Arrietty_ 50M E-brulim 10DK A ODUL @Periannem 30M ODUL @Smneapdullah MUAF ODUL @Tekrar dene SPOR? @sserendipity ODUL 50M
@Canfeb canim 3 gunden fazladir menulerini yazmadin, seni menu tablosundan cikarttim.3 gun duzenli menulerini yazarsan eksiksiz, tabloya yeniden girebileceksin.
Menulerini yazmayan arkadaslarim menulerinizi bekliyorum...
@pisi pisi kopatim , @stitch , @esmeriiim kizlar 2 gunluk menunuz eksik , bugunde yazmazsaniz sizleride menu tablosundan cikartmak durumunda kalacagim...
@GCA , @Tanssss , @barga , @MorVampirella kizlar cumartesi menulerinizi bekliyorum ve lutfen menulerinizi gunu gunune yazmaya calisin ,bir sonraki gune aksatmayin olur mu :))
Geçmiş olsun canımSelam kaptanim
Biraz dustu atesi. Az önce banyo yaptirdim. 1,5 saat uyku ile zombi gibi gezmece baslasin benim icin
Planlasak aynı rakamı tutturamazdık kaptanımHaftanin puan tablosu
Birkac hatirlatma
- Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
- @Yawrukush kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)"
- Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
Kullanici Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam E English_teacherrr 435 100 535 @esmeriiim - - @stitch - - @Poni Bon - - @_Vera_ - 1.150 1.150 @GCA 950 - 950 @pisi pisi kopatim 600 - 600 @Beklenen2 - 200 200 @bnnu - - @nanekekik - 1.440 1.440 fyzanur - - @Tanssss 250 - 240 @Ozlemlerhayallar 150 500 650 @barga 660 - 660 @MorVampirella - - @Birgaripyolcu06 360 120 480 Arrietty_ 1.655 1.190 3.274 E-brulim 1.701 1.573 3.274 @Periannem 375 125 500 @Smneapdullah - 240 240 @Tekrar dene - 615 615 @sserendipity 625 495 1.120
Bugün yapacağın 34 bin puanlık egzersizle beni geçersin kaptanım
leslie hangi videoyu yapacaksın , bende kahvemi içiyimde spor yapıcam , aklım da leslie var benimdeYokk ben leslie yi unutamam onun yeri ayrı şimdi yapcam mesela
babanın neyi var ebrucum , çok geçmiş olsunMakarna olunca yemedim yiyemedim gülüm. Babam iyi gibi, ağrıları var, hareket ederken zorlanıyor biraz. Zamanla geçecek inşallah hepsi.
Ellerine sağlık kaptanım
Geçmiş olsun canım
Planlasak aynı rakamı tutturamazdık kaptanımkafa kafaya yarışmak çok heyecanlı gerçi sen beni yarına kalmaz adımlarınla ezersin
Bugün yapacağın 34 bin puanlık egzersizle beni geçersin kaptanım
Genelde 30 dk lık videolardan yapıyorum gün içersinde fırsat bulursam bi 30 dk lık daha yapıyorum canımleslie hangi videoyu yapacaksın , bende kahvemi içiyimde spor yapıcam , aklım da leslie var benimde
Bollywood workoutunda ki adam bana leslienin çakması gibi geldiYokk ben leslie yi unutamam onun yeri ayrı şimdi yapcam mesela
Sağol canım, fıtık ameliyatı oldu perşembe günü, şimdi iyi şükür.babanın neyi var ebrucum , çok geçmiş olsun
Yürüyüşe çıktım inşallah bugün ben birinciyim sen nasılsın rakibem güzel bi pazar dilerim
İyiyim canım rakibem, yürüyüş iyi gelmiştirYürüyüşe çıktım inşallah bugün ben birinciyim sen nasılsın rakibem güzel bi pazar dilerim
çok geçmiş olsun canım ,Allah şifa versin . iyi olmasına sevindim .Bollywood workoutunda ki adam bana leslienin çakması gibi geldi
Sağol canım, fıtık ameliyatı oldu perşembe günü, şimdi iyi şükür.
Regl günüm ama hala olmadım her yerim ağrıyor sancım var bugün galiba ben iptalİyiyim canım rakibem, yürüyüş iyi gelmiştirkaç adımdasın? Bugün spor namına başka neler yapmayı planladın
Aynen aynı hareketler sadece hareketlisi bencede hareketli olması eğlenceli yapıyoBollywood workoutunda ki adam bana leslienin çakması gibi geldi
Sağol canım, fıtık ameliyatı oldu perşembe günü, şimdi iyi şükür.
Allah razı olsun feyzoşumçok geçmiş olsun canım ,Allah şifa versin . iyi olmasına sevindim .
Ah kuzum geçmiş olsunRegl günüm ama hala olmadım her yerim ağrıyor sancım var bugün galiba ben iptal
Benim kalp atışı onu yapınca fırladı gitti, Leslie hiç o kadar çıkaramıyorAynen aynı hareketler sadece hareketlisi bencede hareketli olması eğlenceli yapıyo
Sabah çok iyiydim ama yürüyüşte bi kötü oldum keşke çıkmazaydımAllah razı olsun feyzoşum
Ah kuzum geçmiş olsunBenim ki de gelmesi gerekiyor ama henüz tık yok. Regl sancısına iyi gelen egzersizler var onları denesen hafifletir belki ağrılarını?
Benim kalp atışı onu yapınca fırladı gitti, Leslie hiç o kadar çıkaramıyor
Teşekkürler,daha iyi herşey. Sen nasılsın?Hosgeldin aramiza canisi :)
Emeklerine saglik kaptanim :)
Menuler birkac gune duzene girer kuzum :)
Spor yoksada, is yerinde hareket ediyor musun Feyzosum, ya da ev isi vs, hepsi spor sayiliyor biliyorsun.
Hic biri yoksa biraz hareket ekle gulum..
1. sayfamizi guncelledim ellerine saglik canim :)
Cok sevindim gulum senin icin :)
Evet kuzum yeni kural , cuma gunu kullanici adin ve o gunun tarihinin yazili oldugu bir kagitla kilo bildirimini fotografla olur mu?
Ahahah oylama icin eririm mi diyorsun gulum, aklimda hazirlayacagim.. :)
Olur elbette canim benim, sen nasil iyi hissediyorsan oyle olsun..
Ben her uyeye sordugum gibi sanada sormak istedim :)
Evet bu cuma doluyor deneme suren canim :)
Girmek istiyor musun?
Canim nasil oldu kizin, sizi merak diyorum yazmadin dun, iyi misiniz?
Tebrikler canim, ne guzel eksi gormussun, is yerinde durumlar nasil?Hyperborea17
Dışarda mısın şimdiSabah çok iyiydim ama yürüyüşte bi kötü oldum keşke çıkmazaydımnası geri dönecem
Çok mu kötü oldun canım dinlen biraz otur bi yere lütfen bak düşüp kalcan bi yer deSabah çok iyiydim ama yürüyüşte bi kötü oldum keşke çıkmazaydımnası geri dönecem
Ay yok yok o kadar fena değilim kardeşim de yanımda sabah iyiydim şimdi birden sancı tuttu regl dönemini hiç sevmem zatenÇok mu kötü oldun canım dinlen biraz otur bi yere lütfen bak düşüp kalcan bi yer de
Aman dikkat et canımAy yok yok o kadar fena değilim kardeşim de yanımda sabah iyiydim şimdi birden sancı tuttu regl dönemini hiç sevmem zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?