Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dün direnç bantıyla yaptığım sporlar hiç haberim olmayan kaslarımı çalıştırmış, bacaklarım ağrıyor ama pes etmek yok. 15 dakika bollywood workout yapıldı hemde ağırlıklarla
Pazartesi tartısı artı gelicek muhtemelen çünkü kasların baya aktif çalıştı. Ama cuma eksiyi göreceksin

Agrilimi geçiyor cnm ? Bendede baş ağrısı yapar ilk gün
Ay ben hastanelik oluyorum öyle bir sancı. Doktorlara gittim ama hiçbir şey yok bazen böyle oluyor diyorlar babannemin felan da öyleymiş onlara çekmişim galiba.

Dün direnç bantıyla yaptığım sporlar hiç haberim olmayan kaslarımı çalıştırmış, bacaklarım ağrıyor ama pes etmek yok. 15 dakika bollywood workout yapıldı hemde ağırlıklarla
Bu hayattaki en keyifli acıdır o acı Hele sabah ilk yataktan kalktigin zaman kaba etlerin bile acır ya yemede yanında yat olur resmen

Ay ben hastanelik oluyorum öyle bir sancı. Doktorlara gittim ama hiçbir şey yok bazen böyle oluyor diyorlar babannemin felan da öyleymiş onlara çekmişim galiba.
Eminim sana evlenince geçer olmadı dogurunca geçer diyen çıkmıştır
Bı donrm sonra azalıyor ama ne etken oluyor bilemiycem ..

Eminim sana evlenince geçer olmadı dogurunca geçer diyen çıkmıştır
Bı donrm sonra azalıyor ama ne etken oluyor bilemiycem ..
Herkes öyle diyo sancısız geçiren tanıdıklarım evlensen geçer sık dişini felan... Ama sancılı geçirenler hep hiç geçmicek üstelik doğum sancısına eş değer bişey olduğunu görünce sanki hissettiğin daha da büyük bişeymiş gibi gelicek diyor. Halamın felan hiç geçmedi 2 doğum yapmasına rağmen hala her ay acile gidip iğne yaptırır.

Pazartesi tartısı artı gelicek muhtemelen çünkü kasların baya aktif çalıştı. Ama cuma eksiyi göreceksin
hayırlısı olsun kaptanım, reglden ötürü ne olur kestiremiyorum. Bakalım hedefimi tutturabilecek miyim sen kesin güzel bir eksiyle karşılaşacaksın

Bu hayattaki en keyifli acıdır o acı Hele sabah ilk yataktan kalktigin zaman kaba etlerin bile acır ya yemede yanında yat olur resmen
He ya çok güzel tarif etmişsin zor kıpırdıyorum ama olsun güzel hissettiriyor

Bu 15 dk workout kaç puan olacak canım

Canim dikkat et o halde hafta sonlari :)
Yanlis hatirlamiyorsam anne ve baban saglik sektorunde calisiyordu degil mi kuzum?
Iyiler mi , bu virusten etkilenmediniz insallah degil mi?
Ah maalesef yaklaşık 2 ay önce pozitif çıktık. Babam ve ben belli semptomları göstererek atlattık, annem de ise bir şey yoktu. Bunun sonucunda annemin antikoru yeterince yükselmemiş. Tekrar geçirme olasılığı var. Her zamankinden daha dikkatliyiz.
Kardeşimle hâlâ evdeyiz ama benim de eninde sonunda çalışmaya başlamam lazım. Hâkim savcılık sınavına kadar evdeyim.
Herkese çift maske öneriyorum. Umarım bu hastalıklı günler daha fazla uzamaz. Dikkatli olmak lazım. Bizim en büyük korkumuz başkalarına bulaştırmamakken insanların hala virüs yokmuşçasina yaşaması üzücü. Tabi gerçek sayıları bilmediğimiz için insanların gevşemesi normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…