Agrilimi geçiyor cnm ? Bendede baş ağrısı yapar ilk günAy yok yok o kadar fena değilim kardeşim de yanımda sabah iyiydim şimdi birden sancı tuttu regl dönemini hiç sevmem zaten
Pazartesi tartısı artı gelicek muhtemelen çünkü kasların baya aktif çalıştı. Ama cuma eksiyi göreceksinDün direnç bantıyla yaptığım sporlar hiç haberim olmayan kaslarımı çalıştırmış, bacaklarım ağrıyor ama pes etmek yok. 15 dakika bollywood workout yapıldı hemde ağırlıklarla
Ay ben hastanelik oluyorum öyle bir sancı. Doktorlara gittim ama hiçbir şey yok bazen böyle oluyor diyorlar babannemin felan da öyleymiş onlara çekmişim galiba.Agrilimi geçiyor cnm ? Bendede baş ağrısı yapar ilk gün
Bu hayattaki en keyifli acıdır o acıDün direnç bantıyla yaptığım sporlar hiç haberim olmayan kaslarımı çalıştırmış, bacaklarım ağrıyor ama pes etmek yok. 15 dakika bollywood workout yapıldı hemde ağırlıklarla
Eminim sana evlenince geçer olmadı dogurunca geçer diyen çıkmıştırAy ben hastanelik oluyorum öyle bir sancı. Doktorlara gittim ama hiçbir şey yok bazen böyle oluyor diyorlar babannemin felan da öyleymiş onlara çekmişim galiba.
Herkes öyle diyo sancısız geçiren tanıdıklarım evlensen geçer sık dişini felan... Ama sancılı geçirenler hep hiç geçmicek üstelik doğum sancısına eş değer bişey olduğunu görünce sanki hissettiğin daha da büyük bişeymiş gibi gelicek diyor. Halamın felan hiç geçmedi 2 doğum yapmasına rağmen hala her ay acile gidip iğne yaptırır.Eminim sana evlenince geçer olmadı dogurunca geçer diyen çıkmıştır
Bı donrm sonra azalıyor ama ne etken oluyor bilemiycem ..
Sadece bir dönem geciyorEminim sana evlenince geçer olmadı dogurunca geçer diyen çıkmıştır
Bı donrm sonra azalıyor ama ne etken oluyor bilemiycem ..
hayırlısı olsun kaptanım, reglden ötürü ne olur kestiremiyorum. Bakalım hedefimi tutturabilecek miyimPazartesi tartısı artı gelicek muhtemelen çünkü kasların baya aktif çalıştı. Ama cuma eksiyi göreceksin
He ya çok güzel tarif etmişsinBu hayattaki en keyifli acıdır o acıHele sabah ilk yataktan kalktigin zaman kaba etlerin bile acır ya yemede yanında yat olur resmen
Bu 15 dk workout kaç puan olacak canımDün direnç bantıyla yaptığım sporlar hiç haberim olmayan kaslarımı çalıştırmış, bacaklarım ağrıyor ama pes etmek yok. 15 dakika bollywood workout yapıldı hemde ağırlıklarla
150 puan oluyor sana attığım 20 dk da 200 dance egzersizlerinin dksı 10 puanBu 15 dk workout kaç puan olacak canım
Hadi yapıyom benKızlaaar haydi bi şekersiz kahve yapalım da sohbete gelelim takıma. Ne dersiniz pazar kahvemiz beraber olsun
Buyurun kahveyeKızlaaar haydi bi şekersiz kahve yapalım da sohbete gelelim takıma. Ne dersiniz pazar kahvemiz beraber olsun
Hemen benimki de oluyor sonra geliyorumBuyurun kahveye
Ah maalesef yaklaşık 2 ay önce pozitif çıktık. Babam ve ben belli semptomları göstererek atlattık, annem de ise bir şey yoktu. Bunun sonucunda annemin antikoru yeterince yükselmemiş. Tekrar geçirme olasılığı var. Her zamankinden daha dikkatliyiz.Canim dikkat et o halde hafta sonlari :)
Yanlis hatirlamiyorsam anne ve baban saglik sektorunde calisiyordu degil mi kuzum?
Iyiler mi , bu virusten etkilenmediniz insallah degil mi?
Sen gelmiyo musunAfiyet olsun kızlarhoş sohbetler dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?