Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kahvaltımı 9da yapıyordum o yüzden her şeyi 2 saat erkene çektim ve son yemeğim 5.30-6.00 da oluyordu. Bu ilk haftanın programı daha sonraki programlar biraz daha detoks tarzı. Toplam 4 haftalık program elimde var. 1ayda yaklaşık 5-6 kilo veriliyordu. :) Bu diyeti yapacağım, haftaya tekrar yeni programı atarım.

Birgaripanne
Yawrukush
Arrietty_ , T@anssss , _@Vera_

çok geçmiş olsun canım ben şansıma bi tarama sırasında öğrendim geçirdiğimi hiç haberim yoktu.

Birini de yaparken yedim kuru incire bayılıyorum. Şu regl dönemi hele krizlerime iyi geliyor. 5kg aldım
Ahaha 5 kg mııı evet ama tatlı krizlerine kesin sonuç doğru diyosun .bende oğlanı uyuttum da leslie yaptım. Tabiki uyandı bizimki hemen

Ahhh keşke benimki hiç öyle bi çocuk olmadı bazılarına bakıyorum bi yatırıyolar saatlerce uyuyo çocuk bizimkinde bi gariplik var
Benim erkek kardeşim kabus gibi bi oğlandı hala öyle.40 dk uyurdu gece de uyumazdı anam zombi oldu onun yüzünden.şimdi de tekme tokat ancak kaldırıyoruz uykudan

Benim erkek kardeşim kabus gibi bi oğlandı hala öyle.40 dk uyurdu gece de uyumazdı anam zombi oldu onun yüzünden.şimdi de tekme tokat ancak kaldırıyoruz uykudan
Yaaa bende diyorum büyüyünce de ben seni uyutmayacam görürsün kaldırcam sabahın köründe

E English_teacherrr erkek kardeşim daha 4 yaşındaydı bende ilk okula gidiyorum o zaman onunla evde tekiz uyumamak için her şeyi yapıyor. Bi gün tvde kırmızı bi dondurma gördü böğürtlenli illa onu yicem yoksa uyumam. Bende uyusun beni salsın diye salçayı buzlukta bekletip getirdim bi yedi bi yedi sonraki 10 gün her uykudan önce yine yicem diye ağladı

Ayyy inanmıyorum yaaa sevmiş demekki

Ayyy inanmıyorum yaaa sevmiş demekki
Ya yok uyumamak için yapıyordu. Manyak oğlanın tekiydi. Evimiz o zaman çok sıcaktı. Annemin atletlerini giyicem kilot bile giymicem böyle elbiseyle gezicem diye ağlardı. Babamın halı saha spor ayakkabısını çıkarır altına da giyerdi hadi gezmeye gidelim derdi. Oğlum manyak mısın böyle gidilir mi derdik krize girerdi böyle gidicem diye. Onu kaç kez öyle bahçeye indirdim komşu sanıyormuş engelli her dediğini yapıyoruz. Manyaktı işte öyle... Annemin beyaz gömleğini klozete sokup sokup ıslatıp yerleri silmişti süpriz yapmış güya. Ayyy bi de oyuncak bardağına doldurup doldurup içmişti o suyu. Kız arkadaşını görünce bazen diyorum dikkat et klozetten su içiyor bizimki kızıyor bana abla açığımı verme görümcelik yap diyo

Selam kızlar
Cuma menu
Saat 12 kahvaltı( omlet domates salatalık peynır)
Ara turk kahvesı
Aksam salata 2 cıgkofte
Su 2 lt
Spor yrım saat yürüyüş 120 puan

cumartesı menu
Saat 10 kasarlı yumurta domates 1 dılım peynır 9 zeytın
Aksam haslanmıs tavuk salata
Su 2 lt
Spor 2 saat temızlık 240 puan
Yawrukush
Arrietty_

Aman allahım neler yapıyomuş yaaa şuna bak hakkaten manyakmış en çok da komşunun engelli sanmasına güldüm yazık yaaa

Ay çok güldüm buna ya hala böyle vukuatları var mı

Ay çok güldüm buna ya hala böyle vukuatları var mı
2 gün önce yaptığını anlatayım balkonda sigara içerken annem kışlık paltosunu asmıştı havalansın diye paltonun eteğinin ucunu delmiş kazayla.Annem görürse tabii terlik yicek montu kurtarmaya çalışmış güya sigarayla sırayla delip desen yapmaya çalışmış.Mont alev almış bu sefer de balkon takımının minderi ile vurarak söndürmüş.Neyse 500 lirasını aldım da arkasını topladım.

Alem bu çocuk nerden gelir böyle şeylere aklına
Benim kardeşim de tam tersi, çok akıllı uslu. Geçen bana diyor ki abla hayatımda hiç heyecan yok, acaba metroya biletsiz binsem yakalanma korkusuyla adrenalin yaşar mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…