Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sevindim canim, insanin komsusu olmasi bile cok buyuk nimet.
Ben yan komsumla yakinim, Hindistanli kendisi, asinda yeni tasindilar diyebilirim.
Ama kafa dengi birinin olmasi cok guzel oluyor :)
Aynen valla en azından kafan dağılıyo bi kahve bi çay içmek birlikte güzel oluyo

Aynen valla en azından kafan dağılıyo bi kahve bi çay içmek birlikte güzel oluyo
Ben guzel bir seyler hazirlayinca ona ikram ediyorum, o bana :)
Vejeteryanlar , aslinda et yeseler daha cok secenegim olur ikram etmek icin :)
Gunduzleri cocuklari siteye cikartinca sohbet ediyoruz.
Dun onlarin ozel bir gunuymus, 2 gun boyunca kucuk kiz cocuklarinin cok ozel oldugunu dusunuyorlarmis ve onlara ozel seyler hazirliyorlarmis..
9 tane kiz cocugu olan komsuya hediye goturdu, banada getirdi :)
Degisik insanlar, kulturler tanimakta guzel oluyor..

Aa ne güzel hakkaten değişik kültürlerdeki insanlarla arkadaş olmak çok farklı şeyler var baksana . belki yeni şeyler bile öğrenebilirsin karşındakinden çok sevindim senin adına hem gurbette böyle yakın arkadaşlıklar edinmek insanı daha bi motive eder

Gulum biz 10 sene Texasta yasadik, o kadar cok Turk arkadasimiz vardi ki aile gibi olduk onlarla..
Sonra 2 bucuk yil once simdi oturdugumuz eyalete tasindik ve 1bucuk yil hic Turkle karsilasmadim burada.
Ve bulundugumuz eyalette cok fazla Israilli, Hintli ve Asyali insan yasiyor..
Komsu ve arkadaslarim cok degisik ulke ve kulturlerden.
Texastaykende yabanci arkadaslarim vardi ama burada Turk arkadasim yok resmen.
Cok degisik seyler ogreniyorum hepsinden haklisin..
Guzel bir sey bu... :)

2011 senesinde bende bi kez geldim amerikaya chicago ya cidden yanında türk kişilerin olması seni çok rahatlatıyo ama bi yandan da yabancı ve iyi insanlarla karşılaşman da senin için büyük şans .

Aksaminiz nasil geciyor kizlar, takim sessiz hep bu saatlerde :)
iyiyim kaptanım regl olsam rahatlıcam balon gibi şiştim. Birazdan spor yapmaya gidicem rakibemi geçmem lazım ama dance workoutlar baya bi yormuş beni dün tüm kaslarım feveran halinde.sen nasılsın ?

2011 senesinde bende bi kez geldim amerikaya chicago ya cidden yanında türk kişilerin olması seni çok rahatlatıyo ama bi yandan da yabancı ve iyi insanlarla karşılaşman da senin için büyük şans .
Sevdin mi Chicago'yu?
Yine gelirsen misafir etmek isterim seni canim :)

Dinlendir canim kaslarini, agrinda var, spor yapma bence..
denicem bi yapamazsam bırakıcam.Ağrı kaç gün sürecek bilmiyorum ona göre hareket edersem yataktan çıkmamam lazım.Böyle 5 gün olamıyorum bazen ama ağrı full devam mevsim geçişlerinde oluyor.

Kızlar merhaba kusura bakmayın yazamadım Yawrukush cidden telefonu elime alamadım kaptanım. Benim kızımın alerjik astımı var. Doğduğundan beri her yıl bu dönem hasta olur. Mayısa kadar devam eder. Yalnız bu sene korona olunca korktuk. Çok şükür öyle bir durum yok ama hava kullanmaya başladı. Öksürük var. İnşallah daha da ilerlemez. Bir de 29 ekim gösterisi var ona çok hevesliydi iki güne toparlar inşallah kendini. Allah’ın izniyle yarından itibaren mutlaka menü paylaşımı yapıp aktif olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…