Bide desen yapmaya çalışmış allahım yaaa öldüm burda2 gün önce yaptığını anlatayım balkonda sigara içerken annem kışlık paltosunu asmıştı havalansın diye paltonun eteğinin ucunu delmiş kazayla.Annem görürse tabii terlik yicek montu kurtarmaya çalışmış güya sigarayla sırayla delip desen yapmaya çalışmış.Mont alev almış bu sefer de balkon takımının minderi ile vurarak söndürmüş.Neyse 500 lirasını aldım da arkasını topladım.
doğuştan böyle manyaktıAlem bu çocuk nerden gelir böyle şeylere aklına
çok geçmiş olsun umarım önemli bişeyin yoktur. Azıcık yemekle geçmiş günün.En kısa zamanda toparlarsın inşallahYawrukush merhabalar, cumartesi yeidklerim
sabah: yulaf & süt
öğlen: 2 yumurta, salam ve 1 kapyalı omlet
akşam: kapya-soğan-tavuk sote
su: 2
spor: tüm gün başım ağrıdı, hiç yerimden kalkmadım sayılır
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun anneanneciğinin. Annen için tabi zor bir durum, sürekli peşinde koşturup bugün neyle gelecek acaba diye bakmakdoğuştan böyle manyaktıBi gün rahmetli anneannemin yanına gittik salonda kocaman bi koli cips murat (10 yaşında) kolinin başında birini açıyor yiyor diğerine geçiyor.Annem dedi bu ne hal? Anneannem bakkala göndermiş ekmek alsın diye bakkalda demiş keşke fakir olmasaydık bi koli cips alırdık.Okuldaki çocuklar hep yiyor ben onlara bakıyorum cips güzel bişey mi sence bakkal amca bakkal da acımış buna bi koli hediye etmiş her çeşidinden. Anneme diyo para harcamadan cips aldım beni tebrik edeğine elimden paramı alıp bakkala veriyorsun Allah seni asla affetmez Bunları gülerek anlatıyorum şuan ama annem sinir hastası oldu yaptıkları yüzünden.
Geçmiş olsun canım banada hep evlenince geçer derlerdi evlenince olmasada doğumdan sonra çekilebilir dereceye indiAy ben hastanelik oluyorum öyle bir sancı. Doktorlara gittim ama hiçbir şey yok bazen böyle oluyor diyorlar babannemin felan da öyleymiş onlara çekmişim galiba.
Kolay gelsin canım kötü olmuş heryere dağılmıştırGelmiyorumayak bileğime taktığım ağırlıklarımın biri patlamış mı ne olmuş anlamadım, her yer minik minik taşlar içinde
Hayretler içinde okudum ya hele bu yaşta sigara ile desen yapmakE English_teacherrr erkek kardeşim daha 4 yaşındaydı bende ilk okula gidiyorum o zaman onunla evde tekiz uyumamak için her şeyi yapıyor. Bi gün tvde kırmızı bi dondurma gördü böğürtlenli illa onu yicem yoksa uyumam. Bende uyusun beni salsın diye salçayı buzlukta bekletip getirdim bi yedi bi yedi sonraki 10 gün her uykudan önce yine yicem diye ağladı
İyi akşamlar kaptanım iyiyim sen nasılsın bugun evde geçirdim vaktimi güzeldiIyi aksamlar kizlar nasilsiniz? :)
Her firsatta dinlenseydin canim..Selam kaptanim
Biraz dustu atesi. Az önce banyo yaptirdim. 1,5 saat uyku ile zombi gibi gezmece baslasin benim icin
Bende gelirim elbette, hayirli olsun gunlugun canim
canımsın yaa
Gelirim inşallah günlüklerde takılıyorum ben artık sen de gel kahve yaparım sana
Sizin E English_teacherrr ye de göz koydum asılıyorum haberin olsun
Kaptanim ellerine saglik :)Haftanin puan tablosu
Birkac hatirlatma
- Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
Yawrukush kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" - Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
Kullanici Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam E English_teacherrr 435 100 535 @esmeriiim - - @stitch - - @Poni Bon - - @_Vera_ - 1.150 1.150 @GCA 950 - 950 Sismaniye 600 - 600 @Beklenen2 - 200 200 @bnnu - - North River - 1.440 1.440 @fyzanur - - Birgaripanne 250 - 240 @Ozlemlerhayallar 150 500 650 B barga 660 - 660 @MorVampirella - - @Birgaripyolcu06 360 120 480 Arrietty_ 1.655 1.190 3.274 E-brulim 1.701 1.573 3.274 @Periannem 375 125 500 @Smneapdullah - 240 240 @Tekrar dene - 615 615 @sserendipity 625 495 1.120
Tamam canim bizim icin uygun, liste disinde diledigin gibi kilo verebilirsin bizimle :)Günaydın. Nisanda 78le izne ayrılmışım. İrade konusunda zayıf olduğum için listeye girip kimseyi kötü etkilemek istemem iznin olursa liste dışı devam etmek isterim bir süre
Nasil gecti canim gunun ,merak ediyorum sizi..Günaydin
En erkenci biziz galiba
Oglum da gece 3 de kalkti. Hala ayakda
Of bugun berbat bir gun olacak. Uyumadigim icin yarin kesin arti gelirim.
Neden iptal olmus gulum randevunKüçüklükten kalma bir alışkanlık top sektirmem
Dişim haka ağrıyor
Ve diş randevumu iptal etmişler virüsten dolayı özele gidicem ama burdaki özelde de virüs var eşim istemiyor gitmemi bilmiyorumne yapacağımı
Aman dikkat et kuzum kendine, cok yayildi bu virus.günde 4 dilime kadar yiyorum canım . form bisküviler de ekmekten sayılıyor gerçi onlar fazla oldu gerçekten . ama hastanede yiyecek bir şey bulamamadım .
:)
evet canım ekmek yemezsem doymuyorum ve diyet yapamıyorum . beslenme sistemimin kalıcı olması için ömür boyu yapabileceğim şekilde besleniyorum . şimdi ekmeği hayatımdan çıkarsam hedefime ulaştığımda tekrar yemeye başlıycam ve tekrar kilo alıcam ,çünkü ekmeksiz yaşayamam ben . o yüzden kilo almayack ölçüde yiyorum , ve hem psikolojik olarak hem diyet açısından tatmin oluyorum . günde 4 dilime kadar yediğim de kilo verebiliyorum . 70 kilodan 54 e kadar düşmüştüm ekmek yiyerek . şimdi 3 kilo alıp 57.2 olsam da bu sabah 56.4 ü gördüm bile :) 57 olmamın sebebi 2 aydır çok fazla baklava pasta cips yemem oldu. bakalım hedefime ulaşabilecek miyim :)
evet canım , filyasyon ekibinde çalışıyorum .
hastane yemekhanesin de yiyemiyorum özgecim , zaten pande mi var ve sağlıkçılarda ki virüs artışı da çok fazla. bende filyasyon da çalışıyorum birde. hem kendi sağlığım hem diğerlerinin sağlığı için yanlız yiyorum . birlikte çalıştığım kişilerden de pozitif çıkanlar oldu . kendimi mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışıyorum . hareket var canım merak etme ama spora saymadım :) birde günde 4 dilim ekmek yiyorum ama bisküviler fazla oldu . hastanede yiyecek bir şey bulamadım . ama bundan sonra evden daha doyurucu sağlıklı şeyler götürmeye çalışacağım . çalışma sistemim bazı günler 16 saat bazı günler 8 saat . 8 saatte eve gidene kadar dayanıyorum da dünki gibi 16 saat olunca menüm çok kötü oldu .
Daha iyi olsun gulum baban..Makarna olunca yemedim yiyemedim gülüm. Babam iyi gibi, ağrıları var, hareket ederken zorlanıyor biraz. Zamanla geçecek inşallah hepsi.
Ellerine sağlık kaptanım
Geçmiş olsun canım
Planlasak aynı rakamı tutturamazdık kaptanımkafa kafaya yarışmak çok heyecanlı gerçi sen beni yarına kalmaz adımlarınla ezersin
Bugün yapacağın 34 bin puanlık egzersizle beni geçersin kaptanım
Hay Allah dinlen, uzan canim..Regl günüm ama hala olmadım her yerim ağrıyor sancım var bugün galiba ben iptal
Ne guzel olmus canim, ufaklik firsat verdi mi , dinlenebildin mi biraz?İyi akşamlar kaptanım iyiyim sen nasılsın bugun evde geçirdim vaktimi güzeldi
Evet arada gidiyorum bakıyorum kaptanımHer firsatta dinlenseydin canim..
Simdi nasilsiniz?
Bende gelirim elbette, hayirli olsun gunlugun canim
E English_teacherrr 'yi birakmayizsize ziyarete gelir ama yeri bizim yanimiz :)
Kaptanim ellerine saglik :)
Tamam canim bizim icin uygun, liste disinde diledigin gibi kilo verebilirsin bizimle :)
Nasil gecti canim gunun ,merak ediyorum sizi..
Neden iptal olmus gulum randevun
Yeniden ayni yerden alamiyor musun randevu?
Disciye gidip ,tedavi ettirmezsen nasil olacak canim?
Aman dikkat et kuzum kendine, cok yayildi bu virus.
Is yerindeki kosturmacani da yaz, onlarda egzersizden sayiliyor..
Cok zor olmazsa belki evden bir seyler goturursun yemek olarak Feyzos..
Peki senin keyfin nasil is yerinde?
Daha iyi olsun gulum baban..
Hay Allah dinlen, uzan canim..
Agri kesicide al, gecmis olsun..
Eh işte diyelimNe guzel olmus canim, ufaklik firsat verdi mi , dinlenebildin mi biraz?
Cok sevindim :)Teşekkürler,daha iyi herşey. Sen nasılsın?
Cok uzuldum canim hepiniz icin..Ah maalesef yaklaşık 2 ay önce pozitif çıktık. Babam ve ben belli semptomları göstererek atlattık, annem de ise bir şey yoktu. Bunun sonucunda annemin antikoru yeterince yükselmemiş. Tekrar geçirme olasılığı var. Her zamankinden daha dikkatliyiz.
Kardeşimle hâlâ evdeyiz ama benim de eninde sonunda çalışmaya başlamam lazım. Hâkim savcılık sınavına kadar evdeyim.
Herkese çift maske öneriyorum. Umarım bu hastalıklı günler daha fazla uzamaz. Dikkatli olmak lazım. Bizim en büyük korkumuz başkalarına bulaştırmamakken insanların hala virüs yokmuşçasina yaşaması üzücü. Tabi gerçek sayıları bilmediğimiz için insanların gevşemesi normal.
Ahaahsjaj cok guldum yaaa :)Ya yok uyumamak için yapıyordu. Manyak oğlanın tekiydi. Evimiz o zaman çok sıcaktı. Annemin atletlerini giyicem kilot bile giymicem böyle elbiseyle gezicem diye ağlardı. Babamın halı saha spor ayakkabısını çıkarır altına da giyerdi hadi gezmeye gidelim derdi. Oğlum manyak mısın böyle gidilir mi derdik krize girerdi böyle gidicem diye. Onu kaç kez öyle bahçeye indirdim komşu sanıyormuş engelli her dediğini yapıyoruz.Manyaktı işte öyle... Annemin beyaz gömleğini klozete sokup sokup ıslatıp yerleri silmişti süpriz yapmış güya. Ayyy bi de oyuncak bardağına doldurup doldurup içmişti o suyu. Kız arkadaşını görünce bazen diyorum dikkat et klozetten su içiyor bizimki kızıyor bana abla açığımı verme görümcelik yap diyo
Masallah ona ne kadar akilli bir cocuk :)Alem bu çocuk nerden gelir böyle şeylere aklına
Benim kardeşim de tam tersi, çok akıllı uslu. Geçen bana diyor ki abla hayatımda hiç heyecan yok, acaba metroya biletsiz binsem yakalanma korkusuyla adrenalin yaşar mıyım
Cok gecmis olsun Baharcim bugun nasilsin?Yawrukush merhabalar, cumartesi yeidklerim
sabah: yulaf & süt
öğlen: 2 yumurta, salam ve 1 kapyalı omlet
akşam: kapya-soğan-tavuk sote
su: 2
spor: tüm gün başım ağrıdı, hiç yerimden kalkmadım sayılır
Canim sabah kahvaltini anlamadim sadece ekmek-peynir mi yedin?Menü pazar
Sabah (9:00)
Annemlerde hiç bana göre birşey yoktu kızartmalar vs 2 kk peynir
1 dlm beyaz ekmek
Diyette olduğumu bilmiyordu
Ara(12:30)
1 mandalina
Öğle(13.40)
3 YK pirinç pilavı
6yk etki nohut
Akşam
1 kase yayla çorbası ile salata yiyeceğim
Değişiklik olursa eklerim
Su: şuana kadar 1.5 oldu yatana kadar 3 olur
Spor: 40 dk yürüyüs*4 160 puanArrietty_ Yawrukush @_Vera_ Birgaripanne
Canim tesekkurler menunu yazdigin icin :)Yawrukush haklisin paylasmam lazimdi
cuma menum
2 pogaca
cay
ogle
2 kofte
1 dlm ekmek
marul domates
ara
1 pogaca
(gezmeye giderken pogaca yapmistim disarida uygun bisiler bulup yiyemeyince bi tane daha yemis oldum)
latte
aksam
yarim avokado
domates zeytin
1 dlm ekmek
sutlu kahve
su 2. lt
spor 12000 adim
cumartesi menum
sabah 1 kase granola
sutlu kahve hellim peyniri
ara
mandalina
ogle
1 protein bar
ceyrek ayva
sutlu kahve
3 tane mini ekler
aksam
3 4 kasik kiyma yemegi
1 dlm ekmek
su 1.5 lt
spor yok
3740 adim atmisim
Gordum canim, dedim bizi birakiyor musun :))Evet arada gidiyorum bakıyorum kaptanım
Yoook bırakır mıyım hiç sizi ama öyle gelebilirsin dediler arada bir o yüzden tamam dedim yoksa burası yerim asılGordum canim, dedim bizi birakiyor musun :))
Yerin bizim yanimiz, salmam hicbir yere.. (kiskanc kaptan)
Sevindim canim, insanin komsusu olmasi bile cok buyuk nimet.Eh işte diyelimama güzel geçti günüm komşum geldi filan bi şekilde zaman geçiriyoruz
Anka kaptan cok tatlidir, ziyarete git elbette canim, takiliyorum sana :)Yoook bırakır mıyım hiç sizi ama öyle gelebilirsin dediler arada bir o yüzden tamam dedim yoksa burası yerim asıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?