Canim moralinizi yuksek tutun, korona degil ya cok sukur.Kızlar merhaba kusura bakmayın yazamadımYawrukush cidden telefonu elime alamadım kaptanım. Benim kızımın alerjik astımı var. Doğduğundan beri her yıl bu dönem hasta olur. Mayısa kadar devam eder. Yalnız bu sene korona olunca korktuk. Çok şükür öyle bir durum yok ama hava kullanmaya başladı. Öksürük var. İnşallah daha da ilerlemez. Bir de 29 ekim gösterisi var ona çok hevesliydi iki güne toparlar inşallah kendini. Allah’ın izniyle yarından itibaren mutlaka menü paylaşımı yapıp aktif olacağım
Vegasa gittik canim uzunca gezdik orayi..kaptanım kumar oynamadan dönmek yok amaShark reef akvaryumu görmeyi çok istiyorum orda penguenlere kadar her şey var diye okudum. Hiç gittin mi ??
Canim nasil oldu kuzun?Iyi aksamlar kizlar.
Yazip kacacagim
Sabah
1 dilim ekmek
2 Hindi fume
1 eski kasar
Ara
1 avuc brezilya Bademi
Aksam
Yarma corbasi
Su
1 L
Spor yok
Gunumun cogu uyumak ve ates kontrolu ile gecti
Iyi geceler simdiden
tamam canım yazarım . 16 saat çalıştığım günlerde evden götürcem . keyfim iyi canım çok şükür . senin keyfin nasıl , orada virüs durumları nasıl ?Her firsatta dinlenseydin canim..
Simdi nasilsiniz?
Bende gelirim elbette, hayirli olsun gunlugun canim
@Sivaskayseri 'yi birakmayizsize ziyarete gelir ama yeri bizim yanimiz :)
Kaptanim ellerine saglik :)
Tamam canim bizim icin uygun, liste disinde diledigin gibi kilo verebilirsin bizimle :)
Nasil gecti canim gunun ,merak ediyorum sizi..
Neden iptal olmus gulum randevun
Yeniden ayni yerden alamiyor musun randevu?
Disciye gidip ,tedavi ettirmezsen nasil olacak canim?
Aman dikkat et kuzum kendine, cok yayildi bu virus.
Is yerindeki kosturmacani da yaz, onlarda egzersizden sayiliyor..
Cok zor olmazsa belki evden bir seyler goturursun yemek olarak Feyzos..
Peki senin keyfin nasil is yerinde?
Daha iyi olsun gulum baban..
Hay Allah dinlen, uzan canim..
Agri kesicide al, gecmis olsun..
Valla bilemem biliyorsun çok çekiciyimdir cazibeme dayanamayabilirBende gelirim elbette, hayirli olsun gunlugun canim
[COLOR=#8f4724] S [/COLOR] Sivaskayseri 'yi birakmayizsize ziyarete gelir ama yeri bizim yanimiz :)
Kisa sure dusup tekrar cikiyor. Rahat uyumasi icin ates dusurucu verdim Öglen. Yatmadan tekrar verecegimCanim nasil oldu kuzun?
Atesi dustu mu?
Tamam canim anlastik :)tamam canım yazarım . 16 saat çalıştığım günlerde evden götürcem . keyfim iyi canım çok şükür . senin keyfin nasıl , orada virüs durumları nasıl ?
Bugun 2. gun degil mi canim, burada 3 gun dusmezse ilacla atesi, doktora goturuyoruz.Kisa sure dusup tekrar cikiyor. Rahat uyumasi icin ates dusurucu verdim Öglen. Yatmadan tekrar verecegim
Geçmiş olsun Allah şifa versin canımKızlar merhaba kusura bakmayın yazamadımYawrukush cidden telefonu elime alamadım kaptanım. Benim kızımın alerjik astımı var. Doğduğundan beri her yıl bu dönem hasta olur. Mayısa kadar devam eder. Yalnız bu sene korona olunca korktuk. Çok şükür öyle bir durum yok ama hava kullanmaya başladı. Öksürük var. İnşallah daha da ilerlemez. Bir de 29 ekim gösterisi var ona çok hevesliydi iki güne toparlar inşallah kendini. Allah’ın izniyle yarından itibaren mutlaka menü paylaşımı yapıp aktif olacağım
İnşallah geceyi rahat geçirirsiniz, seninde biraz dinlenme imkanın olur kaptanım.Kisa sure dusup tekrar cikiyor. Rahat uyumasi icin ates dusurucu verdim Öglen. Yatmadan tekrar verecegim
evde olmak hep daha güzel geliyor bana :)Tamam canim anlastik :)
Iyi olmana sevindim Feyzos.
Bende iyiyim, idare ediyorum canim.
Cocuklarin okullari online, 8 aydir hepimiz evdeyiz ama cok sukur halimize..
Gelicem kahveye - sohbete canim, iyi aksamlar.Valla bilemem biliyorsun çok çekiciyimdir cazibeme dayanamayabilir
Şaka şaka bizim bi resmiyetimiz yok zaten kendi halimizde takılıyoruz takımlar ana zayıflama merkezi
Herkes kendinde olandan bikiyor canim :)evde olmak hep daha güzel geliyor bana :)
Yarin test olacakBugun 2. gun degil mi canim, burada 3 gun dusmezse ilacla atesi, doktora goturuyoruz.
Gidecek misiniz doktora?
Rahatca uyur insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?