Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim moralinizi yuksek tutun, korona degil ya cok sukur.
Evde mi veriyorsun havayi, benim kucugumunde hava makinasi var, kislari bizimde zor gecer..
Gosterisinede katilir insallah kuzucuk.
Car cabuk iyilessin canim...

kaptanım kumar oynamadan dönmek yok ama Shark reef akvaryumu görmeyi çok istiyorum orda penguenlere kadar her şey var diye okudum. Hiç gittin mi ??
Vegasa gittik canim uzunca gezdik orayi..
Akin 9 aylikti her gosteri ve show'a katilamadik kucuk cocuk oldugundan ama acayip eglendik..
Bence dunyanin en eglenceli yeri olabilir Vegas:)

tamam canım yazarım . 16 saat çalıştığım günlerde evden götürcem . keyfim iyi canım çok şükür . senin keyfin nasıl , orada virüs durumları nasıl ?

tamam canım yazarım . 16 saat çalıştığım günlerde evden götürcem . keyfim iyi canım çok şükür . senin keyfin nasıl , orada virüs durumları nasıl ?
Tamam canim anlastik :)
Iyi olmana sevindim Feyzos.
Bende iyiyim, idare ediyorum canim.
Cocuklarin okullari online, 8 aydir hepimiz evdeyiz ama cok sukur halimize..

Geçmiş olsun Allah şifa versin canım

Kisa sure dusup tekrar cikiyor. Rahat uyumasi icin ates dusurucu verdim Öglen. Yatmadan tekrar verecegim
İnşallah geceyi rahat geçirirsiniz, seninde biraz dinlenme imkanın olur kaptanım.

25 ekim menüm
sabah :
2 tane haşlanmış yumurta
2 dilim kızarmış ekmek (yağsız şekilde tost makinesinde kızarttım )
peynir
7 zeytin
2 kaşık tahin +1 kaşık pekmez karışımı

ara : 2 parmak kadar muz
sütlü kahve

öğlen :
2 yumurta+ 2 kaşık yulaf + peynir den omlet
2 kepçe tarhana çorbası

ara : 1 mandalina
sütlü kahve

akşam :
fırında patlıcan üzerine de yoğurt( patlıcanları yağsız kağıda doğradım , üzerine 1 kaşık ayçiçek yağı döküp kızarttım )
1dilim ekmek
3 köfte

ara : 1 muz
2 ceviz

su : 1.5 litre
spor : üşendim yapmadım

Yawrukush Birgaripanne Arrietty_

Yawrukush kaptanım alıntılayamadım ama cuma mutlaka isimli bildirim yapacağım merak etme :) ama kendimi reglden dolayı çokk şiş hissediyorum bu ay regl oldum ama olmadım gibi bi şey anlamadım ilaç içmiştim kesti sanırım ve ödemlendim iyice

Kendime mat aldım egzersiz için eşim de bilek ağırlıklarından sipariş etmiş 1kg olanından bir de dambıllarımı alırsam sevineceğim baya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…