Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyiyim canım şükür sen nasilsin nasil gidiyor

Girmek istiyorum canım ama bu hafta + gelme ihtimalim var çünkü hala regl olmadım.ve artı cikiyorum tartıda cuma günü durumuna göre girsem yada artı çıkarsam bı hafta daha beklesem öyle oluyor mu

Ne muhtesem birgun olmus kuzum :)

Ekmek peynir kaptanım :)
Tamam canim , harikasin :)

Teşekkürler canım şimdi bitti işlerin birazı telefonu sarja takip spora başlıyorum
Kolay gelsin kuzum, bol ter atmalar :)

Iyiyim canım şükür sen nasilsin nasil gidiyor
Bende iyiyim canim, ayni kosturmacalara devam, sagligimiz yerinde cok sukur :)

Girmek istiyorum canım ama bu hafta + gelme ihtimalim var çünkü hala regl olmadım.ve artı cikiyorum tartıda cuma günü durumuna göre girsem yada artı çıkarsam bı hafta daha beklesem öyle oluyor mu
Olur canim, eksi gelirsen listeye alirim, gelemezsen bir sonraki hafta girersin :)

pazartesi tartısını pek kafana takma 68.2 den 66.8e düştüm ben geçe hafta.Ödem attırıcı detoks yaparız hallederiz o artıları aynı durum bende de var çünkü.

Tamam canım aşırı rahatsız çünkü benim hiç böyle olmazdı günü gününe olurdum 2 aydır böyleyim
Benim dönem dönem oluyor bi sancı kıyamet lekelenme heh şimdi regl oldum diyorum bişey yok. 2 gün sonra bi daha sancı felan yine yok böyle 5 güne kadar uzuyor bazen. doktora gittiğimde bazı aylar 15 gün olamamak bile çok doğalmış. Doktor bana şey demişti vücut dengesini bi şekilde kaybettiğinde strese girer beyin. Hayatta kalmayı öncelik olarak gördüğü için üreme fonksiyonunu ertelemeyi seçer. İçtiğin bi bitki çayı bi ağrı kesici üzücü bi olay mevsim değişikliği böyle ufacık şeyler bile bazen vücudu bu moda sokar. Ama kendine zaman tanı dengeni tekrar kurarsan regl kendiliğinden düzene biner.

Anlıyorum canım benim sancı bile olmaz çok rahat geçerdi regl sadece bazı ufak belirtilerinden olacağımı bilirdim ama şuan ufak leke 2 gün yok tamam diyorum olmayacağım sonra bakıyorum yine leke insAllah düzene girer

Tamam canım anlastık:)

aslında gün içinde alman gereken kaloriyi almamışsan saat kaçta yediğin önemli değil.
açlık durumuma göre saatini ayarlayayım öyleyse

aslında bu daha kolaymış yarın bunu denicem bi kızlar
Harikasın rakibem yarın için kolaylık dilerim
Diyet de etkileyebiliyor o yüzden de gecikme yaşanabilir. Sonrasında gelmeyince, ay niye gelmedi, neden gelmiyor psikolojisine girince gelesi varsa da gelmiyor

Canım ada çayı adet söktürücü olarak geliyor onu deneyebilirsin belki faydası olur

Kaptanlarım titreşimli spor aletiyle yapılan egzersizler kaç puandan hesaplanıyor acaba?
wowowow rakibem sen işi büyüttün bilgim yok puan konusunda ama madonna fit vücudunu bunlara bağlıymış.Bir röportajında izlemiştim. Madonna olma yolunda ilerliyorsun helal sana.Ben şarkıcı ceylanda kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…