Kahvaltıya başlangıcı 7 zeytin 1 incirle yapsan? Bende akşam yemeği bir beceremedimya hep üşeniyorum sabah uyanıp direkt sofraya oturuyorum yarın bismillah diyip başlıcam
Iyiyim canım şükür sen nasilsin nasil gidiyorCanim dikkat et o halde hafta sonlari :)
Yanlis hatirlamiyorsam anne ve baban saglik sektorunde calisiyordu degil mi kuzum?
Iyiler mi , bu virusten etkilenmediniz insallah degil mi?
Ahhh sabahtan beri ne cok is yaptim bir bilsen canim...
Keske dedigin gibi arkamizdan birisi evin islerini hep yapsa :)
Poniyle kavustunuz sonunda, gozunuzaydin :)))
Guzel birgun olmus canim :)
Bende harika tempolu , hic oturmadigim birgun gecirdim canim..
Evindesin artik degil mi:)
Guzel bir gun daha :)
Gayet guzel olmus canim :)
Tatliyi odule saydim kuzum, nasilsin konusamadik epeydir :)
Offf odullerin n guzeli kunefeeeee, yaktin beni :)))
Cumayi odule saydim Eminecim ama cumartesi kacamakli olmus..
Nasilsin canim, cocuklar, okul nasil?
Guzel bir gun olmus Banucum, keyfin sagligin nasil canim?
aslında gün içinde alman gereken kaloriyi almamışsan saat kaçta yediğin önemli değil.Kahvaltıya başlangıcı 7 zeytin 1 incirle yapsan? Bende akşam yemeği bir beceremediminternette uyumadan önce yiyin diyor, geç olmaz mı ya?
Girmek istiyorum canım ama bu hafta + gelme ihtimalim var çünkü hala regl olmadım.ve artı cikiyorum tartıda cuma günü durumuna göre girsem yada artı çıkarsam bı hafta daha beklesem öyle oluyor muHosgeldin aramiza canisi :)
Emeklerine saglik kaptanim :)
Menuler birkac gune duzene girer kuzum :)
Spor yoksada, is yerinde hareket ediyor musun Feyzosum, ya da ev isi vs, hepsi spor sayiliyor biliyorsun.
Hic biri yoksa biraz hareket ekle gulum..
1. sayfamizi guncelledim ellerine saglik canim :)
Cok sevindim gulum senin icin :)
Evet kuzum yeni kural , cuma gunu kullanici adin ve o gunun tarihinin yazili oldugu bir kagitla kilo bildirimini fotografla olur mu?
Ahahah oylama icin eririm mi diyorsun gulum, aklimda hazirlayacagim.. :)
Olur elbette canim benim, sen nasil iyi hissediyorsan oyle olsun..
Ben her uyeye sordugum gibi sanada sormak istedim :)
Evet bu cuma doluyor deneme suren canim :)
Girmek istiyor musun?
Canim nasil oldu kizin, sizi merak diyorum yazmadin dun, iyi misiniz?
Tebrikler canim, ne guzel eksi gormussun, is yerinde durumlar nasil? @Hyperborea17
Ne muhtesem birgun olmus kuzum :)ve evet şimdi geldim menümü yazmaya
sabah 3 kapya biber 2 yumurta 2 dilim kaşar 1 yk çökelek 1 dilim ekmek 3 zeytin (baya bi yedim çok açtım)
öğle yarım kase çorba
ara şekersiz kahve 2 kuru incir
akşam 1 biftek 1 kase çorba 1 köz biber 1 havuç
su 2 lt
spor
13.000 adım 650 puan
20 dk dance workout 200 puan
500 ip atlama 1000 puan
toplamda 1850 puan
Yawrukush Arrietty_ E-brulim
ay yazmayı unuttum 3 çatal irmik helvası yedim annem yapmıştı zehir olsa kar etmez yaptım o kadar ye diyince kıramadım. cezama razıyım
Tamam canim , harikasin :)Ekmek peynir kaptanım :)
Kolay gelsin kuzum, bol ter atmalar :)Teşekkürler canım şimdi bitti işlerin birazı telefonu sarja takip spora başlıyorum
Bende iyiyim canim, ayni kosturmacalara devam, sagligimiz yerinde cok sukur :)Iyiyim canım şükür sen nasilsin nasil gidiyor
Olur canim, eksi gelirsen listeye alirim, gelemezsen bir sonraki hafta girersin :)Girmek istiyorum canım ama bu hafta + gelme ihtimalim var çünkü hala regl olmadım.ve artı cikiyorum tartıda cuma günü durumuna göre girsem yada artı çıkarsam bı hafta daha beklesem öyle oluyor mu
pazartesi tartısını pek kafana takma 68.2 den 66.8e düştüm ben geçe hafta.Ödem attırıcı detoks yaparız hallederiz o artıları aynı durum bende de var çünkü.Girmek istiyorum canım ama bu hafta + gelme ihtimalim var çünkü hala regl olmadım.ve artı cikiyorum tartıda cuma günü durumuna göre girsem yada artı çıkarsam bı hafta daha beklesem öyle oluyor mu
Tamam canımOlur canim, eksi gelirsen listeye alirim, gelemezsen bir sonraki hafta girersin :)
Tamam canım aşırı rahatsız çünkü benim hiç böyle olmazdı günü gününe olurdum 2 aydır böyleyimpazartesi tartısını pek kafana takma 68.2 den 66.8e düştüm ben geçe hafta.Ödem attırıcı detoks yaparız hallederiz o artıları aynı durum bende de var çünkü.
Benim dönem dönem oluyor bi sancı kıyamet lekelenme heh şimdi regl oldum diyorum bişey yok. 2 gün sonra bi daha sancı felan yine yok böyle 5 güne kadar uzuyor bazen. doktora gittiğimde bazı aylar 15 gün olamamak bile çok doğalmış. Doktor bana şey demişti vücut dengesini bi şekilde kaybettiğinde strese girer beyin. Hayatta kalmayı öncelik olarak gördüğü için üreme fonksiyonunu ertelemeyi seçer. İçtiğin bi bitki çayı bi ağrı kesici üzücü bi olay mevsim değişikliği böyle ufacık şeyler bile bazen vücudu bu moda sokar. Ama kendine zaman tanı dengeni tekrar kurarsan regl kendiliğinden düzene biner.Tamam canım aşırı rahatsız çünkü benim hiç böyle olmazdı günü gününe olurdum 2 aydır böyleyim
Anlıyorum canım benim sancı bile olmaz çok rahat geçerdi regl sadece bazı ufak belirtilerinden olacağımı bilirdim ama şuan ufak leke 2 gün yok tamam diyorum olmayacağım sonra bakıyorum yine leke insAllah düzene girerBenim dönem dönem oluyor bi sancı kıyamet lekelenme heh şimdi regl oldum diyorum bişey yok. 2 gün sonra bi daha sancı felan yine yok böyle 5 güne kadar uzuyor bazen. doktora gittiğimde bazı aylar 15 gün olamamak bile çok doğalmış. Doktor bana şey demişti vücut dengesini bi şekilde kaybettiğinde strese girer beyin. Hayatta kalmayı öncelik olarak gördüğü için üreme fonksiyonunu ertelemeyi seçer. İçtiğin bi bitki çayı bi ağrı kesici üzücü bi olay mevsim değişikliği böyle ufacık şeyler bile bazen vücudu bu moda sokar. Ama kendine zaman tanı dengeni tekrar kurarsan regl kendiliğinden düzene biner.
Tamam canım anlastık:)Anlastik canim cuma gunu o halde esas listeden cikariyorum seni ama liste disinda yine bizimle kilo veriyorsun olur mu :)
Menulerini bekliyorum eskisi gibiMathildablue
Tekrar hosgeldin Ponicim, ben Ozge, 32 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum bu sebeple Turkiye'yi 10 saat geriden takip ediyorum.
En son ne zaman yarismadaydin canim, izne mi ayrildin, durumun nedir? (Henuz bilgilerini kontrol edemedim edecegim :) )
Kaptanim cok deli bir gun gecirdim, mesajini simdi gordum
Gittiginde cok uzulmustun, donusune cok sevindim.
Iyisindir umarim, arada sohbete gelsene :) @Anka
Hicbir sey yememissin canim..
Kizin nasil oldu, geceyi nasil gecirdiniz?
Menulerini yinede yaz canim, bekliyorum menuleri..
3 gun menusunu yazmayani tablodan cikariyorum, ki sen esas listedesin :)
Odullu bir menu olmus, top sektirmene hayran kaldim canim :)
Disin nasil oldu?
Guzel bir gun olmus canim :)
Ebrum hicbir sey yememissin ki..
Baban nasil oldu canim?
Feyzosum bol karbonhidratli bir gun olmus..Odule sayalim ama duzene oturtalim menulerini..
Hastanede yemek mi cikiyor, evden mi goturuyorsun?
Hareket ediyor musun hastanede?
Ilk gun icin guzel bir gun olmus ponicim :)
Menu tablosu hazirliyorum, cezan var mi, nasil menulerin sporlarin diye takip et olur mu?
Bahceye ekip biciyor musun?
açlık durumuma göre saatini ayarlayayım öyleyseaslında gün içinde alman gereken kaloriyi almamışsan saat kaçta yediğin önemli değil.
Harikasın rakibemaslında bu daha kolaymış yarın bunu denicem bi kızlar
Diyet de etkileyebiliyor o yüzden de gecikme yaşanabilir. Sonrasında gelmeyince, ay niye gelmedi, neden gelmiyor psikolojisine girince gelesi varsa da gelmiyorBenim dönem dönem oluyor bi sancı kıyamet lekelenme heh şimdi regl oldum diyorum bişey yok. 2 gün sonra bi daha sancı felan yine yok böyle 5 güne kadar uzuyor bazen. doktora gittiğimde bazı aylar 15 gün olamamak bile çok doğalmış. Doktor bana şey demişti vücut dengesini bi şekilde kaybettiğinde strese girer beyin. Hayatta kalmayı öncelik olarak gördüğü için üreme fonksiyonunu ertelemeyi seçer. İçtiğin bi bitki çayı bi ağrı kesici üzücü bi olay mevsim değişikliği böyle ufacık şeyler bile bazen vücudu bu moda sokar. Ama kendine zaman tanı dengeni tekrar kurarsan regl kendiliğinden düzene biner.
Canım ada çayı adet söktürücü olarak geliyor onu deneyebilirsin belki faydası olurAnlıyorum canım benim sancı bile olmaz çok rahat geçerdi regl sadece bazı ufak belirtilerinden olacağımı bilirdim ama şuan ufak leke 2 gün yok tamam diyorum olmayacağım sonra bakıyorum yine leke insAllah düzene girer
wowowow rakibem sen işi büyüttünKaptanlarım titreşimli spor aletiyle yapılan egzersizler kaç puandan hesaplanıyor acaba?
Canim nasil bir spor aleti, hangi bolgen icin kullaniyorsun, aktif egzersiz yapiyor musun?Kaptanlarım titreşimli spor aletiyle yapılan egzersizler kaç puandan hesaplanıyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?