15 dakika egzersiz yapacaktım ama sanırım bu gazla yarım saat olurwowowow rakibem sen işi büyüttünbilgim yok puan konusunda ama madonna fit vücudunu bunlara bağlıymış.Bir röportajında izlemiştim. Madonna olma yolunda ilerliyorsun helal sana.Ben şarkıcı ceylanda kaldım.
Özgem alet böyle bir şeyCanim nasil bir spor aleti, hangi bolgen icin kullaniyorsun, aktif egzersiz yapiyor musun?
geçen buraya bi youtuberın kahvaltısını ve benim menüm diyerek şarkıcı ceylanı elinde tepsiyle atmıştım.15 dakika egzersiz yapacaktım ama sanırım bu gazla yarım saat olurMadonna sana geliyorum
bunu aktif kullanmanı tavsiye ederim. İnternette bununla before after yapan bir sürü kişi gördüm acayip işe yaradığını söylüyorlarÖzgem alet böyle bir şey
Eki Görüntüle 2710745
ben üstünde deli gibi hopluyorum zıplıyorum squat yapıyorum, aklına ne gelirse. Bunları yaparken o da beni titretiyor
Aletin adi ne acabaÖzgem alet böyle bir şey
Eki Görüntüle 2710745
ben üstünde deli gibi hopluyorum zıplıyorum squat yapıyorum, aklına ne gelirse. Bunları yaparken o da beni titretiyor
geçen buraya bi youtuberın kahvaltısını ve benim menüm diyerek şarkıcı ceylanı elinde tepsiyle atmıştım.Birgaripanne aynı ceylana benzemiyor mu demişti Birisi daha onu ben sanmıştı hatırlamıyorum kim ama vizyonum bu kadar benim kimse ya bu ne alaka dememiş o sporu 45 dk yapalım bari Madonna'ya yaraşır olsun iyicee
ceylandı ama sende haklısın flaş tv ile o da kayboldu ortalıktanAletin adi ne acaba
ceylanmiymis
Bilmiyorum özele gidicem yarınHer firsatta dinlenseydin canim..
Simdi nasilsiniz?
Bende gelirim elbette, hayirli olsun gunlugun canim
@Sivaskayseri 'yi birakmayizsize ziyarete gelir ama yeri bizim yanimiz :)
Kaptanim ellerine saglik :)
Tamam canim bizim icin uygun, liste disinde diledigin gibi kilo verebilirsin bizimle :)
Nasil gecti canim gunun ,merak ediyorum sizi..
Neden iptal olmus gulum randevun
Yeniden ayni yerden alamiyor musun randevu?
Disciye gidip ,tedavi ettirmezsen nasil olacak canim?
Aman dikkat et kuzum kendine, cok yayildi bu virus.
Is yerindeki kosturmacani da yaz, onlarda egzersizden sayiliyor..
Cok zor olmazsa belki evden bir seyler goturursun yemek olarak Feyzos..
Peki senin keyfin nasil is yerinde?
Daha iyi olsun gulum baban..
Hay Allah dinlen, uzan canim..
Agri kesicide al, gecmis olsun..
Gulum direk 10 puan workout puanindan hesaplama yap..Özgem alet böyle bir şey
Eki Görüntüle 2710745
Git canim ihmal etme, dis agrisi ne kotu o kadar iyi bilirim ki, cocuklugum dis problemleriyle gectiBilmiyorum özele gidicem yarın
Alet cooook pahaliymis ya alamam oryantal acip kendimi titretirim daha iyi
Oryantalde yapsan gider kilolar, hoplasan da, yuruyus yapsanda...Alet cooook pahaliymis ya alamam oryantal acip kendimi titretirim daha iyi
geçen buraya bi youtuberın kahvaltısını ve benim menüm diyerek şarkıcı ceylanı elinde tepsiyle atmıştım.Birgaripanne aynı ceylana benzemiyor mu demişti Birisi daha onu ben sanmıştı hatırlamıyorum kim ama vizyonum bu kadar benim kimse ya bu ne alaka dememiş o sporu 45 dk yapalım bari Madonna'ya yaraşır olsun iyicee
Kullanıyorum aslında gülüm, adet dönemlerinde kullanmayın yazıyor, o döneme girince kenara kaldırıyorum sonra da ordan çıkması biraz zaman alıyorbunu aktif kullanmanı tavsiye ederim. İnternette bununla before after yapan bir sürü kişi gördüm acayip işe yaradığını söylüyorlar
Kaptanım vibration plate diye türkçesini arattırdım titreşimli spor aleti dediAletin adi ne acaba
ceylanmiymis
Tamam kaptanım teşekkür ediyorumGulum direk 10 puan workout puanindan hesaplama yap..
Fiyatları bilmiyorum kaptanım burda uygundu ben aldığımda, hatta şimdi daha da düştü fiyatlar. Özge kaptanımın da dediği gibi ekstra maliyete gerek yok, kilo vermek isteyen her türlü veriyor zatenAlet cooook pahaliymis ya alamam oryantal acip kendimi titretirim daha iyi
15 diyip el sıkışalım dermişimE-brulim canim 1. sayfaya puani ekleyip ,guncelledim, dakikasi 10 puan :)
Kendimi pazarci gibi hissettim, gel, abla gel ,abi gel dakikasi 10 puana gel
Kırma beni güzel ablam yap bi 10 dk fitnessE-brulim canim 1. sayfaya puani ekleyip ,guncelledim, dakikasi 10 puan :)
Kendimi pazarci gibi hissettim, gel abla gel ,abi gel dakikasi 10 puana gel
15 diyip el sıkışalım dermişim
kaptanıma gelişi 10 puan bak görüyorsunKırma beni güzel ablam yap bi 10 dk fitness
Malesef kızlar zumbanın dksı 20 puan olmaz bana gelişi 10
Bu hafta lesliede şok kampanya 3 mile yapana 1 bizden
10dan fazlasi kurtarmaz aplaaa15 diyip el sıkışalım dermişim
Buldum buldum canim 1000 tl ustuben Ceylan olduğunu bildim de herkes öyle düşünmüştür diye ses çıkartmadım
45 dakika yapamamyaparsam üç gün yürüyemem yarın sabah dişçi de randevum var zaten iptal etmeye bahane arıyorum, yangına körükle gitmeyelim.
Kullanıyorum aslında gülüm, adet dönemlerinde kullanmayın yazıyor, o döneme girince kenara kaldırıyorum sonra da ordan çıkması biraz zaman alıyor
Kaptanım vibration plate diye türkçesini arattırdım titreşimli spor aleti dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?