Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

15 dakika egzersiz yapacaktım ama sanırım bu gazla yarım saat olur Madonna sana geliyorum

Canim nasil bir spor aleti, hangi bolgen icin kullaniyorsun, aktif egzersiz yapiyor musun?
Özgem alet böyle bir şey

ben üstünde deli gibi hopluyorum zıplıyorum squat yapıyorum, aklına ne gelirse. Bunları yaparken o da beni titretiyor

15 dakika egzersiz yapacaktım ama sanırım bu gazla yarım saat olur Madonna sana geliyorum
geçen buraya bi youtuberın kahvaltısını ve benim menüm diyerek şarkıcı ceylanı elinde tepsiyle atmıştım. Birgaripanne aynı ceylana benzemiyor mu demişti Birisi daha onu ben sanmıştı hatırlamıyorum kim ama vizyonum bu kadar benim kimse ya bu ne alaka dememiş o sporu 45 dk yapalım bari Madonna'ya yaraşır olsun iyicee

Özgem alet böyle bir şey
Eki Görüntüle 2710745
ben üstünde deli gibi hopluyorum zıplıyorum squat yapıyorum, aklına ne gelirse. Bunları yaparken o da beni titretiyor
bunu aktif kullanmanı tavsiye ederim. İnternette bununla before after yapan bir sürü kişi gördüm acayip işe yaradığını söylüyorlar

Özgem alet böyle bir şey
Eki Görüntüle 2710745
Aletin adi ne acaba
ceylanmiymis

Bilmiyorum özele gidicem yarın

ben Ceylan olduğunu bildim de herkes öyle düşünmüştür diye ses çıkartmadım
45 dakika yapamam yaparsam üç gün yürüyemem yarın sabah dişçi de randevum var zaten iptal etmeye bahane arıyorum, yangına körükle gitmeyelim.
bunu aktif kullanmanı tavsiye ederim. İnternette bununla before after yapan bir sürü kişi gördüm acayip işe yaradığını söylüyorlar
Kullanıyorum aslında gülüm, adet dönemlerinde kullanmayın yazıyor, o döneme girince kenara kaldırıyorum sonra da ordan çıkması biraz zaman alıyor
Aletin adi ne acaba

ceylanmiymis
Kaptanım vibration plate diye türkçesini arattırdım titreşimli spor aleti dedi

Gulum direk 10 puan workout puanindan hesaplama yap..
Tamam kaptanım teşekkür ediyorum
Alet cooook pahaliymis ya alamam oryantal acip kendimi titretirim daha iyi
Fiyatları bilmiyorum kaptanım burda uygundu ben aldığımda, hatta şimdi daha da düştü fiyatlar. Özge kaptanımın da dediği gibi ekstra maliyete gerek yok, kilo vermek isteyen her türlü veriyor zaten sen Hasan Yılmaz eşliğinde keçilerinin peşinden koş

E-brulim canim 1. sayfaya puani ekleyip ,guncelledim, dakikasi 10 puan :)
Kendimi pazarci gibi hissettim, gel abla gel ,abi gel dakikasi 10 puana gel
Kırma beni güzel ablam yap bi 10 dk fitness
Malesef kızlar zumbanın dksı 20 puan olmaz bana gelişi 10
Bu hafta lesliede şok kampanya 3 mile yapana 1 bizden

Buldum buldum canim 1000 tl ustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…