- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
İnşallah kötü bişe değildir canım üzülme geçer umarım en kısa zamanda çok geçmiş olsunYarin test olacakdusmezse doktoru arayacagim sabah
ahh ahh benim de atanınca yurt dışı tatili hayalim vardı . bir atandım korona çıktı . virüsten dolayı evden işe işten eve . ara da birde evin yanında ki parka yürüyüşe gidiyorum . bu ara ingilizce öğrenmeye heves ettim . yabancı dil sınavına da gireceğim . ama nereden başlayacağım nasıl olacak hiç fikrim yok . kurslara da gidemiyorum , okullar bile kapalı burda virüsten dolayı . yeni yeni açmaya başladılar liseleri , ilk okulları onları da korka korka açıyorlar .Vegasa gittik canim uzunca gezdik orayi..
Akin 9 aylikti her gosteri ve show'a katilamadik kucuk cocuk oldugundan ama acayip eglendik..
Bence dunyanin en eglenceli yeri olabilir Vegas:)
çok geçmiş olsun , bir an önce toparlar inşaallah .Kisa sure dusup tekrar cikiyor. Rahat uyumasi icin ates dusurucu verdim Öglen. Yatmadan tekrar verecegim
Daha iyiyim 20 dk dance workout yaptım. 13 bin adım 200 ipim var şuan. İlerleyen saatlerde yine bişeyler yapcam. Sen neler canımın içi? Günün nasıl geçti@_Vera_ canım rakibem nasılsın? Nasıl oldun?
Geçmiş olsun kaptanımYarin test olacakdusmezse doktoru arayacagim sabah
Şu an için iyi gidiyor, biraz geç kaldım ama elimden geleni yapıyorum :) Umarım aşı en yakın zamanda çıkar. O zamana kadar azalması dileğimCok uzuldum canim hepiniz icin..
Ozellikle annen ama hepiniz cok dikkat edin kendinize..
Sinav hazirliklarin nasil gidiyor canim?
Umarim asi bulunur ve herkes kurtulur bu hastaliktan...
iyiym teşekkür ederim.Bende anlamadım yolun yarısında bir sancı tuttu.Kıvrandım resmen.Eve gelince 2 majezik içtim o da regli kesiyor bende ama yapmam gereken bir sürü ödev vardı onun etksiyle iyiyim.Teşekkür ederim.Sen nasılsın günün nasıl geçti??@_Vera_ geçmiş olsun , yürüyüşte rahatsızlanmışsın , şimdi nasılsın daha iyi misiin ?
seviyenizi bilmiyorum ama uygun fiyatlı online bir eğitim önerebilirim dil seviyeniz nedir?ahh ahh benim de atanınca yurt dışı tatili hayalim vardı . bir atandım korona çıktı . virüsten dolayı evden işe işten eve . ara da birde evin yanında ki parka yürüyüşe gidiyorum . bu ara ingilizce öğrenmeye heves ettim . yabancı dil sınavına da gireceğim . ama nereden başlayacağım nasıl olacak hiç fikrim yok . kurslara da gidemiyorum , okullar bile kapalı burda virüsten dolayı . yeni yeni açmaya başladılar liseleri , ilk okulları onları da korka korka açıyorlar .
Adımların harika gülümDaha iyiyim 20 dk dance workout yaptım. 13 bin adım 200 ipim var şuan. İlerleyen saatlerde yine bişeyler yapcam. Sen neler canımın içi? Günün nasıl geçti
Menu guzel, suda fena degil ama kalk 1 mil leslie yap feyzos,15dk zaten....25 ekim menüm
sabah :
2 tane haşlanmış yumurta
2 dilim kızarmış ekmek (yağsız şekilde tost makinesinde kızarttım )
peynir
7 zeytin
2 kaşık tahin +1 kaşık pekmez karışımı
ara : 2 parmak kadar muz
sütlü kahve
öğlen :
2 yumurta+ 2 kaşık yulaf + peynir den omlet
2 kepçe tarhana çorbası
ara : 1 mandalina
sütlü kahve
akşam :
fırında patlıcan üzerine de yoğurt( patlıcanları yağsız kağıda doğradım , üzerine 1 kaşık ayçiçek yağı döküp kızarttım )
1dilim ekmek
3 köfte
ara : 1 muz
2 ceviz
su : 1.5 litre
spor : üşendim yapmadım
Yawrukush Birgaripanne Arrietty_
Tamam canim hem kullanici adin,hem tarih olmali unutma..Yawrukush kaptanım alıntılayamadım ama cuma mutlaka isimli bildirim yapacağım merak etme :) ama kendimi reglden dolayı çokk şiş hissediyorum bu ay regl oldum ama olmadım gibi bi şey anlamadım ilaç içmiştim kesti sanırım ve ödemlendim iyice
Kendime mat aldım egzersiz için eşim de bilek ağırlıklarından sipariş etmiş 1kg olanından bir de dambıllarımı alırsam sevineceğim baya :)
Insallah test negatif cikar,hemen toparlsr kuzucuk...Yarin test olacakdusmezse doktoru arayacagim sabah
Lahmacun odul olmus canim..
Cok cok guzel canim :)Bugunkü menüm sabah incirli kürümden 1 dilim tb ekmeği ve biraz tulum peyniri domates ve salatalık
Akşam yine incirli kürümden yoğurtlu köz patlıcan salatası ve 1 tane köfte
Suyum 3 lt
Spor bolywood workout 15 dk lık video 150 puan @_Vera_ nın attığı 20 dk lık video 200 puan 4 mile leslie 420 puan 200 ip atlama 400 puan toplam 1170 puanYawrukush Birgaripanne Arrietty_
Gayet guzel birgun olmus
Virus gecsin gezersin canim..ahh ahh benim de atanınca yurt dışı tatili hayalim vardı . bir atandım korona çıktı . virüsten dolayı evden işe işten eve . ara da birde evin yanında ki parka yürüyüşe gidiyorum . bu ara ingilizce öğrenmeye heves ettim . yabancı dil sınavına da gireceğim . ama nereden başlayacağım nasıl olacak hiç fikrim yok . kurslara da gidemiyorum , okullar bile kapalı burda virüsten dolayı . yeni yeni açmaya başladılar liseleri , ilk okulları onları da korka korka açıyorlar .
Kolaylikla halledersin calismalarini umarim canimŞu an için iyi gidiyor, biraz geç kaldım ama elimden geleni yapıyorum :) Umarım aşı en yakın zamanda çıkar. O zamana kadar azalması dileğim
bendeeee kitap okuyayım okumayı unutucam bu gidişle ben. Kolaylıklar dilerim işlerinde kitap kurdumuzBiraz ev işlerini halledip spor yapıp sonra yatağa girip kitap okumayı planlıyorum. Planım tutarsa benden iyisi yook
Vay vay vay o ne güzel puandır öyleve evet şimdi geldim menümü yazmaya
sabah 3 kapya biber 2 yumurta 2 dilim kaşar 1 yk çökelek 1 dilim ekmek 3 zeytin (baya bi yedim çok açtım)
öğle yarım kase çorba
ara şekersiz kahve 2 kuru incir
akşam 1 biftek 1 kase çorba 1 köz biber 1 havuç
su 2 lt
spor
13.000 adım 650 puan
20 dk dance workout 200 puan
500 ip atlama 1000 puan
toplamda 1850 puan
Yawrukush Arrietty_ E-brulim
ay yazmayı unuttum 3 çatal irmik helvası yedim annem yapmıştı zehir olsa kar etmez yaptım o kadar ye diyince kıramadım. cezama razıyım
Ekmek peynir kaptanım :)Cok sevindim :)
Bende iyiyim canim, yogun, bol kosturmali ama iyiyim :)
Cok uzuldum canim hepiniz icin..
Ozellikle annen ama hepiniz cok dikkat edin kendinize..
Sinav hazirliklarin nasil gidiyor canim?
Umarim asi bulunur ve herkes kurtulur bu hastaliktan...
Ahaahsjaj cok guldum yaaa :)
Masallah ona ne kadar akilli bir cocuk :)
Cok gecmis olsun Baharcim bugun nasilsin?
Canim sabah kahvaltini anlamadim sadece ekmek-peynir mi yedin?
Yoksa kizartmalardan vs yedin mi?
Canim tesekkurler menunu yazdigin icin :)
Cumayi odule saydim ama cumartesi eklerlerine minik telafi cezasi geliyor :)
ya hep üşeniyorum sabah uyanıp direkt sofraya oturuyorum yarın bismillah diyip başlıcamVay vay vay o ne güzel puandır öyle
Helva için cezan 30 mekik olsun.
7 zeytin 1 incire başlamamışsın gülüm?
Teşekkürler canım şimdi bitti işlerin birazı telefonu sarja takip spora başlıyorumbendeeee kitap okuyayım okumayı unutucam bu gidişle ben. Kolaylıklar dilerim işlerinde kitap kurdumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?