Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugunkü menüm sabah incirli kürümden 1 dilim tb ekmeği ve biraz tulum peyniri domates ve salatalık
Akşam yine incirli kürümden yoğurtlu köz patlıcan salatası ve 1 tane köfte
Suyum 3 lt
Spor bolywood workout 15 dk lık video 150 puan @_Vera_ nın attığı 20 dk lık video 200 puan 4 mile leslie 420 puan 200 ip atlama 400 puan toplam 1170 puan Yawrukush Birgaripanne Arrietty_

Vegasa gittik canim uzunca gezdik orayi..
Akin 9 aylikti her gosteri ve show'a katilamadik kucuk cocuk oldugundan ama acayip eglendik..
Bence dunyanin en eglenceli yeri olabilir Vegas:)
ahh ahh benim de atanınca yurt dışı tatili hayalim vardı . bir atandım korona çıktı . virüsten dolayı evden işe işten eve . ara da birde evin yanında ki parka yürüyüşe gidiyorum . bu ara ingilizce öğrenmeye heves ettim . yabancı dil sınavına da gireceğim . ama nereden başlayacağım nasıl olacak hiç fikrim yok . kurslara da gidemiyorum , okullar bile kapalı burda virüsten dolayı . yeni yeni açmaya başladılar liseleri , ilk okulları onları da korka korka açıyorlar .

Cok uzuldum canim hepiniz icin..
Ozellikle annen ama hepiniz cok dikkat edin kendinize..
Sinav hazirliklarin nasil gidiyor canim?
Umarim asi bulunur ve herkes kurtulur bu hastaliktan...
Şu an için iyi gidiyor, biraz geç kaldım ama elimden geleni yapıyorum :) Umarım aşı en yakın zamanda çıkar. O zamana kadar azalması dileğim

@_Vera_ geçmiş olsun , yürüyüşte rahatsızlanmışsın , şimdi nasılsın daha iyi misiin ?
iyiym teşekkür ederim.Bende anlamadım yolun yarısında bir sancı tuttu.Kıvrandım resmen.Eve gelince 2 majezik içtim o da regli kesiyor bende ama yapmam gereken bir sürü ödev vardı onun etksiyle iyiyim.Teşekkür ederim.Sen nasılsın günün nasıl geçti??

seviyenizi bilmiyorum ama uygun fiyatlı online bir eğitim önerebilirim dil seviyeniz nedir?

Daha iyiyim 20 dk dance workout yaptım. 13 bin adım 200 ipim var şuan. İlerleyen saatlerde yine bişeyler yapcam. Sen neler canımın içi? Günün nasıl geçti
Adımların harika gülüm maşallahın var, o ağrıya rağmen ne güzel spor yapmışsın öyle. Ben kayınvalide ziyaretindeyim şuan, akıllılık ettim yemek yiyip gittim bugün güzel bir menü paylaşacağım inşallah. Spor olarak elde var 400 zıplama 15 dk dans. Adımlarım da 5700 de. Bugünün kazananı sensin ben eve gidince çok geç olmazsa ufak tefek bir şeyler daha yaparım.

Menu guzel, suda fena degil ama kalk 1 mil leslie yap feyzos,15dk zaten....

Tamam canim hem kullanici adin,hem tarih olmali unutma..
Stres yapma canim, odemler gider,mat ve agirliklarini gule gule kullan kuzum. :)

Yarin test olacak dusmezse doktoru arayacagim sabah
Insallah test negatif cikar,hemen toparlsr kuzucuk...

Cumartesi

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Söğüş
1 kk beyaz peynir
1 dl çavdar

Öğle
Haşlama et
Salata

Akşam
1 lahmacun
1 ayran
Salata

Su 1,5 L
Adım 8 bin
Yawrukush Arrietty_
Lahmacun odul olmus canim..

Cok cok guzel canim :)

Gayet guzel birgun olmus

Virus gecsin gezersin canim..
Online dil kurslarina katilsana canim..
Ya da youtubedan videolar izle..

Şu an için iyi gidiyor, biraz geç kaldım ama elimden geleni yapıyorum :) Umarım aşı en yakın zamanda çıkar. O zamana kadar azalması dileğim
Kolaylikla halledersin calismalarini umarim canim

Biraz ev işlerini halledip spor yapıp sonra yatağa girip kitap okumayı planlıyorum. Planım tutarsa benden iyisi yook
bendeeee kitap okuyayım okumayı unutucam bu gidişle ben. Kolaylıklar dilerim işlerinde kitap kurdumuz

ve evet şimdi geldim menümü yazmaya
sabah 3 kapya biber 2 yumurta 2 dilim kaşar 1 yk çökelek 1 dilim ekmek 3 zeytin (baya bi yedim çok açtım)
öğle yarım kase çorba
ara şekersiz kahve 2 kuru incir
akşam 1 biftek 1 kase çorba 1 köz biber 1 havuç
su 2 lt
spor
13.000 adım 650 puan
20 dk dance workout 200 puan
500 ip atlama 1000 puan
toplamda 1850 puan
Yawrukush Arrietty_ E-brulim
ay yazmayı unuttum 3 çatal irmik helvası yedim annem yapmıştı zehir olsa kar etmez yaptım o kadar ye diyince kıramadım. cezama razıyım

Son düzenleyen: Moderatör:
Vay vay vay o ne güzel puandır öyle
Helva için cezan 30 mekik olsun.
7 zeytin 1 incire başlamamışsın gülüm?

Ekmek peynir kaptanım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…