Ac bir mezdeke , titresim halt etmis ya da Ankaranin baglari ya da bilimum oryantal muzikleri, oohhh yandan kaptanim..Buldum buldum canim 1000 tl ustu
Şoktayım kaptanımBuldum buldum canim 1000 tl ustu
kaptan ve yardımcısı üyeleri yatırıp takımda alem yapıyorGece gece bu ne muhabbet saying seyirciler :)
Neyin kafasiiiiggg buuuuu
Gulum yurt disinda ve Turkiye'de her seyin fiyati o kadar degisiyor kiŞoktayım kaptanım
Burda 50-80 arası bulabiliyorsun. 1000 nedir arkadaş
Bugun yattı artik da cocuklar uyuyacak esim sabah gidecek ise enerji toplamam lazimAc bir mezdeke , titresim halt etmis ya da Ankaranin baglari ya da bilimum oryantal muzikleri, oohhh yandan kaptanim..
Adimiz cikacak sahiden, sonra ayikla pirincin tasinikaptan ve yardımcısı üyeleri yatırıp takımda alem yapıyor
Çok doğru diyorsun canım, maalesef memleketimiz çoğu konuda yurtdışına kıyasla çok pahalıGulum yurt disinda ve Turkiye'de her seyin fiyati o kadar degisiyor ki
Keske memleketimizde de her sey, herkesin kesesine uygun olsa, alim gucu olsa...
Genceciksin, sagliklisin, aktif-karinca gibisin, hepsi olur Allahin izniyle...Bugun yattı artik da cocuklar uyuyacak esim sabah gidecek ise enerji toplamam lazim
Bir duzene girmem lazim
Geri baslamam lazim
Islerim coookkk biraz birikim yapmam lazim
Bu saatte ne sporu EbrumGırgırınıza doyum olmuyor canlar, sporumu yapmaya gidiyorum daha geç olmadanardından menümle döneceğim
Yumurtaya doymussun canim :)Kahvaltı 10
3 yumurtalı omlet
1 dilim peynir
Tere
14.30
2 haşlanmış yumurta yarım dilim beyaz peynir 5 çiğ fındık
Akşam 19.00
2 yumurtalı omlet
1 dilim peynir
Küçük kase salata
3 kaşık kurufasulye (yememem lazımdı ama dayanamadım pek güzel olmuştu)
3 lt su 1 bardak bitki çayı 3 fincan kahve
45 dk eliptik 315 puan
Yawrukush
harika bir gün olmuş tebrik ederimKahvaltı 10
3 yumurtalı omlet
1 dilim peynir
Tere
14.30
2 haşlanmış yumurta yarım dilim beyaz peynir 5 çiğ fındık
Akşam 19.00
2 yumurtalı omlet
1 dilim peynir
Küçük kase salata
3 kaşık kurufasulye (yememem lazımdı ama dayanamadım pek güzel olmuştu)
3 lt su 1 bardak bitki çayı 3 fincan kahve
45 dk eliptik 315 puan
Yawrukush
Yarın büyük ihtimalle artım gitmiş olucak ..Şimdi tartıldım sabahki kilodayımharika bir gün olmuş tebrik ederim
Allah'tan seviyorum yumurtayı kaptancigim Rahat bı Bukadsr daha yiyebilirimYumurtaya doymussun canim :)
Cok guzel bir gun olmus..
Ben şimdi indim eliptikten dusumu aldım buraya geldim
anca vaktim oldu Özgem
Yapma canım salla gitsin, hiç yorma boşuna kendini, hedefin alt tarafı 1.5 kilo onu da vermeyiverirsin olur biterYarın büyük ihtimalle artım gitmiş olucak ..Şimdi tartıldım sabahki kilodayım
Perşembe de yapsam ne iyi olur ama pekde yapasim yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?