- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Canım benim ki mi fit ama hiç böyle bir şey başıma gelmedi. Şimdi bilekliğinde hiç bir şey yapılmıyor mu?Kızlar bilekliği mi fit olan var mı uygulamayı güncelledim bilekliği bulamadı tel sonra fabrika ayarlarına döndüm bu defada bileklik kilitlendigeri bildirim yaptım ama onlar dönene kadar belki içinizde bilen vardır
Senin tatlı canın sağolsun, al bütün puanlarım sana fedaKENDİ İSTEĞİNLE HANEME 1000 PUAN TRANSFER ETMEK BORCUN
Çok iyi düşünmüşsünüz kaptanlarım, motivasyon düşükse diyette istenildiği gibi verimli olmuyor.LÜTFEN OKUYUN
4.TAKIMIN ÇITIR MI ÇITIR KIZLARI BU HAFTA ÜYELERİMİZ TAKIMDAN UZAK KALDIKLARI İÇİN DİYET RUHUNU BİR MİKTAR KAYBETTİLER VE PAZARTESİ TARTILARIMIZ BİR MİKTAR ARTI GELDİ.CUMAYA ÖNLEM ALMAK ADINA YENİ BİR KURAL OLARAK GÜNLÜK 7 MESAJ ZORUNLULUĞU GETİRDİKYawrukush KAPTANIMIZIN ONAYI İLE.
1 MESAJ MENÜNÜZ VE DİĞER 6 MESAJ ÖZELLİKLE MOTİVE OLMAK ADINA YAZILMALIDIR.
Rakiplerin birtanesi diye ben size derimE-brulim bencede cumaya fena geliyo vera canım kankim o yüzden kalkıp spor yapmalısın
Hiç canım kapatamiyorum bile 3115 kod yazılı kaldiCanım benim ki mi fit ama hiç böyle bir şey başıma gelmedi. Şimdi bilekliğinde hiç bir şey yapılmıyor mu?
Senin tatlı canın sağolsun, al bütün puanlarım sana feda
Çok iyi düşünmüşsünüz kaptanlarım, motivasyon düşükse diyette istenildiği gibi verimli olmuyor.
Rakiplerin birtanesi diye ben size derimSeviyorum kız sizi
Bende seniiiCanım benim ki mi fit ama hiç böyle bir şey başıma gelmedi. Şimdi bilekliğinde hiç bir şey yapılmıyor mu?
Senin tatlı canın sağolsun, al bütün puanlarım sana feda
Çok iyi düşünmüşsünüz kaptanlarım, motivasyon düşükse diyette istenildiği gibi verimli olmuyor.
Rakiplerin birtanesi diye ben size derimSeviyorum kız sizi
İnşallah en kısa zamanda sorun çözülür. İnternetten baktım orda da hiç bu kod geçmiyorHiç canım kapatamiyorum bile 3115 kod yazılı kaldi
Tek kelimeyle mükemmel menü kaptanım senden bomba sporlar görmeye alıştık yoksa bu spor şahaneIyi aksamlar kizlar
Gunumu yazip gecmisi okuyacagim. Ardindan gunun spor tablosunu paylasacagim :)
sabah
2yumurta
20gr cecil peyniri
ogle
2 buyuk yaprak cig lahana
2 dilim eski kasar
6 dilim kucuk hindi fume
Yapraklari 4 e bolup rulo yapip yedim.
aksam 17 de
yarim doner
1 cay bardagi zero
su 2,5 L
spor
2 dk plan . 20sn olarak böldüm - 20 puan
90 dk bisiklet - 630 puan
5bin adim250 puan
toplam : 900 puan
Yawrukush @_Vera_
Gong hariç çok güzel bir menü :)Menüm
9.00
1 yk kadar fıstık
1 tk kadar kuru üzüm
13.00
3 gong (135 kalori-dışarıdaydm)
14.30
1 kase mercimek çorbası
1 d ekmek
18.00
1 kase pırasa yemeği
1 kase yoğurt
Yarım dilim ekmek
1 çatal makarna (canım çekti)
Su 1.5 şimdilik
Spor 30 dk yürüyüş .4=120p
30 dk ev işi.2=60p
Toplam 180 p
Yawrukush @_Vera_ Birgaripanne Arrietty_
Hemen adapte olmuşsun diyeteSabah
Çay
6-8 yk melemen
2 dl çavdar
1 kk beyaz peynir
1 tk pekmez
Ara
1 ufak çerez kasesi karışık kuru meyve
Akşam
5-6 yk kabak yemeği
3 yk bulgur pilavı
Su 1,5L
Spor 30 dk fitness
Yawrukush Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne
Kendimi gördüm yazını okuyuncaya ben eskiden çok kilo verir sonra tekrar alırdım şimdi diyorum da ne salakmışım.Hep zayıflama hayalleri kurup nasıl tekrar kendimi üzdüm başkalarına bakıp keşke bende böyle olsam dedirttim kendime.Aynı kararda devam etmeniz dileğiyle
Ama bu sefer değişmeye kararlıyız dimi bu son olacakKendimi gördüm yazını okuyunca
Değişmek zorundayız kaptanım, değişmeliyiz :)Ama bu sefer değişmeye kararlıyız dimi bu son olacak
Benden 5 kilodan fazla gitti bile sen burayı ihmal etme uzak kaldıkça motivasyonun düşüyor. Burda kal son kez değişip hep iyi ki diyelim bugün buradaki çabamızaDeğişmek zorundayız kaptanım, değişmeliyiz :)
Kullanici | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Toplam |
E English_teacherrr | 435 | 100 | 1.170 | 955 | 2.660 | |||
| 120 | 240 | - | . | 360 | |||
| 600 | - | 500(-100) | - | 1000 | |||
| - | - | - | 180(-100) | 80 | |||
@_Vera_ | - | 1.150 | 1.850 (-100) | - | 2900 | |||
G GCA | 950 | - | - | - | 950 | |||
@pisi pisi kopatim | 600 | 187 | 305 (-100) | - | 992 | |||
B Beklenen2 | - | 200 | 480 | - | 680 | |||
| - | - | - | - | ||||
| - | 1.440 | 160 | 175 | 1.775 | |||
| - | - | - | 150 | 150 | |||
| 250 | - | - | - | 250 | |||
| 150 | 500 | 200 | - | 850 | |||
B barga | 660 | - | - | - | 660 | |||
| - | 400 | 435 | 300 | 1.135 | |||
| 360 | 120 | 180 | - | 660 | |||
| 1.655 | 1.190 | - | 900 | 4.174 | |||
| 1.701 | 1.573 | 2.462 | - | 5.736 | |||
P Periannem | 375 | 125 | 200 (-100) | - | 600 | |||
| - | 240 | - | 360 | 600 | |||
@Tekrar dene | - | 615 | 315 | 315 | 1.245 | |||
| 625 | 495 | (-100) | - | 1.020 |
Yok çok şükür virüs değil ama çok kötü grip oldumÇok geçmiş olsun canım tüm günü aç geçirmişsin neredeyse. Korona felan değildir umarım rahatsızlığın. Geçmezse bi test yaptırmayı düşün bence. En yakın zamanda eski güzel menü ve sporlarına dönersin inşallah
Sabah gec kalkınca aksam hemen oluyor. O yüzden iki öğün yetiyor banaAzıcık yemişsin bugün. Güzel bir gün olmuş tebrik ederim. Kontrol tartın bol eksili olur umarım
Ya bu kadarcık yemekle nasıl duruyorsun gün boyu çok az yemişsin
Canim nasil bir dekots yapiyorsunGünaydın kızlar
Kilo bildirimimi yapıp kahvaltiyi hazirliyim çok açım
Cuma 75.1
Bugün 75.2
100gr artiyim ama dün 1,1 artiydim 1 kilo gitmiş detoksla
Birdaha cumalari Bukadsr abartmiycam artiyi ver eksiye çevir zorluyor stres yapiyorum
Her hafta 500 veriyim ama istikrarlı bir şekilde tartıda bukadar oynama yasamadan
Regl geçince 65 görürsün canimMerhaba kızlar bugün regl oldum galiba bilmiyorum eğer beni yine kandırıp şaka şaka biraz daha sürün diyip kesilmicekse oldum.
Cuma 66.8
Pazartesi 68.0
68 beni çok sevdi bela gibi gitmiyor
Sürekli tartılmak moralini bozabilir. Sen belli gunler tartil.Günaydın herkese yol odemimin bir kısmı gitmiş ama halı hazırda bir kısmı bendenasıl bir yol cizmeliyim çok stres yaptım sinirim bozuldu resmen 4 gün ve tartıya eksiye geçmeliyim
Persembe:81.5
Ctesi:85
Ptesi: 83.3
Kabak dekots nasil yapiliyorPerşembe yapayım diyorum seviyorum lezzetinide bana hiç detoxtaymisim gibi hissettirmiyor acaba carsamaba Perşembe ikigun mu yapsam
Regl oldugun icin ve sancili gecirdigin icin seni anliya biliyorum. Keske suyu 2 L yapabilsen. Yatana kadar biraz arttirmaya calis. Belirtmemissin miktari :)Menü bildiriminde bulunayım bugün regl oldum ve aşırı sancı çektim gün boyu.Cumaya iyi bir eksi gelecek ama inşallah.
sabah 7 zeytin 1 kuru incir
ara 2 bardak sıcak şekerli su (şekeri bol) bu sancıya çok iyi geldiği için içmek zorundayım kaçamak değilde.
öğle 1 kase çorba
akşam 2 biftek küçük 2 yk pilav 1 havuç 1 mandalina
spor yok
su az
berbat bir gün oldu ama yarın harika bir şekilde toparlıcam inşallah
Yawrukush
Kucuk turk kahve fincani kadar mi leblebi?Bende menümü yazayım sabah incirli kürüm 2 dilim tb ekmeği ve beyaz peynir ile tost domates salatalık
Öğle köz patlıcan ve köz kapya biberle yoğurtlu salata
Ara bir fincan sarı leblebi
Akşam 3 yemek kaşığı yeşil fasulye 2 yk bulgur pilavı akşam yatmadan da incirli kürümü yiyecem
Suyum 3 lt spor 3 mile leslie 45 ×7= 315
2 saat ev işi 120×2=240 200 ip ×2=400 toplam 955 puan
Yawrukush Birgaripanne Arrietty_
Seni burda gormek cok guzel feyzos :))26 ekim menüm
sabah : 2 tane haşlanmış yumurta
peynir
7 zeytin
2 dilim kızarmış ekmek (yağsız)
2 kaşık tahin ,1kaşık pekmez karışımı
1 çay kaşığı reçel üzerine labne
ara : yarım muz
1 ceviz
1 minik fincan sütlü türk kahvesi
öğlen : 1 tabak ıspanak yemeği
yoğurt
2 kepçe tarhana çorbası
ara : yarım muz
2 kaşık yoğurt
akşam : salata
patlıcan yemeği
yoğurt
1dilim ekmek
şimdi : 1 mandalina
1 ceviz
su : 1.5 litre
spor : 15 dk dans
Yawrukush Birgaripanne Arrietty_
Kizlarinda dedigi gibi.Gong olmasa iyiymis. Puanini kestim haberin olsun .Menüm
9.00
1 yk kadar fıstık
1 tk kadar kuru üzüm
13.00
3 gong (135 kalori-dışarıdaydm)
14.30
1 kase mercimek çorbası
1 d ekmek
18.00
1 kase pırasa yemeği
1 kase yoğurt
Yarım dilim ekmek
1 çatal makarna (canım çekti)
Su 1.5 şimdilik
Spor 30 dk yürüyüş .4=120p
30 dk ev işi.2=60p
Toplam 180 p
Yawrukush @_Vera_ Birgaripanne Arrietty_
Petiböru eliptik yaptigin icin sporundan kesmedim cezaniMenü yazayim kızdan fırsat bulmuşken
Kahvalti 11.00 kucuk kase menemen
1 tabak maydonoz dereotu salatası
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
2 parça kaşar
1 dilim ekmek
1 t.k tahin pekmez
Ara neskafe 1 tane petibör bisküvi 5 fındık
16.00
8 kaşık kıymalı Karnıbahar yemeği
4 kaşık naneli pulbiberli yoğurt
19.00
2 kepçe mercimek çorba
Salata,
2 tane salatalık turşusu
2 tane tavuk pirzola
3 lt su ,yeşil çay zencefil limon karışımı 1buyuk bardak
45 dk eliptik yapicam 315 puan
Bu sıra iştahimi dizginlemrkte zorlanıyorum. Yanlış yollara sapmamak için öğle yemeği de yemeyi dusunuyorum artık ..
10 kiloyu 5 ayda veriyim ama iştahım yüzünden dibe çöküp verdigimi almak istemiyorum
Haftada 1,2 kilo vericek hirsim halim kalmamis bı tık koruma mantığı ile kilo veriyim diyorum.Mezun olunca da korumak daha kolay olucaktir alışırsam diye düşünüyorum
Haftada 4,5 gün olmazsa olmazim sporum olursa herşey daha kolay olacaktır@Yawrukush
Cok gecmis olsun canim. Disden dolayimi ?
Menun cok iyi. Spor da cocuk oldugu halde iyi.
Sabah
Çay
6-8 yk melemen
2 dl çavdar
1 kk beyaz peynir
1 tk pekmez
Ara
1 ufak çerez kasesi karışık kuru meyve
Akşam
5-6 yk kabak yemeği
3 yk bulgur pilavı
Su 1,5L
Spor 30 dk fitness
Yawrukush Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne
özellikle ödemden dolayı suyu arttırmaya çalışıyorum kaptanım.Ne kadar içtiğimi hatırlamıyorum o yüzden belirtemedim.Ama şişemi aldım yanıma ufak ufak yudumluyorum yatana kadar.teşekkür ederim.Yarın bomba gibi gelicem inşallahRegl oldugun icin ve sancili gecirdigin icin seni anliya biliyorum. Keske suyu 2 L yapabilsen. Yatana kadar biraz arttirmaya calis. Belirtmemissin miktari :)
sporuda dun deli gibi yaptin. Dinlensin kaslarinOnn disinda menu iyi. az ama regl iken normal
Kucuk turk kahve fincani kadar mi leblebi?
Menun gayet dengeli. Su ise sahane. Sporunda oyle. Birde 400 gr verdim diye uzulursun . Sen boyle devam et bence eksi 1 bile gorursun. Sakin pes etme
Seni burda gormek cok guzel feyzos :))
Menu dolu dolu ama sen vucudunu cozmussun zaten ne guzel. Sporda eklemissin bugun. Cok sevindim buna.
Yatmadan 2 bardak daha su icmeyi dene derim
Kizlarinda dedigi gibi.Gong olmasa iyiymis. Puanini kestim haberin olsun .
1 catal makarnaya uzulme
Spor iyi su da 2 bardak ekle :))
Petiböru eliptik yaptigin icin sporundan kesmedim cezani
Su miktarinada bayildim. 1 ana ogun daha eklemek iyi fikir. Valla ben haftada 300gr vermeye raziyim. az olsun ama kalici olsun.
Ben sahsen feyzanin yeme seklini begeniyorum. Ama kendim oyle yesem alirim herhal.
Senin menulerinde guzel dolu dolu
Cok gecmis olsun canim. Disden dolayimi ?
Suyu cok icmen iyi olmus.
Menun cok iyi. Spor da cocuk oldugu halde iyi.
Hosgeldin :)
Suyu 2 bardak arttir onun disinda begendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?