Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok güzel olmuş canım, birde Leslie patlatırsan harika olur hadi hadi hemen başla

@_Vera_ ben ales çalıştığım için fazla aktif olamıyorum ama.

Sen hem derslerini ödevlerini sporlarını yaparken hem de kaptan yardımcılığı yapıyorsun. Tebrik ederim. Ben senin kadar yetenekli değilim herhalde.

bu kuralı benim gibi olanlar icin birazcık esneksek olur mu
2ayy 65 görsem ne isterim allahtan
Regl döneminde ortalama 2 kilo fazla geliyordum senin yaptigin sporlarla daha fazla gider artilatin

Tesekkur ederim . Kabak detoks yapacağım gitsin yeter ki kilolar

Tesekkur ederim canım gunde 3 öğün mu yapacağız.

Ales zor Allah kolaylıklar versin bende başlamayı düşündüm bi ara bu yaz hemen sınava giriyim dedim ama gözüm kesmedi. Senin için esnetiriz tabiki sonuçta geçerli bir mazeretin var

2 top dondurmaya kadar guzel gitmis.
Spor puanindan kesecegim
Ve 15dk leslie cezasi
Sutlu cikolata yerine bitter olsaydi.
50 jj yapmani bekliyoeum
200 puan da senden kesiyorum
Ooo bizim kiz iyice cosmus :))
Evet es yoktur bu hafta. Ister etiketleyip birbirlerini onlar yorumlar veya gorenler yorumlar :)
Spor göremedim hic
Menu ve spor iyi. Ip atlama puani yuksek :))
Hemde Yarim paket
100 ip atlama
200 kesiyorum senden de

Çikolata biraz fazla kaçmış, allahtan bitter yemişsin. 30 mekiğe ne dersin
Tesekkur ederim canım gunde 3 öğün mu yapacağız.
Rica ederim canım. Sabah kahvaltısı yumurta ile yapılıyor, öğlen ve akşam kabak yeniyor. 3 günde 3-5 kilo eksiden bahsediyorlar bu çok fazla ve sağlık açısından da iyi değil. Benim öyle bir beklentim yoktu, giden gitsin gözüyle bakarak yaptım o yüzden detoksu biraz kendime göre uyarladım. İki öğün yapmadım, sadece akşam yedim. Bir kere daha uygulamıştım orda da et kavurup üzerine ekledim. Sende kendine göre uyarlayabilirsin canım.
Sabah
1dilim ekmek
Patatesli omlet
Ballı Süt

Öğle
Karnabahar haslama ve yoğurt

Akşam
Mercimek çorba
Salata
5 adet köfte

Su 2lt
Spor
45 dk yürüyüş 180 puan
Yawrukush @_Vera_
Güzel bir gün olmuş canım, sabah ki patates ve ekmeği akşam menünle çok güzel dengelemişsin.
Kızlar hala bakmadığım bazı mesajlar var ama gözüm kapanıyor. İyi geceler dilerim hepinize. Yarın görüşmek üzere.
Allah rahatlık versin rakibem. Yarına bomba gibi bekliyorum seni
Senden böyle bir iltifat almak ne güzel teşekkür ederim kaptanım

Harika bir menü afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım menü güzel
Hayırlı kapılar açsın Rabbim hakkınızda cnm

Teşekkür ederim canım Bünye meto meselisi gerçekten Ben çok kismadan doğru beslenerek de kilo verebiliyorum yeterki ödül gününu abarmamam lazım ve yeme krizi yaşamam lazım .

Yumurta diyeti cnm

Olur canım bekliyorum sendende bir ceza

Yapayim hemen 50jj,
200 eksildiyse puanim biraz daha spor yapip kapatabiliyormuyum farkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…