Çok güzel olmuş canım, birde Leslie patlatırsan harika olur
@_Vera_ ben ales çalıştığım için fazla aktif olamıyorum amaLÜTFEN OKUYUN
4.TAKIMIN ÇITIR MI ÇITIR KIZLARI BU HAFTA ÜYELERİMİZ TAKIMDAN UZAK KALDIKLARI İÇİN DİYET RUHUNU BİR MİKTAR KAYBETTİLER VE PAZARTESİ TARTILARIMIZ BİR MİKTAR ARTI GELDİ.CUMAYA ÖNLEM ALMAK ADINA YENİ BİR KURAL OLARAK GÜNLÜK 7 MESAJ ZORUNLULUĞU GETİRDİKYawrukush KAPTANIMIZIN ONAYI İLE.
1 MESAJ MENÜNÜZ VE DİĞER 6 MESAJ ÖZELLİKLE MOTİVE OLMAK ADINA YAZILMALIDIR.
Regl döneminde ortalama 2 kilo fazla geliyordum senin yaptigin sporlarla2ayy 65 görsem ne isterim allahtan
Tesekkur ederim . Kabak detoks yapacağım gitsin yeter ki kilolarÇok düşüncelisin canımbende baktım bazı yerlerde şarj bitene kadar bekleyip yeniden deneyin diyor ama şarj kullanırken bile bir hafta gidiyor dururken 1 ayda biter galiba eşim uğraştı birazda bıraktı kenara yarın sakın kafayla bakacakmis yapamadım diyemedi
Afiyet olsun akşamda kararında olmuş kaptanim
Suyuda artirirsan super canım
Çok geçmiş olsun canım bir böyle kesim var birde pozitif olup gezenler var nasıl vebal alabiliyorlaryat dinlen canım bol c vitamini al
aynen canımda yoldan geldim birde regl olacağım sanki 4.5 aydır olmuyorum iki gündür belim karnım ağrıyor ama gelen giden yok iyice şişti karnım
Kabak detoxu Nilay keçeci ye ait sabah yumurtali peynirli kahvaltı öğle ve akşam sölotelenmis kabak üstüne yoğurt baharat
Hemde bebek kucağımda daha fazla enerji harciyorumdur 6 kg ağırlıkla yapıyorum sporu
Teşekkür ederim canımEkside olan herkesi tebrik ederim
Sabit ve artı olan diyettaşlarım cumaya halledersinz no problem
Tesekkur ederim canım gunde 3 öğün mu yapacağız.Canım kabağı rendeleyip tavada yağsız iki çevirttir, tuz hariç istediğin baharatları ekle. İçine dereotu ekle, üzerine yoğurt ve ceviz.
bu kadar aslında başka bir şeyi yok. Normalinde 3 gün devam ettiriyor bunu instagramda bazı diyetisyenler. Ben bir günde -800 gram sonuç almıştım, bana sorarsan 1 gün bile yeterli.
haftaya bakarız bu dediğine canım rakibem
Adımlar harika, menü de güzel ama artı çıktığın için çikolataya bir ufacık ceza kessek fena olmaz gibi
Ohoo şarjın bitmesi beklenmezsenin ki yine iyiymiş benim ki kullanırken 1 ayda bitiyor
Çok tatlısınmandalinalar şifa olsun inşallah
Ales zor Allah kolaylıklar versin bende başlamayı düşündüm bi ara bu yaz hemen sınava giriyim dedim ama gözüm kesmedi. Senin için esnetiriz tabiki sonuçta geçerli bir mazeretin var@_Vera_ ben ales çalıştığım için fazla aktif olamıyorum ama.
Sen hem derslerini ödevlerini sporlarını yaparken hem de kaptan yardımcılığı yapıyorsun. Tebrik ederim. Ben senin kadar yetenekli değilim herhalde.
bu kuralı benim gibi olanlar icin birazcık esneksek olur mu
Regl döneminde ortalama 2 kilo fazla geliyordum senin yaptigin sporlarladaha fazla gider artilatin
Tesekkur ederim . Kabak detoks yapacağım gitsin yeter ki kilolar
2 top dondurmaya kadar guzel gitmis.selamlar,Yawrukush bundan sonra her gün bitmeden yazacağım, kusura bakma geç yazdım menüleri
dün:
sabah: omlet-salam-peynir vb li klasik sıradan kahvaltı
öğlen:
akşam: kabak-kıyma-yoğurt karıştırdım bir şeyler. biraz fasulye yedim
spor: 45 dk bisiklet
su: 1.5 civarı
------------
bugün:
sabah: kapyalı omlet, zeytin, salatalık domates, 1 wasa
öğlen: 2 top dondurma
akşam: 250 gr uskumru, kapya-soğan
spor: 1 saat yürüyüş
su: yatmadan 2 yapmaya çalışacağım bu ara çok az içiyorum
Sutlu cikolata yerine bitter olsaydi.
Ooo bizim kiz iyice cosmus :))MENÜM
SABAH
7 zeytin 1 incir (3)
Büyük fincan detoks çayı
ARA
5-6 yaban mersini
ÖĞLEN
1 kepçe sütlü çorba
AKŞAM
2 kepçe sütlü çorba
Salata (mantar, mısır, avokado)
ARA
5-6 yaban mersini
SU
1,5 litre
SPOR
15 dakika bollywood workout - 150 puan
15 dakika titreme aleti - 150 puan
40 köprü - 120 puan
200 zıplama - 400 puan
6000 adım - 300 puan
@_Vera_Arrietty_ Yawrukush
Evet es yoktur bu hafta. Ister etiketleyip birbirlerini onlar yorumlar veya gorenler yorumlar :)Selam kızlar
Kacırdıgım seyler var emınım ama bu ara moralman ıyı degılız eşimle iş degısılıgı falan ısyerıde tasınıyor cok telaslı
Hızlıca menulerı yazayım cok dıkkat edemedım sanırım cok yememekle bırlıkte kılo almıs hıssedıyorum ılgınç
pazar
Saat 12 yarım sımıt zeytın peynır domates salatalık 1 kasık bal
Ara mandalına
Saat 19;30. Izgara et sıs salata
Suyu sayamadım spor yok
Pazartesı
Sabah 1 ucgen peynır cay 10 badem
Ara turk kahvesı yarım cıkolata
Aksam karnıbahar mücveri salata
Su 2 lt
bu hafta es yok sanırım degıl mi
Yawrukush @_Vera_
Menu ve spor iyi. Ip atlama puani yuksek :))
Hemde Yarim paket
Çikolata biraz fazla kaçmış, allahtan bitter yemişsin. 30 mekiğe ne dersin
Rica ederim canım. Sabah kahvaltısı yumurta ile yapılıyor, öğlen ve akşam kabak yeniyor. 3 günde 3-5 kilo eksiden bahsediyorlar bu çok fazla ve sağlık açısından da iyi değil. Benim öyle bir beklentim yoktu, giden gitsin gözüyle bakarak yaptım o yüzden detoksu biraz kendime göre uyarladım. İki öğün yapmadım, sadece akşam yedim. Bir kere daha uygulamıştım orda da et kavurup üzerine ekledim. Sende kendine göre uyarlayabilirsin canım.Tesekkur ederim canım gunde 3 öğün mu yapacağız.
Güzel bir gün olmuş canım, sabah ki patates ve ekmeği akşam menünle çok güzel dengelemişsin.
Allah rahatlık versin rakibem. Yarına bomba gibi bekliyorum seniKızlar hala bakmadığım bazı mesajlar var ama gözüm kapanıyor. İyi geceler dilerim hepinize. Yarın görüşmek üzere.
Senden böyle bir iltifat almak ne güzel2 top dondurmaya kadar guzel gitmis.
Spor puanindan kesecegim
Ve 15dk leslie cezasi
50 jj yapmani bekliyoeum
200 puan da senden kesiyorum
Ooo bizim kiz iyice cosmus :))
Evet es yoktur bu hafta. Ister etiketleyip birbirlerini onlar yorumlar veya gorenler yorumlar :)
Spor göremedim hic
Hemde Yarim paket
100 ip atlama
200 kesiyorum senden de
Harika bir menü afiyet olsun canım
Canım yumurta diyeti diye geçiyor gün içinde 8,9 yumurta peynir yiyorsunO muhteşem detoks ne acaba
Afiyet olsun canım menü güzelSelam kızlar
Kacırdıgım seyler var emınım ama bu ara moralman ıyı degılız eşimle iş degısılıgı falan ısyerıde tasınıyor cok telaslı
Hızlıca menulerı yazayım cok dıkkat edemedım sanırım cok yememekle bırlıkte kılo almıs hıssedıyorum ılgınç
pazar
Saat 12 yarım sımıt zeytın peynır domates salatalık 1 kasık bal
Ara mandalına
Saat 19;30. Izgara et sıs salata
Suyu sayamadım spor yok
Pazartesı
Sabah 1 ucgen peynır cay 10 badem
Ara turk kahvesı yarım cıkolata
Aksam karnıbahar mücveri salata
Su 2 lt
bu hafta es yok sanırım degıl mi
Yawrukush @_Vera_
Teşekkür ederim canımRegl oldugun icin ve sancili gecirdigin icin seni anliya biliyorum. Keske suyu 2 L yapabilsen. Yatana kadar biraz arttirmaya calis. Belirtmemissin miktari :)
sporuda dun deli gibi yaptin. Dinlensin kaslarinOnn disinda menu iyi. az ama regl iken normal
Kucuk turk kahve fincani kadar mi leblebi?
Menun gayet dengeli. Su ise sahane. Sporunda oyle. Birde 400 gr verdim diye uzulursun . Sen boyle devam et bence eksi 1 bile gorursun. Sakin pes etme
Seni burda gormek cok guzel feyzos :))
Menu dolu dolu ama sen vucudunu cozmussun zaten ne guzel. Sporda eklemissin bugun. Cok sevindim buna.
Yatmadan 2 bardak daha su icmeyi dene derim
Kizlarinda dedigi gibi.Gong olmasa iyiymis. Puanini kestim haberin olsun .
1 catal makarnaya uzulme
Spor iyi su da 2 bardak ekle :))
Petiböru eliptik yaptigin icin sporundan kesmedim cezani
Su miktarinada bayildim. 1 ana ogun daha eklemek iyi fikir. Valla ben haftada 300gr vermeye raziyim. az olsun ama kalici olsun.
Ben sahsen feyzanin yeme seklini begeniyorum. Ama kendim oyle yesem alirim herhal.
Senin menulerinde guzel dolu dolu
Cok gecmis olsun canim. Disden dolayimi ?
Suyu cok icmen iyi olmus.
Menun cok iyi. Spor da cocuk oldugu halde iyi.
Hosgeldin :)
Suyu 2 bardak arttir onun disinda begendim
Yumurta diyeti cnmSabah gec kalkınca aksam hemen oluyor. O yüzden iki öğün yetiyor bana
Canim nasil bir dekots yapiyorsun
Regl geçince 65 görürsün canim
Sürekli tartılmak moralini bozabilir. Sen belli gunler tartil.
Kabak dekots nasil yapiliyor
Tesekkür ederım canım ınsallah guzel olur hersey herkes ıcınAfiyet olsun canım menü güzel
Hayırlı kapılar açsın Rabbim hakkınızda cnm
Olur canım bekliyorum sendende bir cezaCanım kabağı rendeleyip tavada yağsız iki çevirttir, tuz hariç istediğin baharatları ekle. İçine dereotu ekle, üzerine yoğurt ve ceviz.
bu kadar aslında başka bir şeyi yok. Normalinde 3 gün devam ettiriyor bunu instagramda bazı diyetisyenler. Ben bir günde -800 gram sonuç almıştım, bana sorarsan 1 gün bile yeterli.
haftaya bakarız bu dediğine canım rakibem
Adımlar harika, menü de güzel ama artı çıktığın için çikolataya bir ufacık ceza kessek fena olmaz gibi
Ohoo şarjın bitmesi beklenmezsenin ki yine iyiymiş benim ki kullanırken 1 ayda bitiyor
Çok tatlısınmandalinalar şifa olsun inşallah
Yapayim hemen 50jj,2 top dondurmaya kadar guzel gitmis.
Spor puanindan kesecegim
Ve 15dk leslie cezasi
50 jj yapmani bekliyoeum
200 puan da senden kesiyorum
Ooo bizim kiz iyice cosmus :))
Evet es yoktur bu hafta. Ister etiketleyip birbirlerini onlar yorumlar veya gorenler yorumlar :)
Spor göremedim hic
Hemde Yarim paket
100 ip atlama
200 kesiyorum senden de
Yumurta guzelim nasilsinYumurta diyeti cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?