Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ah o gong olmayaydı iyiydi. Gong yerine diyet bir paket ürün olabilirdi. Onun dışında güzel bir gün suyunuzu da yazar mısınız? Bu hafta takımda ödem çok su işini boşladık gibi geliyor su konusunu sıkıca takip edicem inşallah bu hafta

Yawrukush Arrietty_
Sbah iştahım yoktu kahvaltı yapmadım
Öğlen (13.30)
Döner salata yemiştim afedersiniz ama istifa ettim
İştahım hiç yok
Akşam da yemedim belki ilerleyen saatlerde 1 mandalina yerim
3 lt su
1.30 saat yürütüş (360 p)

Bazı dönemler Vücudumuz böyle tepkiler veriyor aynısı bende de vardı geçen hafta. Fakat sürekli şunu düşünüyorum bunu yersem emeklerime yazık değil mi sporlardan sonra ne kadar yorulduğumu hatırlıyorum. Ayrıca bu isteğime yoğun sporla karşılık veriyorum. Acıktıkça kalk vera biraz yürü diyorum kendime. En kötü leblebi yiyorum. Yerken üff bu ne şimdi bi paket luppo olsa ne yerim diyorum ama 10 dk sonra inanılmaz tokluk hissi geliyor. Tavsiye ederim

Çok geçmiş olsun canım tüm günü aç geçirmişsin neredeyse. Korona felan değildir umarım rahatsızlığın. Geçmezse bi test yaptırmayı düşün bence. En yakın zamanda eski güzel menü ve sporlarına dönersin inşallah

Cuma hedefim : 69.0
Ceza : ertelediği tel.konuş.yapacak
@_Vera_

Bende kahve ile bastırıyorum cnm yanında çiğ fındık ile ..Dediğin gibi dönem dönem oluyor bu kadar zorlanmadım ilk diyete başladığımda sanki..
Kesinlikle tekrardan 80lere cikmiycam şuan yeni yeni eski kıyafetlerime girme, küçük beden kıyafet alma mutluluğunu yaşarken kendime bir daha asla mutsuzluğa sureklemiycem .Çok kararlıyım ..

4.TAKIMIN ÇITIRLAR OLMA YOLUNDAKİ KIZLARI
CUMA HEDEF TABLOMUZ

bu hafta hedefi tutturamazsak kendimize bir ceza seçtik ve hedefimiz tutmazsa haftasonu cezamızı uygulamamız gerekiyor.

İSİMPAZARTESİ TARTISICUMA HEDEFİCEZA
E English_teacherrr 104.3104.0Sevmediği arkadaşına yazacak
esmeriiim ???
Birgaripyolcu06 79.479.0500 ip atlama
Arrietty_ 63.963.550 burpees yapacak
sserendipity 75.174.2?
@_Vera_ 68.066.5Elde bulaşık yıkayacak
Alp_BuRc 69.068.5?
North River 83.380.5dans ederek ütü yapacak
Fitt_anne 75.274.2Ivız zıvır çekmecesi düzenlicek
E-brulim 71.570.515.000 adım atacak
stitch 68.066.5Oyuncakları ayıklamak
B Beklenen2 69.368.890 dk leslie yapacak
Canfeb 66.365.51000 ip atlayacak
Mor Vampirella 68.668.0500 mekik çekecek
Poni Bon 79.078.530 dk dance workout
P Periannem 70.369.0Ertelediği tel. konuşmasını yapacak
Sismaniye 66.965.01 hafta hiç şeker yok
Hyt-123 74.073.0Ütü yapacak
fyzanur 56.456.01 saat yürüyüş yapacak

KIZLAR SORU İŞARETİ OLAN YERLERE GEREKLİ BİLGİLERİ BENİ ETİKETLEYEREK YAZAR MISINIZ LÜTFEN ? EN GEÇ YARIN AKŞAMA KADAR TABLOSUNU TAMAMLAYAN ARKADAŞLARIMI ÜZÜLEREK LİSTEDEN ÇIKARMAK ZORUNDA KALICAM. HATALI BİR YER VARSA YİNE BENİ ETİKETLEYEREK DÜZELTİRSENİZ SEVİNİRİM.

Kanki menün araya karışmış görmemişim. süper bir gün olmuş tebrik ederim.
kahvaltıda acaba hem reçel hem tahin pekmez fazla mı olmuş onun dışında güzel bir gün
Menü
Sabah(9:00)
2 yumurta
2 wasa light
2kk peynir
1tk acuka

Öğle(13:00)
2 dilim hellimle salata

Akşam(16:40)
5yk et sote
Salata
1 bardak ayran
15 tane kaju

Su:2 lt spor: 15dk Leslie +10dk zumba
Yawrukush Arrietty_
güzel bir gün olmuş

İyi akşamlar kızlar, menüler paylaşılmaya başlamış Benim ortada henüz spor namına bir şey yok, beni azıcık gaza getirsenize
bence kalkıp spor yapmaya başlasan iyi edersin regl oldum cuma eksimi görünce ağlayabilirsin bilemiyorum. Tartıda artı da geldin bunu fırsata çevirip sana iyi bi fark atıyım

bence kalkıp spor yapmaya başlasan iyi edersin regl oldum cuma eksimi görünce ağlayabilirsin bilemiyorum. Tartıda artı da geldin bunu fırsata çevirip sana iyi bi fark atıyım
İşte bu be Harika
Verdiğiniz gaz için teşekkürler canım rakibem, borcumuz neyse ödeyelim

Kızlar bilekliği mi fit olan var mı uygulamayı güncelledim bilekliği bulamadı tel sonra fabrika ayarlarına döndüm bu defada bileklik kilitlendi geri bildirim yaptım ama onlar dönene kadar belki içinizde bilen vardır

LÜTFEN OKUYUN
4.TAKIMIN ÇITIR MI ÇITIR KIZLARI BU HAFTA ÜYELERİMİZ TAKIMDAN UZAK KALDIKLARI İÇİN DİYET RUHUNU BİR MİKTAR KAYBETTİLER VE PAZARTESİ TARTILARIMIZ BİR MİKTAR ARTI GELDİ.CUMAYA ÖNLEM ALMAK ADINA YENİ BİR KURAL OLARAK GÜNLÜK 7 MESAJ ZORUNLULUĞU GETİRDİK Yawrukush KAPTANIMIZIN ONAYI İLE.
1 MESAJ MENÜNÜZ VE DİĞER 6 MESAJ ÖZELLİKLE MOTİVE OLMAK ADINA YAZILMALIDIR.

harika bir gün olmuş tebrik ederim.Şöyle sıkı güzel bir spor bekliyorum sizden menüye yaraşır

ya ben eskiden çok kilo verir sonra tekrar alırdım şimdi diyorum da ne salakmışım.Hep zayıflama hayalleri kurup nasıl tekrar kendimi üzdüm başkalarına bakıp keşke bende böyle olsam dedirttim kendime.Aynı kararda devam etmeniz dileğiyle

E-brulim bencede cumaya fena geliyo vera canım kankim o yüzden kalkıp spor yapmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…