Ah o gong olmayaydı iyiydi. Gong yerine diyet bir paket ürün olabilirdi. Onun dışında güzel bir gün suyunuzu da yazar mısınız? Bu hafta takımda ödem çok su işini boşladık gibi geliyor su konusunu sıkıca takip edicem inşallah bu haftaMenüm
9.00
1 yk kadar fıstık
1 tk kadar kuru üzüm
13.00
3 gong (135 kalori-dışarıdaydm)
14.30
1 kase mercimek çorbası
1 d ekmek
18.00
1 kase pırasa yemeği
1 kase yoğurt
Yarım dilim ekmek
1 çatal makarna (canım çekti)
Su 1.5 şimdilik
Spor 30 dk yürüyüş .4=120p
30 dk ev işi.2=60p
Toplam 180 p
Yawrukush @_Vera_ @Tanssss Arrietty_
Bazı dönemler Vücudumuz böyle tepkiler veriyor aynısı bende de vardı geçen hafta. Fakat sürekli şunu düşünüyorum bunu yersem emeklerime yazık değil mi sporlardan sonra ne kadar yorulduğumu hatırlıyorum. Ayrıca bu isteğime yoğun sporla karşılık veriyorum. Acıktıkça kalk vera biraz yürü diyorum kendime. En kötü leblebi yiyorum. Yerken üff bu ne şimdi bi paket luppo olsa ne yerim diyorum ama 10 dk sonra inanılmaz tokluk hissi geliyor. Tavsiye ederimMenü yazayim kızdan fırsat bulmuşken
Kahvalti 11.00 kucuk kase menemen
1 tabak maydonoz dereotu salatası
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
2 parça kaşar
1 dilim ekmek
1 t.k tahin pekmez
Ara neskafe 1 tane petibör bisküvi 5 fındık
16.00
8 kaşık kıymalı Karnıbahar yemeği
4 kaşık naneli pulbiberli yoğurt
19.00
2 kepçe mercimek çorba
Salata,
2 tane salatalık turşusu
2 tane tavuk pirzola
3 lt su ,yeşil çay zencefil limon karışımı 1buyuk bardak
45 dk eliptik yapicam 315 puan
Bu sıra iştahimi dizginlemrkte zorlanıyorum. Yanlış yollara sapmamak için öğle yemeği de yemeyi dusunuyorum artık ..
10 kiloyu 5 ayda veriyim ama iştahım yüzünden dibe çöküp verdigimi almak istemiyorum
Haftada 1,2 kilo vericek hirsim halim kalmamis bı tık koruma mantığı ile kilo veriyim diyorum.Mezun olunca da korumak daha kolay olucaktir alışırsam diye düşünüyorum
Haftada 4,5 gün olmazsa olmazim sporum olursa herşey daha kolay olacaktır@Yawrukush
Çok geçmiş olsun canım tüm günü aç geçirmişsin neredeyse. Korona felan değildir umarım rahatsızlığın. Geçmezse bi test yaptırmayı düşün bence. En yakın zamanda eski güzel menü ve sporlarına dönersin inşallah
Cuma hedefim : 69.04.TAKIMIN ÇITIRLAR OLMA YOLUNDAKİ KIZLARI
CUMA HEDEF TABLOMUZ
bu hafta hedefi tutturamazsak kendimize bir ceza seçtik ve hedefimiz tutmazsa haftasonu cezamızı uygulamamız gerekiyor.
KIZLAR SORU İŞARETİ OLAN YERLERE GEREKLİ BİLGİLERİ BENİ ETİKETLEYEREK YAZAR MISINIZ LÜTFEN ? EN GEÇ YARIN AKŞAMA KADAR TABLOSUNU TAMAMLAYAN ARKADAŞLARIMI ÜZÜLEREK LİSTEDEN ÇIKARMAK ZORUNDA KALICAM. HATALI BİR YER VARSA YİNE BENİ ETİKETLEYEREK DÜZELTİRSENİZ SEVİNİRİM.
Bende kahve ile bastırıyorum cnm yanında çiğ fındık ile ..Dediğin gibi dönem dönem oluyor bu kadar zorlanmadım ilk diyete başladığımda sanki..Bazı dönemler Vücudumuz böyle tepkiler veriyor aynısı bende de vardı geçen hafta. Fakat sürekli şunu düşünüyorum bunu yersem emeklerime yazık değil mi sporlardan sonra ne kadar yorulduğumu hatırlıyorum. Ayrıca bu isteğime yoğun sporla karşılık veriyorum. Acıktıkça kalk vera biraz yürü diyorum kendime. En kötü leblebi yiyorum. Yerken üff bu ne şimdi bi paket luppo olsa ne yerim diyorum ama 10 dk sonra inanılmaz tokluk hissi geliyor. Tavsiye ederim
İSİM | PAZARTESİ TARTISI | CUMA HEDEFİ | CEZA |
E English_teacherrr | 104.3 | 104.0 | Sevmediği arkadaşına yazacak |
| ? | ? | ? |
| 79.4 | 79.0 | 500 ip atlama |
| 63.9 | 63.5 | 50 burpees yapacak |
| 75.1 | 74.2 | ? |
@_Vera_ | 68.0 | 66.5 | Elde bulaşık yıkayacak |
| 69.0 | 68.5 | ? |
| 83.3 | 80.5 | dans ederek ütü yapacak |
| 75.2 | 74.2 | Ivız zıvır çekmecesi düzenlicek |
| 71.5 | 70.5 | 15.000 adım atacak |
| 68.0 | 66.5 | Oyuncakları ayıklamak |
B Beklenen2 | 69.3 | 68.8 | 90 dk leslie yapacak |
| 66.3 | 65.5 | 1000 ip atlayacak |
| 68.6 | 68.0 | 500 mekik çekecek |
| 79.0 | 78.5 | 30 dk dance workout |
P Periannem | 70.3 | 69.0 | Ertelediği tel. konuşmasını yapacak |
| 66.9 | 65.0 | 1 hafta hiç şeker yok |
| 74.0 | 73.0 | Ütü yapacak |
| 56.4 | 56.0 | 1 saat yürüyüş yapacak |
Kanki menün araya karışmış görmemişim. süper bir gün olmuş tebrik ederim.Bende menümü yazayım sabah incirli kürüm 2 dilim tb ekmeği ve beyaz peynir ile tost domates salatalık
Öğle köz patlıcan ve köz kapya biberle yoğurtlu salata
Ara bir fincan sarı leblebi
Akşam 3 yemek kaşığı yeşil fasulye 2 yk bulgur pilavı akşam yatmadan da incirli kürümü yiyecem
Suyum 3 lt spor 3 mile leslie 45 ×7= 315
2 saat ev işi 120×2=240 200 ip ×2=400 toplam 955 puan
Yawrukush @Tanssss Arrietty_
kahvaltıda acaba hem reçel hem tahin pekmez fazla mı olmuş onun dışında güzel bir gün26 ekim menüm
sabah : 2 tane haşlanmış yumurta
peynir
7 zeytin
2 dilim kızarmış ekmek (yağsız)
2 kaşık tahin ,1kaşık pekmez karışımı
1 çay kaşığı reçel üzerine labne
ara : yarım muz
1 ceviz
1 minik fincan sütlü türk kahvesi
öğlen : 1 tabak ıspanak yemeği
yoğurt
2 kepçe tarhana çorbası
ara : yarım muz
2 kaşık yoğurt
akşam : salata
patlıcan yemeği
yoğurt
1dilim ekmek
şimdi : 1 mandalina
1 ceviz
su : 1.5 litre
spor : 15 dk dans
Yawrukush @Tanssss Arrietty_
güzel bir gün olmuş
bence kalkıp spor yapmaya başlasan iyi edersin regl oldum cuma eksimi görünce ağlayabilirsin bilemiyorum. Tartıda artı da geldin bunu fırsata çevirip sana iyi bi fark atıyımİyi akşamlar kızlar, menüler paylaşılmaya başlamışBenim ortada henüz spor namına bir şey yok, beni azıcık gaza getirsenize
İşte bu bebence kalkıp spor yapmaya başlasan iyi edersin regl oldum cuma eksimi görünce ağlayabilirsin bilemiyorum. Tartıda artı da geldin bunu fırsata çevirip sana iyi bi fark atıyım
KENDİ İSTEĞİNLE HANEME 1000 PUAN TRANSFER ETMEK BORCUNİşte bu beHarika
Verdiğiniz gaz için teşekkürler canım rakibem, borcumuz neyse ödeyelim
harika bir gün olmuş tebrik ederim.Şöyle sıkı güzel bir spor bekliyorum sizden menüye yaraşırgec olmadan menumu yazayim. sonra obur gune kaliyor
sabah
yulaf kepegi ile krebi
1 yumurta
1 pancar koku
renkli biber domates salatalik maydanoz
sutlu kahve
ara
1 protein bar
ogle
1 tabak kara lahana
2 kasik yogurt
sutlu kahve
aksam
3 parca et
su 2 lt
spor henuz yok yapabilirsem yazicam
ya ben eskiden çok kilo verir sonra tekrar alırdım şimdi diyorum da ne salakmışım.Hep zayıflama hayalleri kurup nasıl tekrar kendimi üzdüm başkalarına bakıp keşke bende böyle olsam dedirttim kendime.Aynı kararda devam etmeniz dileğiyleBende kahve ile bastırıyorum cnm yanında çiğ fındık ile ..Dediğin gibi dönem dönem oluyor bu kadar zorlanmadım ilk diyete başladığımda sanki..
Kesinlikle tekrardan 80lere cikmiycam şuan yeni yeni eski kıyafetlerime girme, küçük beden kıyafet alma mutluluğunu yaşarken kendime bir daha asla mutsuzluğa sureklemiycem .Çok kararlıyım ..
bence kalkıp spor yapmaya başlasan iyi edersin regl oldum cuma eksimi görünce ağlayabilirsin bilemiyorum. Tartıda artı da geldin bunu fırsata çevirip sana iyi bi fark atıyım
Havadan destek geldii banaaaaE-brulim bencede cumaya fena geliyo vera canım kankim o yüzden kalkıp spor yapmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?