G GCA HARİKASINNNNIyi aksamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz?
Pazartesi tartilarinda cok artilar gorulmus.Hemen onlemimizi almak lazim.
Alintilarimi yaptim ,sonra yazacagim,kahvaltiyi hazirlamam gerek..
G GCA gulum mezuniyet karnen hazir, asagiya linkini birakiyorum, harika bir is cikardin, bir daha o kilolar hic geri gelmesin.55'e kadar bizimlesin vedalasmiyorum ama gurur duyduk mezunum.
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @Melegiimm22 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi: Mart / 8 Nisan / 4,3 Mayıs / 1,5 2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 13,8 KİLO Bu verilere göre oranlar şöyle: Başlangıç Kilosu (561. Etap) ( 85,2 ) Bitiş Kilosu (568. Etap)...www.kadinlarkulubu.com
Dun Turk Markete gittim gulum, ne bulduysam aldim :)afiyet olsun özgecim :) en sevdiğim öğün kahvaltı , elimden gelse sürekli her öğünde kahvaltı yaparım :) neler hazıladın kahvaltıya
Buraya mı canımYetişemiyorum
Afyonlu musun yoksapazar menusu
sabah
1 kase keskek (keşkek kahvalti da yenir bizim memlekette) 1 parca haşhaşli gozleme 2 zeytin biraz cokelek ve yesillikler
aksam
1 kase sebze corbasi
1 pors et kavurma ve salata ayran
su cok az oldu 1.5 sanirim
adim 7000 350 p
Süt ve yoğurttn neden uzak durmalı?Öncelikle stress yapma. Ve tartiya Cuma ya kadar cikma. Benim tavsiyem soyle Olur
Suyu mutlaka arttir. 3 L den asagi icme
Ogunlerinde salata miktari cok olsun
Yumurta, tavuk protein icinm
Sut ve yogurtdan uzak dur cumaya kadar
kavrulmamis Kuruyemis tuket 20gr
Spor yapmak zor ise 15bin adim at mutlaka. Yawrukush kaptan ev icinde 20binlere cikiyor. Mumkun bisey yani. Apartman da isen merdiven in cik
HerşeyeBuraya mı canım
G GCA tebrikler ex esim, harika haberIyi aksamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz?
Pazartesi tartilarinda cok artilar gorulmus.Hemen onlemimizi almak lazim.
Alintilarimi yaptim ,sonra yazacagim,kahvaltiyi hazirlamam gerek..
G GCA gulum mezuniyet karnen hazir, asagiya linkini birakiyorum, harika bir is cikardin, bir daha o kilolar hic geri gelmesin.55'e kadar bizimlesin vedalasmiyorum ama gurur duyduk mezunum.
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @Melegiimm22 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi: Mart / 8 Nisan / 4,3 Mayıs / 1,5 2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 13,8 KİLO Bu verilere göre oranlar şöyle: Başlangıç Kilosu (561. Etap) ( 85,2 ) Bitiş Kilosu (568. Etap)...www.kadinlarkulubu.com
aynen , en sevmediğim sporda jj , çok zor geliyor yapmasıBilirsin ben ceza dağıtmaya bayılırımaz mı jj cezalarıma maruz kaldın
buldum canım , yaptım bile :)Vera atti gulum, onun profilinen bulursun :)
Bulamazsan ben bulurum:)
afiyet olsun ozaman özgecim :) türk marketindekiler türkiye de ki gibi oluyor mu yerini tutuyor mu ? yurt dışı turu yapabilirsem türk marketlerine de girip bakıcam :)Dun Turk Markete gittim gulum, ne bulduysam aldim :)
Hic soyleyip can cektirmeyim ama benimde en sevdigim ogun...
Kaptanım dünkü sorunu fırsat bulupta cevaplayamadım. Bahçeye denemek için azar azar bişeyler dikdik ama toprak iyi değildi pek fazla ürün alamadk domates karpuz dışında.Kizlar bilgisayari Akina devrediyorum, telden girecegim :)
Kilo bildiririmi yapayım cuma 104.7 bugun 104.3 nerde hata yapıyorum anlamadım bu 7 zeytin 1 incir kürü bi sabah bide akşam yatmadan yeniyo ben if yaptığım için erken yiyorum acaba o yüzden mi etki etmedi bana bilmiyorum ama canım acayip sıkkın regl dedim hani yok şişkinlik filan sadece 400 gram
Kilo Kontrol
Cuma 69.4
Pazartesi 69.0
Hedef 68.5
Günaydın kızlar
Kilo bildirimimi yapıp kahvaltiyi hazirliyim çok açım
Cuma 75.1
Bugün 75.2
100gr artiyim ama dün 1,1 artiydim 1 kilo gitmiş detoksla
Birdaha cumalari Bukadsr abartmiycam artiyi ver eksiye çevir zorluyor stres yapiyorum
Her hafta 500 veriyim ama istikrarlı bir şekilde tartıda bukadar oynama yasamadan
Merhaba kızlar bugün regl oldum galiba bilmiyorum eğer beni yine kandırıp şaka şaka biraz daha sürün diyip kesilmicekse oldum.
Cuma 66.8
Pazartesi 68.0
68 beni çok sevdi bela gibi gitmiyor benden
1.3 kg artiyim cogu odem ama olmayanlardan da hemen onem alip kurtulmam lazim
Günaydın herkese yol odemimin bir kısmı gitmiş ama halı hazırda bir kısmı bendenasıl bir yol cizmeliyim çok stres yaptım sinirim bozuldu resmen 4 gün ve tartıya eksiye geçmeliyim
Persembe:81.5
Ctesi:85
Ptesi: 83.3
bugun 400 gr lar ne cok... sizinkiler yine iyi -400 ama benim ne yazıkki +400 guzel haftasonunun kötü etkisi
cuma 74.7
pazrts 75.1
hedef 74.2
Selam kızlar ben geldim
66.3 ile +400 geldim
Kilo bildirimim
Cuma: 70.8
Pazartesi: 71.5
Hedef: 70.5
Reglim gecikti, sporun dibine vurdum, tartı bana kırmızı kart gösterdi
Cuma 69.4
Pazartesi 69.3
Hedef 68.8
Cuma 69.7
Pazartesi 70.3
Evet dün akşam 4 adet ikram yemiştim ama saat 6da yemeğimi bitirmiştim. Neden bu kadar zor kilo veriyorum bilmiyorum. Normalde biraz dikkat ettiğimde 1-2 kilo hemen giderdi. Reglim de gecikti. Corona pozitif çıkmadan önce regl iken aradan 2 ay geçmiş ve hala olmadım. Acaba kullandığım ilaçlardan dolayı mı?
Yawrukush suyumu yazmayı unutmuşum dün 1.5 lt içtim. Bu hafta arttırmayı hedefliyorum :)
Arrietty_ , Birgaripanne , @_Vera_
Cuma 56,85
Bu sabah 57,20
Pazartesi tartıları beni sevmiyor
26 ekim kilo bildirimim
cuma günü : 57.2
bugün : 56.4
Rgıldayım
Cuma günü 73.5
Bu sabah 74 çıktı
İnşallah cumaya tam 73 olurum
Cezamda ütü yapmak olsun olur mu
İnşallahEkside olan herkesi tebrik ederim
Sabit ve artı olan diyettaşlarım cumaya halledersinz no problem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?