Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayy 65 görsem ne isterim allahtan

E-brulim sevinme bu skor geçici

Sağol canım inşallah cumaya güzel bişe görürüm de daha motive olurum

selamlar, Yawrukush bundan sonra her gün bitmeden yazacağım, kusura bakma geç yazdım menüleri

dün:

sabah: omlet-salam-peynir vb li klasik sıradan kahvaltı
öğlen:
akşam: kabak-kıyma-yoğurt karıştırdım bir şeyler. biraz fasulye yedim

spor: 45 dk bisiklet
su: 1.5 civarı

------------
bugün:

sabah: kapyalı omlet, zeytin, salatalık domates, 1 wasa
öğlen: 2 top dondurma
akşam: 250 gr uskumru, kapya-soğan

spor: 1 saat yürüyüş
su: yatmadan 2 yapmaya çalışacağım bu ara çok az içiyorum

@_Vera_ hedefimi tutturamazsam 10.000 adim fazla atacagim.

Günün özetini bırakayım bende.aralikli orucu bıraktım yaramadı herhalde bana kalori sayıyorum

İnşallah en kısa zamanda sorun çözülür. İnternetten baktım orda da hiç bu kod geçmiyor
Çok düşüncelisin canım bende baktım bazı yerlerde şarj bitene kadar bekleyip yeniden deneyin diyor ama şarj kullanırken bile bir hafta gidiyor dururken 1 ayda biter galiba eşim uğraştı birazda bıraktı kenara yarın sakın kafayla bakacakmis yapamadım diyemedi
Afiyet olsun akşamda kararında olmuş kaptanim
Suyuda artirirsan super canım
Çok geçmiş olsun canım bir böyle kesim var birde pozitif olup gezenler var nasıl vebal alabiliyorlar yat dinlen canım bol c vitamini al
aynen canımda yoldan geldim birde regl olacağım sanki 4.5 aydır olmuyorum iki gündür belim karnım ağrıyor ama gelen giden yok iyice şişti karnım

Kabak detoxu Nilay keçeci ye ait sabah yumurtali peynirli kahvaltı öğle ve akşam sölotelenmis kabak üstüne yoğurt baharat
Hemde bebek kucağımda daha fazla enerji harciyorumdur 6 kg ağırlıkla yapıyorum sporu

Ya hem dişim ağrıyor hemde grip oldum

MENÜM

SABAH
7 zeytin 1 incir (3)
Büyük fincan detoks çayı

ARA
5-6 yaban mersini

ÖĞLEN
1 kepçe sütlü çorba

AKŞAM
2 kepçe sütlü çorba
Salata (mantar, mısır, avokado)

ARA
5-6 yaban mersini

SU
1,5 litre

SPOR
15 dakika bollywood workout - 150 puan
15 dakika titreme aleti - 150 puan
40 köprü - 120 puan
200 zıplama - 400 puan
6000 adım - 300 puan
@_Vera_ Arrietty_ Yawrukush

Ben vebal alamam yaaa içim el vermiyor iğleşene kadar dükkanımıda kapatım bilmiyorum artık Allah büyük eşim sağolsun birsürü mandalina getirmiş sabaha kadar yicem

O muhteşem detoks ne acaba

Ama bu sefer değişmeye kararlıyız dimi bu son olacak

Değişmek zorundayız kaptanım, değişmeliyiz :)
Azim, istikrar ve inanmak başarının yarısıdır süpersiniz kızlar
Kaptanım bana oraya helalinden bir 1120 puancık daha ekle sana zahmet
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsın.

Son düzenleme:
Selam kızlar
Kacırdıgım seyler var emınım ama bu ara moralman ıyı degılız eşimle iş degısılıgı falan ısyerıde tasınıyor cok telaslı
Hızlıca menulerı yazayım cok dıkkat edemedım sanırım cok yememekle bırlıkte kılo almıs hıssedıyorum ılgınç

pazar
Saat 12 yarım sımıt zeytın peynır domates salatalık 1 kasık bal
Ara mandalına
Saat 19;30. Izgara et sıs salata
Suyu sayamadım spor yok

Pazartesı
Sabah 1 ucgen peynır cay 10 badem
Ara turk kahvesı yarım cıkolata
Aksam karnıbahar mücveri salata
Su 2 lt

bu hafta es yok sanırım degıl mi
Yawrukush @_Vera_

Canım kabağı rendeleyip tavada yağsız iki çevirttir, tuz hariç istediğin baharatları ekle. İçine dereotu ekle, üzerine yoğurt ve ceviz.
bu kadar aslında başka bir şeyi yok. Normalinde 3 gün devam ettiriyor bunu instagramda bazı diyetisyenler. Ben bir günde -800 gram sonuç almıştım, bana sorarsan 1 gün bile yeterli.
E-brulim sevinme bu skor geçici
haftaya bakarız bu dediğine canım rakibem

Adımlar harika, menü de güzel ama artı çıktığın için çikolataya bir ufacık ceza kessek fena olmaz gibi
Ohoo şarjın bitmesi beklenmez senin ki yine iyiymiş benim ki kullanırken 1 ayda bitiyor
Ben vebal alamam yaaa içim el vermiyor iğleşene kadar dükkanımıda kapatım bilmiyorum artık Allah büyük eşim sağolsun birsürü mandalina getirmiş sabaha kadar yicem
Çok tatlısın mandalinalar şifa olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…