ayy 65 görsem ne isterim allahtanSabah gec kalkınca aksam hemen oluyor. O yüzden iki öğün yetiyor bana
Canim nasil bir dekots yapiyorsun
Regl geçince 65 görürsün canim
Sürekli tartılmak moralini bozabilir. Sen belli gunler tartil.
Kabak dekots nasil yapiliyor
Haftanin puan tablosu
Birkac hatirlatma
- Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
Yawrukush kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" - Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
Kullanici Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam E English_teacherrr 435 100 1.170 955 2.660 esmeriiim 120 240 - . 360 @stitch 600 - 500(-100) - 1000 @Poni Bon - - - 180(-100) 80 @_Vera_ - 1.150 1.850 (-100) - 2900 @GCA 950 - - - 950 @pisi pisi kopatim 600 187 305 (-100) - 992 @Beklenen2 - 200 480 - 680 @bnnu - - - - North River - 1.440 160 175 1.775 @fyzanur - - - 150 150 @Tanssss 250 - - - 250 Alp_BuRc 150 500 200 - 850 B barga 660 - - - 660 @MorVampirella - 400 435 300 1.135 @Birgaripyolcu06 360 120 180 - 660 Arrietty_ 1.655 1.190 - 900 4.174 E-brulim 1.701 1.573 2.462 - 5.736 P Periannem 375 125 200
(-100)- 600 Hyt-123 - 240 - 360 600 @Tekrar dene - 615 315 315 1.245 @sserendipity 625 495 (-100) - 1.020
Sağol canım inşallah cumaya güzel bişe görürüm de daha motive olurumRegl oldugun icin ve sancili gecirdigin icin seni anliya biliyorum. Keske suyu 2 L yapabilsen. Yatana kadar biraz arttirmaya calis. Belirtmemissin miktari :)
sporuda dun deli gibi yaptin. Dinlensin kaslarinOnn disinda menu iyi. az ama regl iken normal
Kucuk turk kahve fincani kadar mi leblebi?
Menun gayet dengeli. Su ise sahane. Sporunda oyle. Birde 400 gr verdim diye uzulursun . Sen boyle devam et bence eksi 1 bile gorursun. Sakin pes etme
Seni burda gormek cok guzel feyzos :))
Menu dolu dolu ama sen vucudunu cozmussun zaten ne guzel. Sporda eklemissin bugun. Cok sevindim buna.
Yatmadan 2 bardak daha su icmeyi dene derim
Kizlarinda dedigi gibi.Gong olmasa iyiymis. Puanini kestim haberin olsun .
1 catal makarnaya uzulme
Spor iyi su da 2 bardak ekle :))
Petiböru eliptik yaptigin icin sporundan kesmedim cezani
Su miktarinada bayildim. 1 ana ogun daha eklemek iyi fikir. Valla ben haftada 300gr vermeye raziyim. az olsun ama kalici olsun.
Ben sahsen feyzanin yeme seklini begeniyorum. Ama kendim oyle yesem alirim herhal.
Senin menulerinde guzel dolu dolu
Cok gecmis olsun canim. Disden dolayimi ?
Suyu cok icmen iyi olmus.
Menun cok iyi. Spor da cocuk oldugu halde iyi.
Hosgeldin :)
Suyu 2 bardak arttir onun disinda begendim
@_Vera_ hedefimi tutturamazsam 10.000 adim fazla atacagim.4.TAKIMIN ÇITIRLAR OLMA YOLUNDAKİ KIZLARI
CUMA HEDEF TABLOMUZ
bu hafta hedefi tutturamazsak kendimize bir ceza seçtik ve hedefimiz tutmazsa haftasonu cezamızı uygulamamız gerekiyor.
İSİM PAZARTESİ TARTISI CUMA HEDEFİ CEZA E English_teacherrr 104.3 104.0 Sevmediği arkadaşına yazacak esmeriiim ? ? ? @GCA 57.2 ? ? @Birgaripyolcu06 79.4 79.0 ? @bnnu ? ? ? Arrietty_ 63.9 63.5 50 burpees yapacak @sserendipity 75.1 74.2 ? @_Vera_ 68.0 66.5 Elde bulaşık yıkayacak Alp_BuRc 69.0 68.5 ? North River 82.2 80.5 ? @Tekrar dene 83.2 ? ? E-brulim 71.5 70.5 15.000 adım atacak @stitch ? ? ? @Beklenen2 69.3 68.8 90 dk leslie yapacak Canfeb 66.3 65.5 1000 ip atlayacak @MorVampirella 68.6 68.0 500 mekik çekecek @Poni Bon 79.0 78.5 30 dk dance workout P Periannem 70.3 ? ? @pisi pisi kopatim ? 65.0 ? Hyt-123 ? ? ? @fyzanur 56.4 ? ?
KIZLAR SORU İŞARETİ OLAN YERLERE GEREKLİ BİLGİLERİ BENİ ETİKETLEYEREK YAZAR MISINIZ LÜTFEN ? EN GEÇ YARIN AKŞAMA KADAR TABLOSUNU TAMAMLAYAN ARKADAŞLARIMI ÜZÜLEREK LİSTEDEN ÇIKARMAK ZORUNDA KALICAM. HATALI BİR YER VARSA YİNE BENİ ETİKETLEYEREK DÜZELTİRSENİZ SEVİNİRİM.
Merhaba nasılsın? Günün nasıl geçiyorİyi akşamlar kızlar
İyi canımMerhaba nasılsın? Günün nasıl geçiyor
Çok düşüncelisin canımİnşallah en kısa zamanda sorun çözülür. İnternetten baktım orda da hiç bu kod geçmiyor
Afiyet olsun akşamda kararında olmuş kaptanimIyi aksamlar kizlar
Gunumu yazip gecmisi okuyacagim. Ardindan gunun spor tablosunu paylasacagim :)
sabah
2yumurta
20gr cecil peyniri
ogle
2 buyuk yaprak cig lahana
2 dilim eski kasar
6 dilim kucuk hindi fume
Yapraklari 4 e bolup rulo yapip yedim.
aksam 17 de
yarim doner
1 cay bardagi zero
su 2,5 L
spor
2 dk plan . 20sn olarak böldüm - 20 puan
90 dk bisiklet - 630 puan
5bin adim250 puan
toplam : 900 puan
Yawrukush @_Vera_
Suyuda artirirsan super canım
Çok geçmiş olsun canım bir böyle kesim var birde pozitif olup gezenler var nasıl vebal alabiliyorlarYok çok şükür virüs değil ama çok kötü grip oldumdükkanımı kapatım bu gün o kadar halsizdim ki ama dolmuşla gelmeye içim el vermedi insanlara bulaştırmak istemediğim için yürüdüm ve havada soğuktu çok şidetli baş ağrısı yaşıyorum
aynen canımda yoldan geldim birde regl olacağım sanki 4.5 aydır olmuyorum iki gündür belim karnım ağrıyor ama gelen giden yok iyice şişti karnımSabah gec kalkınca aksam hemen oluyor. O yüzden iki öğün yetiyor bana
Hemde bebek kucağımda daha fazla enerji harciyorumdur 6 kg ağırlıkla yapıyorum sporuRegl oldugun icin ve sancili gecirdigin icin seni anliya biliyorum. Keske suyu 2 L yapabilsen. Yatana kadar biraz arttirmaya calis. Belirtmemissin miktari :)
sporuda dun deli gibi yaptin. Dinlensin kaslarinOnn disinda menu iyi. az ama regl iken normal
Menun gayet dengeli. Su ise sahane. Sporunda oyle. Birde 400 gr verdim diye uzulursun . Sen boyle devam et bence eksi 1 bile gorursun. Sakin pes etme
Menu dolu dolu ama sen vucudunu cozmussun zaten ne guzel. Sporda eklemissin bugun. Cok sevindim buna.
1 catal makarnaya uzulme
Su miktarinada bayildim. 1 ana ogun daha eklemek iyi fikir. Valla ben haftada 300gr vermeye raziyim. az olsun ama kalici olsun.
Ben sahsen feyzanin yeme seklini begeniyorum. Ama kendim oyle yesem alirim herhal.
Ya hem dişim ağrıyor hemde grip oldumRegl oldugun icin ve sancili gecirdigin icin seni anliya biliyorum. Keske suyu 2 L yapabilsen. Yatana kadar biraz arttirmaya calis. Belirtmemissin miktari :)
1 catal makarnaya uzulme
Ben vebal alamam yaaa içim el vermiyor iğleşene kadar dükkanımıda kapatım bilmiyorum artık Allah büyük eşim sağolsun birsürü mandalina getirmiş sabaha kadar yicemÇok düşüncelisin canımbende baktım bazı yerlerde şarj bitene kadar bekleyip yeniden deneyin diyor ama şarj kullanırken bile bir hafta gidiyor dururken 1 ayda biter galiba eşim uğraştı birazda bıraktı kenara yarın sakın kafayla bakacakmis yapamadım diyemedi
Afiyet olsun akşamda kararında olmuş kaptanim
Çok geçmiş olsun canım bir böyle kesim var birde pozitif olup gezenler var nasıl vebal alabiliyorlaryat dinlen canım bol c vitamini al
aynen canımda yoldan geldim birde regl olacağım sanki 4.5 aydır olmuyorum iki gündür belim karnım ağrıyor ama gelen giden yok iyice şişti karnım
Kabak detoxu Nilay keçeci ye ait sabah yumurtali peynirli kahvaltı öğle ve akşam sölotelenmis kabak üstüne yoğurt baharat
Hemde bebek kucağımda daha fazla enerji harciyorumdur 6 kg ağırlıkla yapıyorum sporu
O muhteşem detoks ne acabaGünaydın kızlar
Kilo bildirimimi yapıp kahvaltiyi hazirliyim çok açım
Cuma 75.1
Bugün 75.2
100gr artiyim ama dün 1,1 artiydim 1 kilo gitmiş detoksla
Birdaha cumalari Bukadsr abartmiycam artiyi ver eksiye çevir zorluyor stres yapiyorum
Her hafta 500 veriyim ama istikrarlı bir şekilde tartıda bukadar oynama yasamadan
Ama bu sefer değişmeye kararlıyız dimi bu son olacak
Azim, istikrar ve inanmak başarının yarısıdır süpersiniz kızlarDeğişmek zorundayız kaptanım, değişmeliyiz :)
Kaptanım bana oraya helalinden bir 1120 puancık daha ekle sana zahmetHaftanin puan tablosu
Birkac hatirlatma
- Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
Yawrukush kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" - Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
Kullanici Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam E English_teacherrr 435 100 1.170 955 2.660 esmeriiim 120 240 - . 360 @stitch 600 - 500(-100) - 1000 @Poni Bon - - - 180(-100) 80 @_Vera_ - 1.150 1.850 (-100) - 2900 @GCA 950 - - - 950 @pisi pisi kopatim 600 187 305 (-100) - 992 @Beklenen2 - 200 480 - 680 @bnnu - - - - North River - 1.440 160 175 1.775 @fyzanur - - - 150 150 @Tanssss 250 - - - 250 Alp_BuRc 150 500 200 - 850 B barga 660 - - - 660 @MorVampirella - 400 435 300 1.135 @Birgaripyolcu06 360 120 180 - 660 Arrietty_ 1.655 1.190 - 900 4.174 E-brulim 1.701 1.573 2.462 - 5.736 P Periannem 375 125 200
(-100)- 600 Hyt-123 - 240 - 360 600 @Tekrar dene - 615 315 315 1.245 @sserendipity 625 495 (-100) - 1.020
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsın.Yok çok şükür virüs değil ama çok kötü grip oldumdükkanımı kapatım bu gün o kadar halsizdim ki ama dolmuşla gelmeye içim el vermedi insanlara bulaştırmak istemediğim için yürüdüm ve havada soğuktu çok şidetli baş ağrısı yaşıyorum
Canım kabağı rendeleyip tavada yağsız iki çevirttir, tuz hariç istediğin baharatları ekle. İçine dereotu ekle, üzerine yoğurt ve ceviz.Sabah gec kalkınca aksam hemen oluyor. O yüzden iki öğün yetiyor bana
haftaya bakarız bu dediğine canım rakibemE-brulim sevinme bu skor geçici
Adımlar harika, menü de güzel ama artı çıktığın için çikolataya bir ufacık ceza kessek fena olmaz gibi
Ohoo şarjın bitmesi beklenmezÇok düşüncelisin canımbende baktım bazı yerlerde şarj bitene kadar bekleyip yeniden deneyin diyor ama şarj kullanırken bile bir hafta gidiyor dururken 1 ayda biter galiba eşim uğraştı birazda bıraktı kenara yarın sakın kafayla bakacakmis yapamadım diyemedi
Afiyet olsun akşamda kararında olmuş kaptanim
Çok geçmiş olsun canım bir böyle kesim var birde pozitif olup gezenler var nasıl vebal alabiliyorlaryat dinlen canım bol c vitamini al
aynen canımda yoldan geldim birde regl olacağım sanki 4.5 aydır olmuyorum iki gündür belim karnım ağrıyor ama gelen giden yok iyice şişti karnım
Kabak detoxu Nilay keçeci ye ait sabah yumurtali peynirli kahvaltı öğle ve akşam sölotelenmis kabak üstüne yoğurt baharat
Hemde bebek kucağımda daha fazla enerji harciyorumdur 6 kg ağırlıkla yapıyorum sporu
Çok tatlısınBen vebal alamam yaaa içim el vermiyor iğleşene kadar dükkanımıda kapatım bilmiyorum artık Allah büyük eşim sağolsun birsürü mandalina getirmiş sabaha kadar yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?