Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyi akşamlar kızlarr,
45 dakika yürüyüş yaptım şimdi.
eğer kendimi iyi hissedersem leslie yapmayıda düşünüyorum bu gün sporum az oldu.

sakın pes etmeyin bak ben ne kadar zor veriyorum 2 ayda toplam 4 kilo oldu eskiden olsa veremiyorum deyip bırakırdım .sanırım yağlar yeni yeni yerinden oynamaya başladı.bir şekilde vücudu şaşırtmak lazım ya her zamanki sporu arttırmak yada yeme düzeninde bir değişiklik yapmak.

bu günki menümüde yazim de biraz daha spor yapim.
sabah:1 parça ekmek ve peynir
ara:yarım dilim ekmek ten tost.
öğlen:4 tane diyet püskevittt .
ara:1 tane kestane şekeri
ara:yarım tane muz.
akşam:3 kaşık taze fasulye 3 kaşık tavuklu bulgur pilavı 1 kase cacık.
ara:1 çay kaşığı sarelle

kızlar bebeğim pazar günü sbs ye girecek dua edinnnn

sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek light üçgen ve light peynir
ara
meyveli light yoğurt
öğlen
peynirli salata ve yarım galeta
arahatırlamıyorum
akşam
patatesli havuçlu 6 kaşık bezelye ve light yoğurt 2 kaşık
2 galeta
40 gr hellim
ara
meyveli soda
nektarin

kızlar sporumu tekrar yazıyorum
45 dakika yürüyüş +3 mil leslie (50 dakika)
artarsa yine yazarım ama artacanı sanmıyorum kan ter içindeyim şimdi doğru duşa gidiyorummm

günaydınnn

oo elif abla coştun valla bakıyorum akşamın bi vakti leslie falan. aboo manken mi olcan yoksa başımıza maşallah maşallah ben o saatlerde 2.80 yatıyorum yorgunluktan..

sabah tartıldım 600 gr gitmiş anlamadım bu işten bişey ama devam, düzene girer elbet

güünaydın kızlar
bugün misafirlerim varr öğlen çayaa inş hafif atlatırım.

herkese kazasız hafta sonları:)

düntemizlik yapmmaktan spor yapamadım bakalım bugün yapabilir miyim bebişle çok zor oluyo gece uyumaz gündüz uyumaz zombi oldum bu aralar ruh gibi geziyorum

günaydın kızlarrrr herkese iyi hafta sonları,
bu gün daha spor yapamadım yarın bizim sbs varya o yüzden bebişe göre hareket ediyoruz bu gün heyecanını yatıştırmaya çalışıyoruz kızlar nolur dua edin.

sabah tartıya çıktım dünden beri 300 gram gitmişşşş:)))

coştum hakkaten ama kendimi çok yorgun hissediyorum bide o yorgunluğu atabilsem.bundan sonra akşamları spor yapmaya çalışacam çünki boş durunca canım bişeyler yemek istiyor spor yapınca unutuyorum.canım istiyor ama yemekten sonra ağzıma lokma koymuyorum.gerçi dün akşam 1 lokma sarelle yedim hiç dayanamam en zayıf noktam çikolata onuda bebişim sınava girecek çocuğa biraz enerji olsun diye aldık .akıllı kocam gitmiş 1 kilo almış böyle bir insan olamaz ya bu merveyede banada eziyetttt.
ben sana dün demedimmi yarına gider diye bendende 300 gitmiş oleyyyy

günaydin kizlar hepinize cok güzel bir hafta sonu diliyorum,bizim burda masallah hava cok güzel,sanirim bugün cilek toplamaya gidicez kahvaltimi yaptim sucuklu tost ile( malum hafta sonu:)

aksama kadar bakalim ne olucak..

mersa kizina allah zihin acikligi versin ins canim..

kizlar süpersiniz sporlariniz harika bende bugün plates yapmak istiyorum hakalim ins vakit bulabilriim

Selam kızlar
önce dün yediklerimi yazayım
sabah 1 kase tarçınlı zencefilli kırmızı kornflex
akşamüstü 2 kurabiye 1 brd nescafe
akşam 1 dlm karpuz
2.5 lt su
1 saat plates yaptım

Mersam hayatım vallaha coştun allah artırsın ne güzel vermeye başladın.Sakın boşlama bu tempo devam.Arada çok bitkin hissedersen kendini C vitamini al.İnsan bayağı enerjik oluyor.Acıktırmıyor!...
Kuzuya da duacıyım.Allah zihin açıklığı versin.İnşallah güzel sonuç alır.
Kızlar hepinizin yazdığını okuyorum allahım piknikler,bebek arabasıyla yürüyüşler,eve çikolata, tatlı alan kocalar.Ama mübarek adamlar 1 gr kilo alamazlar.
Ay ay hepsini yaşadım ve yaşıyorum.Herkese kolay gelsin.Vallaha zor ev işi bir yandan ,bebiş bir yandan, hepsinden küçük ilgi alaka bekleyen koca başka bir yandan.

AAAAAAA Suuuuu için Suuuu için Unutmayın!....
Vallaha ödem mödem kalmıyor.Hazım kolaylaşıyor.Yalnız evden çıkmak ve yürüyüş işi zorlaşıyor.

sporlar süper kizlar bravo hepinize,bende salonda 75 dk tepindim :)

ohcanimadegsin canim 4 mil kac dk sürüyor

betuss hafif yürüyüsü spor olarak yaptiysan sayilir ama gezdiysen sayilmaz :)

canım benim yaptığım 60 dk dı üstünede yarım saat pilates yaptım

bugünde 45 dk leslie(3 mil) ardından 30 dk pilates yaptım

dedemin 52 si var mevlütü.şimdi oraya gidiyorum..herkesi öpüyorum geçmişi her zaman okuyamaıyorum en çok ona uyuz oluyorum

Selam kızlar
akşam 1 dlm karpuz
2.5 lt su
1 saat plates yaptım

bişey sorucam bu şekilde doyuyomusun bide saglıklımı böyle hiçbişey yemeden durman, hızlı kilo vermek içinmi böyle besleniyosun yanlıs anlama sırf meraktan soruyorum

dünkü menüm
sabah yumurta peynir sögüş 2 dl tb ekmek
ara 5-6 muşmula

ögle 1 kase sütlü kflakes

aksam 1 tabak dolma az yaglı, bol yogurt
üstüne de 1 dondurma(sadece 65 kalori ama:)

2 lt su,
1 saat spor

saol canım inşallah hayırlısıyla atlatırız bu gün 8.sınıfların sınavı vardı çok zordu diyor çocuklar ,benimkide bunu duyunca panik yaptı allahım bütün çocukların yardımcısı olsun emeklerimiz boşa gitmesin.

Selam kızlar
akşam 1 dlm karpuz
2.5 lt su
1 saat plates yaptım

obur sen valla aç gezmeye başladın dikkat et bence çok az yemişsin.

coştum coştumda inşallah durmaz tekrar sporu arttırdım onun çok etkisi oldu sanırım.saol canım dualarınızı bekliyorum.

AAAAAAA Suuuuu için Suuuu için Unutmayın!....
Vallaha ödem mödem kalmıyor.Hazım kolaylaşıyor.Yalnız evden çıkmak ve yürüyüş işi zorlaşıyor.

hemen içecem yine unutmaya başladım ben su içmeyi iyiki hatırlattın.dediğin gibi yolda sokakta rezil oluyoruz ben nerde tuvalet görsem atıyorum kendimi hele bide fazla yememeişsen suyu tutacak bişeyde olmuyor doğru tuvalete.

selam kızlar.. inş haftasonunuzu güzel geçiriyosunuzdur..

bugün çok düzensiz oldu..
sabah uyku sersemliği ile ağzıma çikolata attım valla.. ama çok değil
kahvaltı: 1 domates 1 salatalık
öğle: 1-2 tane bskvi
akşam : taze fasulye,2dlim ekmek,1 kaşık pilav

1 lt falan su içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…