hehe bende ağırlık çalışıyorum bananeeee...geçen çarşamba aşağıda bıraktım gitti valaa..3 kattayım şu ana kadar hep taşıdımm bide ağırrr..bıraktım aşağıda..amannnn:)
mersa tebriklerrr:) darısı başımaaa
günaydınnn
oo elif abla coştun valla bakıyorum akşamın bi vakti leslie falan. aboo manken mi olcan yoksa başımızamaşallah maşallah ben o saatlerde 2.80 yatıyorum yorgunluktan..
sabah tartıldım 600 gr gitmişanlamadım bu işten bişey ama devam, düzene girer elbet
sporlar süper kizlar bravo hepinize,bende salonda 75 dk tepindim :)
ohcanimadegsin canim 4 mil kac dk sürüyor
betuss hafif yürüyüsü spor olarak yaptiysan sayilir ama gezdiysen sayilmaz :)
Selam kızlar
önce dün yediklerimi yazayım
sabah 1 kase tarçınlı zencefilli kırmızı kornflex
akşamüstü 2 kurabiye 1 brd nescafe
akşam 1 dlm karpuz
2.5 lt su
1 saat plates yaptım
günaydin kizlar hepinize cok güzel bir hafta sonu diliyorum,bizim burda masallah hava cok güzel,sanirim bugün cilek toplamaya gidicez kahvaltimi yaptim sucuklu tost ile( malum hafta sonu:)
aksama kadar bakalim ne olucak..
mersa kizina allah zihin acikligi versin ins canim..
kizlar süpersiniz sporlariniz harika bende bugün plates yapmak istiyorum hakalim ins vakit bulabilriim
Selam kızlar
önce dün yediklerimi yazayım
sabah 1 kase tarçınlı zencefilli kırmızı kornflex
akşamüstü 2 kurabiye 1 brd nescafe
akşam 1 dlm karpuz
2.5 lt su
1 saat plates yaptım
Mersam hayatım vallaha coştunallah artırsın ne güzel vermeye başladın.Sakın boşlama bu tempo devam.Arada çok bitkin hissedersen kendini C vitamini al.İnsan bayağı enerjik oluyor.Acıktırmıyor!...
Kuzuya da duacıyım.Allah zihin açıklığı versin.İnşallah güzel sonuç alır.
Kızlar hepinizin yazdığını okuyorum allahım piknikler,bebek arabasıyla yürüyüşler,eve çikolata, tatlı alan kocalar.Ama mübarek adamlar 1 gr kilo alamazlar.
Ay ay hepsini yaşadım ve yaşıyorum.Herkese kolay gelsin.Vallaha zor ev işi bir yandan ,bebiş bir yandan, hepsinden küçük ilgi alaka bekleyen koca başka bir yandan.
AAAAAAA Suuuuu için Suuuu için Unutmayın!....
Vallaha ödem mödem kalmıyor.Hazım kolaylaşıyor.Yalnız evden çıkmak ve yürüyüş işi zorlaşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?