- 10 Ekim 2020
- 407
- 1.241
- 28
Gayet güzel olmuş canım öğlen ki kaloride çok değil o yüzden sorun değil benceMenüm
9.00
1 yk kadar fıstık
1 tk kadar kuru üzüm
13.00
3 gong (135 kalori-dışarıdaydm)
14.30
1 kase mercimek çorbası
1 d ekmek
18.00
1 kase pırasa yemeği
1 kase yoğurt
Yarım dilim ekmek
1 çatal makarna (canım çekti)
Su 1.5 şimdilik
Spor 30 dk yürüyüş .4=120p
30 dk ev işi.2=60p
Toplam 180 p
Yawrukush @_Vera_ @Tanssss Arrietty_
Tamam canımTamam canim en devam ettirebildigin beslenmeye devam et.
Ales zor Allah kolaylıklar versin bende başlamayı düşündüm bi ara bu yaz hemen sınava giriyim dedim ama gözüm kesmedi. Senin için esnetiriz tabiki sonuçta geçerli bir mazeretin var
Cok teşekkür ederim bi anda oyle cok kilo vermek istememÇikolata biraz fazla kaçmış, allahtan bitter yemişsin. 30 mekiğe ne dersin
Rica ederim canım. Sabah kahvaltısı yumurta ile yapılıyor, öğlen ve akşam kabak yeniyor. 3 günde 3-5 kilo eksiden bahsediyorlar bu çok fazla ve sağlık açısından da iyi değil. Benim öyle bir beklentim yoktu, giden gitsin gözüyle bakarak yaptım o yüzden detoksu biraz kendime göre uyarladım. İki öğün yapmadım, sadece akşam yedim. Bir kere daha uygulamıştım orda da et kavurup üzerine ekledim. Sende kendine göre uyarlayabilirsin canım.
Güzel bir gün olmuş canım, sabah ki patates ve ekmeği akşam menünle çok güzel dengelemişsin.
Allah rahatlık versin rakibem. Yarına bomba gibi bekliyorum seni
Senden böyle bir iltifat almak ne güzelteşekkür ederim kaptanım
Geçmiş olsun canim biran önce ağrın geçer inşallahMenü bildiriminde bulunayım bugün regl oldum ve aşırı sancı çektim gün boyu.Cumaya iyi bir eksi gelecek ama inşallah.
sabah 7 zeytin 1 kuru incir
ara 2 bardak sıcak şekerli su (şekeri bol) bu sancıya çok iyi geldiği için içmek zorundayım kaçamak değilde.
öğle 1 kase çorba
akşam 2 biftek küçük 2 yk pilav 1 havuç 1 mandalina
spor yok
su az
berbat bir gün oldu ama yarın harika bir şekilde toparlıcam inşallah
Yawrukush
Güzel olmuş canım afiyet olsunBende menümü yazayım sabah incirli kürüm 2 dilim tb ekmeği ve beyaz peynir ile tost domates salatalık
Öğle köz patlıcan ve köz kapya biberle yoğurtlu salata
Ara bir fincan sarı leblebi
Akşam 3 yemek kaşığı yeşil fasulye 2 yk bulgur pilavı akşam yatmadan da incirli kürümü yiyecem
Suyum 3 lt spor 3 mile leslie 45 ×7= 315
2 saat ev işi 120×2=240 200 ip ×2=400 toplam 955 puan
Yawrukush @Tanssss Arrietty_
Afiyet olsun canım26 ekim menüm
sabah : 2 tane haşlanmış yumurta
peynir
7 zeytin
2 dilim kızarmış ekmek (yağsız)
2 kaşık tahin ,1kaşık pekmez karışımı
1 çay kaşığı reçel üzerine labne
ara : yarım muz
1 ceviz
1 minik fincan sütlü türk kahvesi
öğlen : 1 tabak ıspanak yemeği
yoğurt
2 kepçe tarhana çorbası
ara : yarım muz
2 kaşık yoğurt
akşam : salata
patlıcan yemeği
yoğurt
1dilim ekmek
şimdi : 1 mandalina
1 ceviz
su : 1.5 litre
spor : 15 dk dans
Yawrukush @Tanssss Arrietty_
Geçmiş olsun canim
Güzel olmuş canım afiyet olsun
Tamam canımLÜTFEN OKUYUN
4.TAKIMIN ÇITIR MI ÇITIR KIZLARI BU HAFTA ÜYELERİMİZ TAKIMDAN UZAK KALDIKLARI İÇİN DİYET RUHUNU BİR MİKTAR KAYBETTİLER VE PAZARTESİ TARTILARIMIZ BİR MİKTAR ARTI GELDİ.CUMAYA ÖNLEM ALMAK ADINA YENİ BİR KURAL OLARAK GÜNLÜK 7 MESAJ ZORUNLULUĞU GETİRDİKYawrukush KAPTANIMIZIN ONAYI İLE.
1 MESAJ MENÜNÜZ VE DİĞER 6 MESAJ ÖZELLİKLE MOTİVE OLMAK ADINA YAZILMALIDIR.
1tabak kara lahana fazla olmuş sanki canım onun dışında güzel afiyet olsungec olmadan menumu yazayim. sonra obur gune kaliyor
sabah
yulaf kepegi ile krebi
1 yumurta
1 pancar koku
renkli biber domates salatalik maydanoz
sutlu kahve
ara
1 protein bar
ogle
1 tabak kara lahana
2 kasik yogurt
sutlu kahve
aksam
3 parca et
su 2 lt
spor henuz yok yapabilirsem yazicam
Akşam zero pek olmamış canımIyi aksamlar kizlar
Gunumu yazip gecmisi okuyacagim. Ardindan gunun spor tablosunu paylasacagim :)
sabah
2yumurta
20gr cecil peyniri
ogle
2 buyuk yaprak cig lahana
2 dilim eski kasar
6 dilim kucuk hindi fume
Yapraklari 4 e bolup rulo yapip yedim.
aksam 17 de
yarim doner
1 cay bardagi zero
su 2,5 L
spor
2 dk plan . 20sn olarak böldüm - 20 puan
90 dk bisiklet - 630 puan
5bin adim250 puan
toplam : 900 puan
Yawrukush @_Vera_
Afiyet olsun canım
İki gunde güzel olmuş canımselamlar,Yawrukush bundan sonra her gün bitmeden yazacağım, kusura bakma geç yazdım menüleri
dün:
sabah: omlet-salam-peynir vb li klasik sıradan kahvaltı
öğlen:
akşam: kabak-kıyma-yoğurt karıştırdım bir şeyler. biraz fasulye yedim
spor: 45 dk bisiklet
su: 1.5 civarı
------------
bugün:
sabah: kapyalı omlet, zeytin, salatalık domates, 1 wasa
öğlen: 2 top dondurma
akşam: 250 gr uskumru, kapya-soğan
spor: 1 saat yürüyüş
su: yatmadan 2 yapmaya çalışacağım bu ara çok az içiyorum
İyi akşamlar kızlar
Menü çok gibi görünüyor ama kalori olarak baya hafif geçmiş spor da bı harika afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımMENÜM
SABAH
7 zeytin 1 incir (3)
Büyük fincan detoks çayı
ARA
5-6 yaban mersini
ÖĞLEN
1 kepçe sütlü çorba
AKŞAM
2 kepçe sütlü çorba
Salata (mantar, mısır, avokado)
ARA
5-6 yaban mersini
SU
1,5 litre
SPOR
15 dakika bollywood workout - 150 puan
15 dakika titreme aleti - 150 puan
40 köprü - 120 puan
200 zıplama - 400 puan
6000 adım - 300 puan
@_Vera_Arrietty_ Yawrukush
Pazar menüsü güzel olmuş canım pazartesi de güzel ama çikolata Gr ne kadar bilmediğim için bişey diyemiyorumSelam kızlar
Kacırdıgım seyler var emınım ama bu ara moralman ıyı degılız eşimle iş degısılıgı falan ısyerıde tasınıyor cok telaslı
Hızlıca menulerı yazayım cok dıkkat edemedım sanırım cok yememekle bırlıkte kılo almıs hıssedıyorum ılgınç
pazar
Saat 12 yarım sımıt zeytın peynır domates salatalık 1 kasık bal
Ara mandalına
Saat 19;30. Izgara et sıs salata
Suyu sayamadım spor yok
Pazartesı
Sabah 1 ucgen peynır cay 10 badem
Ara turk kahvesı yarım cıkolata
Aksam karnıbahar mücveri salata
Su 2 lt
bu hafta es yok sanırım degıl mi
Yawrukush @_Vera_
Ah ah boşuna psikologlar çocukluğa inmiyorSen zaten cezanı kesmişsin süper mario
Amin
Yemek yemek cidden çok güzel bir şey. Keşke yemeklerimiz bu kadar lezziz olmasaymışbenimde aynı senin gibi tatlı aşırı bir zaafım var, doyuramıyorum kendimi Küçükken annem babam şeker çikolatayı saklardı benden çok yiyorum diye, küçüklükten bu yana hiç değişmedi bu huyum
Gözün aydın canım sevindim senin adına. Bak şimdi bilekliğin güncellendiğine göre senin yarın kral bir adım sayısı atman şart oldu
Aha buda benBazi insanlar hic yemegi akillarina bile getirmiyorlar, ya da neden onlar gibi degiliz
Yemek yemek ve yemek yemeyi sevmenin altinda bir cok sebep oluyor aslinda..
Misal ben strese bagli ,duygusal yiyiciyim
Kir Ozgeyi, dok Ozgeyi sonra otursun yesin
Yedik yedik ne hale geldik artık kendimize dur demenin zamanı geçti de gidiyor. İddiaya girelim mi kızAh ah boşuna psikologlar çocukluğa inmiyor
Bende 4 erkek çocuğunun içinde tek kızdım annem babam hiç esirgemezdi parayı hergun bakala gider 1 poşet abur cubur alır yerdim bağımlılığımin sebebi hep cocukluktan kaynaklı
En doğrusu canım. İnşallah faydasını görürsün. Bu arada sınavında da başarılar dilerim, Allah zihin açıklığı versinay cok mutlu oldum
Cok teşekkür ederim bi anda oyle cok kilo vermek istemem
Cezam büyük olsun da hedefimi tutturayimharikaaa uwww 90 dk 6 mile ediyor kıskandım bende yarın mı yapsam reglin ilk günü berbat geçiyor benim.Kendimi şöyle hissediyorum yüm gün
Eki Görüntüle 2710929
Patatesli omlet
Bol karbonhidratli olmus.
Günaydın canimGünaydın kızlarhepinize bol sporlu bir gün dilerim. Bugün çoook yoğun bir gün benim için takımda pek aktif olamayacağım. Akşama görüşmek üzere
İnşallah canımGeçmiş olsun canimumarım en yakın zamanda duzelirsin
Güzel olmuş canım afiyet olsun
Tamam canım
1tabak kara lahana fazla olmuş sanki canım onun dışında güzel afiyet olsun
Akşam zero pek olmamış canım
Afiyet olsun canımgüzel olmuş
İki gunde güzel olmuş canım
Menü çok gibi görünüyor ama kalori olarak baya hafif geçmiş spor da bı harika afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımgüzel olmuş sporda çok güzel
Pazar menüsü güzel olmuş canım pazartesi de güzel ama çikolata Gr ne kadar bilmediğim için bişey diyemiyorum
Çok teşekkür ederim balımCanım kabağı rendeleyip tavada yağsız iki çevirttir, tuz hariç istediğin baharatları ekle. İçine dereotu ekle, üzerine yoğurt ve ceviz.
bu kadar aslında başka bir şeyi yok. Normalinde 3 gün devam ettiriyor bunu instagramda bazı diyetisyenler. Ben bir günde -800 gram sonuç almıştım, bana sorarsan 1 gün bile yeterli.
haftaya bakarız bu dediğine canım rakibem
Adımlar harika, menü de güzel ama artı çıktığın için çikolataya bir ufacık ceza kessek fena olmaz gibi
Ohoo şarjın bitmesi beklenmezsenin ki yine iyiymiş benim ki kullanırken 1 ayda bitiyor
Çok tatlısınmandalinalar şifa olsun inşallah
İnşallah canımmAzim, istikrar ve inanmak başarının yarısıdır süpersiniz kızlar
Kaptanım bana oraya helalinden bir 1120 puancık daha ekle sana zahmet
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsın.
Kızzzz bebiş mi geliyo yoksaa ay okudum şimdiÖnemli değil canım
Şüphem var mı yok mu bilemiyorumyani olabilir sonuçta istiyoruz ama öyle parmağını şıklatıp hamile kalan biri olmadığım için fazla ihtimal veremiyorum. İki gün önce başkasına akıl veriyordum takma kafana reglin gecikmesini hayırlısı olsun diye ama olay kendime dönünce verdiğim bütün akıllar uçup gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?