Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gayet güzel olmuş canım öğlen ki kaloride çok değil o yüzden sorun değil bence

Ales zor Allah kolaylıklar versin bende başlamayı düşündüm bi ara bu yaz hemen sınava giriyim dedim ama gözüm kesmedi. Senin için esnetiriz tabiki sonuçta geçerli bir mazeretin var
ay cok mutlu oldum
Cok teşekkür ederim bi anda oyle cok kilo vermek istemem

Geçmiş olsun canim biran önce ağrın geçer inşallah
Güzel olmuş canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım biraz şekerli bı gün olmuş sanki sabah tahin pekmez ve reçel muz mandalina

Menü gayet güzel olmuş canım

Geçmiş olsun canim umarım en yakın zamanda duzelirsin
Menü
Sabah(9:00)
2 yumurta
2 wasa light
2kk peynir
1tk acuka

Öğle(13:00)
2 dilim hellimle salata

Akşam(16:40)
5yk et sote
Salata
1 bardak ayran
15 tane kaju

Su:2 lt spor: 15dk Leslie +10dk zumba
Yawrukush Arrietty_
Güzel olmuş canım afiyet olsun
Tamam canım
1tabak kara lahana fazla olmuş sanki canım onun dışında güzel afiyet olsun
Akşam zero pek olmamış canım
Afiyet olsun canım güzel olmuş
İki gunde güzel olmuş canım
İyi akşamlar kızlar

Menü çok gibi görünüyor ama kalori olarak baya hafif geçmiş spor da bı harika afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel olmuş sporda çok güzel
Pazar menüsü güzel olmuş canım pazartesi de güzel ama çikolata Gr ne kadar bilmediğim için bişey diyemiyorum

Ah ah boşuna psikologlar çocukluğa inmiyor
Bende 4 erkek çocuğunun içinde tek kızdım annem babam hiç esirgemezdi parayı hergun bakala gider 1 poşet abur cubur alır yerdim bağımlılığımin sebebi hep cocukluktan kaynaklı

Bazi insanlar hic yemegi akillarina bile getirmiyorlar, ya da neden onlar gibi degiliz
Yemek yemek ve yemek yemeyi sevmenin altinda bir cok sebep oluyor aslinda..
Misal ben strese bagli ,duygusal yiyiciyim
Kir Ozgeyi, dok Ozgeyi sonra otursun yesin
Aha buda benEşim sofrada kötü bı haber gelsin devam edemez yemeye ,Yada acelesimi var stresli mi kahvaltıyı pas geçer .Bazende işte yemek yemeyi unutur benim başıma hiç gelmemiş bilmediğim haller bunlarStres altında tat keyif almadan tabak tabak yiyebilirim Demekki oyuzden ben şiskoyum o zayıf

Yedik yedik ne hale geldik artık kendimize dur demenin zamanı geçti de gidiyor. İddiaya girelim mi kız belki o zaman vazgeçersin bu sevdadan

Sabah
1dilim ekmek
Patatesli omlet
Ballı Süt

Öğle
Karnabahar haslama ve yoğurt

Akşam
Mercimek çorba
Salata
5 adet köfte

Su 2lt
Spor
45 dk yürüyüş 180 puan
Yawrukush @_Vera_
Patatesli omlet bayadir yemiyorum cok guzel bisey o
Cola zero ma ceza verebilirsin
Bol karbonhidratli olmus.
Sporlarin cok iyi ama

İnşallah canım

Çok teşekkür ederim balım

Kızzzz bebiş mi geliyo yoksaa ay okudum şimdi hakkında hayırlısı olsun istiyosanız inşallah olur canım haber veririsin bize de böyle bi durum olursa demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…