Hayirdir canim, gecmisi okuyamadim her sey yolunda mi?Tesekkür ederım canım ınsallah guzel olur hersey herkes ıcın
Bende sılkelenıp kendıme geleyım menum ve sporla ınsallah
Massallah diyeyimMENÜM
SABAH
7 zeytin 1 incir (3)
Büyük fincan detoks çayı
ARA
5-6 yaban mersini
ÖĞLEN
1 kepçe sütlü çorba
AKŞAM
2 kepçe sütlü çorba
Salata (mantar, mısır, avokado)
ARA
5-6 yaban mersini
SU
1,5 litre
SPOR
15 dakika bollywood workout - 150 puan
15 dakika titreme aleti - 150 puan
40 köprü - 120 puan
200 zıplama - 400 puan
6000 adım - 300 puan
@_Vera_Arrietty_ Yawrukush
Evet canim her yaptigin egzersiz puan kazandiracak sana :)Yapayim hemen 50jj,
200 eksildiyse puanim biraz daha spor yapip kapatabiliyormuyum farkı
Ahh tadella,olmasaymis ne guzelmis canim..
Kendimi mario gibi hissediyorum şu an , gidip puan topliyim birazEvet canim her yaptigin egzersiz puan kazandiracak sana :)
Canini sIkma giden ceza puanlarini toplarsin yine
17 yıldır bilfiil diyet yapıyorum, kilo veriyorum, kilo alıyorum .Hayret ediyorum kendime insan nasıl bunca yıldır artık doğru beslenmeyi hayatına geciremezya ben eskiden çok kilo verir sonra tekrar alırdım şimdi diyorum da ne salakmışım.Hep zayıflama hayalleri kurup nasıl tekrar kendimi üzdüm başkalarına bakıp keşke bende böyle olsam dedirttim kendime.Aynı kararda devam etmeniz dileğiyle
Harikasin,iste buKendimi mario gibi hissediyorum şu an , gidip puan topliyim biraz
Soyle dusun yiyorsun cok kisa bir sure seni mutlu ediyor ama sonrasi pismanlik,mutsuzluk..17 yıldır bilfiil diyet yapıyorum, kilo veriyorum, kilo alıyorum .Hayret ediyorum kendime insan nasıl bunca yıldır artık doğru beslenmeyi hayatına geciremezyıllardır yiyorum ya çocukluğumdan beri çikolata tatlı hastasıyım doymadım gitti resmen dünyaları yedim yetmedi.Pandeminin ilk 1 ayı öyle böyle yemedik ailecek hele ama hala bu doymayisima sinir oluyorum yeter da diyorum boşanda semeri ye artık
Ama bu sefer farklı olucak Veracigim hepimiz için öyle olsun miladimiz olsun bu son olsun
aa benim bu17 yıldır bilfiil diyet yapıyorum, kilo veriyorum, kilo alıyorum .Hayret ediyorum kendime insan nasıl bunca yıldır artık doğru beslenmeyi hayatına geciremezyıllardır yiyorum ya çocukluğumdan beri çikolata tatlı hastasıyım doymadım gitti resmen dünyaları yedim yetmedi.Pandeminin ilk 1 ayı öyle böyle yemedik ailecek hele ama hala bu doymayisima sinir oluyorum yeter da diyorum boşanda semeri ye artık
Ama bu sefer farklı olucak Veracigim hepimiz için öyle olsun miladimiz olsun bu son olsun
Bazi insanlar hic yemegi akillarina bile getirmiyorlar, ya da neden onlar gibi degilizaa benim buya yemek yemek neden cok guzel
o da var tabii. stresteyken ac olayim canim istesin istemesin her turlu yiyorum.Bazi insanlar hic yemegi akillarina bile getirmiyorlar, ya da neden onlar gibi degiliz
Yemek yemek ve yemek yemeyi sevmenin altinda bir cok sebep oluyor aslinda..
Misal ben strese bagli ,duygusal yiyiciyim
Kir Ozgeyi, dok Ozgeyi sonra otursun yesin
Sartlarlada ilgili canim.Mesela su korona zamani yediklerime dikkat etmedigim surecte yiyip durdum. Sebebi ise bu bilinmez ,sIkintili surecte yemek yemek kisa sureli mutlu ediyordu.o da var tabii. stresteyken ac olayim canim istesin istemesin her turlu yiyorum.
ama mutluyken de yiyorum ya
Sen zaten cezanı kesmişsin süper marioOlur canım bekliyorum sendende bir ceza
Amin17 yıldır bilfiil diyet yapıyorum, kilo veriyorum, kilo alıyorum .Hayret ediyorum kendime insan nasıl bunca yıldır artık doğru beslenmeyi hayatına geciremezyıllardır yiyorum ya çocukluğumdan beri çikolata tatlı hastasıyım doymadım gitti resmen dünyaları yedim yetmedi.Pandeminin ilk 1 ayı öyle böyle yemedik ailecek hele ama hala bu doymayisima sinir oluyorum yeter da diyorum boşanda semeri ye artık
Gözün aydın canım sevindim senin adına. Bak şimdi bilekliğin güncellendiğine göre senin yarın kral bir adım sayısı atman şart olduE-brulim yaptım canım bilekliği azimli sıçan misali çoğu kişide güncelleme sonrası olmuş çok şükür çözdüm
Canim ben normalde aşırı beslendigim için kendimi ancak bu kadar frenleye biliyorumCanim kalori olarak diyete uygun menun ama azar azarda olsa karbonhidratli bir menu olmus..:)
Teşekkür ederim canımÇikolata biraz fazla kaçmış, allahtan bitter yemişsin. 30 mekiğe ne dersin
Rica ederim canım. Sabah kahvaltısı yumurta ile yapılıyor, öğlen ve akşam kabak yeniyor. 3 günde 3-5 kilo eksiden bahsediyorlar bu çok fazla ve sağlık açısından da iyi değil. Benim öyle bir beklentim yoktu, giden gitsin gözüyle bakarak yaptım o yüzden detoksu biraz kendime göre uyarladım. İki öğün yapmadım, sadece akşam yedim. Bir kere daha uygulamıştım orda da et kavurup üzerine ekledim. Sende kendine göre uyarlayabilirsin canım.
Güzel bir gün olmuş canım, sabah ki patates ve ekmeği akşam menünle çok güzel dengelemişsin.
Allah rahatlık versin rakibem. Yarına bomba gibi bekliyorum seni
Senden böyle bir iltifat almak ne güzelteşekkür ederim kaptanım
Tamam canim en devam ettirebildigin beslenmeye devam et.Canim ben normalde aşırı beslendigim için kendimi ancak bu kadar frenleye biliyorum
Çünkü benim daha önceki beslenmem aşırı otesiydi hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?