Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Massallah diyeyim

Guzel bir gun olmus canim

Ahh tadella,olmasaymis ne guzelmis canim..

17 yıldır bilfiil diyet yapıyorum, kilo veriyorum, kilo alıyorum .Hayret ediyorum kendime insan nasıl bunca yıldır artık doğru beslenmeyi hayatına geciremez yıllardır yiyorum ya çocukluğumdan beri çikolata tatlı hastasıyım doymadım gitti resmen dünyaları yedim yetmedi.Pandeminin ilk 1 ayı öyle böyle yemedik ailecek hele ama hala bu doymayisima sinir oluyorum yeter da diyorum boşanda semeri ye artık

Ama bu sefer farklı olucak Veracigim hepimiz için öyle olsun miladimiz olsun bu son olsun

Soyle dusun yiyorsun cok kisa bir sure seni mutlu ediyor ama sonrasi pismanlik,mutsuzluk..
Hepsini yine yiyebilirsin ama haftada 1 ogune saklar odul olarak yersin.Kaybettigin bir sey yok,kazandiklarinsa cok guzel.

Son düzenleme:
aa benim bu ya yemek yemek neden cok guzel

aa benim bu ya yemek yemek neden cok guzel
Bazi insanlar hic yemegi akillarina bile getirmiyorlar, ya da neden onlar gibi degiliz
Yemek yemek ve yemek yemeyi sevmenin altinda bir cok sebep oluyor aslinda..
Misal ben strese bagli ,duygusal yiyiciyim
Kir Ozgeyi, dok Ozgeyi sonra otursun yesin

Bazi insanlar hic yemegi akillarina bile getirmiyorlar, ya da neden onlar gibi degiliz
Yemek yemek ve yemek yemeyi sevmenin altinda bir cok sebep oluyor aslinda..
Misal ben strese bagli ,duygusal yiyiciyim
Kir Ozgeyi, dok Ozgeyi sonra otursun yesin
o da var tabii. stresteyken ac olayim canim istesin istemesin her turlu yiyorum.
ama mutluyken de yiyorum ya

o da var tabii. stresteyken ac olayim canim istesin istemesin her turlu yiyorum.
ama mutluyken de yiyorum ya
Sartlarlada ilgili canim.Mesela su korona zamani yediklerime dikkat etmedigim surecte yiyip durdum. Sebebi ise bu bilinmez ,sIkintili surecte yemek yemek kisa sureli mutlu ediyordu.
Yani o surecte yemek yerine koyacak birseyi yoksa insanin,malesef mutluykende,mutsuzkende yiyor.

Olur canım bekliyorum sendende bir ceza
Sen zaten cezanı kesmişsin süper mario
Amin
Yemek yemek cidden çok güzel bir şey. Keşke yemeklerimiz bu kadar lezziz olmasaymış benimde aynı senin gibi tatlı aşırı bir zaafım var, doyuramıyorum kendimi Küçükken annem babam şeker çikolatayı saklardı benden çok yiyorum diye, küçüklükten bu yana hiç değişmedi bu huyum

E-brulim yaptım canım bilekliği azimli sıçan misali çoğu kişide güncelleme sonrası olmuş çok şükür çözdüm
Gözün aydın canım sevindim senin adına. Bak şimdi bilekliğin güncellendiğine göre senin yarın kral bir adım sayısı atman şart oldu

Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…