Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yine 3 4 mile leslie kesin yaparım onun harici bilemiyorum canım sen nasılsın nası oldun
Bugün çok iyiyim. Ama bugün spor yapabilecek miyim bilmiyorum teyzemin evrak işleri benim üstüme kaldı halleder halletmez eve geçip leslie yapcam bende

Herkese GÜNAYDIN

Günaydın kızlar hepinize bol sporlu bir gün dilerim. Bugün çoook yoğun bir gün benim için takımda pek aktif olamayacağım. Akşama görüşmek üzere
Kolay gelsin rakibem özletme kendini
Kızzzz bebiş mi geliyo yoksaa ay okudum şimdi hakkında hayırlısı olsun istiyosanız inşallah olur canım haber veririsin bize de böyle bi durum olursa demi
Amin inşallah hayırlısı olsun canım. Size demeyeceğim de kime diyeceğim kız
Yolunda canım. Eşim 12 senedır calıstgı yerden ayrılıyor bende orda çalışıyordum. Bakalm nasıp
Hakkınızda hayırlısı olsun canım
Dün sabah aç karnına 68.0
Bu sabah aç karnına 67.6
Ödemler gitmeye başladı
Harika ben basamakları 100’er 100’er tırmanırken sen eksilmeye başlamışsın, cuma’ya geliyor güzel sonuç

Bişe itiraf edim mi bu kadar uğraşıyorum zayıflayım diye bide bebek filan olunca yine alırsam diye de çok korkuyorum

Selam Özgecim çok uzun zamandır buralara giremedim. İyiyiz çok şükür yok bir sıkıntı Ben Al ve al ver sıkıldım en sonunda bıraktım 70 oldum yine bir türlü istikrar sağlayamıyorum 3-4 günde bir diyete başlayıp bırakıyorum ilk defa bu kadar iradesiz davranıyorum zamana bıraktım artık. Sen nasılsın ?

Bişe itiraf edim mi bu kadar uğraşıyorum zayıflayım diye bide bebek filan olunca yine alırsam diye de çok korkuyorum
Bende şimdi onun tasasına düştüm biraz en hayırlısını Allah bilir o böylesini uygun gördüyse bizde kiloları alır sonra burada toplanır birlikte veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…