Yolunda canım. Eşim 12 senedır calıstgı yerden ayrılıyor bende orda çalışıyordum. Bakalm nasıpHayirdir canim, gecmisi okuyamadim her sey yolunda mi?
Aa neden ayrılıyo canım sende mi ayrılcan bu durumda hayırlısı olsun hakkınızdaYolunda canım. Eşim 12 senedır calıstgı yerden ayrılıyor bende orda çalışıyordum. Bakalm nasıp
Süpersin canımDün sabah aç karnına 68.0
Bu sabah aç karnına 67.6
Ödemler gitmeye başladı
teşekkür ederim sen nasılsın? Spor planların neler?Süpersin canım
Yine 3 4 mile leslie kesin yaparım onun harici bilemiyorum canım sen nasılsın nası oldunteşekkür ederim sen nasılsın? Spor planların neler?
Bugün çok iyiyim. Ama bugün spor yapabilecek miyim bilmiyorum teyzemin evrak işleri benim üstüme kaldı halleder halletmez eve geçip leslie yapcam bendeYine 3 4 mile leslie kesin yaparım onun harici bilemiyorum canım sen nasılsın nası oldun
Kolay gelsin canımBugün çok iyiyim. Ama bugün spor yapabilecek miyim bilmiyorum teyzemin evrak işleri benim üstüme kaldı halleder halletmez eve geçip leslie yapcam bende
Kolay gelsin rakibem özletme kendiniGünaydın kızlarhepinize bol sporlu bir gün dilerim. Bugün çoook yoğun bir gün benim için takımda pek aktif olamayacağım. Akşama görüşmek üzere
Amin inşallah hayırlısı olsun canım. Size demeyeceğim de kime diyeceğim kızKızzzz bebiş mi geliyo yoksaa ay okudum şimdihakkında hayırlısı olsun istiyosanız inşallah olur canım haber veririsin bize de böyle bi durum olursa demi
Hakkınızda hayırlısı olsun canımYolunda canım. Eşim 12 senedır calıstgı yerden ayrılıyor bende orda çalışıyordum. Bakalm nasıp
HarikaDün sabah aç karnına 68.0
Bu sabah aç karnına 67.6
Ödemler gitmeye başladı
Bişe itiraf edim mi bu kadar uğraşıyorum zayıflayım diye bide bebek filan olunca yine alırsam diye de çok korkuyorumHerkese GÜNAYDIN
Kolay gelsin rakibem özletme kendini
Amin inşallah hayırlısı olsun canım. Size demeyeceğim de kime diyeceğim kız
Hakkınızda hayırlısı olsun canım
Harikaben basamakları 100’er 100’er tırmanırken sen eksilmeye başlamışsın, cuma’ya geliyor güzel sonuç
Selam Özgecim çok uzun zamandır buralara giremedim. İyiyiz çok şükür yok bir sıkıntı@bnnu , @aydingelini , @pesto26 , @MotivatedAlready , @MorVampirella , @BlueSkyyyy , @1delimavi , @cokofesttt , @mifihafa , @Aomine Daiki ,Melegimkorusun , @Milana firuze , @AppLesma , @erciyes111 , @asena87 , @matilda34 , @angelnesss , @plasticwoman , @fyzanur kizlar kulaklariniz cinlasin, iyi misiniz hepiniz, kucak dolusu sevgiler...
@DeryaOnDiet , @tomrs sizler nasilsiniz tatli anneler
Bende şimdi onun tasasına düştüm birazBişe itiraf edim mi bu kadar uğraşıyorum zayıflayım diye bide bebek filan olunca yine alırsam diye de çok korkuyorum
Aynen canım hayırlısı olsun hakkındaBende şimdi onun tasasına düştüm birazen hayırlısını Allah bilir o böylesini uygun gördüyse bizde kiloları alır sonra burada toplanır birlikte veririz
Amin gülüm cümlemizin inşallah. Sende istiyorsun anladığım kadarıyla değil mi?Aynen canım hayırlısı olsun hakkında
İkinci yi istiyorum da hele bi 2 3 yıl sonra oğlum da az daha büyür diyorum allah kısmet ederse inşallahAmin gülüm cümlemizin inşallah. Sende istiyorsun anladığım kadarıyla değil mi?
Hayırlısı olsun canım. Allah gönlünüzden geçeni hayırlısıyla yazsın ömrünüzeİkinci yi istiyorum da hele bi 2 3 yıl sonra oğlum da az daha büyür diyorum allah kısmet ederse inşallah
Aminn canım hepimizin inşallahHayırlısı olsun canım. Allah gönlünüzden geçeni hayırlısıyla yazsın ömrünüze
Eksilmeler tüm hızlıyla devam ediyor, pisi pisi kopatım final çizgisine doğru yol aldı, birinciliğe yürüyorgunaydin kizlar. artimin yarim kilosu gitmis bugun de karbonidrati cok sinirli tuketicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?