- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Ben bundan baya memnundum canım ama uygulamada sorun var herkes aynı şeyden şikayet etmiş . Benim aklımda bir tane var ama o parayı ona vermek zoruma giderBı arastirsana beraber alalım kekliğim bende istiyorum
Daha değil akşama kadar 15 bin yaparsın senYok okadar degil daha 6bin. Temizlik bitti bebis bekliyorum :))
Çok eğlenceli gözüküyor kaptanım sadece biraz uzunmuş. Akşam vaktim olursa yapacağım bunu.bu videoyu just dance yerine atıyorum aynı şekilde eğlenceli.
Beynini dinleSenin cumleni okur okumaz beynim aman sakın yapma zaten ne keyifin kaldın şu dönemde kararında yemeği öğren dediBen demiyorum beynim diyor
Yenileme zamanın gelmiş onunYok canım kilidini kırdım ama tele bağlanmıyor hala beni dürtüyor git yenisini al diyesabahtan beri hiç oturmadim saymasida normal değil 554 de takıldı kaldı nabizda sıkıntılı 113 nabizla geziyorum ona kalsak
Kolay gelsin canım desene adımlar uçacak
Bende dayanamadım tartıldım düne göre 500de benden gitmiş iki günde kabak yapacağım inşallah eksiye geçeceğim
Canım bebekten ziyade verdikten sonra almamak bebekle alınan inan çok olmuyor ve gidiyor ben 66dan 75 e keyfi yedimde ciktim hopp birde hamile kaldim 9 kg aldım bebekle doğum sonrası bana sadece 3 kg kalmıştı ki emzirme döneminde gözüm döndü işte geri aldım verdiğimi. Önemli olan koruma ve emzirme dönemi
Kolay gelsin canım ohhh muhabbetler sohbetler
Hellimli salata yedim yanında da et sote 3yk oğlumdan kalanı bu bebeler yemiyor bize kilo aldırıyor böyle
İlkinde 13 aldım bı 10 kg da emzirirken aldım benim problemim emzirme dönemiDaha değil akşama kadar 15 bin yaparsın sen
Çok eğlenceli gözüküyor kaptanım sadece biraz uzunmuş. Akşam vaktim olursa yapacağım bunu.
Beynini dinle
Yenileme zamanın gelmiş onuno nabızlar sana beni yenile demeye çalışıyor
Hamileliğinde sadece 9 kilo almış olman büyük başarı canım. Ben ilkinde 18 ikincide korona sağolsun 25 kilo aldımtabi sağlıklı olan senin ki, ben kendini durduramayanlar kategorisine giriyorum
Ben bimden aldım 50 tl canavar gibi çıktı vallaBen bundan baya memnundum canım ama uygulamada sorun var herkes aynı şeyden şikayet etmiş . Benim aklımda bir tane var ama o parayı ona vermek zoruma gider
Sabrın sonu selamettir diyorum köşeme çekiliyorumE-brulim nasıl sabırlısin sen öyle benim evde bı sürü test olurdu benimde rahmim arkaya doğru olduğu için kolay hamile kalamiyorum oğlum 3 senede kızımda vazgeçtim artık uğraşmayacagim dediğimde oldu . Hadi bı test yap ben merak ettim senden çok :)
Benim ki mi fit 4 canım, daha hiç sorun yaşamadım. Şarjı 1 ay dayanıyor, zırt pırt doldurma derdi yok. Tavsiye edebilirimBen bundan baya memnundum canım ama uygulamada sorun var herkes aynı şeyden şikayet etmiş . Benim aklımda bir tane var ama o parayı ona vermek zoruma gider
Sende emzirme döneminde ye süt olurlara maruz kalanlardan mısınİlkinde 13 aldım bı 10 kg da emzirirken aldım benim problemim emzirme dönemiikisinde de 3. Ayda başladım diyete yoksa kimbilir ne olurdum . Ama benimde sorunum yavaş vermem bu defa 2021 in yazına kadar bu iş bitecek ayda 3 kg versem 21kg eder
Yok tersine ben yarım ediyorum kaynanamla aynı apartmanda oturuyorz yaşlı ve hasta kendisi ben onunda evini temizliyorum yemeğini yapıyprum annemde uzakta oturuyor bendenRabbim en kısa zamanda şifani versin komşu aileden biri yokmu cnm yardimci olacak
Ben bazen gelen msj ları göremiyorum nedenki acaba bak bunu yeni okudum mesela . afiyet olsun canım benim öğlende kuru fasülye vardı onu yedim de akşama ne yiycem bilmiyorum işlerini halledebildin miÖğle menülerinizde neler var kızlar? Bugün full dışarıda olacağım için öğle yemeğimi yanımda getirdim. 3 köz kapya 1 mini havuç bol maydanoz ile ton balıklı salata yaptım. Sabah @Sivaskayserinin önerdiği 7 zeytin 1 kuru incir kürünü yedim. Ama benim 6 zeytinde kaldı. Zeytin bitti kavanozun da kapağını açamadım. Sakin bi yere geçip termosumdan çayımı içiyorum şimdi. Sizlerde durum nedir?
Ya bazen öyle araya kaynıyor bende sonradan görüyorum. Ah işler işler devam etmekte noter işimi hallettim de bi akıl sağlığı yerinde raporu kaldı. Onu alamam büyük ihtimalleBen bazen gelen msj ları göremiyorum nedenki acaba bak bunu yeni okudum mesela . afiyet olsun canım benim öğlende kuru fasülye vardı onu yedim de akşama ne yiycem bilmiyorum işlerini halledebildin mi
Kanki bence benle gitsen kesin alırdın daYa bazen öyle araya kaynıyor bende sonradan görüyorum. Ah işler işler devam etmekte noter işimi hallettim de bi akıl sağlığı yerinde raporu kaldı. Onu alamam büyük ihtimalle
Daha ıyı teklıf aldı canım maddi olarak. Bana kal dıyolar bı sure kalıp ıs bulunca ayrılabılrımAa neden ayrılıyo canım sende mi ayrılcan bu durumda hayırlısı olsun hakkınızda
Anladım canım hayırlısı olsun inşallahDaha ıyı teklıf aldı canım maddi olarak. Bana kal dıyolar bı sure kalıp ıs bulunca ayrılabılrım
Nasilsin kaptanim, kizin nasil oldu?Günaydın canimkolay gelsin. Gorusuruz aksama
Oo maşallah sen tam çıtırlık istiyorsunbenim boyum 158, hedefim 49 . görüntünden mutluysan ne güzel :)
Yaa kaptanım çok mutlu oldum görünce çok teşekkür ederim. İyiki varsın, iyiki varsınız. Amiiin inşallah hiç geri gelmesin kilolar. Bu hafta Kızımın hastalığına ek mezuniyet rehaveti çöktü sanırım. Hafta çok daha aktif olacağım ve inşallah 55 i görene kadar devam edeceğimIyi aksamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz?
Pazartesi tartilarinda cok artilar gorulmus.Hemen onlemimizi almak lazim.
Alintilarimi yaptim ,sonra yazacagim,kahvaltiyi hazirlamam gerek..
G GCA gulum mezuniyet karnen hazir, asagiya linkini birakiyorum, harika bir is cikardin, bir daha o kilolar hic geri gelmesin.55'e kadar bizimlesin vedalasmiyorum ama gurur duyduk mezunum.
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @Melegiimm22 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi: Mart / 8 Nisan / 4,3 Mayıs / 1,5 2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 13,8 KİLO Bu verilere göre oranlar şöyle: Başlangıç Kilosu (561. Etap) ( 85,2 ) Bitiş Kilosu (568. Etap)...www.kadinlarkulubu.com
Amin ebrucuğum çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim ex eşim darısı başına inşallah
Teşekkür ederim canım, inşallah sağlıkla kısa sürede ulaşırsın hedef kilona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?