Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok okadar degil daha 6bin. Temizlik bitti bebis bekliyorum :))
Daha değil akşama kadar 15 bin yaparsın sen
bu videoyu just dance yerine atıyorum aynı şekilde eğlenceli.
Çok eğlenceli gözüküyor kaptanım sadece biraz uzunmuş. Akşam vaktim olursa yapacağım bunu.
Senin cumleni okur okumaz beynim aman sakın yapma zaten ne keyifin kaldın şu dönemde kararında yemeği öğren dedi Ben demiyorum beynim diyor
Beynini dinle
Yenileme zamanın gelmiş onun o nabızlar sana beni yenile demeye çalışıyor
Hamileliğinde sadece 9 kilo almış olman büyük başarı canım. Ben ilkinde 18 ikincide korona sağolsun 25 kilo aldım tabi sağlıklı olan senin ki, ben kendini durduramayanlar kategorisine giriyorum

İlkinde 13 aldım bı 10 kg da emzirirken aldım benim problemim emzirme dönemi ikisinde de 3. Ayda başladım diyete yoksa kimbilir ne olurdum . Ama benimde sorunum yavaş vermem bu defa 2021 in yazına kadar bu iş bitecek ayda 3 kg versem 21kg eder

Ben bundan baya memnundum canım ama uygulamada sorun var herkes aynı şeyden şikayet etmiş . Benim aklımda bir tane var ama o parayı ona vermek zoruma gider
Ben bimden aldım 50 tl canavar gibi çıktı valla

Sabrın sonu selamettir diyorum köşeme çekiliyorum bende kolay hamile kalanlardan değilim, benim kızım da 3 sene sürdü, doğumdan sonra hiç korunmadım ne zaman olursa olsun dedim oğluma hamile kalmam yine 3 sene sürdü. İkisinde de 1 hafta 10 gün beklemiştim test yapmayı düşündüm de gerçekten sabırlıymışım belki gecikmedir negatifi göreceğime biraz sabredeyim diyorum.

Ben bundan baya memnundum canım ama uygulamada sorun var herkes aynı şeyden şikayet etmiş . Benim aklımda bir tane var ama o parayı ona vermek zoruma gider
Benim ki mi fit 4 canım, daha hiç sorun yaşamadım. Şarjı 1 ay dayanıyor, zırt pırt doldurma derdi yok. Tavsiye edebilirim sen gözüne hangisini kestirdin?

Sende emzirme döneminde ye süt olurlara maruz kalanlardan mısın
2021 yaza kadar rahatlıkla halledersin sen bu işi sende bu azim varken ohooo

Rabbim en kısa zamanda şifani versin komşu aileden biri yokmu cnm yardimci olacak
Yok tersine ben yarım ediyorum kaynanamla aynı apartmanda oturuyorz yaşlı ve hasta kendisi ben onunda evini temizliyorum yemeğini yapıyprum annemde uzakta oturuyor benden

Ben bazen gelen msj ları göremiyorum nedenki acaba bak bunu yeni okudum mesela . afiyet olsun canım benim öğlende kuru fasülye vardı onu yedim de akşama ne yiycem bilmiyorum işlerini halledebildin mi

Ben bazen gelen msj ları göremiyorum nedenki acaba bak bunu yeni okudum mesela . afiyet olsun canım benim öğlende kuru fasülye vardı onu yedim de akşama ne yiycem bilmiyorum işlerini halledebildin mi
Ya bazen öyle araya kaynıyor bende sonradan görüyorum. Ah işler işler devam etmekte noter işimi hallettim de bi akıl sağlığı yerinde raporu kaldı. Onu alamam büyük ihtimalle

Selam kizlar umarim herkesin gunu guzel geciyordur
hemen dunku menumu yaziyim
sabah yulaf ezmesi
oglen pirasa, ayran
ogleden sonra biraz kuruyemis, 1 elma
saat 18gibi kucuk 2 pogaca (aslinda 1 pogaca buyuklugunde toplam), peynir
aksam 1.5 tabak yesil mercimek yemegi
spor yok, su da fena
bacaklarim agriyor dunden beri, et kesmis gibi, agri kesici aldim ama ise yaramadi, biraz duygusal yeme atagi yasadim dun
hala suanda da agriyor off, genc olmayi ozledim
umarim su kilolari atarsam en azindan vucut yasimi biraz genclestirebilirim
bir turlu duzenli spor yapamiyorum, sizleri okuyunca ne guzel bende gidip yapiim diyorum ama hic vakit bulamiyorum

Yaa kaptanım çok mutlu oldum görünce çok teşekkür ederim. İyiki varsın, iyiki varsınız. Amiiin inşallah hiç geri gelmesin kilolar. Bu hafta Kızımın hastalığına ek mezuniyet rehaveti çöktü sanırım. Hafta çok daha aktif olacağım ve inşallah 55 i görene kadar devam edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…