Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kizlar
Deli gibi temizlik yapiyorum. Kardesim gelecek
Kahvalti da yapmadim daha
Gözün aydın kaptanım, kolay gelsin. Deli gibi temizlik demek adımlar uçuyor demek, eyvah eyvah akşama müthiş bir sayıyla karşılaşmaya hazırlayalım kendimizi

Öğle menülerinizde neler var kızlar? Bugün full dışarıda olacağım için öğle yemeğimi yanımda getirdim. 3 köz kapya 1 mini havuç bol maydanoz ile ton balıklı salata yaptım. Sabah @Sivaskayserinin önerdiği 7 zeytin 1 kuru incir kürünü yedim. Ama benim 6 zeytinde kaldı. Zeytin bitti kavanozun da kapağını açamadım. Sakin bi yere geçip termosumdan çayımı içiyorum şimdi. Sizlerde durum nedir?

Menünüz çok güzel :)
Ben evde olduğum için 2 poşe yumurta yapmayı düşünüyorum. Yanında peynir, zeytin. Dün yapmıştım ve oldukça doyurucuydu. Size kolay gelsin, gününüz güzel geçsin

Kızlarcım bu arada size attığım iki çeşit video vardı. Biri bollywood diğeri de animasyon tarzında workout. Just dance diye geçiyor. Bu bir PlayStation oyunu aslında attığım videolar o oyundan derlenmiş. Oyun başında animasyondaki renklerin ışıkların ışığa duyarlı epilepsiyi tetikleyebileceğini ve olası bir epileptik nöbette oyunun sorumlu olmayacağını söylüyor. Çocuklarla birlikte yapabilirsiniz diyerek atmıştım onu ama artık tavsiye etmiyorum. Sizlerde de nörolojik bir rahatsızlık varsa epilepsi geçmişi veya ailede olan biri just dance videolarını yapmayın yerine bollywood serisini yapın derim.

Düşünceli kaptanım

Yedik yedik ne hale geldik artık kendimize dur demenin zamanı geçti de gidiyor. İddiaya girelim mi kız belki o zaman vazgeçersin bu sevdadan
Senin cumleni okur okumaz beynim aman sakın yapma zaten ne keyifin kaldın şu dönemde kararında yemeği öğren dedi Ben demiyorum beynim diyor

Rabbim en kısa zamanda şifani versin komşu aileden biri yokmu cnm yardimci olacak

Yok canım kilidini kırdım ama tele bağlanmıyor hala beni dürtüyor git yenisini al diye sabahtan beri hiç oturmadim saymasida normal değil 554 de takıldı kaldı nabizda sıkıntılı 113 nabizla geziyorum ona kalsak
Günaydın kızlar hepinize bol sporlu bir gün dilerim. Bugün çoook yoğun bir gün benim için takımda pek aktif olamayacağım. Akşama görüşmek üzere
Kolay gelsin canım desene adımlar uçacak
Dün sabah aç karnına 68.0
Bu sabah aç karnına 67.6
Ödemler gitmeye başladı
Bende dayanamadım tartıldım düne göre 500de benden gitmiş iki günde kabak yapacağım inşallah eksiye geçeceğim
Bişe itiraf edim mi bu kadar uğraşıyorum zayıflayım diye bide bebek filan olunca yine alırsam diye de çok korkuyorum
Canım bebekten ziyade verdikten sonra almamak bebekle alınan inan çok olmuyor ve gidiyor ben 66dan 75 e keyfi yedimde ciktim hopp birde hamile kaldim 9 kg aldım bebekle doğum sonrası bana sadece 3 kg kalmıştı ki emzirme döneminde gözüm döndü işte geri aldım verdiğimi. Önemli olan koruma ve emzirme dönemi
Selam kizlar
Deli gibi temizlik yapiyorum. Kardesim gelecek
Kahvalti da yapmadim daha
Kolay gelsin canım ohhh muhabbetler sohbetler
Hellimli salata yedim yanında da et sote 3yk oğlumdan kalanı bu bebeler yemiyor bize kilo aldırıyor böyle

Yaş aldıkça yavasliyorsun dinginleşiyorsun kaptanım galiba .Eski ben iddalara girerdim ve çok hirsliydim şuan aman kim ugrasicak diyorum eski ben hakliysam anama babama bile doğrumu savunur saatlerce tartisabilurdim ve sonunda ağlayan ben olurdum ama gene de degismezdim .Şuan amann diyorum haklı olmam önemli değil sevdiğim insanın incinmemesi kırılmaması önemli ..Eskiden gençlik parkına gidince tehlikeli oyuncaklara biner bayılırdım adrenaline ama şuan araba kullanırken bile çok dikkat ediyorum riske atmıyorum kendimi başkalarını ...
Nerden geldim ben bu konulara biz ne diyorduk

Doğru diyosun canım aslında önemli olan korumak verdiğini

Bı arastirsana beraber alalım kekliğim bende istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…