Gözün aydın kaptanım, kolay gelsin. Deli gibi temizlik demek adımlar uçuyor demek, eyvah eyvah akşama müthiş bir sayıyla karşılaşmaya hazırlayalım kendimiziSelam kizlar
Deli gibi temizlik yapiyorum. Kardesim gelecek
Kahvalti da yapmadim daha
Eksilmeler tüm hızlıyla devam ediyor, pisi pisi kopatım final çizgisine doğru yol aldı, birinciliğe yürüyor
Sizin yazınızı gördükten sonra yaptım :) Zaten uyumuyorsun dedim ve yarım saatimi ayırdımÇok güzel olmuş canım, birde Leslie patlatırsan harika olurhadi hadi hemen başla
Menünüz çok güzel :)Öğle menülerinizde neler var kızlar? Bugün full dışarıda olacağım için öğle yemeğimi yanımda getirdim. 3 köz kapya 1 mini havuç bol maydanoz ile ton balıklı salata yaptım. Sabah @Sivaskayserinin önerdiği 7 zeytin 1 kuru incir kürünü yedim. Ama benim 6 zeytinde kaldı. Zeytin bitti kavanozun da kapağını açamadım. Sakin bi yere geçip termosumdan çayımı içiyorum şimdi. Sizlerde durum nedir?
İnsan biraz gaza gelir yahu
sondan birinci
Süpersin canımSizin yazınızı gördükten sonra yaptım :) Zaten uyumuyorsun dedim ve yarım saatimi ayırdım
Düşünceli kaptanımKızlarcım bu arada size attığım iki çeşit video vardı. Biri bollywood diğeri de animasyon tarzında workout. Just dance diye geçiyor. Bu bir PlayStation oyunu aslında attığım videolar o oyundan derlenmiş. Oyun başında animasyondaki renklerin ışıkların ışığa duyarlı epilepsiyi tetikleyebileceğini ve olası bir epileptik nöbette oyunun sorumlu olmayacağını söylüyor. Çocuklarla birlikte yapabilirsiniz diyerek atmıştım onu ama artık tavsiye etmiyorum. Sizlerde de nörolojik bir rahatsızlık varsa epilepsi geçmişi veya ailede olan biri just dance videolarını yapmayın yerine bollywood serisini yapın derim.
Yok okadar degil daha 6bin. Temizlik bitti bebis bekliyorum :))Gözün aydın kaptanım, kolay gelsin. Deli gibi temizlik demek adımlar uçuyor demek, eyvah eyvah akşama müthiş bir sayıyla karşılaşmaya hazırlayalım kendimizi
Senin cumleni okur okumaz beynim aman sakın yapma zaten ne keyifin kaldın şu dönemde kararında yemeği öğren dediYedik yedik ne hale geldik artık kendimize dur demenin zamanı geçti de gidiyor. İddiaya girelim mi kızbelki o zaman vazgeçersin bu sevdadan
Rabbim en kısa zamanda şifani versin komşu aileden biri yokmu cnm yardimci olacakİnan o kadar çok hastayım ki keşke biri olsa bana sebze yemeği yapsa çok ihtiyacım vardolma biberlerini ben önceden yapıp buzluğa atmıştım en kolay yemek onlardı hem çok hastayım dişim ağrıyor yetmiyormuş gibi grip oldum başım çatlıyor iştahım yok bide hem çalışıp hem ev idare etmeye çalışıyorum
Yok canım kilidini kırdım ama tele bağlanmıyor hala beni dürtüyor git yenisini al diyeSen zaten cezanı kesmişsin süper mario
Amin
Yemek yemek cidden çok güzel bir şey. Keşke yemeklerimiz bu kadar lezziz olmasaymışbenimde aynı senin gibi tatlı aşırı bir zaafım var, doyuramıyorum kendimi Küçükken annem babam şeker çikolatayı saklardı benden çok yiyorum diye, küçüklükten bu yana hiç değişmedi bu huyum
Gözün aydın canım sevindim senin adına. Bak şimdi bilekliğin güncellendiğine göre senin yarın kral bir adım sayısı atman şart oldu
Kolay gelsin canım desene adımlar uçacakGünaydın kızlarhepinize bol sporlu bir gün dilerim. Bugün çoook yoğun bir gün benim için takımda pek aktif olamayacağım. Akşama görüşmek üzere
Bende dayanamadım tartıldım düne göre 500de benden gitmiş iki günde kabak yapacağım inşallah eksiye geçeceğimDün sabah aç karnına 68.0
Bu sabah aç karnına 67.6
Ödemler gitmeye başladı
Canım bebekten ziyade verdikten sonra almamak bebekle alınan inan çok olmuyor ve gidiyor ben 66dan 75 e keyfi yedimde ciktim hopp birde hamile kaldim 9 kg aldım bebekle doğum sonrası bana sadece 3 kg kalmıştı ki emzirme döneminde gözüm döndü işte geri aldım verdiğimi. Önemli olan koruma ve emzirme dönemiBişe itiraf edim mi bu kadar uğraşıyorum zayıflayım diye bide bebek filan olunca yine alırsam diye de çok korkuyorum
Kolay gelsin canım ohhh muhabbetler sohbetlerSelam kizlar
Deli gibi temizlik yapiyorum. Kardesim gelecek
Kahvalti da yapmadim daha
Hellimli salata yedim yanında da et sote 3yk oğlumdan kalanı bu bebeler yemiyor bize kilo aldırıyor böyleÖğle menülerinizde neler var kızlar? Bugün full dışarıda olacağım için öğle yemeğimi yanımda getirdim. 3 köz kapya 1 mini havuç bol maydanoz ile ton balıklı salata yaptım. Sabah @Sivaskayserinin önerdiği 7 zeytin 1 kuru incir kürünü yedim. Ama benim 6 zeytinde kaldı. Zeytin bitti kavanozun da kapağını açamadım. Sakin bi yere geçip termosumdan çayımı içiyorum şimdi. Sizlerde durum nedir?
Yaş aldıkça yavasliyorsun dinginleşiyorsun kaptanım galiba .Eski ben iddalara girerdim ve çok hirsliydim şuan aman kim ugrasicak diyorumBende severim gulum, yemek olmadiginda en buyuk kurtaricidir, ucuzdur, sagliklidir ve envayi cesit varyasyonlarini yapabiliyorsun, afiyet olsun gulum :)
Haklisin guzelim, o ter akacak ki ,citir olunsun :))
Evet bekliyorum boyle bir performans sizden :))
Kahvaltinda ozel bir diyet mi yaptin gulum, gunun gayet guzel olmus :)
Disci randevunda guzel gecer insallah..
Yine guzel birgun kuzum:)
Guzel bir gun daha canim :)
Takima dondugun icin bende mutluyum canim :))
Takimimizda ne cevherler varmis da haberimiz yokmus :)
4 adet ikram biskuviye (ki kendisini cook severim, ogrencilik yillarimin vazgecilmeziydi :)) minik bir ceza geliyor :)
Gerisi guzel olmus canim , su da ictin mi yeterince?
Doğru diyosun canım aslında önemli olan korumak verdiğiniYok canım kilidini kırdım ama tele bağlanmıyor hala beni dürtüyor git yenisini al diyesabahtan beri hiç oturmadim saymasida normal değil 554 de takıldı kaldı nabizda sıkıntılı 113 nabizla geziyorum ona kalsak
Kolay gelsin canım desene adımlar uçacak
Bende dayanamadım tartıldım düne göre 500de benden gitmiş iki günde kabak yapacağım inşallah eksiye geçeceğim
Canım bebekten ziyade verdikten sonra almamak bebekle alınan inan çok olmuyor ve gidiyor ben 66dan 75 e keyfi yedimde ciktim hopp birde hamile kaldim 9 kg aldım bebekle doğum sonrası bana sadece 3 kg kalmıştı ki emzirme döneminde gözüm döndü işte geri aldım verdiğimi. Önemli olan koruma ve emzirme dönemi
Kolay gelsin canım ohhh muhabbetler sohbetler
Hellimli salata yedim yanında da et sote 3yk oğlumdan kalanı bu bebeler yemiyor bize kilo aldırıyor böyle
Bı arastirsana beraber alalım kekliğim bende istiyorumYok canım kilidini kırdım ama tele bağlanmıyor hala beni dürtüyor git yenisini al diyesabahtan beri hiç oturmadim saymasida normal değil 554 de takıldı kaldı nabizda sıkıntılı 113 nabizla geziyorum ona kalsak
Kolay gelsin canım desene adımlar uçacak
Bende dayanamadım tartıldım düne göre 500de benden gitmiş iki günde kabak yapacağım inşallah eksiye geçeceğim
Canım bebekten ziyade verdikten sonra almamak bebekle alınan inan çok olmuyor ve gidiyor ben 66dan 75 e keyfi yedimde ciktim hopp birde hamile kaldim 9 kg aldım bebekle doğum sonrası bana sadece 3 kg kalmıştı ki emzirme döneminde gözüm döndü işte geri aldım verdiğimi. Önemli olan koruma ve emzirme dönemi
Kolay gelsin canım ohhh muhabbetler sohbetler
Hellimli salata yedim yanında da et sote 3yk oğlumdan kalanı bu bebeler yemiyor bize kilo aldırıyor böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?