- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Guzel olmus gunun canim.İyi akşamlar hanımlar sporumu yapmadan menümü yazmayım dedim
Sabah incirli kür 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği 1 dilim peynir ve biraz tulum peyniri zeytin domates ve salatalık
Öğlen ara sade kahve
3 kaşık kuru fasülye ve 2 kaşık bulgur pilavı
Akşam sulu köfte bi kase ve yoğurt
Yatmadan incirli kür
Suyum 3 lt spor akşama kadar ev işi yemek derken saat saymadım ama bilemiyorum 3 saat diyelim 3 mile leslie
180×2=360 45×7=315 675 puan toplam
Yawrukush Birgaripanne Arrietty_
iyiyim canim, onemli birsey degil, et kesti denir ya halk agzinda, oyle agri. hala devam ediyor ama gecer herhalde yakindaSenem nasil oldun canimstitch ??
Guzel menu olmus, tebriklerİyi akşamlar hanımlar sporumu yapmadan menümü yazmayım dedim
Sabah incirli kür 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği 1 dilim peynir ve biraz tulum peyniri zeytin domates ve salatalık
Öğlen ara sade kahve
3 kaşık kuru fasülye ve 2 kaşık bulgur pilavı
Akşam sulu köfte bi kase ve yoğurt
Yatmadan incirli kür
Suyum 3 lt spor akşama kadar ev işi yemek derken saat saymadım ama bilemiyorum 3 saat diyelim 3 mile leslie
180×2=360 45×7=315 675 puan toplam
Yawrukush Birgaripanne Arrietty_
Valla canım iyi gidiyo da incir yediğim halde tuvalete çıkamıyorum afedersin neden böyle anlamıyorum öneriniz varmı acabaGuzel olmus gunun canim.
Incir kuru nasil gidiyor?
Bir kac gune gecer canim ozaman.iyiyim canim, onemli birsey degil, et kesti denir ya halk agzinda, oyle agri. hala devam ediyor ama gecer herhalde yakinda
siz nasilsiniz? halloween dekorlarinizi cok begendim, burada pek bir hazirlik yok, sadece cadi kiyafeti aldik, kreste eglence yapacaklar cuma gunu, o zaman giyecek bizimki. bu aralar cadilar favorisi nedense
Canim bol lifli gidalar yemeye calis,salata tuket,bol su ic..Valla canım iyi gidiyo da incir yediğim halde tuvalete çıkamıyorum afedersin neden böyle anlamıyorum öneriniz varmı acaba
Hakkaten ac gezmissin canim...Iyi aksamlar kizlar
Bugun resmen ac gezdim. Yuruyus yapip cocuklar gelene kadar yatis moduna gececektim. 8de kardesim 11 gibi gelirim diyince beni temizlik telasi sardi :))
Sabah bir ara
1 avuc brezilya Bademi
Ögle
1 dilim Karpuz
1 avuc brezilya Bademi
Aksam
1 yk Makarna
1 dilim ekmek
5yk kavurma
Su 1,5 L
Soor
30dk bisiklet 210 puan
11555 adim 577 puan
Toplam 787 puan
Bisikleti de bizim kizi uyutmaya calisirkn cevirdimkürek cekme aleti gibi ses yapiyor. 30dk sonra uyudu :))
Yawrukush @_Vera_
Tamam canım bi denemekte fayda varCanim bol lifli gidalar yemeye calis,salata tuket,bol su ic..
1 yemek kasigi saf zeytinyagi icmekte ise yariyor..
Yarin acisini cikaririmHakkaten ac gezmissin canim...
Özge kaptanin dedigi zeytinyag baya iyi geldi bana.Valla canım iyi gidiyo da incir yediğim halde tuvalete çıkamıyorum afedersin neden böyle anlamıyorum öneriniz varmı acaba
Elma var yiyim hemen işe yarıyosaÖzge kaptanin dedigi zeytinyag baya iyi geldi bana.
1 de Elma yedigimde yardimci olmustu. Lif orani yuksek mi bilmiyorum
Bende yaramisti. Ama o niyetle yememistim :)El
Elma var yiyim hemen işe yarıyosa
Çok teşekür ederim canım bu gün çok iyiymTamamen iyilesmistir insallah kuzucuk, test yaptirdiniz mi canim?
Canim tabiki ne guzel istedigin kiloya geldin.
Liste disinda istedigin gibi bizlerle takilabilirsin, ki gitmede bir yere :)
Canim 400gr gayet guzel bir kesi pazartesi icin, hic modunu dusurme :)
Harikasin canim :)
Ellerine saglik kaptanim :)
100 gr bugun gitmistir, cumaya guzel bir eksi gelir:)
Cok uzdu beni bu mesajin, bugun nasilsin canim?
Bu hafta protein ve sebze agirlikli beslen canim ve her firsatta yuruyus yap :)
Cumaya kadar gider Eminecim, nasilsin canim?
Yok canim anlatamamisim mesajimda, adetlerine gore 9 ayri eve, o evlerdede kiz cocugu olmaliymis, hediye goturdu :)
Senin sporlarina artilar dayanamaz canim :)
Tebrikler canim, eksiyle baslamissin haftaya:)
Eksiler gorunmus canim :)
Ne de guzel gitmis 700 gr, umarim istedigin kiloya gelirsin canim..
Reglinin gecikmesinin ve kullandigin ilaclarin kilona etkisi vardir canim,sIkma canini :)
Bu hafta sefan olsun :)
Tebrikler Feyzos :)
Ellerine saglik kaptanim.
73 olursun canim, ben inaniyorum sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?