Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyi akşamlar kızlar , bugün aşırı yorgunum işten yeni gedlim duş aldım , menümü yazıp kaçacağım. çok acıkmışım aşırı yemek yedim az önce

sabah : 1 dilim ekmek
peynir
zeytin
1 kaşık tahin pekmez
2 haşlanmış yumurta

ara : 2 minik muz

öğlen : patlıcan yemeği
yoğurt
5 kaşık tavuk sote

ara : 1minik muz
2 ceviz

akşam : 3 kaşık tavuk sote
1dilim ekmek
yoğurt
1 tabak yeşil fasulye
2 tane haşlanmış yumurta (çok saçma oldu biliyorum )
1 minik muz
3 ceviz

su : 1.5 litre
spor : işte çok yoruldum

Yawrukush Arrietty_ Birgaripanne

Selam kizlar
Dis hedigi cumartesiye kaldi
Bu arada dinlenip dikislerimi tamamlarim
Eski ev sahibim cennet hurmasinin kurusunu yapmis yesil iken soyup dilimleyip kurutuyoruz acayip tatli istegini kesiyor fotosunu birakiyorum

Eklentiler

• IMG-20201027-WA0000.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 27
Gözün aydın rakibem
Allah kolaylık versin canım

O nasıl güzel bir menü olmuş o nasıl şahane bir spor olmuş maşallah gülüm, kırdın zincirleri şimdi ben kara kara düşünmekteyim acaba rakibemi nasıl geçerim

İyi akşamlar
Sabah(9:30)
2 yumurta
1 dilim peynir
1 tk acuka ev yapımı tuzsuz

Öğle(13:30)
2 dilim hellim ile salata
3yk et sote
Sütlü kahve bir kupa

Ara(16:00)
1 mandalina

Akşam(19:40)
1 kase mercimek çorbası
3yk haşlamanin etinden
Nohut salatası 4 YK

Su:2 lt spor: 32 dk yürüyüş + 20dk.dans 356 puan Yawrukush Arrietty_ @_Vera_

Selam kizlar
Dis hedigi cumartesiye kaldi
Bu arada dinlenip dikislerimi tamamlarim
Eski ev sahibim cennet hurmasinin kurusunu yapmis yesil iken soyup dilimleyip kurutuyoruz acayip tatli istegini kesiyor fotosunu birakiyorum
Bayılırım bizimkiler ipe dizip kurutuyor birde bütün şekilde soyup kurutulanlar var ikisinide çok severim kışın favorim kv yapsada gonderse diye dört gözle beklediğim tek şey afiyetle ye canım :)

Bayılırım bizimkiler ipe dizip kurutuyor birde bütün şekilde soyup kurutulanlar var ikisinide çok severim kışın favorim kv yapsada gonderse diye dört gözle beklediğim tek şey afiyetle ye canım :)
Bende yapicam yarin insAllah bayagi aksam istahimi kesti ama aklima kurutulan meyvelerin şeker orani daha fazla oldugu geliyor ama robotta az cekip yogurt ile karistirilip yenebilir

takrar gecmis olsun canim. ne guzel moral veriyor annesine baksan. masallah.
Afyonlu musun yoksa
yok cnm amasyaliyim

50 squat olsun cnm

insallan gider canim.
iyiyim cok sukur ama yine hicbir seye yetisememeye basladim. yoruluyorum sanirim. suan gozlerim kapaniyor mesela. ne yazdigimin bile farkinda degilim

Biraz fazla olmus canım,o kadar muz bağırsaklara iyi gelmeyebilir

İyi geceler kızlar
Yorgunluktan ağzım açıkta kaldı okuduğumu bile anlamıyorum adam akıllı geçmişi okuyamadım bile. Sabah 7de kalkmam lazım yarın canlı dersler ve ödevler var. Dersleeer derya olmuş bende bir sandaaal devrilip batmışım boğulmuşumm ben sizlerle hiiç ilgilenemedim bugün. Azıcık böyle uzak kalalım da beni özleyin. Beni uyutup burda eğlenceli sohbet döndürmeyin sakınn

İyi geceler canım. Yarın için Allah zihin açıklığı versin. Seni her an özleyen rakiben

Canim baya aç kalmışsın dikkat et .. geçmiş olsun bu arada

Ben bundan baya memnundum canım ama uygulamada sorun var herkes aynı şeyden şikayet etmiş . Benim aklımda bir tane var ama o parayı ona vermek zoruma gider
Senin vernedigin parayı ben hiç vermemBalım ailemizin akıl küpü olarak kaliteyi ucuza alırsın sen Ayarla işte biseyler

Su harika olmuş canım menüde güzel afiyet olsun

Afiyet olsun canım dengeli menu olmamis ama en azından abartı bı kalori alımı yok.
Harika menü olmuş canım afiyet olsun sporlar ayrı bir harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…