Çookk teşekkür ederim canımmÇok geçmiş olsun canım
Gözün aydın rakibemKızlaaar merhaba
Eve daha yeni girdim bişeyler yiyip spora geçicem şuan elimde sadece 3 bin adım var. Arabayla ordan oraya gittim tüm gün. 0 yürüyüş. @Sivaskayseri kanki hiç umudum yoktu ama akıl sağlığı yerinde raporu aldım. Sordukları en garip soru şeydi sen hiç virüsü gördün mü? Dedim görünecek boyutta değil felan rapordan sonra doktor dedi buna gördüm geçen gün bana yaklaştı vurdum diyen çok hastamız varkıyamam ya
Allah kolaylık versin canımHadi hayırlı olsun kanki artık tescillisinahaha virüse mi vuranlar olmuş sonumuz ne olacak allahım . bende tüm gün yarın için hazırlık yaptım annemler geliyo onlarla birlikte halam da geliyo yoğun bi 5 gün beni bekliyo . yarın halimi düşünemiyorum. Hala spor yapmadım da yapcam mecburrr
O nasıl güzel bir menü olmuşkızlar merhaba menümü yazıp ödevlerime kaçmam lazım bugün takımla hiç ilgilenemedim kusuruma bakmayın
sabah 6 zeytin 1 kuru incir
öğle 3 kapya maydanoz 1 ton balığı 1 havuç ile salata
akşam 1 kase tarhana çorbası 3 yk etli fasulye 1 dilim ekmek 1 mandalina
ara 2 kuru kayısı
su 2 lt
spor 45dk leslie 315 puan
600 ip atlama 1200 puan
10 dk dance workout 100 puan
50 köprü 150 puan
30 mekik 90 puan
3.000 adım 150 puan
toplam 2005 puan
Arrietty_ Yawrukush E-brulim
Bayılırım bizimkiler ipe dizip kurutuyor birde bütün şekilde soyup kurutulanlar var ikisinide çok severim kışın favorim kv yapsada gonderse diye dört gözle beklediğim tek şeySelam kizlar
Dis hedigi cumartesiye kaldi
Bu arada dinlenip dikislerimi tamamlarim
Eski ev sahibim cennet hurmasinin kurusunu yapmis yesil iken soyup dilimleyip kurutuyoruz acayip tatli istegini kesiyor fotosunu birakiyorum
Bende yapicam yarin insAllah bayagi aksam istahimi kesti ama aklima kurutulan meyvelerin şeker orani daha fazla oldugu geliyor ama robotta az cekip yogurt ile karistirilip yenebilirBayılırım bizimkiler ipe dizip kurutuyor birde bütün şekilde soyup kurutulanlar var ikisinide çok severim kışın favorim kv yapsada gonderse diye dört gözle beklediğim tek şeyafiyetle ye canım :)
takrar gecmis olsun canim. ne guzel moral veriyor annesine baksan. masallah.Gunaydin
Gecmis baya birikmis
Yawrukush kaptanim tabloyu guncelleyip ardindan puanlarini kesecegim kacamak yapanlarin
Benim kiz daha iyi. Atesi kalmadi. Kuzum gece uyanip Anne Daha iyiyim diyip durdu :) yine de test olacak ama.
Babasida evde bugun. Normale donebilecegim. Dun spor yoktu ama bugun acisi cikar. Havada ucusmus sporlar dün. Attigin karikaturde ki gibi olacaklar bu gidisle
yok cnm amasyaliyimAfyonlu musun yoksa
4.TAKIMIN ÇITIRLAR OLMA YOLUNDAKİ KIZLARI
CUMA HEDEF TABLOMUZ
bu hafta hedefi tutturamazsak kendimize bir ceza seçtik ve hedefimiz tutmazsa haftasonu cezamızı uygulamamız gerekiyor.
İSİM PAZARTESİ TARTISI CUMA HEDEFİ CEZA @Sivaskayseri 104.3 104.0 Sevmediği arkadaşına yazacak @esmeriiim ? ? ? Birgaripyolcu06 79.4 79.0 500 ip atlama Arrietty_ 63.9 63.5 50 burpees yapacak sserendipity 75.1 74.2 ? @_Vera_ 68.0 66.5 Elde bulaşık yıkayacak @Ozlemlerhayallar 69.0 68.5 ? North River 83.3 80.5 dans ederek ütü yapacak Fitt_anne 75.2 74.2 Ivız zıvır çekmecesi düzenlicek E-brulim 71.5 70.5 15.000 adım atacak @stitch 68.0 66.5 Oyuncakları ayıklamak @Beklenen2 69.3 68.8 90 dk leslie yapacak Canfeb 66.3 65.5 1000 ip atlayacak @MorVampirella 68.6 68.0 500 mekik çekecek @Poni Bon 79.0 78.5 30 dk dance workout @Periannem 70.3 69.0 Ertelediği tel. konuşmasını yapacak @pisi pisi kopatim 66.9 65.0 1 hafta hiç şeker yok Hyt-123 74.0 73.0 Ütü yapacak fyzanur 56.4 56.0 1 saat yürüyüş yapacak
KIZLAR SORU İŞARETİ OLAN YERLERE GEREKLİ BİLGİLERİ BENİ ETİKETLEYEREK YAZAR MISINIZ LÜTFEN ? EN GEÇ YARIN AKŞAMA KADAR TABLOSUNU TAMAMLAYAN ARKADAŞLARIMI ÜZÜLEREK LİSTEDEN ÇIKARMAK ZORUNDA KALICAM. HATALI BİR YER VARSA YİNE BENİ ETİKETLEYEREK DÜZELTİRSENİZ SEVİNİRİM.
insallan gider canim.Tamamen iyilesmistir insallah kuzucuk, test yaptirdiniz mi canim?
Canim tabiki ne guzel istedigin kiloya geldin.
Liste disinda istedigin gibi bizlerle takilabilirsin, ki gitmede bir yere :)
Canim 400gr gayet guzel bir kesi pazartesi icin, hic modunu dusurme :)
Harikasin canim :)
Ellerine saglik kaptanim :)
100 gr bugun gitmistir, cumaya guzel bir eksi gelir:)
Cok uzdu beni bu mesajin, bugun nasilsin canim?
Bu hafta protein ve sebze agirlikli beslen canim ve her firsatta yuruyus yap :)
Cumaya kadar gider Eminecim, nasilsin canim?
Yok canim anlatamamisim mesajimda, adetlerine gore 9 ayri eve, o evlerdede kiz cocugu olmaliymis, hediye goturdu :)
Senin sporlarina artilar dayanamaz canim :)
Tebrikler canim, eksiyle baslamissin haftaya:)
Eksiler gorunmus canim :)
Ne de guzel gitmis 700 gr, umarim istedigin kiloya gelirsin canim..
Reglinin gecikmesinin ve kullandigin ilaclarin kilona etkisi vardir canim,sIkma canini :)
Bu hafta sefan olsun :)
Tebrikler Feyzos :)
Ellerine saglik kaptanim.
73 olursun canim, ben inaniyorum sana :)
Biraz fazla olmus canım,o kadar muz bağırsaklara iyi gelmeyebiliriyi akşamlar kızlar , bugün aşırı yorgunum işten yeni gedlim duş aldım , menümü yazıp kaçacağım. çok acıkmışım aşırı yemek yedim az önce
sabah : 1 dilim ekmek
peynir
zeytin
1 kaşık tahin pekmez
2 haşlanmış yumurta
ara : 2 minik muz
öğlen : patlıcan yemeği
yoğurt
5 kaşık tavuk sote
ara : 1minik muz
2 ceviz
akşam : 3 kaşık tavuk sote
1dilim ekmek
yoğurt
1 tabak yeşil fasulye
2 tane haşlanmış yumurta (çok saçma oldu biliyorum )
1 minik muz
3 ceviz
su : 1.5 litre
spor : işte çok yoruldum
Yawrukush Arrietty_ Birgaripanne
Yemelisin canımPatatesli omletbayadir yemiyorum cok guzel bisey o
Cola zero ma ceza verebilirsin
Bol karbonhidratli olmus.
Sporlarin cok iyi ama
İnşallah canım
İyi geceler canım. Yarın için Allah zihin açıklığı versin. Seni her an özleyen rakibenİyi geceler kızlar
Yorgunluktan ağzım açıkta kaldı okuduğumu bile anlamıyorum adam akıllı geçmişi okuyamadım bile. Sabah 7de kalkmam lazım yarın canlı dersler ve ödevler var. Dersleeer derya olmuş bende bir sandaaal devrilip batmışım boğulmuşumm bensizlerle hiiç ilgilenemedim bugün. Azıcık böyle uzak kalalım da beni özleyin. Beni uyutup burda eğlenceli sohbet döndürmeyin sakınn
Seviyom seniiiiİyi geceler canım. Yarın için Allah zihin açıklığı versin. Seni her an özleyen rakiben
Senin vernedigin parayı ben hiç vermemBen bundan baya memnundum canım ama uygulamada sorun var herkes aynı şeyden şikayet etmiş . Benim aklımda bir tane var ama o parayı ona vermek zoruma gider
Su harika olmuş canım menüde güzel afiyet olsunİyi akşamlar hanımlar sporumu yapmadan menümü yazmayım dedim
Sabah incirli kür 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği 1 dilim peynir ve biraz tulum peyniri zeytin domates ve salatalık
Öğlen ara sade kahve
3 kaşık kuru fasülye ve 2 kaşık bulgur pilavı
Akşam sulu köfte bi kase ve yoğurt
Yatmadan incirli kür
Suyum 3 lt spor akşama kadar ev işi yemek derken saat saymadım ama bilemiyorum 3 saat diyelim 3 mile leslie
180×2=360 45×7=315 675 puan toplam
Yawrukush Birgaripanne Arrietty_
Iyi aksamlar kizlar
Bugun resmen ac gezdim. Yuruyus yapip cocuklar gelene kadar yatis moduna gececektim. 8de kardesim 11 gibi gelirim diyince beni temizlik telasi sardi :))
Sabah bir ara
1 avuc brezilya Bademi
Ögle
1 dilim Karpuz
1 avuc brezilya Bademi
Aksam
1 yk Makarna
1 dilim ekmek
5yk kavurma
Su 1,5 L
Soor
30dk bisiklet 210 puan
11555 adim 577 puan
Toplam 787 puan
Bisikleti de bizim kizi uyutmaya calisirkn cevirdimkürek cekme aleti gibi ses yapiyor. 30dk sonra uyudu :))
Yawrukush @_Vera_
Harika menü olmuş canımkızlar merhaba menümü yazıp ödevlerime kaçmam lazım bugün takımla hiç ilgilenemedim kusuruma bakmayın
sabah 6 zeytin 1 kuru incir
öğle 3 kapya maydanoz 1 ton balığı 1 havuç ile salata
akşam 1 kase tarhana çorbası 3 yk etli fasulye 1 dilim ekmek 1 mandalina
ara 2 kuru kayısı
su 2 lt
spor 45dk leslie 315 puan
600 ip atlama 1200 puan
10 dk dance workout 100 puan
50 köprü 150 puan
30 mekik 90 puan
3.000 adım 150 puan
toplam 2005 puan
Arrietty_ Yawrukush E-brulim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?