Ne iyi yapmissiniz canim, keyfiniz bol olsun :)Kızlar napıyorsunuz? Güneşi görünce attık kendimizi sokaklara. Dışarda olanlar adımlarını evde olanlar sporlarını konuştursunHepinize kolay gelsin
Uzuldum canim ,belki hayatin biraz daha ferahlar ve yeniden aramiza katilirsin.Sevgili güzel 4.takım ben iki küçük çocuklu çalışan biri olduğum için buraya yetişemiyorum, muhabbetlere dahil olamıyorum o yüzden ara vermek istiyorum. Kısa süre de olsa hepiniz çok naif güzel insanlarsınız inşaallah istediğiniz kilolara gelirsiniz
Yawrukush
Tamamen iyilesmistir insallah kuzucuk, test yaptirdiniz mi canim?Gunaydin
Gecmis baya birikmis
Yawrukush kaptanim tabloyu guncelleyip ardindan puanlarini kesecegim kacamak yapanlarin
Benim kiz daha iyi. Atesi kalmadi. Kuzum gece uyanip Anne Daha iyiyim diyip durdu :) yine de test olacak ama.
Babasida evde bugun. Normale donebilecegim. Dun spor yoktu ama bugun acisi cikar. Havada ucusmus sporlar dün. Attigin karikaturde ki gibi olacaklar bu gidisle
Canim tabiki ne guzel istedigin kiloya geldin.günaydın canım, keyfim güzel ancak ben diyet modundan çıktım , şu anki kilomu seviyorum sanırım o yüzden de daha vermek istemiyorum .takıma giremeyeceğim diye düşünüyorum ancak buraya menü yazmaya devam edebilir miyim çok uzun süre zarfında belki 58 e ineceğim veya 59 da kalmak isteyeceğim. buradn kopmak istemiyorum seviyorum sizleri
Canim 400gr gayet guzel bir kesi pazartesi icin, hic modunu dusurme :)Kilo bildiririmi yapayım cuma 104.7 bugun 104.3 nerde hata yapıyorum anlamadım bu 7 zeytin 1 incir kürü bi sabah bide akşam yatmadan yeniyo ben if yaptığım için erken yiyorum acaba o yüzden mi etki etmedi bana bilmiyorum ama canım acayip sıkkın regl dedim hani yok şişkinlik filan sadece 400 gram
Harikasin canim :)Kilo Kontrol
Cuma 69.4
Pazartesi 69.0
Hedef 68.5
Ellerine saglik kaptanim :)Haftanin puan tablosu
Birkac hatirlatma
- Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
Yawrukush kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" - Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
Kullanici Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam E English_teacherrr 435 100 1.170 1.705 @esmeriiim 120 240 - 360 stitch 600 - - 600 Poni Bon - - - @_Vera_ - 1.150 1.850 (-100) 2900 @GCA 950 - - 950 Sismaniye 600 187 (-100) 687 @Beklenen2 - 200 480 680 @bnnu - - - @nanekekik - 1.440 160 1.600 @fyzanur - - - @Tanssss 250 - - 250 @Ozlemlerhayallar 150 500 200 850 @barga 660 - - 660 @MorVampirella - 400 435 835 @Birgaripyolcu06 360 120 - 480 Arrietty_ 1.655 1.190 - 3.274 E-brulim 1.701 1.573 2.462 5.736 @Periannem 375 125 200
(-100)600 @Smneapdullah - 240 - 240 @Tekrar dene - 615 315 615 @sserendipity 625 495 (-100) 1.020
100 gr bugun gitmistir, cumaya guzel bir eksi gelir:)Günaydın kızlar
Kilo bildirimimi yapıp kahvaltiyi hazirliyim çok açım
Cuma 75.1
Bugün 75.2
100gr artiyim ama dün 1,1 artiydim 1 kilo gitmiş detoksla
Birdaha cumalari Bukadsr abartmiycam artiyi ver eksiye çevir zorluyor stres yapiyorum
Her hafta 500 veriyim ama istikrarlı bir şekilde tartıda bukadar oynama yasamadan
Cok uzdu beni bu mesajin, bugun nasilsin canim?İnan o kadar çok hastayım ki keşke biri olsa bana sebze yemeği yapsa çok ihtiyacım vardolma biberlerini ben önceden yapıp buzluğa atmıştım en kolay yemek onlardı hem çok hastayım dişim ağrıyor yetmiyormuş gibi grip oldum başım çatlıyor iştahım yok bide hem çalışıp hem ev idare etmeye çalışıyorum
Bu hafta protein ve sebze agirlikli beslen canim ve her firsatta yuruyus yap :)Günaydın herkese yol odemimin bir kısmı gitmiş ama halı hazırda bir kısmı bendenasıl bir yol cizmeliyim çok stres yaptım sinirim bozuldu resmen 4 gün ve tartıya eksiye geçmeliyim
Persembe:81.5
Ctesi:85
Ptesi: 83.3
Cumaya kadar gider Eminecim, nasilsin canim?bugun 400 gr lar ne cok... sizinkiler yine iyi -400 ama benim ne yazıkki +400 guzel haftasonunun kötü etkisi
cuma 74.7
pazrts 75.1
hedef 74.2
Yok canim anlatamamisim mesajimda, adetlerine gore 9 ayri eve, o evlerdede kiz cocugu olmaliymis, hediye goturdu :)Ne güzelmiş ne ince dokunuş ,yanlız 9 tane kız çocuk tek komşuya mi ait
Tebrikler canım güzel gitmiş
Aynen canım yerken bunu düşünmek gerek
Gider canım sabır bazı rakamlar inat ediyor ama vücudun incelemeye devam ediyor sıkıntı tartı ile moral bozmamiz
Muhteşem canım 18 kg tabi ki fark eder
Başımıza bela bu ödemler
Halledersin canım 400g ne ki
Senin sporlarina artilar dayanamaz canim :)Kilo bildirimim
Cuma: 70.8
Pazartesi: 71.5
Hedef: 70.5
Reglim gecikti, sporun dibine vurdum, tartı bana kırmızı kart gösterdi
Tebrikler canim, eksiyle baslamissin haftaya:)Cuma 69.4
Pazartesi 69.3
Hedef 68.8
Eksiler gorunmus canim :)Cuma 68,8 Pazartesi 68,6 Cuma hedefim 68 olmak olamazsam cumartesi günü 500 mekik çekicem sporlu cezaverdim kendime
Ne de guzel gitmis 700 gr, umarim istedigin kiloya gelirsin canim..Selamm herkese. Grip oldum dün uyayakalmışım sabahta okula anca yetişiyorum bildirimim geç kalıyo kusura bakmayın
Başlangıç 79.7
Bugün 79
Fark -700 gr
Cuma hedefi 78.5
Normalde bu kadar veremem :) regl şişkinliğim gitti
Reglinin gecikmesinin ve kullandigin ilaclarin kilona etkisi vardir canim,sIkma canini :)Cuma 69.7
Pazartesi 70.3
Evet dün akşam 4 adet ikram yemiştim ama saat 6da yemeğimi bitirmiştim. Neden bu kadar zor kilo veriyorum bilmiyorum. Normalde biraz dikkat ettiğimde 1-2 kilo hemen giderdi. Reglim de gecikti. Corona pozitif çıkmadan önce regl iken aradan 2 ay geçmiş ve hala olmadım. Acaba kullandığım ilaçlardan dolayı mı?
Yawrukush suyumu yazmayı unutmuşum dün 1.5 lt içtim. Bu hafta arttırmayı hedefliyorum :)
Arrietty_ , @Tanssss , @_Vera_
Bu hafta sefan olsun :)Cuma 56,85
Bu sabah 57,20
Pazartesi tartıları beni sevmiyor
Tebrikler Feyzos :)26 ekim kilo bildirimim
cuma günü : 57.2
bugün : 56.4
Ellerine saglik kaptanim.4.TAKIMIN ÇITIRLAR OLMA YOLUNDAKİ KIZLARI
CUMA HEDEF TABLOMUZ
bu hafta hedefi tutturamazsak kendimize bir ceza seçtik ve hedefimiz tutmazsa haftasonu cezamızı uygulamamız gerekiyor.
İSİM PAZARTESİ TARTISI CUMA HEDEFİ CEZA E English_teacherrr 104.3 104.0 Sevmediği arkadaşına yazacak @esmeriiim ? ? ? @GCA 57.2 ? ? @Birgaripyolcu06 79.4 79.0 ? @bnnu ? ? ? Arrietty_ 63.9 63.5 50 burpees yapacak @sserendipity 75.1 74.2 ? @_Vera_ 68.0 66.5 Elde bulaşık yıkayacak @Ozlemlerhayallar 69.0 68.5 ? @nanekekik 82.2 80.5 ? @Tekrar dene 83.2 ? ? E-brulim 71.5 70.5 15.000 adım atacak stitch ? ? ? @Beklenen2 69.3 68.8 90 dk leslie yapacak @Canfeb 66.3 65.5 1000 ip atlayacak @MorVampirella 68.6 68.0 500 mekik çekecek Poni Bon 79.0 78.5 30 dk dance workout @Periannem 70.3 ? ? Sismaniye ? 65.0 ? @Smneapdullah ? ? ? @fyzanur 56.4 ? ?
KIZLAR SORU İŞARETİ OLAN YERLERE GEREKLİ BİLGİLERİ BENİ ETİKETLEYEREK YAZAR MISINIZ LÜTFEN ? EN GEÇ YARIN AKŞAMA KADAR TABLOSUNU TAMAMLAYAN ARKADAŞLARIMI ÜZÜLEREK LİSTEDEN ÇIKARMAK ZORUNDA KALICAM. HATALI BİR YER VARSA YİNE BENİ ETİKETLEYEREK DÜZELTİRSENİZ SEVİNİRİM.
73 olursun canim, ben inaniyorum sana :)Rgıldayım
Cuma günü 73.5
Bu sabah 74 çıktı
İnşallah cumaya tam 73 olurum
Cezamda ütü yapmak olsun olur mu
Hadi hayırlı olsun kanki artık tescillisinKızlaaar merhaba
Eve daha yeni girdim bişeyler yiyip spora geçicem şuan elimde sadece 3 bin adım var. Arabayla ordan oraya gittim tüm gün. 0 yürüyüş. E English_teacherrr kanki hiç umudum yoktu ama akıl sağlığı yerinde raporu aldım. Sordukları en garip soru şeydi sen hiç virüsü gördün mü? Dedim görünecek boyutta değil felan rapordan sonra doktor dedi buna gördüm geçen gün bana yaklaştı vurdum diyen çok hastamız varkıyamam ya
Yogunsun, kolayliklar diliyorum kaptanim, bizide boslama ama...Selam kizlar
Yarin gelin gormesi yapicaz aile arasi o yuzden fazla giremicem
Persembe gunu de dis hedigi yapacagim ogluma bu hafta yogunum anlayacaginiz
Opuyorum hepinizi
Canim gecmis olsun, spordan muafsin ama menuye kucuk bir ceza gelecek, iyi oldugunda yaparsin :)Menü bildiriminde bulunayım bugün regl oldum ve aşırı sancı çektim gün boyu.Cumaya iyi bir eksi gelecek ama inşallah.
sabah 7 zeytin 1 kuru incir
ara 2 bardak sıcak şekerli su (şekeri bol) bu sancıya çok iyi geldiği için içmek zorundayım kaçamak değilde.
öğle 1 kase çorba
akşam 2 biftek küçük 2 yk pilav 1 havuç 1 mandalina
spor yok
su az
berbat bir gün oldu ama yarın harika bir şekilde toparlıcam inşallah
Yawrukush
Bende menümü yazayım sabah incirli kürüm 2 dilim tb ekmeği ve beyaz peynir ile tost domates salatalık
Öğle köz patlıcan ve köz kapya biberle yoğurtlu salata
Ara bir fincan sarı leblebi
Akşam 3 yemek kaşığı yeşil fasulye 2 yk bulgur pilavı akşam yatmadan da incirli kürümü yiyecem
Suyum 3 lt spor 3 mile leslie 45 ×7= 315
2 saat ev işi 120×2=240 200 ip ×2=400 toplam 955 puan
Yawrukush @Tanssss Arrietty_
Evet canim ayni Turkiye'deki gibi hersey, markalar bile ayni, cok seviyorm Turk marketleri :)aynen , en sevmediğim sporda jj , çok zor geliyor yapması
buldum canım , yaptım bile :)
afiyet olsun ozaman özgecim :) türk marketindekiler türkiye de ki gibi oluyor mu yerini tutuyor mu ? yurt dışı turu yapabilirsem türk marketlerine de girip bakıcam :)
26 ekim menüm
sabah : 2 tane haşlanmış yumurta
peynir
7 zeytin
2 dilim kızarmış ekmek (yağsız)
2 kaşık tahin ,1kaşık pekmez karışımı
1 çay kaşığı reçel üzerine labne
ara : yarım muz
1 ceviz
1 minik fincan sütlü türk kahvesi
öğlen : 1 tabak ıspanak yemeği
yoğurt
2 kepçe tarhana çorbası
ara : yarım muz
2 kaşık yoğurt
akşam : salata
patlıcan yemeği
yoğurt
1dilim ekmek
şimdi : 1 mandalina
1 ceviz
su : 1.5 litre
spor : 15 dk dans
Yawrukush @Tanssss Arrietty_
Menü yazayim kızdan fırsat bulmuşken
Kahvalti 11.00 kucuk kase menemen
1 tabak maydonoz dereotu salatası
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
2 parça kaşar
1 dilim ekmek
1 t.k tahin pekmez
Ara neskafe 1 tane petibör bisküvi 5 fındık
16.00
8 kaşık kıymalı Karnıbahar yemeği
4 kaşık naneli pulbiberli yoğurt
19.00
2 kepçe mercimek çorba
Salata,
2 tane salatalık turşusu
2 tane tavuk pirzola
3 lt su ,yeşil çay zencefil limon karışımı 1buyuk bardak
45 dk eliptik yapicam 315 puan
Bu sıra iştahimi dizginlemrkte zorlanıyorum. Yanlış yollara sapmamak için öğle yemeği de yemeyi dusunuyorum artık ..
10 kiloyu 5 ayda veriyim ama iştahım yüzünden dibe çöküp verdigimi almak istemiyorum
Haftada 1,2 kilo vericek hirsim halim kalmamis bı tık koruma mantığı ile kilo veriyim diyorum.Mezun olunca da korumak daha kolay olucaktir alışırsam diye düşünüyorum
Haftada 4,5 gün olmazsa olmazim sporum olursa herşey daha kolay olacaktır@Yawrukush
Spor yapabildin mi canim?gec olmadan menumu yazayim. sonra obur gune kaliyor
sabah
yulaf kepegi ile krebi
1 yumurta
1 pancar koku
renkli biber domates salatalik maydanoz
sutlu kahve
ara
1 protein bar
ogle
1 tabak kara lahana
2 kasik yogurt
sutlu kahve
aksam
3 parca et
su 2 lt
spor henuz yok yapabilirsem yazicam
Iyi aksamlar kizlar
Gunumu yazip gecmisi okuyacagim. Ardindan gunun spor tablosunu paylasacagim :)
sabah
2yumurta
20gr cecil peyniri
ogle
2 buyuk yaprak cig lahana
2 dilim eski kasar
6 dilim kucuk hindi fume
Yapraklari 4 e bolup rulo yapip yedim.
aksam 17 de
yarim doner
1 cay bardagi zero
su 2,5 L
spor
2 dk plan . 20sn olarak böldüm - 20 puan
90 dk bisiklet - 630 puan
5bin adim250 puan
toplam : 900 puan
Yawrukush @_Vera_
Dondurmali birgun olmus canim, nasilsin cok yogun musun?selamlar,Yawrukush bundan sonra her gün bitmeden yazacağım, kusura bakma geç yazdım menüleri
dün:
sabah: omlet-salam-peynir vb li klasik sıradan kahvaltı
öğlen:
akşam: kabak-kıyma-yoğurt karıştırdım bir şeyler. biraz fasulye yedim
spor: 45 dk bisiklet
su: 1.5 civarı
------------
bugün:
sabah: kapyalı omlet, zeytin, salatalık domates, 1 wasa
öğlen: 2 top dondurma
akşam: 250 gr uskumru, kapya-soğan
spor: 1 saat yürüyüş
su: yatmadan 2 yapmaya çalışacağım bu ara çok az içiyorum
MENÜM
SABAH
7 zeytin 1 incir (3)
Büyük fincan detoks çayı
ARA
5-6 yaban mersini
ÖĞLEN
1 kepçe sütlü çorba
AKŞAM
2 kepçe sütlü çorba
Salata (mantar, mısır, avokado)
ARA
5-6 yaban mersini
SU
1,5 litre
SPOR
15 dakika bollywood workout - 150 puan
15 dakika titreme aleti - 150 puan
40 köprü - 120 puan
200 zıplama - 400 puan
6000 adım - 300 puan
@_Vera_Arrietty_ Yawrukush
Cikolata ne kadar canim?Selam kızlar
Kacırdıgım seyler var emınım ama bu ara moralman ıyı degılız eşimle iş degısılıgı falan ısyerıde tasınıyor cok telaslı
Hızlıca menulerı yazayım cok dıkkat edemedım sanırım cok yememekle bırlıkte kılo almıs hıssedıyorum ılgınç
pazar
Saat 12 yarım sımıt zeytın peynır domates salatalık 1 kasık bal
Ara mandalına
Saat 19;30. Izgara et sıs salata
Suyu sayamadım spor yok
Pazartesı
Sabah 1 ucgen peynır cay 10 badem
Ara turk kahvesı yarım cıkolata
Aksam karnıbahar mücveri salata
Su 2 lt
bu hafta es yok sanırım degıl mi
Yawrukush @_Vera_
Toparlarsin gulum :)
Tadella haric guzel olmus canim..
Cok karbonhidratli bir gun olmus ama aslinda da hicbir sey yememissin..
Canim hakkinizda hayirlisi olsun, sizin icin daha guzel olsun insallah..Yolunda canım. Eşim 12 senedır calıstgı yerden ayrılıyor bende orda çalışıyordum. Bakalm nasıp
Aysuncum hosgeldin canim.Cok sevindim iyi olmaniza, bizlerde ayni biraktigin gibiyiz :)Selam Özgecim çok uzun zamandır buralara giremedim. İyiyiz çok şükür yok bir sıkıntıBen Al ve al ver sıkıldım en sonunda bıraktım 70 oldum yine bir türlü istikrar sağlayamıyorum 3-4 günde bir diyete başlayıp bırakıyorum ilk defa bu kadar iradesiz davranıyorum zamana bıraktım artık. Sen nasılsın ?
Ooo ne guzel haber :)gunaydin kizlar. artimin yarim kilosu gitmis bugun de karbonidrati cok sinirli tuketicem
Bal yanakli mi geliyor seni gormeye :)Yok okadar degil daha 6bin. Temizlik bitti bebis bekliyorum :))
Seninle ayni fikirdeyim canim, deli dolu yillar geciyor , insan sakinlesiyor :)Yaş aldıkça yavasliyorsun dinginleşiyorsun kaptanım galiba .Eski ben iddalara girerdim ve çok hirsliydim şuan aman kim ugrasicak diyorumeski ben hakliysam anama babama bile doğrumu savunur saatlerce tartisabilurdim ve sonunda ağlayan ben olurdum ama gene de degismezdim .Şuan amann diyorum haklı olmam önemli değil sevdiğim insanın incinmemesi kırılmaması önemli ..Eskiden gençlik parkına gidince tehlikeli oyuncaklara biner bayılırdım adrenaline ama şuan araba kullanırken bile çok dikkat ediyorum riske atmıyorum kendimi başkalarını ...
Nerden geldim ben bu konulara biz ne diyorduk
Genceciksin zaten Senemim, gecmis olsun ,agrilar hafifledi mi biraz?Selam kizlar umarim herkesin gunu guzel geciyordur
hemen dunku menumu yaziyim
sabah yulaf ezmesi
oglen pirasa, ayran
ogleden sonra biraz kuruyemis, 1 elma
saat 18gibi kucuk 2 pogaca (aslinda 1 pogaca buyuklugunde toplam), peynir
aksam 1.5 tabak yesil mercimek yemegi
spor yok, su da fena
bacaklarim agriyor dunden beri, et kesmis gibi, agri kesici aldim ama ise yaramadi, biraz duygusal yeme atagi yasadim dun
hala suanda da agriyor off, genc olmayi ozledim
umarim su kilolari atarsam en azindan vucut yasimi biraz genclestirebilirim
bir turlu duzenli spor yapamiyorum, sizleri okuyunca ne guzel bende gidip yapiim diyorum ama hic vakit bulamiyorum
Ooo tursu en bayildigim ama azar azar dikkatli ye canim..Turşu kurmaya daldım bugün daha yeni oturuyorum
Yok yok benim turşum ödem kilo yapmaz
Canim sende iyi ki varsin..Yaa kaptanım çok mutlu oldum görünce çok teşekkür ederim. İyiki varsın, iyiki varsınız. Amiiin inşallah hiç geri gelmesin kilolar. Bu hafta Kızımın hastalığına ek mezuniyet rehaveti çöktü sanırım. Hafta çok daha aktif olacağım ve inşallah 55 i görene kadar devam edeceğim
Raporun hayirli olsun canim, cok kosturmussun :)Kızlaaar merhaba
Eve daha yeni girdim bişeyler yiyip spora geçicem şuan elimde sadece 3 bin adım var. Arabayla ordan oraya gittim tüm gün. 0 yürüyüş. E English_teacherrr kanki hiç umudum yoktu ama akıl sağlığı yerinde raporu aldım. Sordukları en garip soru şeydi sen hiç virüsü gördün mü? Dedim görünecek boyutta değil felan rapordan sonra doktor dedi buna gördüm geçen gün bana yaklaştı vurdum diyen çok hastamız varkıyamam ya
Cok sevindim canim gecmis gitmis olsun..stitch Yawrukush benim kiz 48 saatdir atessiz. Dun test sonucuda geldi negatif cok sukur. Ve cenesi dusup huyduzlugu basladi.. Yani gayet iyi :)) tesekkur ederim kizlar
Yawrukush ay kaptanim kucagimda uyuyor simdi. Kucuk bebek cok guzel ama bizimkilerin bebek iken uyku sorunu var. Buda oyle. Annesi benim cocuklara halloween kostumu almaya goturdu. Bal yanakda Bende
50 squat 50 jumping jack yapabildim okadarcik seyi yazip mesgul etmeyeyim dedim canim :)Yogunsun, kolayliklar diliyorum kaptanim, bizide boslama ama...
Canim gecmis olsun, spordan muafsin ama menuye kucuk bir ceza gelecek, iyi oldugunda yaparsin :)
Evet canim ayni Turkiye'deki gibi hersey, markalar bile ayni, cok seviyorm Turk marketleri :)
Spor yapabildin mi canim?
Dondurmali birgun olmus canim, nasilsin cok yogun musun?
Cikolata ne kadar canim?
Es yarismamiz yok bu hafta bireysel takiliyoruz :)
Toparlarsin gulum :)
Tadella haric guzel olmus canim..
Canin tatli istediginde 1 kuru meyve kurtarici olur evde olursa :)
Cok karbonhidratli bir gun olmus ama aslinda da hicbir sey yememissin..
Canim hakkinizda hayirlisi olsun, sizin icin daha guzel olsun insallah..
Aysuncum hosgeldin canim.Cok sevindim iyi olmaniza, bizlerde ayni biraktigin gibiyiz :)
Bende senin gibiyim, diyete hic odaklanamiyorum, biraktim bir sure ,bakalim ne olacak sonrasinda canim..
Ooo ne guzel haber :)
Bal yanakli mi geliyor seni gormeye :)
Seninle ayni fikirdeyim canim, deli dolu yillar geciyor , insan sakinlesiyor :)
Genceciksin zaten Senemim, gecmis olsun ,agrilar hafifledi mi biraz?
Ooo tursu en bayildigim ama azar azar dikkatli ye canim..
Canim sende iyi ki varsin..
Tamam canim,ne olursa olsun yaz ,tabloya isliyorum yoksa ceza geliyor canimcim50 squat 50 jumping jack yapabildim okadarcik seyi yazip mesgul etmeyeyim dedim canim :)
Kaptanım 100 puan mı kesilecek yine bendwn şekerli su için,Bugun menulerde neler vardi kizlar?
Keyifler nasil,her sey yolunda mi?
Gecmis olsunstitch Yawrukush benim kiz 48 saatdir atessiz. Dun test sonucuda geldi negatif cok sukur. Ve cenesi dusup huyduzlugu basladi.. Yani gayet iyi :)) tesekkur ederim kizlar
Yawrukush ay kaptanim kucagimda uyuyor simdi. Kucuk bebek cok guzel ama bizimkilerin bebek iken uyku sorunu var. Buda oyle. Annesi benim cocuklara halloween kostumu almaya goturdu. Bal yanakda Bende
Saglik sorunlari ekstrem durum gulum sadece spor cezasi geldi..Kaptanım 100 puan mı kesilecek yine bendwn şekerli su için,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?