Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi gidiyor canım regl olursam daha iyi olacağım ama en azından ödem sorunum azaldı.. sen nasilsin
Azalmaya başladıysa çok iyi, regli de atlatırsan ödem mödem tamamen ortadan kalkar inşallah bende iyiyim çok şükür. Bir yandan takıma bakıyorum diğer yandan dizi seyrediyorum

Eki Görüntüle 2711624
Su 1.5 lt 50 jj cezamı yaptim 250 atlama 5000 adimim var
750p Arrietty_

Aksam biraz fazla olmus canim ama guzel kuzum, suyunuda belki bir bardak daha arttirabilirsin kuzum :)

Selam kizlar
Dis hedigi cumartesiye kaldi
Bu arada dinlenip dikislerimi tamamlarim
Eski ev sahibim cennet hurmasinin kurusunu yapmis yesil iken soyup dilimleyip kurutuyoruz acayip tatli istegini kesiyor fotosunu birakiyorum
Kolay gelsin canim, afiyet olsun bende cok severim cennet hurmasini :)

Canim aksam keskek var ama tum gune bakinca guzel olmus gunun :)

sali menüsü
13.30
2 yumurtadan sucuklu yumurta 1 dilim ekmek 8 zeytin

ara 3 kayisi ve kahve
aksam 17.30
3 adet islanmis sıkma tarhana ve biraz nohut yemeği
2.5 litre su
10200 adim 510p

Canim sen benim gozumde super kahraman gibisin, 3 evladin var, calisiyorsun, yeni tasindin, evinle ilgileniyorsun..
Birde burayi takip ediyorsun.
Yetisememen normal, cok cok iyi idare ediyorsun, opuyorum yanaklarindan canim.

Bugunku menüm sabah
Yarim yumurta domates salatalık
Öğle
4 köfte
Aksam
10 tane sarma
Ara 10 12 tane badem
Su 1.5
Spor yapamadim dişçide randevum vardi aksama da kaynanamlar yemege geldi birsey yapamadim
Yawrukush
Nasil gecti gulum disci randevun?

Canim erkek cocuklari malesef cok ince dusunemeyebiliyor..
SIkma canini, duzelir davranislari kardesine karsi..
Puskevitlere ceza geliyor :)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
PAZARTESI VE SALI GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.​

*** esmeriiim , stitch , Alp_BuRc , Mor Vampirella , P Periannem menulerinizi bekliyorum kizlar...

*** Canfeb canim 3 gun duzenli menunu yazdigin icin yeniden tablomuza ekledim seni:)

*** Arrietty_ kaptanim kacamak yapip ceza alan uyelerimiz;

B barga = 100 puan ceza
B Beklenen2 = 100 puan ceza
esmeriiim = 50 puan ceza
Alp_BuRc = 50 puan ceza
stitch = 50 puan ceza

Fitt_anne = 50 puan ceza

Eline saglik kaptanim

Ekleyecegim bugun tabloya

Gunaydin kizlar
Cocuklari yolcu ettim simdi. Biraz daha uzanacagim. Gece yine iki Oda arasinda mekik dokudum
Sonra telefondan listeyi hazirlayip paylasacagim.

Eline koluna sağlık gülüm
Günaydın kızlar
Herkese bol sporlu güzel bir gün dilerim
KK nın en azimli rakibesine iyi dersler
Eline saglik kaptanim

Ekleyecegim bugun tabloya

Gunaydin kizlar
Cocuklari yolcu ettim simdi. Biraz daha uzanacagim. Gece yine iki Oda arasinda mekik dokudum
Sonra telefondan listeyi hazirlayip paylasacagim.
Allah kavuştursun canım İyi istirahatler

Yirmilik disim agriyor canim 5 gun ilac kullanacagim sonra cekilecek

Yirmilik disim agriyor canim 5 gun ilac kullanacagim sonra cekilecek o da cok fena ozellikle geceleri agriyor dun 4 e kadar uyumadim ağrıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…