Ay bilmiyorum rakibem aldı başını gitti napsam acaba otobüsle bayburta gidip ordan yürüyerek mi dönsem cumaya kadar adım puanıyla ancak yetişirimKızzz o nası bi puan öyle @_Vera_ kakim yandın valla nası yetişcen
Haftasonu doğum günüm ama bi yere gidemeyiz kalabalık olur diye erkek kardeşim süpriz yapmış bana yemeğe götürdü.6 nugget ve hamburgerin ekmeklerini atıp içini yedim sadece.Kolamı patatesimi yemedim.Özge kaptan benden 500 puan kesecek galiba ağlıyamSlm canımm öğlen yoğurt çorbası yedim tavuklu akşama da patlıcan yemeği var etli misafirlerime yaptım sen napıyosun
Vampirellam günün nasıl geçiyor neler yapıyorsun?Ne güzel demişsinn ..
Ozaman kalk bin ip atla :))belli olmaz o kaptanımyenilgiyi kabullenemiyorum
23 olucam hayırlısıyla
Şuan 14.000 adımOzaman kalk bin ip atla :))
Ben tost görünce şöyle oluyorumDünkü menüm ..(dün çalışıyordum işten gece 2 de geldim eve)
Sabah
1 tb sandviç ekmeğine yumurtalı peynirli tost
Çay
Öğle
Et kavurma
Salata
Akşam
Haşlanmış but
3 yk bulgur pilavı
Ayran
2L su
7 bin adım
Arrietty_ Yawrukush @_Vera_ Birgaripanne
Şimdi iyiym çok şükür toparlamdımCok az olmus. Nasil oldun simdi? Umarim daha iyisindir
Sende baya az yemissin canim. Onun disinda spor ve su gayet dengeli
Allahim bu nasil bir puan
Acikirsin tabii okadar :) Ama kotu degil menun
Sadece su az olmus
Hayırlı yaşların olsun tatlım23 olucam hayırlısıyla
Şuan 14.000 adım
400 ipteyim
Ben tost görünce şöyle oluyorumnedense bilinç altımda tost yersen kilo alırsın şeysi var.Freud'a gitmem lazım acilli bilinçaltım yanlış bilgilerle dolu. Ama gayet güzel bir gün olmuş.
Diyetisyen menülerimde tam buğday sandviç ekmeği ve tam buğday lavaşı var arada onu kullanıyorum pratik çözüm oluyor iş sabahları :)23 olucam hayırlısıyla
Şuan 14.000 adım
400 ipteyim
Ben tost görünce şöyle oluyorumnedense bilinç altımda tost yersen kilo alırsın şeysi var.Freud'a gitmem lazım acilli bilinçaltım yanlış bilgilerle dolu. Ama gayet güzel bir gün olmuş.
Teşekkür ederim dukan birasını sabah içmeyi unuttum az önce yaptım içtim. İmş etki eder saati ters oldu diye 5 kg ödem topluyormuşum bideHayırlı yaşların olsun tatlım
Sivas da kesmez çare Uranüs
Eki Görüntüle 2712009
Hayır yani 9 bin küsür puan ne demek bunlar hep şov bence
Eki Görüntüle 2712010
Yok yok toplamaz merak etme canım yoldalar da 1 saate burda olurlar bakalımTeşekkür ederim dukan birasını sabah içmeyi unuttum az önce yaptım içtim. İmş etki eder saati ters oldu diye 5 kg ödem topluyormuşum bideaa akrabalar gelecekti senin geldiler mi?
annem ve kardeşlerimle yaptim. evden annemlere yürüyerek gidiyorum yarim saat var aramız.Saol canim sanada hayirli kandiller
Menu guzel :)
Eriste ile ugrastigin halde adim sayinda gayet iyi
Tek mi yaptin eriste?
Biz kucukken babaannem cok yapardi. Bizleride toplardi basina yardim ederdik :kalp:
Sizede hayirli kandiller :kalp:
Benim beynim ülkenin kara mizah çöplüğünerden bulursun şöyle şeyleri allahım
Hadi az kalmış gözün aydın yoldan gelenlere de geçmiş olsunYok yok toplamaz merak etme canım yoldalar da 1 saate burda olurlar bakalım
Kendimi aştım artık 1 kg daha gitmiş ödemlerden bugün yarında giderse en azından eksim çok olmasa bile yol ödemim kalmayacak kaptanım inşallahGunaydin citirlik yolunda emin adimlarla ilerleyen arkadaslarim, tarti icin son 2 gunumuz..
Gecen hafta 6. olduk biliyorsunuz, bu hafta dereceye giriyor muyuz?
Sağol canım çok teşekkür ederimBenim beynim ülkenin kara mizah çöplüğü
Hadi az kalmış gözün aydın yoldan gelenlere de geçmiş olsun
Dur bismillah tazeciksiniz daha ne çabuk unuttunuzKızlaar eşimle 4 senedir birlikteyiz ve 3 aydır da evliyiz ilk kez bu sene yıldönümümüzü kutlamadık o gün bir arkadaşımız davet etmişti ona gitmiştik ve sabahına hatırladık (demek evlenince böyle olabiliyormuş)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?