O nasıl bir spor öyleYawrukush Arrietty_
Sabah
1 hy iki üç çatal mıhlama birazda salatalık
Öğlen şekersiz türk kahvesi
Ara öğün 1 mandalina
Akşam
10 tane lahana sarması salata 1 tane küçük boy dolma biberi yoğurt
3 lt su
3 saat yürüyüş(960 p)
300 tane bacak hareketi (600 p)
2500 ipli ip atlama (5000 p)
1 saat temizlik(120 p)
TOPLAM PUAN 6.680
Vicdanınız mı yok bacılarım bu spor nedir böyle??Yawrukush Arrietty_
Sabah
Ara öğün 1 mandalina
Akşam
3 lt su
3 saat yürüyüş(960 p)
1 saat temizlik(120 p)
TOPLAM PUAN 6.680
Ben sana hiç böyle bir şey yapmadımVicdanınız mı yok bacılarım bu spor nedir böyle??
Gidem ağlayam
Aşığım sanaBen sana hiç böyle bir şey yapmadımkıymetimi bil
Bence de bi ara kutlamak lazım değil miDur bismillah tazeciksiniz daha ne çabuk unuttunuz
Ben değilim spor yapmalıyım yatmadanNasılsınız kızlar bugün ugrayamadim bir türlü fırsat buluptartıya son iki hazır miyiz kopmaya
Yok evlilikte yılımız dolmadı dahaHemde ilk evlilik yılınızda yıl dönümünüzü unuttunuz muaslında böyle günler önemli değilmiş gibi görünse de bazen kendini değerli hissetiriyo hatırlayınca hatırlanınca sizinki bu yıl şansız lık olmuş diyelim
Selamlar kizlar nasilsiniz, aksaminiz nasil geciyor? :)
Hepinizin kandili mubarek , dualariniz kabul olsun.
İnşallah unutulmaz kaptanım evlilik yıldönümleri çok özel bence :)Canim hatirladiniz kutlarsiniz dert etmeyin, benim esim 5.yildan sonra her yil unuttu ben 10.yilin sonuna kadar hep kutladim yildonumumuzu , sonra bu sene 11.yilda ne olduysa hatirlayacagi tuttu :)
Yani hatirlamak ,hatirlanmak guzel ama mutlu ,huzurlu olun ondan onemli degil hicbir sey
Nice guzel seneleriniz olsun canim:)
Allah seni yaa ne güldümmAşığım sana
Hyt-123 beni çok pis gaza getirdin. Arnavut damarıma bastın. İş inada bindi sabaha kadar spor yapcaz.
Böyle bi fıkra var. Arnavutun biri o gün çok satış yapmış elindeki malları bitirmiş. Eşeğine bitmiş oğluyla eve giderken demiş oğlum eşeği bağla bekle biraz ben bi namaz kılıp geleyim şükredeyim kazancıma. O günde ramazan arefesiymiş. Gitmiş 2 rekat 4 rekat 10 rekat namaz bitmiyor. Selamlamış oğlunun yanıba gitmiş demiş oğlum sen eşeği al git iş inada bindi sabaha kadar namaz kılıcaz
Ya hastaydım yapamıyordum biliyosun normalde çok severim sporuVicdanınız mı yok bacılarım bu spor nedir böyle??
Gidem ağlayam
Teşekkür ederim canımmO nasıl bir spor öyleağzım açık kaldı, helal olsun canım
ben bu kadar yesem beni yataktan kimse kaldıramaz ,açlıktan bacaklarım titrer
hahahaah ayy çok güldüm , sonradan ayakkabı felan getirmedi mi olay sucukla mı kaldıHaftasonu doğum günüm ama restoran felan çok kalabalık diye erkek kardeşim bana bugün süpriz yaptı yemeğe çıkardı. Nike kutusu da var masada kurdele takmış bende bi mahcup oluyorum ne gerek vardı felan diyorum. Kutuyu bi açtın içinden sucuk çıktıişte dananın yapacağı süprizde buraya kadar
Allahim Sana geliyorumYawrukush Arrietty_
Sabah
Ara öğün 1 mandalina
Akşam
3 lt su
3 saat yürüyüş(960 p)
1 saat temizlik(120 p)
TOPLAM PUAN 6.680
Sabah
1 sahanda yumurta
1 dl çavdar
1 yk labne
5 zeytin
Ara
1 sb üzüm
1 kase yoğurt
Akşam
Fırında sebze
Ayran
30 dk fitness yapacağım
2 L su
Arrietty_ Yawrukush Birgaripanne @_Vera_
YediklerinHerkese iyi akşamlar Ben menümü yazıp hemen çıkayım sabah 3 4 kaşık memenen 1 dilim peynir 1 dilim tb ekmeği ve incirli kürüm
Öğlen tavuklu yoğurt çorbası
Akşam patlıcan yemeği 4 kaşık ve salata
Suyum 2 lt
Spor yapamadım ama tüm gün ayaktaydım resmen onu nası hesaplayacam bilemedimYawrukush Birgaripanne Arrietty_
Aa benim gibi bugun sende Kisir yemissin. Afiyet olsun :)helllöööğ... nasilsiniz kizlar.. bugün cocuklarla guzel bir gun gecirdim cok şükür. aslinda iyi yedim ama gec saatte yemeyince kendimi cok rahat hissediyorum. yemeyi erken bıraktım bugun. menumu yazayim hemen
sabah
2 yumurta(tavada salcali) 9 zeytin ve 1 dilim ekmek
ogleden sonnra 4 gibi
4 kasik kısır 2 içli kofte
su 2.5 litre
simdilik 8500 adim 425 puan
Tek ogun ama ekmek ve borekde olunca fazla kacmis canimiyi akşamlar kızlar bugün ki menüm hiç olmadı
kandilden dolayı niyetliydim bugün tek öğün menüm .
28 ekim menüm :
4 kaşık tavuk sote
8 köfte
4dilim ekmek
1 tane aşırı yağlı börek ( kandil diye komşu getirmiş dayanamadım yedim )
1 muz
1 mandalina
3 ceviz
yoğurt
beyaz peynir+tulum peyniri
10 tane zeytin
veeeeeeeee hala yiyesim var ne geniş midem var mış yaa doymadım hala nedense
Yawrukush Birgaripanne Arrietty_
su : 1 bardak
spor : 40 dk yürüyüş
çok ağırlık çöktü kaptanım hiç kalkasım yok , yarın izin günüm yarın yapacağım söz sanaAllahim Sana geliyorumne yaptin sen kuzum
Yarin ip atlamam sart oldu
Yediklerin cok iyi. Sporun efsane
E-brulim Yarin cok calisman lazim
Supersin. Fitness i de tamamlarsan günü guzel kapatirsin
Yediklerinsu da oyle
Aa benim gibi bugun sende Kisir yemissin. Afiyet olsun :)
Su ve adim iyi. Menude oyle
Cocuklar ile guzel vakit gecirmene Sevindim
Tek ogun ama ekmek ve borekde olunca fazla kacmis canim
15dk leslie e ne dersin?
Ben az yedigimden veremiyorumben bu kadar yesem beni yataktan kimse kaldıramaz ,açlıktan bacaklarım titrerbu menüyle ben ayda 10 kilodan fazla veririm biraz artır yediklerini kız aç durmuşsun
Tamamdir canim. Bende gømuldum Koltuga. Pek turk dizisi izlemem ama suan sadakatsiz i izliyorum :))çok ağırlık çöktü kaptanım hiç kalkasım yok , yarın izin günüm yarın yapacağım söz sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?