Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

O nasıl bir spor öyle ağzım açık kaldı, helal olsun canım

Vicdanınız mı yok bacılarım bu spor nedir böyle??
Gidem ağlayam

Ben sana hiç böyle bir şey yapmadım kıymetimi bil
Aşığım sana
Hyt-123 beni çok pis gaza getirdin. Arnavut damarıma bastın. İş inada bindi sabaha kadar spor yapcaz.

Böyle bi fıkra var. Arnavutun biri o gün çok satış yapmış elindeki malları bitirmiş. Eşeğine bitmiş oğluyla eve giderken demiş oğlum eşeği bağla bekle biraz ben bi namaz kılıp geleyim şükredeyim kazancıma. O günde ramazan arefesiymiş. Gitmiş 2 rekat 4 rekat 10 rekat namaz bitmiyor. Selamlamış oğlunun yanıba gitmiş demiş oğlum sen eşeği al git iş inada bindi sabaha kadar namaz kılıcaz

Dur bismillah tazeciksiniz daha ne çabuk unuttunuz
Bence de bi ara kutlamak lazım değil mi
Nasılsınız kızlar bugün ugrayamadim bir türlü fırsat bulup tartıya son iki hazır miyiz kopmaya
Ben değilim spor yapmalıyım yatmadan
Yok evlilikte yılımız dolmadı daha
Selamlar kizlar nasilsiniz, aksaminiz nasil geciyor? :)
Hepinizin kandili mubarek , dualariniz kabul olsun.

İnşallah unutulmaz kaptanım evlilik yıldönümleri çok özel bence :)

Allah seni yaa ne güldümm

Herkese iyi akşamlar Ben menümü yazıp hemen çıkayım sabah 3 4 kaşık memenen 1 dilim peynir 1 dilim tb ekmeği ve incirli kürüm
Öğlen tavuklu yoğurt çorbası
Akşam patlıcan yemeği 4 kaşık ve salata
Suyum 2 lt
Spor yapamadım ama tüm gün ayaktaydım resmen onu nası hesaplayacam bilemedim Yawrukush Birgaripanne Arrietty_

helllöööğ... nasilsiniz kizlar.. bugün cocuklarla guzel bir gun gecirdim cok şükür. aslinda iyi yedim ama gec saatte yemeyince kendimi cok rahat hissediyorum. yemeyi erken bıraktım bugun. menumu yazayim hemen
sabah
2 yumurta(tavada salcali) 9 zeytin ve 1 dilim ekmek
ogleden sonnra 4 gibi
4 kasik kısır 2 içli kofte
su 2.5 litre
simdilik 8500 adim 425 puan

iyi akşamlar kızlar bugün ki menüm hiç olmadı

kandilden dolayı niyetliydim bugün tek öğün menüm .

28 ekim menüm :

4 kaşık tavuk sote
8 köfte
4dilim ekmek
1 tane aşırı yağlı börek ( kandil diye komşu getirmiş dayanamadım yedim )
1 muz
1 mandalina
3 ceviz
yoğurt
beyaz peynir+tulum peyniri
10 tane zeytin
veeeeeeeee hala yiyesim var ne geniş midem var mış yaa doymadım hala nedense

Yawrukush Birgaripanne Arrietty_

su : 1 bardak
spor : 40 dk yürüyüş

ben bu kadar yesem beni yataktan kimse kaldıramaz ,açlıktan bacaklarım titrer bu menüyle ben ayda 10 kilodan fazla veririm biraz artır yediklerini kız aç durmuşsun

hahahaah ayy çok güldüm , sonradan ayakkabı felan getirmedi mi olay sucukla mı kaldı

Allahim Sana geliyorum ne yaptin sen kuzum
Yarin ip atlamam sart oldu
Yediklerin cok iyi. Sporun efsane
E-brulim Yarin cok calisman lazim
Sabah
1 sahanda yumurta
1 dl çavdar
1 yk labne
5 zeytin

Ara
1 sb üzüm
1 kase yoğurt

Akşam
Fırında sebze
Ayran

30 dk fitness yapacağım
2 L su

Arrietty_ Yawrukush Birgaripanne @_Vera_
Supersin. Fitness i de tamamlarsan günü guzel kapatirsin
Yediklerin su da oyle

Aa benim gibi bugun sende Kisir yemissin. Afiyet olsun :)
Su ve adim iyi. Menude oyle
Cocuklar ile guzel vakit gecirmene Sevindim
Tek ogun ama ekmek ve borekde olunca fazla kacmis canim
15dk leslie e ne dersin?

çok ağırlık çöktü kaptanım hiç kalkasım yok , yarın izin günüm yarın yapacağım söz sana

ben bu kadar yesem beni yataktan kimse kaldıramaz ,açlıktan bacaklarım titrer bu menüyle ben ayda 10 kilodan fazla veririm biraz artır yediklerini kız aç durmuşsun
Ben az yedigimden veremiyorum
Duzeltmem lazim cidden. Yani soyle yediklerime bakiyorum, sporuma bakiyorum. Kesin bir yerde yanlis var. Ama nerde?
Gecen sene Kasim da benimle ayni anda baslayan bir arkadas var. Benden daha kiloluydu. 20kg hemde
Eridi bitti. Hatta diyet ve spor listesinide yolladi bana. Netden biri ile calistim insta da baya bilindk biri.
Ona baslamak istiyorum ama bir listeye uymayi basaramam diye cesaret edemedim. Sporlar da benim yaptigimdan daha cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…