- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Rica ederim canimArrietty_ Birgaripyolcu06 menü yorumlarınız için teşekkür ederim suyu arttırmalıyım kaptanım haklısın :)
Yenilgiye alış rakibemVera öldiiiverayı 2ye katladın insaf
Ben her türlü yarışa varım kaptanım ama eş seçemem karar verememBaya bir ara ile gectin :))
Bu hafta es yarisina gecelim diyorum tekrar. Ne dersiniz? Oyle olunca esini kazanan sececek bu hafta. Gorunuse gore sensin bu :))
Akşam yemeğini hazırlayıp kendimi sokağa attımKızlar gününz nasıl geçiyor? Öğle yemeğinde neler yediniz? Akşam menülerinizde neler var?
Verayı birinci göremeye alışıksınız galibaKızzz o nası bi puan öyle @_Vera_ kakim yandın valla nası yetişcen
Kuzum sana hep fırsatlar veriyorum beni geçmen için ama sen değerlendirmiyorsunSivas da kesmez çare Uranüs
Eki Görüntüle 2712009
Hayır yani 9 bin küsür puan ne demek bunlar hep şov bence
Eki Görüntüle 2712010
Hemde ilk evlilik yılınızda yıl dönümünüzü unuttunuz muKızlaar eşimle 4 senedir birlikteyiz ve 3 aydır da evliyiz ilk kez bu sene yıldönümümüzü kutlamadık o gün bir arkadaşımız davet etmişti ona gitmiştik ve sabahına hatırladık (demek evlenince böyle olabiliyormuş)
BENYenilgiye alış rakibem
Ben her türlü yarışa varım kaptanım ama eş seçemem karar veremem
Akşam yemeğini hazırlayıp kendimi sokağa attımpilates halkası arıyorum ama bulamadım
Verayı birinci göremeye alışıksınız galibatüm algıları kırdım
Kuzum sana hep fırsatlar veriyorum beni geçmen için ama sen değerlendirmiyorsun
Günaydın kaptanım.Seninde kandilin mübarek olsunSelamlar kizlar nasilsiniz, aksaminiz nasil geciyor? :)
Hepinizin kandili mubarek , dualariniz kabul olsun.
Canim gecmis olsun, kolaylikla cekilir de kurtulursun insallah...Yirmilik disim agriyor canim 5 gun ilac kullanacagim sonra cekilecek o da cok fena ozellikle geceleri agriyor dun 4 e kadar uyumadim ağrıdan
Sen oyle kodlama beynide iyi dusun, cocuklarin hep iyi yonlerini gor.Evet öyle ne yazikki cnm Genin çok etkisi olduğunu düşünüyorum karakterlerinde .
"Evleneceğiniz kişinin işini, gücünü ,güzelliğini değil genini önemseyin araştırın "diye duymuştum bir uzmsndanNekadar da doğru aslında Benim oglanda aynı küçük amcasi Bencilligi ona çekmiş ne kadar yontulursa yontulacak zamanla bakalım
Ortanca kızda benim tarafa çekmiş Eli her işe yakışır, yardımsever, merhametli. kardeşin de en çok onun emeği vardır benden sonra.. Aynı biz aynı
Ellerine saglik kaptanim :)Haftanin puan tablosu
Birkac hatirlatma
- Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
Yawrukush kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" - Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
Kullanici Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam E English_teacherrr 435 100 1.170 955 675 3.335 @esmeriiim 120 240 - - (-50) 310 @stitch 600 - 500(-100) - (-50) 950 @Poni Bon - - - 180(-100) 80 @_Vera_ - 1.150 1.850 (-100) - 2005 4905 @GCA 950 - - - 950 @pisi pisi kopatim 600 187 305 (-100) - 992 B Beklenen2 - 200 480 1.310(-100) (-100) 1.790 @bnnu - - - - North River - 1.440 160 175 356 2.131 @fyzanur - - - 150 150 @Tanssss 250 - - - 250 @Ozlemlerhayallar 150 500 200 500(-100) (-50) 1.200 @barga 660 - 315(-100) (-100) 715 @MorVampirella - 400 435 300 1.135 Birgaripyolcu06 360 120 180 180 300 1.140 Arrietty_ 1.655 1.190 - 900 787 4.961 E-brulim 1.701 1.573 2.462 1.120 2.218 9.074 @Periannem 375 125 200
(-100)150 750 Hyt-123 - 240 - 360 300 900 Fitt_anne - 615 315 315 (-50) 1.195 @sserendipity 625 495 (-100) 600 510 2.130 @Canfeb - - - 502(-100) 750 1.152
*** Son 2 gün kaldi hem tarti hem spor sonuclari icin ***
**Hesap hatasi varsa persembe aksami gozden gecirilecektir taplo :)) **
Canim hatirladiniz kutlarsiniz dert etmeyin, benim esim 5.yildan sonra her yil unuttu ben 10.yilin sonuna kadar hep kutladim yildonumumuzu , sonra bu sene 11.yilda ne olduysa hatirlayacagi tuttu :)Kızlaar eşimle 4 senedir birlikteyiz ve 3 aydır da evliyiz ilk kez bu sene yıldönümümüzü kutlamadık o gün bir arkadaşımız davet etmişti ona gitmiştik ve sabahına hatırladık (demek evlenince böyle olabiliyormuş)
Hey masallah harikasin canim:)Kendimi aştım artık 1 kg daha gitmiş ödemlerden bugün yarında giderse en azından eksim çok olmasa bile yol ödemim kalmayacak kaptanım inşallah
Evet bu hafta ortaligi yikip gececegiz :)Nasılsınız kızlar bugün ugrayamadim bir türlü fırsat buluptartıya son iki hazır miyiz kopmaya
Canim sagol, sanada kolayliklar diliyorum :)Günaydın kaptanım.Seninde kandilin mübarek olsunİyiyim bi yandan ödev bi yandan spor yapıyorum.Sen nasılsın?? Cupcakesever oğlun nasıl?
Sagol canim
Gazı almaya başladım
Çok geçmiş olsun canım
Sagol canim Allah razı olsunCanim gecmis olsun, kolaylikla cekilir de kurtulursun insallah...
Sen oyle kodlama beynide iyi dusun, cocuklarin hep iyi yonlerini gor.
Senin boyle dusundugunu hissediyorsada oglan asabi davranabilir.
Hepsi iyi olsunlar gulum :)
Ellerine saglik kaptanim :)
Canim hatirladiniz kutlarsiniz dert etmeyin, benim esim 5.yildan sonra her yil unuttu ben 10.yilin sonuna kadar hep kutladim yildonumumuzu , sonra bu sene 11.yilda ne olduysa hatirlayacagi tuttu :)
Yani hatirlamak ,hatirlanmak guzel ama mutlu ,huzurlu olun ondan onemli degil hicbir sey
Nice guzel seneleriniz olsun canim:)
Hey masallah harikasin canim:)
Evet bu hafta ortaligi yikip gececegiz :)
Canim sagol, sanada kolayliklar diliyorum :)
Cupcake canavari derse giriyor..
D.gunun mu bugun?
Haftasonu doğum günüm ama restoran felan çok kalabalık diye erkek kardeşim bana bugün süpriz yaptı yemeğe çıkardı. Nike kutusu da var masada kurdele takmış bende bi mahcup oluyorum ne gerek vardı felan diyorum. Kutuyu bi açtın içinden sucuk çıktıCanim gecmis olsun, kolaylikla cekilir de kurtulursun insallah...
Canim hatirladiniz kutlarsiniz dert etmeyin, benim esim 5.yildan sonra her yil unuttu ben 10.yilin sonuna kadar hep kutladim yildonumumuzu , sonra bu sene 11.yilda ne olduysa hatirlayacagi tuttu :)
Yani hatirlamak ,hatirlanmak guzel ama mutlu ,huzurlu olun ondan onemli degil hicbir sey
D.gunun mu bugun?
Çok naziksinBEN
Eki Görüntüle 2712036
SEN
Eki Görüntüle 2712037
Ben birinci olmana izin verdim canıms çok hevesliydin üzülme dedim.
Hayırlı kandiller kaptanımSelamlar kizlar nasilsiniz, aksaminiz nasil geciyor? :)
Hepinizin kandili mubarek , dualariniz kabul olsun.
Çaktırma rezil oldum bütün hafta hava attım durdum 2ye katladın beniÇok naziksin
Hayırlı kandiller kaptanım
Karbonhidrat ağır basmış ama olsun kaptanım bu aralar sana nazar mı değdi şahane spor puanların düştü sanki son günler
Normalde ilişkimiz babasıylada benlede iyidir .Asabi bı çocuk da değil Cevresine Öğretmenlerine saygılı efendi bir çocuktur her zaman gurur duymusumdur ..Pandemi eve kapanmak kötü etkilediCanim gecmis olsun, kolaylikla cekilir de kurtulursun insallah...
D.gunun mu bugun?
Haftaya şampiyonluk seninÇaktırma rezil oldum bütün hafta hava attım durdum 2ye katladın beni
çok az olmuş kaptanım, su da az olmuş
Kaptan da benim sporuma dayanamadıKarbonhidrat ağır basmış ama olsun kaptanım bu aralar sana nazar mı değdi şahane spor puanların düştü sanki son günler
YemeeeeBiz şimdi bugün kandil simidi yiyemiyecekmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?