Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Vera öldiii verayı 2ye katladın insaf
Yenilgiye alış rakibem
Baya bir ara ile gectin :))
Bu hafta es yarisina gecelim diyorum tekrar. Ne dersiniz? Oyle olunca esini kazanan sececek bu hafta. Gorunuse gore sensin bu :))
Ben her türlü yarışa varım kaptanım ama eş seçemem karar veremem
Kızlar gününz nasıl geçiyor? Öğle yemeğinde neler yediniz? Akşam menülerinizde neler var?
Akşam yemeğini hazırlayıp kendimi sokağa attım pilates halkası arıyorum ama bulamadım
Kızzz o nası bi puan öyle @_Vera_ kakim yandın valla nası yetişcen
Verayı birinci göremeye alışıksınız galiba tüm algıları kırdım
Sivas da kesmez çare Uranüs
Eki Görüntüle 2712009
Hayır yani 9 bin küsür puan ne demek bunlar hep şov bence
Eki Görüntüle 2712010
Kuzum sana hep fırsatlar veriyorum beni geçmen için ama sen değerlendirmiyorsun

Hemde ilk evlilik yılınızda yıl dönümünüzü unuttunuz mu aslında böyle günler önemli değilmiş gibi görünse de bazen kendini değerli hissetiriyo hatırlayınca hatırlanınca sizinki bu yıl şansız lık olmuş diyelim

BEN

SEN

Ben birinci olmana izin verdim canıms çok hevesliydin üzülme dedim.

Selamlar kizlar nasilsiniz, aksaminiz nasil geciyor? :)
Hepinizin kandili mubarek , dualariniz kabul olsun.
Günaydın kaptanım.Seninde kandilin mübarek olsun İyiyim bi yandan ödev bi yandan spor yapıyorum.Sen nasılsın?? Cupcakesever oğlun nasıl?

Yirmilik disim agriyor canim 5 gun ilac kullanacagim sonra cekilecek o da cok fena ozellikle geceleri agriyor dun 4 e kadar uyumadim ağrıdan
Canim gecmis olsun, kolaylikla cekilir de kurtulursun insallah...

Sen oyle kodlama beynide iyi dusun, cocuklarin hep iyi yonlerini gor.
Senin boyle dusundugunu hissediyorsada oglan asabi davranabilir.
Hepsi iyi olsunlar gulum :)

Ellerine saglik kaptanim :)

Canim hatirladiniz kutlarsiniz dert etmeyin, benim esim 5.yildan sonra her yil unuttu ben 10.yilin sonuna kadar hep kutladim yildonumumuzu , sonra bu sene 11.yilda ne olduysa hatirlayacagi tuttu :)
Yani hatirlamak ,hatirlanmak guzel ama mutlu ,huzurlu olun ondan onemli degil hicbir sey
Nice guzel seneleriniz olsun canim:)

Kendimi aştım artık 1 kg daha gitmiş ödemlerden bugün yarında giderse en azından eksim çok olmasa bile yol ödemim kalmayacak kaptanım inşallah
Hey masallah harikasin canim:)

Nasılsınız kızlar bugün ugrayamadim bir türlü fırsat bulup tartıya son iki hazır miyiz kopmaya
Evet bu hafta ortaligi yikip gececegiz :)

Günaydın kaptanım.Seninde kandilin mübarek olsun İyiyim bi yandan ödev bi yandan spor yapıyorum.Sen nasılsın?? Cupcakesever oğlun nasıl?
Canim sagol, sanada kolayliklar diliyorum :)
Cupcake canavari derse giriyor..
D.gunun mu bugun?

Sagol canim Allah razı olsun

Haftasonu doğum günüm ama restoran felan çok kalabalık diye erkek kardeşim bana bugün süpriz yaptı yemeğe çıkardı. Nike kutusu da var masada kurdele takmış bende bi mahcup oluyorum ne gerek vardı felan diyorum. Kutuyu bi açtın içinden sucuk çıktı işte dananın yapacağı süprizde buraya kadar

Karbonhidrat ağır basmış ama olsun kaptanım bu aralar sana nazar mı değdi şahane spor puanların düştü sanki son günler

Normalde ilişkimiz babasıylada benlede iyidir .Asabi bı çocuk da değil Cevresine Öğretmenlerine saygılı efendi bir çocuktur her zaman gurur duymusumdur ..Pandemi eve kapanmak kötü etkiledi
Guresle sazla ilgilenirdi okul zamanı bunlar olmayınca evde pc aşırı düştü sorumsuz tembel oldu çıktı .Saçma sapan şeylere de kardesini uzunce korkutunca çıldırıyorum artık kaptancigim

Çaktırma rezil oldum bütün hafta hava attım durdum 2ye katladın beni
Haftaya şampiyonluk senin
çok az olmuş kaptanım, su da az olmuş

Karbonhidrat ağır basmış ama olsun kaptanım bu aralar sana nazar mı değdi şahane spor puanların düştü sanki son günler
Kaptan da benim sporuma dayanamadı
Biz şimdi bugün kandil simidi yiyemiyecekmiyiz
Yemeeee

Yawrukush Arrietty_
Sabah
1 hy iki üç çatal mıhlama birazda salatalık
Öğlen şekersiz türk kahvesi
Ara öğün 1 mandalina
Akşam
10 tane lahana sarması salata 1 tane küçük boy dolma biberi yoğurt
3 lt su
3 saat yürüyüş(960 p)
300 tane bacak hareketi (600 p)
2500 ipli ip atlama (5000 p)
1 saat temizlik(120 p)
TOPLAM PUAN 6.680

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…