Yok nerdeeehahahaah ayy çok güldüm , sonradan ayakkabı felan getirmedi mi olay sucukla mı kaldı
Ah kotu olmus. Plansizmiydi? Cantada Kuruyemis bulubdurmak iyi oluyor aslinda. Veya müslibar. Züber var galiba en iyisi oslm kizlar butun gun disarilardaydim
ivir zivir yemeyeyim diye acliktan olmek uzereyim
Aşığım sana
Hyt-123 beni çok pis gaza getirdin. Arnavut damarıma bastın. İş inada bindi sabaha kadar spor yapcaz.
Böyle bi fıkra var. Arnavutun biri o gün çok satış yapmış elindeki malları bitirmiş. Eşeğine bitmiş oğluyla eve giderken demiş oğlum eşeği bağla bekle biraz ben bi namaz kılıp geleyim şükredeyim kazancıma. O günde ramazan arefesiymiş. Gitmiş 2 rekat 4 rekat 10 rekat namaz bitmiyor. Selamlamış oğlunun yanıba gitmiş demiş oğlum sen eşeği al git iş inada bindi sabaha kadar namaz kılıcaz
Doğru diyorsun kaptanım, çok çalışmam lazım çoookAllahim Sana geliyorumne yaptin sen kuzum
Yarin ip atlamam sart oldu
Yediklerin cok iyi. Sporun efsane
E-brulim Yarin cok calisman lazim
Supersin. Fitness i de tamamlarsan günü guzel kapatirsin
Yediklerinsu da oyle
Aa benim gibi bugun sende Kisir yemissin. Afiyet olsun :)
Su ve adim iyi. Menude oyle
Cocuklar ile guzel vakit gecirmene Sevindim
Tek ogun ama ekmek ve borekde olunca fazla kacmis canim
15dk leslie e ne dersin?
sürekli bu kadar az yiyorsan olabilir canım , bir hastane diyetisyeninden ya da özel bir diyetisyenden yardım alsan ? bu kadar az yiyipte verememek ilginç . belki metabolizman çok yavaştır ona da bir baktırabilirsin , gizli şeker ,polikistik over gibi sorunlarda çok az yesen bile zor kilo verdiriyor. benim kardeşimde ikisi de var . bir ara aynı şeyleri yedik içtin aynı evin için de . ara öğünümüze kadar aynı yaptık , o en fazla 1,2 kilo verirken ben 4 ,4.5 kilo gibi bir şey vermiştim .Ben az yedigimden veremiyorum
Duzeltmem lazim cidden. Yani soyle yediklerime bakiyorum, sporuma bakiyorum. Kesin bir yerde yanlis var. Ama nerde?
Gecen sene Kasim da benimle ayni anda baslayan bir arkadas var. Benden daha kiloluydu. 20kg hemde
Eridi bitti. Hatta diyet ve spor listesinide yolladi bana. Netden biri ile calistim insta da baya bilindk biri.
Ona baslamak istiyorum ama bir listeye uymayi basaramam diye cesaret edemedim. Sporlar da benim yaptigimdan daha cok
offf çok acımasız mışYok nerdeeeaylardır bi ayakkabı beğendim ona sübliminal verip duruyorum evde. Marifet gibi bi de arayıp hemen akrabalara anlatıyor ablamın yüzünü görmen lazımdı artık joker gibi hayatı küsüp benden intikam alacak diyo
Kesin vardir birseyler. Ama burdaki hastane sistemi orasi gibi degil. Oyle olsa hemen baktirirdim.sürekli bu kadar az yiyorsan olabilir canım , bir hastane diyetisyeninden ya da özel bir diyetisyenden yardım alsan ? bu kadar az yiyipte verememek ilginç . belki metabolizman çok yavaştır ona da bir baktırabilirsin , gizli şeker ,polikistik over gibi sorunlarda çok az yesen bile zor kilo verdiriyor. benim kardeşimde ikisi de var . bir ara aynı şeyleri yedik içtin aynı evin için de . ara öğünümüze kadar aynı yaptık , o en fazla 1,2 kilo verirken ben 4 ,4.5 kilo gibi bir şey vermiştim .
ahh ahhh sabah 55.6 yı gördüydüm birincilik bendeydi bu hafta .57.2 ile bildirim yapmıştım cuma günü. gel gör ki akşam mahvettim kendimi , neyse öteki haftaya artıkçok komik
Ne yapacaksın kız sabaha kadar. Beni geçmeye and mı içtin
Doğru diyorsun kaptanım, çok çalışmam lazım çoookbugün de henüz spor yapmadım. Birinci olacağım diye hayal kurarken birincilik elden gidiyor galiba
nerde yaşıyorsun canım ,yurt dısında mı ?Kesin vardir birseyler. Ama burdaki hastane sistemi orasi gibi degil. Oyle olsa hemen baktirirdim.
Diyeyisyenler hep ozelde. Artik Aralik a kadar 60 olmazsam yolum oraya dusecek
Evet yurtdisindanerde yaşıyorsun canım ,yurt dısında mı ?
Yarin dikkat edersen bence 55.6 i yine gorursun. Hemen 1 gun de almazsin tekrar okadarahh ahhh sabah 55.6 yı gördüydüm birincilik bendeydi bu hafta .57.2 ile bildirim yapmıştım cuma günü. gel gör ki akşam mahvettim kendimi , neyse öteki haftaya artıkeksi geleyim bu hafta yeter
yurt dışında sistemin farklı olduğunu duymuştum bir kaç kişiden . dur bakalım gerek kalmaz belki deEvet yurtdisinda
hamur işi çok kaçtıya o bana çok artı yapıyor . benim kilo sebebim hamur işi oldu hep.Yarin dikkat edersen bence 55.6 i yine gorursun. Hemen 1 gun de almazsin tekrar okadar
Umarim kalmaz. Ben su elimde ki listeye baslayim.yurt dışında sistemin farklı olduğunu duymuştum bir kaç kişiden . dur bakalım gerek kalmaz belki de
Benim de kilodan yana ümidim yok feyzoşum. Sen bence hedefine ulaşacaksın, 55.6 cepteahh ahhh sabah 55.6 yı gördüydüm birincilik bendeydi bu hafta .57.2 ile bildirim yapmıştım cuma günü. gel gör ki akşam mahvettim kendimi , neyse öteki haftaya artıkeksi geleyim bu hafta yeter
Allahim Sana geliyorumne yaptin sen kuzum
Yarin ip atlamam sart oldu
Yediklerin cok iyi. Sporun efsane
E-brulim Yarin cok calisman lazim
Supersin. Fitness i de tamamlarsan günü guzel kapatirsin
Yediklerinsu da oyle
Aa benim gibi bugun sende Kisir yemissin. Afiyet olsun :)
Su ve adim iyi. Menude oyle
Cocuklar ile guzel vakit gecirmene Sevindim
Tek ogun ama ekmek ve borekde olunca fazla kacmis canim
15dk leslie e ne dersin?
Aman iyi olda.iğleşince öyle olduu
Yarın yapmasın beni geçmesinAman iyi olda.
Yarin de ayni performansi bekliyorum :))
Daha fazlası olması için elimden geleni yapıcamAman iyi olda.
Yarin de ayni performansi bekliyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?