Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hahahaah ayy çok güldüm , sonradan ayakkabı felan getirmedi mi olay sucukla mı kaldı
Yok nerdeee aylardır bi ayakkabı beğendim ona sübliminal verip duruyorum evde. Marifet gibi bi de arayıp hemen akrabalara anlatıyor ablamın yüzünü görmen lazımdı artık joker gibi hayatı küsüp benden intikam alacak diyo

çok komik
Ne yapacaksın kız sabaha kadar. Beni geçmeye and mı içtin
Doğru diyorsun kaptanım, çok çalışmam lazım çoook bugün de henüz spor yapmadım. Birinci olacağım diye hayal kurarken birincilik elden gidiyor galiba

sürekli bu kadar az yiyorsan olabilir canım , bir hastane diyetisyeninden ya da özel bir diyetisyenden yardım alsan ? bu kadar az yiyipte verememek ilginç . belki metabolizman çok yavaştır ona da bir baktırabilirsin , gizli şeker ,polikistik over gibi sorunlarda çok az yesen bile zor kilo verdiriyor. benim kardeşimde ikisi de var . bir ara aynı şeyleri yedik içtin aynı evin için de . ara öğünümüze kadar aynı yaptık , o en fazla 1,2 kilo verirken ben 4 ,4.5 kilo gibi bir şey vermiştim .

Kesin vardir birseyler. Ama burdaki hastane sistemi orasi gibi degil. Oyle olsa hemen baktirirdim.
Diyeyisyenler hep ozelde. Artik Aralik a kadar 60 olmazsam yolum oraya dusecek

ahh ahhh sabah 55.6 yı gördüydüm birincilik bendeydi bu hafta .57.2 ile bildirim yapmıştım cuma günü. gel gör ki akşam mahvettim kendimi , neyse öteki haftaya artık eksi geleyim bu hafta yeter

ahh ahhh sabah 55.6 yı gördüydüm birincilik bendeydi bu hafta .57.2 ile bildirim yapmıştım cuma günü. gel gör ki akşam mahvettim kendimi , neyse öteki haftaya artık eksi geleyim bu hafta yeter
Yarin dikkat edersen bence 55.6 i yine gorursun. Hemen 1 gun de almazsin tekrar okadar

Benim de kilodan yana ümidim yok feyzoşum. Sen bence hedefine ulaşacaksın, 55.6 cepte

iğleşince öyle olduu

Menümü yazıp eliptigimin üstüne cikicam
Kahvaltı 11.30
1 dilim ekmek 1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
Maydonoz dereotu
Domates
1 tk krem peynir, cokokrem
4 tane patates kızartması (Sütüm çekmesin diye yedim)

Ara sütlü neskafe 10 findik

Akşam 18.30
2 servis kaşığı ıspanak yemeği
1 kase salata
Küçük kase yoğurt domates ezmesi
2 kaşık mantar sote

2,5 lt su 45 dk eliptik 315 puan
Yawrukush

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…