Yine duramadin dimi :))Kızlar kaslarım biraz ağrıyor. Zorlayıp zorlayıp tartıda artı gelmek istemiyorum.
10.000 adım yürüyüş 500 puan
1000 ipsiz ip atlama 2000 puan bırakıyorum artık burda
Afiyet olsun kaptanımGununuz nasil geciyor kizlar? 1 haftalik iznim bitiyor diye depresyona gircem :))
Haftasonu mesaim var.
Bu aksam disarida yiyecegiz biz o yuzden baya hafif tuttum Suana kadar.
Thai restoran dan yiyecegiz. Protein ve Sebze olacak tabii secimim
Tesekkur ederim canim. Yok oylesineAfiyet olsun kaptanımözel bir günü mü kutluyorsunuz
Olabilir. Cunku benim en cok zorlandigim su icmekKIZLAR BİR KONUDA FİKRİNİZE İHTİYACIM VAR. TAKIM OLARAK SPORLAR MENÜLER ŞAHANE AMA HALA SU MİKTARIMIZI ARRTIRAMADIK. HAFTALIK SU TABLOSU YAPALIM MI NE DERSİNİZ? BÖYLECE SULARIMIZI TAKİP EDER GERİDE KALMAMIŞ OLURUZ DİYORUM AMA YOK ARTIK VERA NE TABLOSU DERSENİZ DE MENÜLERİ TEK TEK İNCELEYİP SUYU KONTROL EDİCEM BU HAFTA BİLGİNİZE. SUYU ARTTIRMAK İÇİN ÖNERİLER DE BEKLİYORUM ELBETTE
Kaptandan izin geldi artık ben ve tablolarım arasına kimse giremezOlabilir. Cunku benim en cok zorlandigim su icmek
Aaa sen mi oldun canım kaptanlığın hayırlı olsunnn
Süper fikir canımKIZLAR BİR KONUDA FİKRİNİZE İHTİYACIM VAR. TAKIM OLARAK SPORLAR MENÜLER ŞAHANE AMA HALA SU MİKTARIMIZI ARRTIRAMADIK. HAFTALIK SU TABLOSU YAPALIM MI NE DERSİNİZ? BÖYLECE SULARIMIZI TAKİP EDER GERİDE KALMAMIŞ OLURUZ DİYORUM AMA YOK ARTIK VERA NE TABLOSU DERSENİZ DE MENÜLERİ TEK TEK İNCELEYİP SUYU KONTROL EDİCEM BU HAFTA BİLGİNİZE. SUYU ARTTIRMAK İÇİN ÖNERİLER DE BEKLİYORUM ELBETTE
Valla bunda ben olabilirim suyu çok içerim çok severimKaptandan izin geldi artık ben ve tablolarım arasına kimse giremezKızlar su konusunda da yarışa girelim mi? Haftanın su birincisine sporda +500 puan eklensin ne dersiniz??
Aaa sen mi oldun canım kaptanlığın hayırlı olsunnn
Süper fikir canım
kız yarış yapacaz diye su zehirlenmesi geçirmeden yapalım ama bu yarışıValla bunda ben olabilirim suyu çok içerim çok severim
ben 1.5 lt yi zar zor iciyorumKIZLAR BİR KONUDA FİKRİNİZE İHTİYACIM VAR. TAKIM OLARAK SPORLAR MENÜLER ŞAHANE AMA HALA SU MİKTARIMIZI ARRTIRAMADIK. HAFTALIK SU TABLOSU YAPALIM MI NE DERSİNİZ? BÖYLECE SULARIMIZI TAKİP EDER GERİDE KALMAMIŞ OLURUZ DİYORUM AMA YOK ARTIK VERA NE TABLOSU DERSENİZ DE MENÜLERİ TEK TEK İNCELEYİP SUYU KONTROL EDİCEM BU HAFTA BİLGİNİZE. SUYU ARTTIRMAK İÇİN ÖNERİLER DE BEKLİYORUM ELBETTE
Al benden de o kadarben 1.5 lt yi zar zor iciyorumcay kahve fln tuketince hic susamiyorum yaa
ben 1.5 lt yi zar zor iciyorumcay kahve fln tuketince hic susamiyorum yaa
Kızlar peki 1500 puan yapsak o zaman bi düşünmez misiniz??Al benden de o kadar
Ucunda ki 500 puan bile bana daha fazla su içeremez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?