Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım benim seni kısa zamanda da olsa çok iyi tanıdım ve çok da sevdim .üzüldüm gitmene ama aile çocuklar farklı sorumluluklar var tabiki .çok çok memnun oldum seni tanıdığıma herşey istediğin gibi olur inşallah çok öpüyorum bende

Bende seni tanidigima cok mutlu oldum canim,istedigin kiloya kisa zamanda ulasmani diliyorum

Merhaba bende katılabilirmiyim yarısmaya @Arrietty_
Katila bilirsin tabii ki
Altda ki formu doldurmani Rica edecegim.
Ardindan Ilk sayfa nin Ilk postunda kurallar var onlari okumani tavsiye ederim

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Merhaba bende katılabilirmiyim yarısmaya @Arrietty_
Hoşgeldiniz ben kaptan yardımcısı vera. Birlikte güzel kilolar vermek dileğiyle soracağınız merak ettiğiniz ne varsa istediğiniz saatte yazabilirsiniz

Kullanıcı Adı :anonim
İsim (İsteğe Bağlı ):Arzu
Mesleginiz:Katip(şuan çalışmıyorum)
Yaşınız :27
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 çocuk 7 yaşında
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz :167
Kilonuz:73
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :Çocukluğumdan beri hep iri yarıydım hala da öyleyim zaten 4.5 kilo doğmuşum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Artık benim kemiklerim iri demek yerine sağlıklıyım demek uyumak yerine enerjik demek istiyorum..son kalan imdirimde ki kiyafetler bana da sığsın artık
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı hayır ilk defa

Hoşgeldiniz ben kaptan yardımcısı vera. Birlikte güzel kilolar vermek dileğiyle soracağınız merak ettiğiniz ne varsa istediğiniz saatte yazabilirsiniz
Hosbuldum çook teşekkür ederim ben simdi grup kurallarıni okuyup ögrenecem insallah merak ettigim yer olursa mutlaka sorarım cnkü gercekten zayıflamak istiyorum

Hosbuldum çook teşekkür ederim ben simdi grup kurallarıni okuyup ögrenecem insallah merak ettigim yer olursa mutlaka sorarım cnkü gercekten zayıflamak istiyorum
Ah tam zamanında geldin öyleyse.Bu aralar takımda bir rekabet bir spor aşkı ki sorma sende hızla adapte olup yarışmalarımızda yerini alacaksın eminim.

Hoşgeldinizzz

Şu ibrelerden ben nasıl yapabilirim
üstte mesaj bildirim yerleri var orda profil resminin üstüne tıkla açılan pencereden hesap detaylarına gel orda aşağı doğru in başlangıç kilosu ve güncel kilo kısmı var gerekli bilgileri girersen seninde ibrelerin çıkarr

Yawrukush Arrietty_ Birgaripanne
Sabah yarım lavaş ekmeğiyle kahvaltı 1 yumurta biber salatalık
Ara öğün 1 kahve
Akşam fırında sebzeli yemek tavuk 3 yk p
2.5 lt su
1 leslie (105 p)
2500 ip atlama(5000 p)
1 saat yürüyüş (240 p)
2 saat temizlik(240 p)
TOPAM PUAN (5.585)

bunu spor yapma diye demiyorum gerçekten tartını etkileyip moralini bozabilir diye diyorum.burda bırak haftaya kapışalım tekrar
Zaten artı çıkacağım bu kadar yaptım canım. Haftaya kapışmaya devam inşallah
Canım kaptanım aslında söyleyecek o kadar çok şey var ki ama bir yazmaya başlarsam ben sulu göz dayanamam. Takıma verdiğin emeklerden dolayı tebrik ederim. Takımımızı gözün arkada kalmayacağı en doğru kişiye emanet ettin Arrietty_ kaptanım en güzel şekilde bizim hakkımızdan gelecektir Özgem yolun açık olsun, veda etmek istemiyorum çünkü hep buralarda olacağına eminim. Seviliyorsun kaptanım
Aramıza hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…