- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Canım benim seni kısa zamanda da olsa çok iyi tanıdım ve çok da sevdim .üzüldüm gitmene ama aile çocuklar farklı sorumluluklar var tabiki .çok çok memnun oldum seni tanıdığıma herşey istediğin gibi olur inşallah çok öpüyorum bende❤HOSCA KAL CANIM 4. TAKIM❤
Iyi aksamlar guzel arkadaslarim, aslinda benden duyun istemistim ama saat farkindan ancak bu saatte takima girebilince, sizler onceden duymus oldunuz.
Bugun takimimiziArrietty_ kaptanima devrettim.Uzun zamandir 3. cocugum gibi olan takimimizin kaptanligina,uzulerek daha fazla devam edemeyecegim.
Bunun sebebi iki oglumunda ozel ilgiye ihtiyaci olan,ozel durumlari olan cocuklar olmasi ve benim onlarla yeterince ilgilenemiyor olmam..
Vedalar hep zordur, hele ki bir seyle gonul baginiz varsa, o seye karsiliksiz, yurekten emek verdiyseniz daha da zor oluyor..Ama mutluyum ki yolu 4.takimdan gecen herkes hayatima cok tatli, cok guzel dokundular..Umarim bende sizlerin hayatina guzel bir sekilde,hic incitmeden dokunmusumdur. Arrietty_ kaptanima bana destek olup kaptanligi kabul ettigi icin tesekkur ederim ..Kendisinin ne kadar insancil, adaletli,caliskan oldugunu bildigimden gozum hic arkada degil .. @_Vera_ ve Birgaripanne kaptanlarima da her turlu yardimlari ve yol arkadasliklari icin yurekten tesekkur ederim..
Ben yine sizlerin halini,hatrini sormaya gelecegim, sohbete gelecegim,benim icin hepinizin yeri ayri.Hep mezun olup, izne ayrilip sizler yuvadan ucup gidiyordunuz, bugun jubilemi yapip ben yuvadan ucayim dedim..
Hepinizi kucakliyor, her sey icin tesekkur ediyor ve kocaman sevgilerimi yolluyorum citir arkadaslarim...❤
Oldureceksin beni veda eder etmez VeracimO zaman hemen 500 ip
Bende seni tanidigima cok mutlu oldum canim,istedigin kiloya kisa zamanda ulasmani diliyorumCanım benim seni kısa zamanda da olsa çok iyi tanıdım ve çok da sevdim .üzüldüm gitmene ama aile çocuklar farklı sorumluluklar var tabiki .çok çok memnun oldum seni tanıdığıma herşey istediğin gibi olur inşallah çok öpüyorum bende
-52818181 puan keselim spor yapmıyorOldureceksin beni veda eder etmez Veracim
Ay bu kaptanlar ne cok ceza ,spor veriyor yahu
Katila bilirsin tabii kiMerhaba bende katılabilirmiyim yarısmaya@Arrietty_
HoşgeldinizMerhaba bende katılabilirmiyim yarısmaya@Arrietty_
Kullanıcı Adı :anonimKatila bilirsin tabii ki
Altda ki formu doldurmani Rica edecegim.
Ardindan Ilk sayfa nin Ilk postunda kurallar var onlari okumani tavsiye ederim
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
HosbuldumHoşgeldinizben kaptan yardımcısı vera. Birlikte güzel kilolar vermek dileğiyle soracağınız merak ettiğiniz ne varsa istediğiniz saatte yazabilirsiniz
Ah tam zamanında geldin öyleyse.Bu aralar takımda bir rekabet bir spor aşkı ki sormaHosbuldumçook teşekkür ederim ben simdi grup kurallarıni okuyup ögrenecem insallah merak ettigim yer olursa mutlaka sorarım cnkü gercekten zayıflamak istiyorum
HoşgeldinizzzKullanıcı Adı :anonim
İsim (İsteğe Bağlı ):Arzu
Mesleginiz:Katip(şuan çalışmıyorum)
Yaşınız :27
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 çocuk 7 yaşında
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz :167
Kilonuz:73
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :Çocukluğumdan beri hep iri yarıydım hala da öyleyim zaten 4.5 kilo doğmuşum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Artık benim kemiklerim iri demek yerine sağlıklıyım demek uyumak yerine enerjik demek istiyorum..son kalan imdirimde ki kiyafetler bana da sığsın artık
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı hayır ilk defa
üstte mesaj bildirim yerleri var orda profil resminin üstüne tıkla açılan pencereden hesap detaylarına gel orda aşağı doğru in başlangıç kilosu ve güncel kilo kısmı var gerekli bilgileri girersen seninde ibrelerin çıkarrŞu ibrelerden ben nasıl yapabilirim
İlla kaldırıcaksınız yattığım yerdenYawrukush Arrietty_ Birgaripanne
Sabah yarım lavaş ekmeğiyle kahvaltı 1 yumurta biber salatalık
Ara öğün 1 kahve
Akşam fırında sebzeli yemek tavuk 3 yk p
2.5 lt su
1 leslie (105 p)
2500 ip atlama(5000 p)
1 saat yürüyüş (240 p)
2 saat temizlik(240 p)
TOPAM PUAN (5.585)
Canim sizlerle sohbete gelecegim , sende Allah'a emanet ol..Yawrukush
Yaaaa canım bilmiyprdum yeni görsüm mesajları çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda tekrardan gelirsin kendine çok iyi bak Allaha emanet ol
Zaten artı çıkacağım bu kadar yaptım canım. Haftaya kapışmaya devam inşallahbunu spor yapma diye demiyorum gerçekten tartını etkileyip moralini bozabilir diye diyorum.burda bırak haftaya kapışalım tekrar
Canım kaptanım aslında söyleyecek o kadar çok şey var ki ama bir yazmaya başlarsam ben sulu göz dayanamam. Takıma verdiğin emeklerden dolayı tebrik ederim. Takımımızı gözün arkada kalmayacağı en doğru kişiye emanet ettin❤HOSCA KAL CANIM 4. TAKIM❤
Iyi aksamlar guzel arkadaslarim, aslinda benden duyun istemistim ama saat farkindan ancak bu saatte takima girebilince, sizler onceden duymus oldunuz.
Bugun takimimiziArrietty_ kaptanima devrettim.Uzun zamandir 3. cocugum gibi olan takimimizin kaptanligina,uzulerek daha fazla devam edemeyecegim.
Bunun sebebi iki oglumunda ozel ilgiye ihtiyaci olan,ozel durumlari olan cocuklar olmasi ve benim onlarla yeterince ilgilenemiyor olmam..
Vedalar hep zordur, hele ki bir seyle gonul baginiz varsa, o seye karsiliksiz, yurekten emek verdiyseniz daha da zor oluyor..Ama mutluyum ki yolu 4.takimdan gecen herkes hayatima cok tatli, cok guzel dokundular..Umarim bende sizlerin hayatina guzel bir sekilde,hic incitmeden dokunmusumdur. Arrietty_ kaptanima bana destek olup kaptanligi kabul ettigi icin tesekkur ederim ..Kendisinin ne kadar insancil, adaletli,caliskan oldugunu bildigimden gozum hic arkada degil .. @_Vera_ ve Birgaripanne kaptanlarima da her turlu yardimlari ve yol arkadasliklari icin yurekten tesekkur ederim..
Ben yine sizlerin halini,hatrini sormaya gelecegim, sohbete gelecegim,benim icin hepinizin yeri ayri.Hep mezun olup, izne ayrilip sizler yuvadan ucup gidiyordunuz, bugun jubilemi yapip ben yuvadan ucayim dedim..
Hepinizi kucakliyor, her sey icin tesekkur ediyor ve kocaman sevgilerimi yolluyorum citir arkadaslarim...❤
Aramıza hoşgeldinKullanıcı Adı :anonim
İsim (İsteğe Bağlı ):Arzu
Mesleginiz:Katip(şuan çalışmıyorum)
Yaşınız :27
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 çocuk 7 yaşında
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz :167
Kilonuz:73
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :Çocukluğumdan beri hep iri yarıydım hala da öyleyim zaten 4.5 kilo doğmuşum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Artık benim kemiklerim iri demek yerine sağlıklıyım demek uyumak yerine enerjik demek istiyorum..son kalan imdirimde ki kiyafetler bana da sığsın artık
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı hayır ilk defa
Yine müthiş olmuşYawrukush Arrietty_ Birgaripanne
Sabah yarım lavaş ekmeğiyle kahvaltı 1 yumurta biber salatalık
Ara öğün 1 kahve
Akşam fırında sebzeli yemek tavuk 3 yk p
2.5 lt su
1 leslie (105 p)
2500 ip atlama(5000 p)
1 saat yürüyüş (240 p)
2 saat temizlik(240 p)
TOPAM PUAN (5.585)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?