Çok az yemişsin ama bol eksi gelicek az Olmasına değecekMenüm
Bir domates bir yumurta,3yesil zeytin bir kk kaşar
Ara muz
Akşam iki kaşık pilav, patates püreli firinda köfte,ayran
Ara
Nescafe 3ceviz
Su 1.5 spor yapmadim adımlarım var ama tel yanimda değildi
Arrietty_
persembe menusu
10.30
sucuklu yumurta 7 zeytin 2 kk kasar ve boool yesillik
17.00 izgara tavuk ve kanat sayisini tam bilmiyorum 6 olabilir ve salata biraz kavun
su 2 civari
adimim da 8300
Sıkıntın en kısa zamanda geçer umarım. Umudum yok felan deme. Rabbim kalbine en hayırlı olan umudu eker inşallah.en kısa zamanda çözülür sorun. Menü ve spor tam perşembe gününe göre. Yarın çok güzel eksiler seni bekliyorKizlar kusura bakmayın ailevi bı mevzu oldugu için pek iyi değilim bugün.
Menümü yaziyim
Sabah
2dilim ekmek
Bı yumurta ile Omlet
Ballı süt
Domates salatalık
Öğle
7 kaşık nohut yemeği
Bı kase yoğurt
Salata
Akşam
Kahve ve 4 adet ceviz
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş 120 puan
Kızlar 2000 puan elden gidiyor suları hazır edelim... Eliptiği ortak spor seçersek ben dahil yapamayacak çok kişi olur.Su içmek benim isimAma spor olsrak eliptikten başkasını yapamam cnm bu dönem
İnşaallah canım.. Umudum Rabbimden çünkü artık bu insanlardan bı umudum kalmadı.. teşekkür ederim canım inşallah eksi çıkarım regl oldum sonunda onun yüzünden ve stresten artı çıkmam umarimÇok az yemişsin ama bol eksi gelicek az Olmasına değecek
Harika bir menü adımlar da şahane
Sıkıntın en kısa zamanda geçer umarım. Umudum yok felan deme. Rabbim kalbine en hayırlı olan umudu eker inşallah.en kısa zamanda çözülür sorun. Menü ve spor tam perşembe gününe göre. Yarın çok güzel eksiler seni bekliyor
Yanlış isimleri etiketlemişim ama kimseyi etiketleyemiyorum neden acaba daha önce oluyordu şimdi olmuyorBugünkü menüm sabah
1 yumurta 1 dilim ekmek domates salatalık
Öğle 1 muz hindibakahve
Ara 1 mandalina
Aksam
Salata 3 4 kasik kuru fasulye
1 yk yogurt
Ara şekersiz türkkahvesi
1 madensuyu
Yarin tarti gunu diye cok bisey yemedim aslinda ve suan cok asiri açim yaaa
Su 3 lt su
Spor 5 saat kislik yazlik ayrimi ütü falan 600p
200 ipatlama 400 p
30 sguat 90p
100 jj 300p
Toplam 1390
vera A arrietty
Merhaba ben kaptan yardımcısı vera. İlk sayfadaki formu doldurup bizimle paylaşır mısınız öncelikle? Aramıza hoş geldiniz bu aradaMerhabalar sanırım artık bu takımın bir üyesiyimAma ne yapmam gerekiyor neyi nasıl yapıyorsunuz bilemiyorum beni bilgilendirebilir misiniz?
4. TAKIM KATILIM FORMUMerhabalar sanırım artık bu takımın bir üyesiyimAma ne yapmam gerekiyor neyi nasıl yapıyorsunuz bilemiyorum beni bilgilendirebilir misiniz?
Diyetdaşım kankim harika bir gün ne yalan söyliyim bende açım ama açlıklar eksiye dönüncek yarın ödül öğünümüzü gururla yapıcaz. Bu arada sporlar şahane menü de öyleBugünkü menüm sabah
1 yumurta 1 dilim ekmek domates salatalık
Öğle 1 muz hindibakahve
Ara 1 mandalina
Aksam
Salata 3 4 kasik kuru fasulye
1 yk yogurt
Ara şekersiz türkkahvesi
1 madensuyu
Yarin tarti gunu diye cok bisey yemedim aslinda ve suan cok asiri açim yaaa
Su 3 lt su
Spor 5 saat kislik yazlik ayrimi ütü falan 600p
200 ipatlama 400 p
30 sguat 90p
100 jj 300p
Toplam 1390
vera A arrietty
ben leslie fitness dusunuyorum bu hafta 30 dklik. cok asiri yogunum fazlasini yapamam. kisa zamanda etkili geldi bana bu videoBu hafta herkes hangi spora daha çok yönelmek istiyor yazabilir mi? Çünkü ortak bir spor bulursak belki atıyorum adımlama orda bireysel olarak yarışırız ve herkesin katılımı olur. Diğer türlü bazı diyetdaşlarımız pek sessiz kalıyor.
Bir diğer yarışımız su...
Bu hafta sularımızı tablo yapacağım ve haftanın en çok su içeni, bu su içme düzenli olacak elbette bir günde oturup 5 lt içmeyi saymam, +2000 puanın da sahibi olacak. Yarından itibaren tablomuzu yapacağım.
Allahtan ümit kesilmez canım, hiç beklemediğin anda çiçek açar umutlar, inşallah o kişi senin de gönül bahçen de bir sürü çiçek açtırsın. Allah yüreğine ferahlık versinAmin inşallah canım umudum yok o kişiden ama inşaallah
Saol canım inşallahAllahtan ümit kesilmez canım, hiç beklemediğin anda çiçek açar umutlar, inşallah o kişi senin de gönül bahçen de bir sürü çiçek açtırsın. Allah yüreğine ferahlık versin
Stres de artı ya neden oluyor. Bence güzel bi uykudan sonra eksi geleceksabah hala artiydim.
insallah yarina eksi gorurum
Asma o güzel yüzünü, Allah büyük.Saol canım inşallah
Artık gerçekten yoruldum canım bu bir günün etkisi değil malesef.. Senelerin birikimi.. ondan bu bikkinliğimAsma o güzel yüzünü, Allah büyük.
Kullanıcı Adı; ruhumunfreski4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Ama her yorgunluktan sonra bi güzellik var. Her gecenin bir sabahı olduğu gibi. Kalbinizdeki yorgunluğu gören bilen Allah dermanıda olur.Artık gerçekten yoruldum canım bu bir günün etkisi değil malesef.. Senelerin birikimi.. ondan bu bikkinliğim
Takımımıza hoş geldin canım. Yaşlarımız aynı. Kilo vermek aslında kilo almak kadar keyifli bir süreç değil ne yalan söyliyim. Tatlılar tatlılar yerden ne güzel ama sonrası kilo hep. Bende senim gibiydim her zaman iri olan kilo verse bile geri alan. Her zaman başkalarına bakar ne güzel kız keşke bende onun gibi olsam derdim. Ama şuan ondan neyim eksik ki bu kilolar neden gitmesin ki diyorum. Takıma ilk girdiğimde 15 dk leslie yapsam kendime diyordum vera helal sana. Spor yapmaya alışık değilim çünkü. Ama şimdi yarışmalarda birinci oluyorum cesaretlwniyorum eminim sende dr aynı cesaret olacak.Kullanıcı Adı; ruhumunfreski
Meslek; öğrenciyim
Yaş; 22
Bekarım ve Antep'te yaşıyorum
172 cm 96-97 kg arası biriyim
İlk hedefim 80 sonraki hedefim 65 inşallah
Aslında kilo alma hikayem var mı bilmiyorumküçüklükten beri hep yaşıtlarıma göre iri biriydim lise döneminde 25-30 kg civarı verdim daha sonra tekrar 90 lara çıktım. Üniversiteye başlamam ve yurda yerleşmemle beraber 110 kiloyu gördüm daha sonra diyet yapmadan yeme düzeni ile 10 kg kadar zayıfladım 1 sene gibi bir sürede. 100.5 ile Mayıs ayında diyete başladım 94.5 oldum kısa bir zamanda baya bir süre de öyle gitti ama gel gör ki yine üstüme karantine buhranı çökmesi ile 2-3 kg aldım şimdi tekrar ipleri elime alma zamanı diye düşünüyorum ama sanırım yanında yürüyeceğim ve bana sorumluluk verecek insanlara ihtiyacım var diyet yapmak spor yapmak bunlar zor süreçler ve yıldırıcı olabiliyor ama seni anlayan insanların olması süreci kolaylaştırır diye düşündüm ve aklıma kadınlar kulübü geldi Neden zayıflamak istediğimi yazsam her obez gibi roman olur galiba İnsanların aşagılayıcı bakışları o kadar rahatsız edici ki sokakta yürürken asla bir şey yiyemiyorum çünkü o bakışlar hala yiyor musun sorusunu yöneltiyor bana.. İnsanların tavırları ve sosyal hayatımda karşılaştığım zorluklar yanı sıra ben sağlıksızım yakında mezun olacağım iş bulacağım belki ama iki adım atınca nefes nefese kalıyorum üstelik ailemde ırsi şeker hastalığı var ve bu durum beni potansiyel şeker hastası yapıyor. Yazın terlemekten 50 yaşında annemden babamdan daha çabuk yorulmaktan sıkıldım ve buna bir dur demek istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?