Canim asgari ücretle geçiniyoruz ve yüklü miktarda ev borcumuz var.. iki tanede küçük cocugum düşün.. ama ailesi su alınacak oğlum şu kadar parada sen koysan.. yada su hoşuma gitmiyor değiştirelim şu kadar parada sen koysan.. çünkü biz 10 milyar maaş alıyoruz ya umurlarinda değil onların bizim borcumuz
Ayy ben ılk yıllarda cok cektım esımın aılesıne olan baglılıgından. Dugundekı butun takıları gerı odıcez dıye aldılr 150 ceyrek 11 bılezık. Gerıde vermediler herseyımızede karısırlardı ahh ahCanim ailesi .. Yeni evlendk ben altınlarım ile ev alalım harcanmasin hemde kendimize ait bı evimiz olsun dedim.. ailesi çıktı biz ev borcu ödüyoruz niye ev aldınız önce bize yardım etseydiniz biz ölsek sanki bu ev kime kalacak.. bunun için yıllarda kavga çıktı onlar parayı yetiştiremese onlara gittiğimizde eşime söylüyordu bı kavga.. onlarin ev borcu yüzünden yeni evliliğim hamilelegim çocuğumun 1 yaşı 2 yaşı kavga ile geçti o bitti.. ailem bizim evde niye rahat ailem niye yemek yemiyor niye çay içmiyor niye ailemle çok sıkı fiki değilsin vs vs her şey için bı kavga..en büyük sorunumuz kavga nedenimiz onun ailesine düşkünlüğü ve ailesinin patavatsız ligi
Oo masallah guzel bı baslangıcGünaydın kızlar dünden bu güne -500 le başladm hadi hayrlı olsun
Aynen üzülmüyorum 1 ay 63 ü kıramamıstım sayende yumurta detoksuyla kırdım şükür gerıde almadımUzulme bencede canim. Benim kiramadigim bir 66 vardi. Haftalarca yapismisti
Birden guzel bir eksi goreceksin
Ne güzel bildirim kaptanım. Ben gece 66.4 ile uyudum şuan 67.0 çıkıyorum. Sebebibi zerre anlamadımParmagimi saklama cabami gormezden gelin. Obur sefer parmak coraplarimi giyecegim :))
Geçen hafta: 63.9
Bu hafta: 63.0
Eki Görüntüle 2712928
Fark:0,900
Yüzde:1,41
Gelecek hafta için hedef kilo: 62.5
@_Vera_Yawrukush
Eklemiştim ama olmamış yeniden atıyım canımTebrik ederim canim
ES yarismasi bu haftada yok.
Fotograf eksik canim. Esas listedesin ve yeni kurallardan biri
Harika. TesekkurlerEkle
Eklemiştim ama olmamış yeniden atıyım canım
Yine son anda dayanamadin sporu yaptin ondan olmasin? Az bekle bakalimNe güzel bildirim kaptanım. Ben gece 66.4 ile uyudum şuan 67.0 çıkıyorum. Sebebibi zerre anlamadım
Perşembeleri kaynimlar geliyor yapamıyorum kaptanım spor belirtirim bundan sonraTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
PERSEMBE GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar esmeriiim 30S @pisi pisi kopatim DINLENME @_Vera_ 100IA MUAF @nanekekik SPOR? SPOR? @Beklenen2 10DK A 50S E English_teacherrr @fyzanur 50S Canfeb 50S Alp_BuRc 30M @barga 10DK A Mor Vampirella @Birgaripyolcu06 Arrietty_ DINLENME @E-brulim @Periannem SPOR? @Smneapdullah Fitt_anne 30S SPOR? @sserendipity
esmeriiim , E English_teacherrr , @fyzanur , Alp_BuRc , Mor Vampirella , @Periannem menulerinizi yazmadiniz kizlar..
@nanekekik ,Fitt_anne kizlar sizde spor yapip yapmadiginizi yazmamissiniz.
annem yapti tarhanayı. denizliye yolun düşerse sana ikram ederim.Afiyet olsun canim. Kendiniz mi yaptiniz tarhanayi.
Tesekkur ederim
Suyu bugunden itibaren hepimiz biraz arttiralim
inşallah.Olsun bir sonraki hafta insallah.
Cok iyi verdin yine
Bekleyemedim çünkü wcye gittim tartıldım 67.2 çıktım bu seferde iyice sinielerim bozulduYine son anda dayanamadin sporu yaptin ondan olmasin? Az bekle bakalim
Tesekkur ederim canim, yemis kadar oldumannem yapti tarhanayı. denizliye yolun düşerse sana ikram ederim.
inşallah.
Kuzum spordandir. Kas yaptin. Bu hafta sirf cardio yapalim. Leslie, yuruyus. Bak bakalim Pazartesi sana guzel bir eksi cikmiyor muBekleyemedim çünkü wcye gittim tartıldım 67.2 çıktım bu seferde iyice sinielerim bozuldukardeşimi okula bırakmam gerekiyordu bişeyler yiyip çıktım ordan da markete yolladı anam beni ama moralim berbat oldu ilk defa takıma artı geliyorum hemde bu kadar spora rağmen
Tebrik ederim
Özür dilerim herkesten ..Dünden sonra artı cikmamam imkansizdi zaten..
Kaptanim bana izin verebilir misin ben kendimi hic iyi hissetmiyorumYawrukush
Fotosuz bildirim geçersiz sayılıyor. Lütfen fotoğraf atar mısın yoksa takım etkilenecek bundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?