Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Zaten bi erkek ailesine cok düşkün olunca olmuyo bi türlü mesela bizdede kaynanam gelin evlenince ailesine akrabalarina gitmezmis adetlerimiz böyle dedi bana bnde o zaman sen kizini evlenince ne ara ne sor gelip gitmesin size dedim.bizim adetlerde de kiz annesine de akrabalarina da gider kendimi degistiremem dedim esimde git ama annem gile soyleme gittiğini dedi bnde esimi rahatsız etmesinler diye 5 kere gidince bunlarin 3 ünü soylemiyom oyle bir denge kurduk yani diyecegim aradaki dengeyi erkek kurmali her zaman

Malesef bizim erkek kuramıyor dengeyi.. kurabileceginide hiç zannetmiyorum

Eki Görüntüle 2713091 kizlar malesef sanırım

Geçen cuma 79.8
Bugün 79.8
Haftaya hedef 79.0
Yüzde yok değil mi
Stresli bir dönemden geçiyorsun canım, sorunların hallolunca kilolar da daha rahat gidecek. Umarım her şey yoluna girer. Bu mübarek günün hürmetine Allah sana mutlu olacağın bir hayat nasip etsin.
Eki Görüntüle 2713111
Gecen cuma 69.4
Bugün 68.8 hedefimi tam tutturmusum
Fark 600 gr
Yüzde 0.86
Hedifim 68
Cezam 4 mil leslie olsun
Arrietty_ @_Vera_
Tebrikler canım haftaya 67 göresin inşallah
Ayyy Allah razı olsun canım iyi arada ağrıyor
Amin gülüm cümlemizden inşallah. Belki faydasını görürsün
Gunaydin kizlar, kilom cok fena
Gecen hafta:67.1
Bugun 68.9
Fark +1.8
Fark 2.68%
Ne olmuş sana öyle canım

Ozaman arti ciksada Devam dimi canim? Dogru mu anladim?
Telafi ederiz haftaya. Hatta haftasonu yarisi gider bile

Azcik yagmur yagiyor Yinede yuruyeyim dedim. 2saatdir araliksiz yagiyor. Siril sklam oldum.
Oglumu alip Eve yuruyecegim daha. Umarim hastalanmam

Eve gelince gecmisi okuyacagim. Simdi hemen gözüme carpanlari alintiladim
Kendine dikkat et kaptanım

İSİM
PAZARTESİ TARTISI
CUMA HEDEFİ
CEZA
CUMA TARTISI DURUM
P Periannem 70.369.0Ertelediği tel. konuşmasını yapacak
.

Geçen hafta cuma 69.60
Bugün 68.85
Arkadaki fark 0.75
Yüzde 1.0
Haftaiçi çok iyi gidip hafta sonu mahvediyorum motivasyonumu. Umarım bu haftasonu kötü geçmez. Ama şu telefon konuşmasını yapmayayım diye çok kastım kendimi :) bu cezamı pazartesiye de uygulamak istiyorum. Pazartesi 69.0 in üstüne çıkarsam yine ceza kesin bana :)
Anneannemin sonuçları bugün çıkacak, genel kontrol tarzı bir şeydi. Annem ve babam izin alamayinca ben götürmüştüm hastaneye.
Çiğköfte kızartması da ayrı güzel oluyor aklınızda olsun. Çiğ yemek istemeyenlere birebir çözüm :) tavada kofta gibi çevire çevire pişirdim. Yumurtaya batırıp da yapanlar var.
Yawrukush @_Vera_ Arrietty_ Birgaripanne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…