Zaten bi erkek ailesine cok düşkün olunca olmuyo bi türlü mesela bizdede kaynanam gelin evlenince ailesine akrabalarina gitmezmis adetlerimiz böyle dedi bana bnde o zaman sen kizini evlenince ne ara ne sor gelip gitmesin size dedim.bizim adetlerde de kiz annesine de akrabalarina da gider kendimi degistiremem dedim esimde git ama annem gile soyleme gittiğini dedi bnde esimi rahatsız etmesinler diye 5 kere gidince bunlarin 3 ünü soylemiyom oyle bir denge kurduk yani diyecegim aradaki dengeyi erkek kurmali her zamanCanim ailesi .. Yeni evlendk ben altınlarım ile ev alalım harcanmasin hemde kendimize ait bı evimiz olsun dedim.. ailesi çıktı biz ev borcu ödüyoruz niye ev aldınız önce bize yardım etseydiniz biz ölsek sanki bu ev kime kalacak.. bunun için yıllarda kavga çıktı onlar parayı yetiştiremese onlara gittiğimizde eşime söylüyordu bı kavga.. onlarin ev borcu yüzünden yeni evliliğim hamilelegim çocuğumun 1 yaşı 2 yaşı kavga ile geçti o bitti.. ailem bizim evde niye rahat ailem niye yemek yemiyor niye çay içmiyor niye ailemle çok sıkı fiki değilsin vs vs her şey için bı kavga..en büyük sorunumuz kavga nedenimiz onun ailesine düşkünlüğü ve ailesinin patavatsız ligi
Malesef bizim erkek kuramıyor dengeyi.. kurabileceginide hiç zannetmiyorumZaten bi erkek ailesine cok düşkün olunca olmuyo bi türlü mesela bizdede kaynanam gelin evlenince ailesine akrabalarina gitmezmis adetlerimiz böyle dedi bana bnde o zaman sen kizini evlenince ne ara ne sor gelip gitmesin size dedim.bizim adetlerde de kiz annesine de akrabalarina da gider kendimi degistiremem dedim esimde git ama annem gile soyleme gittiğini dedi bnde esimi rahatsız etmesinler diye 5 kere gidince bunlarin 3 ünü soylemiyom oyle bir denge kurduk yani diyecegim aradaki dengeyi erkek kurmali her zaman
Allah yardımcınız olsun canimMalesef bizim erkek kuramıyor dengeyi.. kurabileceginide hiç zannetmiyorum
Stresli bir dönemden geçiyorsun canım, sorunların hallolunca kilolar da daha rahat gidecek. Umarım her şey yoluna girer. Bu mübarek günün hürmetine Allah sana mutlu olacağın bir hayat nasip etsin.Eki Görüntüle 2713091 kizlar malesef sanırım
Geçen cuma 79.8
Bugün 79.8
Haftaya hedef 79.0
Yüzde yok değil mi
Tebrikler canımEki Görüntüle 2713111
Gecen cuma 69.4
Bugün 68.8 hedefimi tam tutturmusum
Fark 600 gr
Yüzde 0.86
Hedifim 68
Cezam 4 mil leslie olsun
Arrietty_ @_Vera_
Amin gülüm cümlemizden inşallah. Belki faydasını görürsünAyyy Allah razı olsun canım iyi arada ağrıyor
Ne olmuş sana öyle canımGunaydin kizlar, kilom cok fena
Gecen hafta:67.1
Bugun 68.9
Fark +1.8
Fark 2.68%
Tebrikler canım
Ozaman arti ciksada Devam dimi canim? Dogru mu anladim?Öyle şeker çikolata gibi kacamaklarim olmadi kaptanim ama listelerime uyamadim duzensiz beslendim dun arkadasimin istemesine gittim erken gittim yemeklere yardim ettim derken orda yedim hep .. Evet dikkat edecegim etmek zorundayım çünkü..
Yok canim sabit ciktigin icin.Eki Görüntüle 2713091 kizlar malesef sanırım
Geçen cuma 79.8
Bugün 79.8
Haftaya hedef 79.0
Yüzde yok değil mi
HarikasinEki Görüntüle 2713111
Gecen cuma 69.4
Fark 600 gr
Yüzde 0.86
Hedifim 68
Cezam 4 mil leslie olsun
Arrietty_ @_Vera_
HarikasinEki Görüntüle 2713111
Gecen cuma 69.4
Fark 600 gr
Yüzde 0.86
Hedifim 68
Cezam 4 mil leslie olsun
Arrietty_ @_Vera_
SENhaftanın yıldızı kim olduuu huhhuuu bakıp bakıp göremedim
Kendine dikkat et kaptanımAzcik yagmur yagiyor Yinede yuruyeyim dedim. 2saatdir araliksiz yagiyor. Siril sklam oldum.
Oglumu alip Eve yuruyecegim daha. Umarim hastalanmam
Eve gelince gecmisi okuyacagim. Simdi hemen gözüme carpanlari alintiladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?