Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

@_Vera_ şimdi cikintilik yapmak gibi olacak ama neden ptesi tartisina göre hedef ve ceza var canım cuma olsa daha iyi değil mi hem kaçamakları da önüne geçilir misal cuma :75 ptesi: 76 hdf:75 bu yerinde saymak oluyor çoğu kişi o durumda yanlış görmemişsem birde Fitt_anne hedefini tutturmaya bırak ptesinden de fazla niye ona oklava bize aranızda ne var çabuk dökün ortaya

bu mesajı şimdi gördüm ve çok çok çok üzüldüm . diğer kızların yeri ayrı tabi ki ama senin yerin daha bir ayrı bende . yıllardır tanıdığım sevdiğim benim için ne zaman konuşmak istesem hep burada bulduğum biriydin .taaaa üniversitede okurken yaşadıklarımdan tutta atanma sürecim de ki sorunlara atandıktan sonra iş hayatımda ki dertlerime hepsine tanık olan hepsi hakkında dertleştiğim çok sevdiğim bir dostumsun benim için . yıllar ne çabuk geçmiş kaç yıl oldu tanışalı unuttum, sanki hep vardın hayatımda .seninle dertleşmek bana tahmin edeceğinden de çok iyi geliyordu . içime bir üzüntü çöktü. sanki çok ıssız kalmış gibi oldu takım benim için . çok üzgünümmm şuan çookkkk... ama çocukların için senin için en güzeli en hayırlısı neyse o olur inşaallah .... bir burukluk çöktü birden bana .

Yawrukush kaptanım üzüldüm birakmana ama saat farkına rağmen iki çocukla herkesle ayrı ayrı ilgilenmek zor çünkü anlayabiliyorum seni de . Bir anne olarak her zaman hepimizde yetemiyorum düşüncesi oluyor ama öyle düşünme hiç görmediğin koca koca kadınlara yetmeye çalışıp motive ediyorken minnaklara mi yetemeyeceksin
Arrietty_ hayırlı olsun canım kaptanlığin napcaz şimdi hatip kalkıp spor mu yapacağız

sanirim regl olucam, cok sis hissediyorum ve yeme atagi yasiyorum

benim ceza cok hafif kalmis, ben hedefi tuttururum ne de olsa diye onu soylemistim. ben onu 500 mekik ile degistireyim :)
bu aksam baslarim yapmaya

Bence boşa begenmiyorsan lafı nasıl olsa bosamazsin değirmenin tekeri böyle dönüyor nasıl olsa diye . Birçok arkadaşım yaşadı ne zaman dank etti boşanma kararını net olarak alınca bence önce onun aile terapistine gitmesi icin boşanma davası açacağını böyle olmadığını otur konuş ,sen yapmaya çalıştıkça onun emek vermediğini terapiste bile razi olmadığını dile getir ve hala iflah olmuyorsa çocuklarımız ne kadar önemli olsa da malesef sen ruhundan götürüyorsun içten içe çürüyor insanın ruhu böyle ortamlarda . Çocuklarının yaşını bilmiyorum ama madem maddi imkanında var çocuklarına da terapis eşliğinde anlatabilirsin durumu

Mesajını şimdi gördüm, içiniz ferah ferah gidin. Buraya her girdiğimde ne kadar zor diyordum. Bir çok kişinin yaşamına girdiniz, günde onlarda mesaj arasında herkese yetiştiniz. İyiki bu takımdayız dedik. Kendimi asla diyete zorlanan biri gibi hissetmedim. Hep motiveyi arttırdınız. Asıl biz size çok teşekkür ederiz.
Elim arada yine isminize kayabilir ama ona dikkat edin :) alışkanlıklar kolay unutulmuyor.

Gunaydin kizlar, kilom cok fena
Gecen hafta:67.1
Bugun 68.9
Fark +1.8
Fark 2.68%
Regl yolda ondandir bir kismi. Gerisini sen biliyorsun zaten :))
Motivasyonunu mu kayip ettin
selamlar

geçen cuma: 73.0
bu cuma: 72.7
fark: .3
yüzde: .41

Eki Görüntüle 2713145
Harikasin
haftanın yıldızı kim olduuu huhhuuu bakıp bakıp göremedim
Sensin en cok kilo veren
Kolay gelsin
Tebrik ederim
Haftasonuna bir care bulmak gerek. Genel problem bu. Pazartesi arti cikmisti Cogumuz
benim ceza cok hafif kalmis, ben hedefi tuttururum ne de olsa diye onu soylemistim. ben onu 500 mekik ile degistireyim :)
bu aksam baslarim yapmaya
Hey masallah. Kolay gelsin

Teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim canım

3 bardak suyum 500 atlanan 200 adimim var
E English_teacherrr 1000 atlama ne oldu ?

Tebrikler canım
Anneannenin sonuçları nasıl çıktı? Afiyet olsun güzel bir ödül olmuş çiğ köfte, canım çekti
geçmişi okuyup kim ne kadar vermiş diye bakayım derken özgenin yazısını gördüm . kilo açısından hiç mutlu moda giremedim valla direkt bıraktım geçmişe bakmayı . çok üzüldüm .
Üzülme gülüm Özge kaptanlığı bırakmış olabilir belki ama bizi bırakmadı bırakmayacak. Yine hep buralarda olacak.

sanirim regl olucam, cok sis hissediyorum ve yeme atagi yasiyorum
regldendir kesin o zaman canım. Haftaya o şişlik gider eksiler gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…