- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
bu mesajı şimdi gördüm ve çok çok çok üzüldüm . diğer kızların yeri ayrı tabi ki ama senin yerin daha bir ayrı bende . yıllardır tanıdığım sevdiğim benim için ne zaman konuşmak istesem hep burada bulduğum biriydin .taaaa üniversitede okurken yaşadıklarımdan tutta atanma sürecim de ki sorunlara atandıktan sonra iş hayatımda ki dertlerime hepsine tanık olan hepsi hakkında dertleştiğim çok sevdiğim bir dostumsun benim için . yıllar ne çabuk geçmiş kaç yıl oldu tanışalı unuttum, sanki hep vardın hayatımda .seninle dertleşmek bana tahmin edeceğinden de çok iyi geliyordu . içime bir üzüntü çöktü. sanki çok ıssız kalmış gibi oldu takım benim için . çok üzgünümmm şuan çookkkk... ama çocukların için senin için en güzeli en hayırlısı neyse o olur inşaallah .... bir burukluk çöktü birden bana .❤HOSCA KAL CANIM 4. TAKIM❤
Iyi aksamlar guzel arkadaslarim, aslinda benden duyun istemistim ama saat farkindan ancak bu saatte takima girebilince, sizler onceden duymus oldunuz.
Bugun takimimiziArrietty_ kaptanima devrettim.Uzun zamandir 3. cocugum gibi olan takimimizin kaptanligina,uzulerek daha fazla devam edemeyecegim.
Bunun sebebi iki oglumunda ozel ilgiye ihtiyaci olan,ozel durumlari olan cocuklar olmasi ve benim onlarla yeterince ilgilenemiyor olmam..
Vedalar hep zordur, hele ki bir seyle gonul baginiz varsa, o seye karsiliksiz, yurekten emek verdiyseniz daha da zor oluyor..Ama mutluyum ki yolu 4.takimdan gecen herkes hayatima cok tatli, cok guzel dokundular..Umarim bende sizlerin hayatina guzel bir sekilde,hic incitmeden dokunmusumdur. Arrietty_ kaptanima bana destek olup kaptanligi kabul ettigi icin tesekkur ederim ..Kendisinin ne kadar insancil, adaletli,caliskan oldugunu bildigimden gozum hic arkada degil .. @_Vera_ ve @Tanssss kaptanlarima da her turlu yardimlari ve yol arkadasliklari icin yurekten tesekkur ederim..
Ben yine sizlerin halini,hatrini sormaya gelecegim, sohbete gelecegim,benim icin hepinizin yeri ayri.Hep mezun olup, izne ayrilip sizler yuvadan ucup gidiyordunuz, bugun jubilemi yapip ben yuvadan ucayim dedim..
Hepinizi kucakliyor, her sey icin tesekkur ediyor ve kocaman sevgilerimi yolluyorum citir arkadaslarim...❤
geçmişi okuyup kim ne kadar vermiş diye bakayım derken özgenin yazısını gördüm . kilo açısından hiç mutlu moda giremedim valla direkt bıraktım geçmişe bakmayı . çok üzüldüm .
sanirim regl olucam, cok sis hissediyorum ve yeme atagi yasiyorumStresli bir dönemden geçiyorsun canım, sorunların hallolunca kilolar da daha rahat gidecek. Umarım her şey yoluna girer. Bu mübarek günün hürmetine Allah sana mutlu olacağın bir hayat nasip etsin.
Tebrikler canımhaftaya 67 göresin inşallah
Amin gülüm cümlemizden inşallah. Belki faydasını görürsün
Ne olmuş sana öyle canım
benim ceza cok hafif kalmis, ben hedefi tuttururum ne de olsa diye onu soylemistim. ben onu 500 mekik ile degistireyim :)4.TAKIMIN ÇITIRLAR OLMA YOLUNDAKİ KIZLARI
CUMA HEDEF TABLOMUZ
bu hafta hedefi tutturamazsak kendimize bir ceza seçtik ve hedefimiz tutmazsa haftasonu cezamızı uygulamamız gerekiyor.
İSİM PAZARTESİ TARTISI CUMA HEDEFİ CEZA CUMA TARTISI DURUM E English_teacherrr 104.3 104.0 Sevmediği arkadaşına yazacak 104.0 @esmeriiim 62.4 61.8 ? 61.8 @Birgaripyolcu06 79.4 79.0 500 ip atlama Arrietty_ 63.9 63.5 50 burpees yapacak 63.0 @sserendipity 75.1 74.2 50 squat 74.1 @_Vera_ 68.0 66.5 Elde bulaşık yıkayacak 67.0 @Ozlemlerhayallar 69.0 68.5 10.000 adım fazla atıcak 68.6 North River 83.3 80.5 dans ederek ütü yapacak 81.2 Fitt_anne 75.2 74.2 Ivız zıvır çekmecesi düzenlicek 75.6 E-brulim 71.5 70.5 15.000 adım atacak 71.1 stitch 68.0 66.5 Oyuncakları ayıklamak @Beklenen2 69.3 68.8 90 dk leslie yapacak Canfeb 66.3 65.5 1000 ip atlayacak 65.4 Mor Vampirella 68.6 68.0 500 mekik çekecek 69.6 @Poni Bon 79.0 78.5 30 dk dance workout P Periannem 70.3 69.0 Ertelediği tel. konuşmasını yapacak @pisi pisi kopatim 66.9 65.0 1 hafta hiç şeker yok 65.5 @Smneapdullah 74.0 73.0 Ütü yapacak 73.2 fyzanur 56.4 56.0 1 saat yürüyüş yapacak 55.7
Tablomuzda iki adet emoji var.
: hedefi tutturanlar
: hedefi tutturamayanlar
Hedefi tutturamaynlar cezalarını pazartesi tartısına kadar yapmalılar.Günlere bölerek bitirebilirsiniz.
Hemde öyle çok yoruldum ki.. eşimin ailesi sağolsun evlendigimizden beri saçma sapan istekleri ile yakamdan dusmediler.. eşim olacak aileci şahısta onların her isteği için burnumuzdan getirdi.. evlendik evleneli onlar için kavga ediyoruz.. su mübarek günü tek duam onlardan ve eşim olacak kişiden kurtulmak
Bence boşa begenmiyorsan lafı nasıl olsa bosamazsin değirmenin tekeri böyle dönüyor nasıl olsa diye . Birçok arkadaşım yaşadı ne zaman dank etti boşanma kararını net olarak alınca bence önce onun aile terapistine gitmesi icin boşanma davası açacağını böyle olmadığını otur konuş ,sen yapmaya çalıştıkça onun emek vermediğini terapiste bile razi olmadığını dile getir ve hala iflah olmuyorsa çocuklarımız ne kadar önemli olsa da malesef sen ruhundan götürüyorsun içten içe çürüyor insanın ruhu böyle ortamlarda . Çocuklarının yaşını bilmiyorum ama madem maddi imkanında var çocuklarına da terapis eşliğinde anlatabilirsin durumuCanim gitmiyor eşim aile danışmanı falan onun inandığı şeyler değil ki zaten kavgalarda ondan dolayı çıkmıyor ona göre hepsi benim hatam.. dusunki ailesi gelsin yemek yemek istemesinler ailem niye benim evimde rahat değil diye trip atan mizirdanan bı insandı kendileri.. Ailesi için 7 yıldır ettiğimiz kavganın sayısını bilemiyorum.. Boşanmaya maddi gücm var malesef çocuklarım elimi ayağımı bagliyorum. Onun tüm ilgisizligine rağmen çocuklarım baba baba diye deli oluyor..
Mesajını şimdi gördüm, içiniz ferah ferah gidin. Buraya her girdiğimde ne kadar zor diyordum. Bir çok kişinin yaşamına girdiniz, günde onlarda mesaj arasında herkese yetiştiniz. İyiki bu takımdayız dedik. Kendimi asla diyete zorlanan biri gibi hissetmedim. Hep motiveyi arttırdınız. Asıl biz size çok teşekkür ederiz.❤HOSCA KAL CANIM 4. TAKIM❤
Iyi aksamlar guzel arkadaslarim, aslinda benden duyun istemistim ama saat farkindan ancak bu saatte takima girebilince, sizler onceden duymus oldunuz.
Bugun takimimiziArrietty_ kaptanima devrettim.Uzun zamandir 3. cocugum gibi olan takimimizin kaptanligina,uzulerek daha fazla devam edemeyecegim.
Bunun sebebi iki oglumunda ozel ilgiye ihtiyaci olan,ozel durumlari olan cocuklar olmasi ve benim onlarla yeterince ilgilenemiyor olmam..
Vedalar hep zordur, hele ki bir seyle gonul baginiz varsa, o seye karsiliksiz, yurekten emek verdiyseniz daha da zor oluyor..Ama mutluyum ki yolu 4.takimdan gecen herkes hayatima cok tatli, cok guzel dokundular..Umarim bende sizlerin hayatina guzel bir sekilde,hic incitmeden dokunmusumdur. Arrietty_ kaptanima bana destek olup kaptanligi kabul ettigi icin tesekkur ederim ..Kendisinin ne kadar insancil, adaletli,caliskan oldugunu bildigimden gozum hic arkada degil .. @_Vera_ ve @Tanssss kaptanlarima da her turlu yardimlari ve yol arkadasliklari icin yurekten tesekkur ederim..
Ben yine sizlerin halini,hatrini sormaya gelecegim, sohbete gelecegim,benim icin hepinizin yeri ayri.Hep mezun olup, izne ayrilip sizler yuvadan ucup gidiyordunuz, bugun jubilemi yapip ben yuvadan ucayim dedim..
Hepinizi kucakliyor, her sey icin tesekkur ediyor ve kocaman sevgilerimi yolluyorum citir arkadaslarim...❤
Regl yolda ondandir bir kismi. Gerisini sen biliyorsun zaten :))Gunaydin kizlar, kilom cok fena
Gecen hafta:67.1
Bugun 68.9
Fark +1.8
Fark 2.68%
Harikasin
Sensin en cok kilo verenhaftanın yıldızı kim olduuu huhhuuu bakıp bakıp göremedim
Kolay gelsinEki Görüntüle 2713146
Geçen hafta cuma 69.60
Bugün 68.85
Arkadaki fark 0.75
Yüzde 1.0
Haftaiçi çok iyi gidip hafta sonu mahvediyorum motivasyonumu. Umarım bu haftasonu kötü geçmez. Ama şu telefon konuşmasını yapmayayım diye çok kastım kendimi :) bu cezamı pazartesiye de uygulamak istiyorum. Pazartesi 69.0 in üstüne çıkarsam yine ceza kesin bana :)
Anneannemin sonuçları bugün çıkacak, genel kontrol tarzı bir şeydi. Annem ve babam izin alamayinca ben götürmüştüm hastaneye.
Çiğköfte kızartması da ayrı güzel oluyor aklınızda olsun. Çiğ yemek istemeyenlere birebir çözüm :) tavada kofta gibi çevire çevire pişirdim. Yumurtaya batırıp da yapanlar var.
Yawrukush @_Vera_ Arrietty_ @Tanssss
Hey masallah. Kolay gelsinbenim ceza cok hafif kalmis, ben hedefi tuttururum ne de olsa diye onu soylemistim. ben onu 500 mekik ile degistireyim :)
bu aksam baslarim yapmaya
Aslinda keybetmedim ama bu hafta bir garip gecti benim icin, boyle olmasini bekliyordum o yuzden. haftaya 67ye geri donmeliyimRegl yolda ondandir bir kismi. Gerisini sen biliyorsun zaten :))
Motivasyonunu mu kayip ettin
Teşekkür ederim canımBencede bu songidecek bütün fazlalıklar. Çıtırlık yolunda ilk adımı attın gerisi de gelecek
Tebrik ederim canım
Tebrikler
Feyzoşum harikasın
Oleeey
Tebrik ederim
Tebrik ederim kaptanımay ben o morları çorap sandım
Harika bir eksi daha
haftaya toparlayacağına eminim
Bozma moralini gülüm, bu kadar spor olunca artı da normal. Haftaya güzel eksi gelecek
Tebrikler canım
@Anonimmm canım seni de tebrik ederim, -500 ile çok güzel bir başlangıç yapmışsın
Öyle yapalım kaptanımOzaman arti ciksada Devam dimi canim? Dogru mu anladim?
Telafi ederiz haftaya. Hatta haftasonu yarisi gider bile
Teşekkür ederim canımderdin 100 gram olsun ben seve seve keseceğim cezayı amatebrik ederim harika eksi.Kilolar müthiş gidiyor
O eksi gelecek bu hafta olmadı ama haftaya olacak eminim canını sıkma hiç
harika bir eksi tebrik ederim.
Enerjin harikailk haftadan aldın gazı gidiyorsunnn
Afiyet olsun kaptanım limonlu zayıflatır ödem attırır diyorlar ama bendeki ödemi diyalizle ancak atarım herhalde bu nedir 2 haftadır ödem ödem
3 bardak suyum 500 atlanan 200 adimim varYeni Haftanın Yarışmaları
Kızlar bu hafta sporda Leslie ve Adım yarışımız var.Herkes bireysel olarak yarışacak.İyi olan kazansın.
Bir diğer yarışımız ise su içme.Kurallar şöyle:
1- Düzenli olarak içilen sular kabul edilecektir.Günlük tablo yapılacaktır.
2- Düzenli olarak en çok suyu içen 1.olacak ve sporda +2000 puanın sahibi olacak.
3-Günü gününe yapılmayan bildirimler kabul edilmeyecektir.
Daha henüz 200 deyim
Tebrikler canımEki Görüntüle 2713146
Geçen hafta cuma 69.60
Bugün 68.85
Arkadaki fark 0.75
Yüzde 1.0
Haftaiçi çok iyi gidip hafta sonu mahvediyorum motivasyonumu. Umarım bu haftasonu kötü geçmez. Ama şu telefon konuşmasını yapmayayım diye çok kastım kendimi :) bu cezamı pazartesiye de uygulamak istiyorum. Pazartesi 69.0 in üstüne çıkarsam yine ceza kesin bana :)
Anneannemin sonuçları bugün çıkacak, genel kontrol tarzı bir şeydi. Annem ve babam izin alamayinca ben götürmüştüm hastaneye.
Çiğköfte kızartması da ayrı güzel oluyor aklınızda olsun. Çiğ yemek istemeyenlere birebir çözüm :) tavada kofta gibi çevire çevire pişirdim. Yumurtaya batırıp da yapanlar var.
Yawrukush @_Vera_ Arrietty_ @Tanssss
Üzülme gülüm Özge kaptanlığı bırakmış olabilir belki ama bizi bırakmadı bırakmayacak. Yine hep buralarda olacak.geçmişi okuyup kim ne kadar vermiş diye bakayım derken özgenin yazısını gördüm . kilo açısından hiç mutlu moda giremedim valla direkt bıraktım geçmişe bakmayı . çok üzüldüm .
regldendir kesin o zaman canım. Haftaya o şişlik gider eksiler gelirsanirim regl olucam, cok sis hissediyorum ve yeme atagi yasiyorum
Tebrikler canımEki Görüntüle 2713111
Gecen cuma 69.4
Bugün 68.8 hedefimi tam tutturmusum
Fark 600 gr
Yüzde 0.86
Hedifim 68
Cezam 4 mil leslie olsun
Arrietty_ @_Vera_
Tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?