Amin sağol canımAllah yardımcınız olsun canim
İnşallah canım Allah razı olsunStresli bir dönemden geçiyorsun canım, sorunların hallolunca kilolar da daha rahat gidecek. Umarım her şey yoluna girer. Bu mübarek günün hürmetine Allah sana mutlu olacağın bir hayat nasip etsin.
Tebrikler canımhaftaya 67 göresin inşallah
Amin gülüm cümlemizden inşallah. Belki faydasını görürsün
Ne olmuş sana öyle canım
Tamam canımYok canim sabit ciktigin icin.
Canim cocuklarim 2 ve 5 buçuk yasunda..Bilmiyorum canım boşanma durumunda geldik ama adamın umrunda değil çıktı gittiBence boşa begenmiyorsan lafı nasıl olsa bosamazsin değirmenin tekeri böyle dönüyor nasıl olsa diye . Birçok arkadaşım yaşadı ne zaman dank etti boşanma kararını net olarak alınca bence önce onun aile terapistine gitmesi icin boşanma davası açacağını böyle olmadığını otur konuş ,sen yapmaya çalıştıkça onun emek vermediğini terapiste bile razi olmadığını dile getir ve hala iflah olmuyorsa çocuklarımız ne kadar önemli olsa da malesef sen ruhundan götürüyorsun içten içe çürüyor insanın ruhu böyle ortamlarda . Çocuklarının yaşını bilmiyorum ama madem maddi imkanında var çocuklarına da terapis eşliğinde anlatabilirsin durumu
ceza mı istiyorsun hahaha en sevdiğimmmm afiyet olsun çiğköfteyi deneyeceğimEki Görüntüle 2713146
Geçen hafta cuma 69.60
Bugün 68.85
Arkadaki fark 0.75
Yüzde 1.0
Haftaiçi çok iyi gidip hafta sonu mahvediyorum motivasyonumu. Umarım bu haftasonu kötü geçmez. Ama şu telefon konuşmasını yapmayayım diye çok kastım kendimi :) bu cezamı pazartesiye de uygulamak istiyorum. Pazartesi 69.0 in üstüne çıkarsam yine ceza kesin bana :)
Anneannemin sonuçları bugün çıkacak, genel kontrol tarzı bir şeydi. Annem ve babam izin alamayinca ben götürmüştüm hastaneye.
Çiğköfte kızartması da ayrı güzel oluyor aklınızda olsun. Çiğ yemek istemeyenlere birebir çözüm :) tavada kofta gibi çevire çevire pişirdim. Yumurtaya batırıp da yapanlar var.
Yawrukush @_Vera_ Arrietty_ @Tanssss
estağfurullah çıkıntılık ne demek ama ben demek istediğini anlamadım nasıl yapalım yani@_Vera_ şimdi cikintilik yapmak gibi olacak ama neden ptesi tartisina göre hedef ve ceza var canım cuma olsa daha iyi değil mi hem kaçamakları da önüne geçilir misal cuma :75 ptesi: 76 hdf:75 bu yerinde saymak oluyor çoğu kişi o durumda yanlış görmemişsem birde @Tekrar dene hedefini tutturmaya bırak ptesinden de fazla niyeona oklava bize aranızda ne var çabuk dökün ortaya
Özge kaptanım sadece artık kaptan değil ama bizi gerçekten emanet edilebilecek en iyi kişiye emanet etti.geçmişi okuyup kim ne kadar vermiş diye bakayım derken özgenin yazısını gördüm . kilo açısından hiç mutlu moda giremedim valla direkt bıraktım geçmişe bakmayı . çok üzüldüm .
Normalde pazartesine kadar bitmiş olması lazım bu cezaların.Ama pazartesini de dahil edelim.@_Vera_ kaptanım cezamizi bu hafta içinde mi yoksa bugün mu yapmalıyım cam sildim temizlik yaptım pertim bugün yarında mutfağa girisecegim pazar ütü ne dersin olur mu yap bir güzellik
sen yeter ki iste ex eşim 500 mekik senindirbenim ceza cok hafif kalmis, ben hedefi tuttururum ne de olsa diye onu soylemistim. ben onu 500 mekik ile degistireyim :)
bu aksam baslarim yapmaya
Daha henüz 200 deyimtamamlayacam inşallah
Birakmak yok
merhaba aramıza hoş geldiniz ne güzel kilolar vermişsiniz öyle.Formu bizimle paylaşarak takımımıza katılabilirsiniz.Merhaba hanimlar...
53 yasimda bir anneanneyim.
Saglik sorunlarindan dolayi, 2.5 yil kadar bir sureyi cok hareketsiz gecirdim, ozellikle bir yili yatarak gecti.
Bir suredir kendimi iyi hissediyorum ve emanetlerden kurtulmaya kararliyim.
19 eylulden beri beslenme duzenime ufak dokunuslar yaptim ve en onemlisi sagligim elverdikce 2 mil leslie yaptim, bugun itibariyle 6.6 kg verdim.
96.1 kilodan 89.5 kiloya dustum.
Ilk hedefim 85 kg. ikinci hedefim 75 kg ve son hedefim de hastaliktan onceki kilom 68 kg.
Kilo koruma surecinde de insaallah 66'ya dusmeyi umuyorum.
Saglik ve bol eksili gunler bizim olsun.
Hosbuldum...merhaba aramıza hoş geldiniz ne güzel kilolar vermişsiniz öyle.Formu bizimle paylaşarak takımımıza katılabilirsiniz.
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
tam yerine geldiniz 4.takım sporu hareketin her türlüsünü çoook sever.Formu takımımızla burada paylaşırsanız takım arkadaşlarımız sizi tanımış olurHosbuldum...Hareket ettikce veriyorum cok sukur.
Tabi ki sagligim elverdikce hareket edebilirim. Simdilik iyi gidiyor...
Bu forumu doldurup sayfadan mi, ozelden mi gondereyim?
çok teşekkür ederim.Ben Vera takım kaptan yardımcısıyım.Takım kuralları,diyet,spor ne ile ilgili olursa istediğinizi istediğiniz zaman bana sorabilirsiniz.Kullanıcı Adı : CanTorun
İsim (İsteğe Bağlı ):-
Mesleginiz: Emekli
Yaşınız :53
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 27-30 yaslarinda iki evlat sahibi
Yaşadığınız şehir: Bursa
Boyunuz : 163
Kilonuz: 89.5
Hedef kilonuz : 68
Kilo alma hikayeniz :Saglik sorunlarindan dolayi hareketsiz kalmak.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Oncelikle sagligim icin. Ayrica bu ben bana yabanci, kendimi ozledim...
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayir
harika bir gün tebrik ederimBismillah diyerek bugunku menumu yazayim.
Gune ilik limonlu ve pekmezli suyla basladim.
Kahvalti: Kapya biber, yesil biber, domates, salatalik, haslanmis yumurta, 3 zeytin, T.B. ekmeginden peynirli tost, 5 badem, 7-8 dut kurusu.
Kahvaltidan sonra sade kahve ictim.
Oglende: Taze fasulye, yogurt.
Aksam: Booool kiymali ve boool domatesli biber dolmasi ve kefir. Dolmada pirinc yok, 1 kg bibere 1/3 bardak bulgur koydum.
Su ana kadar 2 lt su ictim. 7.30 gibi zerdecal+zencefil+tarcinli yogurt kurum var. Bu kuru pazartesi ve cuma seklinde, haftada iki kez yapiyorum. Kurden sonra da yatana kadar yudum yudum yesil elma+limon+cubuk tarcinli detoks suyumu icerim...
Gun icinde 2 mil leslie yaptim, ayrica iki buyuk kupa dogal demleme yesil cay ictim...
Anladim canim, memnun oldum.çok teşekkür ederim.Ben Vera takım kaptan yardımcısıyım.Takım kuralları,diyet,spor ne ile ilgili olursa istediğinizi istediğiniz zaman bana sorabilirsiniz.
Takımımızda her gün menü spor ve su paylaşımı zorunludur.Hercuma tartıda kullanıcı adınızın ve tarihin yer aldığı bir kağıt ile tartı sonucunuzun olduğu fotoğrafı atarak bildirim yapma zorunluluğu var.Bu editörden gelen tüm takımlar için zorunlu bir kural.Bunun dışında menülere sporlara diğer kullanıcılara istediğiniz yorumları yapabilirsiniz.
Bu hafta yürüyüş ve leslie yarışımız var bu sporlardan en çok puan kazanan birinci oluyor.Ayrıca su içme yarışımız var düzenli ve en çok suyu içen +2000 puanın sahibi oluyor.
Leslie yapamıyorum benceza mı istiyorsun hahaha en sevdiğimmmm afiyet olsun çiğköfteyi deneyeceğim
estağfurullah çıkıntılık ne demek ama ben demek istediğini anlamadım nasıl yapalım yanitakımımız demokratik bir takım fikirlere açığız
Özge kaptanım sadece artık kaptan değil ama bizi gerçekten emanet edilebilecek en iyi kişiye emanet etti.Arrietty_ kaptanımız @Yawrukushtan aldığı bayrağı çok daha güzel yerlere taşıyacak hiç şüphen olmasın.
Normalde pazartesine kadar bitmiş olması lazım bu cezaların.Ama pazartesini de dahil edelim.
sen yeter ki iste ex eşim 500 mekik senindir
Hyt-123 kankalar başlamışlar bile zıplamaya ama kızlar haftamızın puan yarışı leslie ve yürüyüş
tamam o zaman ipi sayarızLeslie yapamıyorum benhava yağışlı yuruyemedim de bugün atlamaya devam
Simdi daha çok atlamam lazimtamam o zaman ipi sayarız
muhteşem bir gün canım spor yok mu?Sabah saat 9: yarım fincan 2si 1 arada
Kahvaltı saat 10.45: 2 yumurtadan omlet
1 kk peynir 3 yesil 3 siyah zeytin 1 dilim ekmek
Saat 1de Türk kahvesi
Akşam saat 18.30:4 kaşık yeşil fasülye
4 kaşık bulgur pilavı yarım kepçe cacık
2 buçuk litre su
Yatana kadar 1 litre daha içerim günü kapatırm
Herkese afiyet bal olsun
Spor:yarım saat yürüyüş birazdan da biseyler yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?