Hadi bakalım gazan mübarek olsunHadi bismillah o zaman
Ne desen haklısın kaptanım, abarttık dün biraz. Haftaya güzel bir eksi gelir inşallahVera ve sen deli gibi spor yapinca tabicostu kaslar
Dun dinlenin dediydim sankii
Teşekkür ederimHadi bakalım gazan mübarek olsun
Ne desen haklısın kaptanım, abarttık dün biraz. Haftaya güzel bir eksi gelir inşallah
Bu benim daha ilk tartım ama bu takımda
hepsi senin yüzünden kaptan sözü dinleyemedimHadi bakalım gazan mübarek olsun
Ne desen haklısın kaptanım, abarttık dün biraz. Haftaya güzel bir eksi gelir inşallah
Yani açıkçası geçen hafta cuma tartılmadım ya neye göre yüzde alacağım bilemedimArrietty_ kaptanım yeni üyelerden de yüzde alıyor muyuz bilemedim şimdi.Kaptanımıza soralım bi
Teşekkür ederim Balımİşlerinde kolaylıklar dilerimumarım bu hafta çok çok aktif olacağın bir hafta olur
takılma bende de var 67 68 beni salmıyor bir türlü ama eksi eksidir tebrik ederim.
ooo süper eksi
teşekkür ederim canım
ayy benim gözümden kaçmış demekki afedersin ama takıma gelmenin eksisi hemen yanmışız muhteşem vallahi tebrik ederim
maşallah tebrik ederim kankim
harika tebrik ederim
ah leslie canım leslie herkes leslie ve adımdan yana galiba
aslında kural gereği bu hafta da yapman lazım bu kuralları kadınlar kulübü belirlediği için esnetemiyoruz.
Geçen hafta:73.0
Bu hafta:72.5
Fark:-500
Yüzde73.0-72.5)=0.5
0.5x100=50
50/73=0.68
Gelecek hafta için hedef kilo: ??
yüzde hesabını da örnek olarak yapmış oldum kafanda soru işareti kalmasın canım.Takım ve kurallarla ilgili aklına takılan ne varsa bana sorabilirsin istediğin zaman.
canım sende yüzde hesabı yapar mısın bu arada eksini de tebrik ederim
Ayy dur
Seni ben değilhepsi senin yüzünden kaptan sözü dinleyemedimartık kaptanım ne derse o bir daha çıkmam sözünden
İçim yanar içim kanardaaaa
Tebrik ederim canım +2 den eksiye düşmüşsünEki Görüntüle 2713032
65.6
65.5
-0.1
%0.15
malesef pek ic acici bi sonucla gelemedim.
pazartesi neredeyse +2 kg idim cabalarim ancak onu silmeye yetti.
bu haftasonu cosmayip haftaya cuma telafi edecegim
Dün mü yaptın kızAyy dur
2 leslie yaptım 30 dk yürüyüş 300 ipli ip atladımm
Ay kafayi yerim oyle.Ne kadar sabırlısın öyle kaptanımben olsam geldiği an paketinden çıkartıp tartılmıştım bir analog bir dijital bir analog bir dijital
Alismalari icin evet. Ilk sayfada kurallarda yaziyor bu.Arrietty_ kaptanım yeni üyelerden de yüzde alıyor muyuz bilemedim şimdi.Kaptanımıza soralım bi
Sabırla bekliyorum 74 lu rakamlari görmek için cnmderdin 100 gram olsun ben seve seve keseceğim cezayı amatebrik ederim harika eksi.Kilolar müthiş gidiyor
O eksi gelecek bu hafta olmadı ama haftaya olacak eminim canını sıkma hiç
harika bir eksi tebrik ederim.
Enerjin harikailk haftadan aldın gazı gidiyorsunnn
Afiyet olsun kaptanım limonlu zayıflatır ödem attırır diyorlar ama bendeki ödemi diyalizle ancak atarım herhalde bu nedir 2 haftadır ödem ödem
O arti 2 i attin ya ustunden. Onemli olan o :)Eki Görüntüle 2713032
65.6
65.5
-0.1
%0.15
malesef pek ic acici bi sonucla gelemedim.
pazartesi neredeyse +2 kg idim cabalarim ancak onu silmeye yetti.
bu haftasonu cosmayip haftaya cuma telafi edecegim
Canım benim kaptanlığın hayırlı olsunAlismalari icin evet. Ilk sayfada kurallarda yaziyor bu.
Takimda isen kurallarida kabul etmissindir
Tartilmadiysan alacak Yüzde yokYani açıkçası geçen hafta cuma tartılmadım ya neye göre yüzde alacağım bilemedim
Tesekkur ederimCanım benim kaptanlığın hayırlı olsun
İnşallah fazla bir fark göstermez canım. Eksi gösterse ne güzel olurAy kafayi yerim oyle.
Obur sefer 2 kg oynamisti. Ki cok duydugum biseydi bu. Analog ve dijital 2 kg oynar bazen 3 diye. Vallahi o yuzden tirsiyorum. Paket den cikarsam duramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?