Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydınn, bende oyumu kullanıp izne ayrılıcam 2 hafta, arada girmeye çalısırım ama düzenli giremem heralde, ama ayın 27sinden itibaren düzenli girmeye devam edicem

canim madem izine gidiceksin ozaman listeye izinden döndükten sonra gir,ama yok ben kilo bildirirm dersen cuma günleri idare ederiz seni 2 hafta

piknikte allah ne verdiyse götürdüm yandım ki ne yandım, bu hafta aç gezmem lazım resmen

.

Son düzenleme:
bugünkü menüm

sabah sirkeli su
yumurta peynır sögüş tb ekmegi

ara 2 top dondurma
ara 1 haşlanmıs mısır

aksam ızgara et(ama zeytinyagıyla marine etmiştim salata 3 kasık pilav
ara 1 hurma, altın çilek çayı

1 saat yürüyüş

gökçen bende senin menülerine hastayım:) asıl hasta oldugum her hafta nasıl düzenli kilo verebildigin, bence senin sütün yaglı ordan atıyosun vucuttaki yagı, masallah emir de o yüzden tosunpaşa:) ama düzenli aynı sekilde besleniyosun ya o da önemli, ben senin yedıklerını yesem hergün ayda 1 kilodan fazla veremem nitekim veremiyorum:)

piknikte allah ne verdiyse götürdüm yandım ki ne yandım, bu hafta aç gezmem lazım resmen

.

biyerde okumustum yaptıgımız kaçamaklardan sonra moralimizi bozup eyvah hemen kilo alıcaz diye düsünürsek beynimiz ona sartlanır ve vücudumuz da kilo alırmıs ama bu benim kaçamagım ödülüm yarın tekrar düzgün beslenicem dersek vucut da ona göre ayarlarmıs kendını yani bu tarz biseydi, benim hosuma gitmişti o yazı, kaçamaklarımdan sonra moralimi bozmayıp kaçamagı basarısızlıga dönüştürmüyorum çünkü hayat bu ölene kadar diyet yapamayız ki

bugünkü menü şöyle olacak inşallah
sabah 1/4 gözleme domates salatalık
öğle 3erik 3kayısı
ara kısır
akşam tavuk döner salaya 1 parça çiğ köfte

günaydin kizlar bugün moralim bozuk birazu dünkji menüden sonra+900 deyim bugün nefret ediyorum bi günde bu akdar +da olmaktan umarim sisliktir

günaydın kızlar köyden dün gece geldik çok yorucu 2 gün geçirdik mevlüt işi kalabalık akrabalar yatıya kalanlar falan...şimdide evde yalnızım kızlarla annemin işi çıktı 2 saatliğine.spor dün hiç yapamadım bugün hedefim 60 dk leslie yani 4 millik..bide üstüne 30 dk pilates..
porsiyonlarımı küçülttüm.galiba kalorisi az diye fazla yiyorum ondan veremiyorum.nedense bu sefer uutluyum tartıyada çıkmıcam cuma günü dışında.

valla zeyneb ben biyerde okumuştum vücudu şoklıcaksın diye:) hergün diyet menüler yersem doru düzgün kilo veremiorum ben haftada 1-2 gün evyapımı olması tercihenn kaçamaklarım oluyo.ama aşırı değil.yemeklerim çook az yağlı,salatalar genelde yağsız,öle çok yemiom kız:)
her haftada 300-500 gr anca veriom ayda 2 kiloya tekabül edio:) senin menüler de güzel çok kasmıyosun,sütlerimiz boll bebişlere şifa olsunn:))

günaydin kizlar bugün moralim bozuk birazu dünkji menüden sonra+900 deyim bugün nefret ediyorum bi günde bu akdar +da olmaktan umarim sisliktir

bigünde okadar olmaz ya yasemin arada bana da oluo +600 fln çıkıom hafta içi moralimi bozmuuom kesin şişliktir diyorum,psikoloji de öneml,yarına atarsın bol bol yeşilçay-su iç..

bigünde okadar olmaz ya yasemin arada bana da oluo +600 fln çıkıom hafta içi moralimi bozmuuom kesin şişliktir diyorum,psikoloji de öneml,yarına atarsın bol bol yeşilçay-su iç..

bende öyle yapüiyom canim bugün 3 litre su ve 2 kupa yesil cay palnladim 1.5 litre suyum ve bir kupa yasil cayim btti 750 ml spora gidene kadar icerim spordada 750 iciyom 3 oluyo iste bakalim aslinda hafta sonu 62.6 yi görmüsrüm ama yarin 62.9 görsem sevinicem yine

hafta başındayız inş ekside olcaz hep beraber,3lt su süper :)

selam kızlar bugün 2.5 saat net yürüdüm valla canım çıktı ama askeriyenin spor okuluna yazılıcam işlemleri halletmek için uğraştım.Diyetisyenimide bıraktım artık kendim şekillendiricem diyetimi
sabah
40 gr light peynir ve 2 dilim tam tahıllı esmer ekmek
ara
küçük ayran ve yarım paket eti form karton bisküvi
öğlen
salata yedim içinde çok az mayanoz olan lahana salatası çatal,4 çatal yoğurtlu semizotu ve haşlanmış brokoli ve rende havuç yarım dilim ekmek
light kola
şimdide splendalı light sütlü türk kahvesi içiyorum

canim bugünkü sporunu 2.5 saat olarak not edeyimmi,yoksa yürüyüsün spor olarak degilmyidi

spordu canım spor kıyafetle toplamda 3 saatten fazla yürüdüm ancak tempolu olan 2.5 saatti yürüyüş parkuru ve tempolu düz alanda her yere yürüdüm ama bittim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…