günaydınn, bende oyumu kullanıp izne ayrılıcam 2 hafta, arada girmeye çalısırım ama düzenli giremem heralde, ama ayın 27sinden itibaren düzenli girmeye devam edicem
canim madem izine gidiceksin ozaman listeye izinden döndükten sonra gir,ama yok ben kilo bildirirm dersen cuma günleri idare ederiz seni 2 hafta
menüm
sabah kahvaltılık,söğüş,az reçel-bal,tost
ara süt+2dl kek
öğle:karpuz,peynir,2tane galeta
ara:cacık
akşam:3minik köfte ızgara,salata,çorba,yoğurt,3kş haşlama makarna
ara:meyve
piknikte allah ne verdiyse götürdüm yandım ki ne yandım, bu hafta aç gezmem lazım resmen
.
gökçen bende senin menülerine hastayım:) asıl hasta oldugum her hafta nasıl düzenli kilo verebildigin, bence senin sütün yaglı ordan atıyosun vucuttaki yagı, masallah emir de o yüzden tosunpaşa:) ama düzenli aynı sekilde besleniyosun ya o da önemli, ben senin yedıklerını yesem hergün ayda 1 kilodan fazla veremem nitekim veremiyorum:)
günaydin kizlar bugün moralim bozuk birazu dünkji menüden sonra+900 deyim bugün nefret ediyorum bi günde bu akdar +da olmaktan umarim sisliktir
bigünde okadar olmaz ya yasemin arada bana da oluo +600 fln çıkıom hafta içi moralimi bozmuuom kesin şişliktir diyorum,psikoloji de öneml,yarına atarsın bol bol yeşilçay-su iç..
bende öyle yapüiyom canim bugün 3 litre su ve 2 kupa yesil cay palnladim 1.5 litre suyum ve bir kupa yasil cayim btti 750 ml spora gidene kadar icerim spordada 750 iciyom 3 oluyo iste bakalim aslinda hafta sonu 62.6 yi görmüsrüm ama yarin 62.9 görsem sevinicem yine
ben bunları uygulasam haftada bi kilo alırım valla
selam kızlar bugün 2.5 saat net yürüdüm valla canım çıktı ama askeriyenin spor okuluna yazılıcam işlemleri halletmek için uğraştım.Diyetisyenimide bıraktım artık kendim şekillendiricem diyetimi
sabah
40 gr light peynir ve 2 dilim tam tahıllı esmer ekmek
ara
küçük ayran ve yarım paket eti form karton bisküvi
öğlen
salata yedim içinde çok az mayanoz olan lahana salatası çatal,4 çatal yoğurtlu semizotu ve haşlanmış brokoli ve rende havuç yarım dilim ekmek
light kola
şimdide splendalı light sütlü türk kahvesi içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?