Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam :)
menüm :
kahvaltı: okuldaydım 1 tane kurabiye attım ağzıma :)
öğle : 2 haşlanmış patates, 1 k-k kadar peynir
ara : 1 patates , peynir
akşam : 2 patates , peynir

bugün böyle yapıcam bakalım ..
2 lt su ..

50 dk yürüdüm dahada spor yaparsam yazarım akşama :)

Son düzenleme:
selam kızlarr

:))) menümü yazıyım hemen, sabah 60 gr sucuk( gr ölçmüyorum yanluş anlaşılmasın 6 parçaydıda paket), 1 dilim ince kepek ekmek, 1 kk peynir,
ara, yeşil çay,
öğle: 2 orta boy biber dolma, çorba, yoğurt, 1 dilim ince kepek ekmeği,
ara yarım dilim karpuzz...bolll suu..
akşam da çorba ve taze fasülye yemeyi düşünüyorumm..

5 mil leslie yaptımm..68 dk imişşş

3 lt su içtim nerdeyseee

kızlar selam ben hala suda eksiğim öf anca şişeden içebiliyorum bardak olunca olmuyor yaa ama yürüyüşte yarım litre içmiştim şimdi devam edicem 2 ye tamamlarım umarımmmm

selam millet naptınız hafta sonu çoğu benim gibi bol kaçamak yapmış bende hafta sonunu çok kötü geçirdim benim küçüğün sbs si var diye aman çocuğa vitamin olsun dedik eve ne bulduysak aldık ne yemek seviyorsa onu yaptım ve ben diyet modundan tamamen çıktım bu gün bile kendimi tam toparlayamadım .şimdi yürüyüşe gidecem gelince yazarım ne kadar yürüdüğümü görüşmek üzere byyy..

SABAH
2 dilim tam buğday ekmeği ve 40 gr light peynir
ARA
1 küçük ayran ve yarım paket eti form karton biskküvi
ÖĞLEN
karışık salata yedim coslow,brokoli ve yoğurtlu semizotu vardı
yarım dilim ekmek
light kola
ARA
80 gr muz ve wasa peynirli
AKŞAM
6 Kaşık az z.yağlı kabak
125 gr light yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek yedim
şimdi yeşilçay içiyorum yaseminli
suya devam
2.5 saat spor yaptım
arada kayısı ve süt tüketicem

Son düzenleme:
akşam yemeğe çıktık eşimle gümledim

sabah:sade bi kahvaltı,1dl ekmek

ara:meyve

öğle :taze fasulye,2kş pilav,çorba,yoğurt

ara yok

akşam:1pors. iskender(ekmeklerinden pek yemedim),tereyağını az koydurdum fln..

ara:meyve

yarınki tartda 59ları görmek istiom inş bu iskender pahalıya patlamaz

bişey sorucam bu şekilde doyuyomusun bide saglıklımı böyle hiçbişey yemeden durman, hızlı kilo vermek içinmi böyle besleniyosun yanlıs anlama sırf meraktan soruyorum

kusura bakma ancak okudum.hemen cevap vereyim.Hızlı kilo vermek için yapmıyorum.kesinlikle sağlıklı değil.doyuyor muyum?o kadar sinirliyim ve moralim bozuk ki ,sabahatan akşama bilgisayar karşısında ,oturup adam döver gibi ,top patlatan bir oyun var onu oynuyorum.Bu arada karnımın acıktığını hissetmiyorum.yanıma koyuyorum 2lt.'lik su şişesini durup durup içiyorum.Suyla şişince zaten birşey yemek istemiyorum.akşamları meyve yiyorum ya da çorba içiyorum.zaten sabah akşam almam gereken ilaçlar var ve onları almak içinde su içiyorum.aşağı yukarı 1 aydan beri akşamları TV seyretmiyorum.Haliyle birşeyler atıştırmıyorum.erken yatmaya çalışıyorum.Kitap okuyorum yada bulmaca çözüyorum.zaten sabahları erken kalktığım için sızıp kalıyorum.

geçen sene ben grupta milleti yoldan çıkarmıştım.durup durup kuruyemiş yiyordum.tabii haliyle kilo veremediğim gibi milletede zarar verdim.hatta onun için zaten 2 sonunda izin aldım.geçen sene sinirimi yemekten abur cuburdan çıkarıyordum.Bu sene ters tepti yemek yiyemiyorum.midem bulanıyor.gerçi bu hafta sonu gözüm döndü, cumartesi günü yediklerimi hiç yazmayayım.gerçi gün içinde değilde ,akşam kızlara kandım ,dışarda yedim ve normalde yediğim yemeğin yarısında çatlayacak gibiydim.
pazar günü 1 kase çilek zencefil ve tarçın ilaveli krmızı kornflex akşamda domates çorbası ve salata
bugün sabah 1 dlm kepekli ekmek peynir
öğlen tavuk göğsü ve salata (annemdeydim zorla yedirdi)
akşam domates çorbası ve salata
su hafta sonu ve bugün öyle çok çok içemedim.ama 1.5 lt içmişimdir.

Hanımlar su su su içtiniz mi? vallaha bilmem ister şişeden, ister damacanadan, ister bardaktan içmeyi unutmayııın!...Haydi kalkıp için 2 brd suyu........içilmiş içilmiştir.

Hanımlar su su su içtiniz mi? vallaha bilmem ister şişeden, ister damacanadan, ister bardaktan içmeyi unutmayııın!...Haydi kalkıp için 2 brd suyu........içilmiş içilmiştir.

ben içtim hemen 1 bardak birazdanda 1 bardak daha içecemmmm:))
Mersaaam nasılsın hayatım kuzunun imtihanı nasıl geçti?...Umarım iyi geçmiştir.

canım saolasın iyi geçti,gerçi beklentimizin altında ama allah sağlık versin 420 civarı çekiyor bizim hedefimiz 470 ti ama olmadı napalım canı saolsun.artık 1. anadoluya girmesi hayal o yüzden kendide çok üzüldü kısmet neyse o olur hayırlısı.

kızlar cumartesi ve pazar menüsünü hiç sormayın bende hatırlamak istemiyorum zaten bu günde eh işte yarın daha iyi olacak inşallah.
menüm:
sabah:2 dilim kepek ekmek peynir domates labne ve marmelat.
ara:2 parça çikolata
öğlen:labne ve bal tabiki ekmekle
ara:yok
akşam:3-4 kaşık barbunya ve çok az ekmekle yoğurt.
offf bu gün felaket ekmek yemişimmm allahım ya kesin bu hafta fazla çıkarım.

neden sinirlisin ve moralin bozuk, bende sinirli ve keyifsiz oldugum durumlarda daha çok yemek isterim çok iyi ters tepmesi, bide ne ilaçları alıyosun geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…