spordu canım spor kıyafetle toplamda 3 saatten fazla yürüdüm ancak tempolu olan 2.5 saatti yürüyüş parkuru ve tempolu düz alanda her yere yürüdüm ama bittim
bende bugün leslie 4 mil aptım 60 dk
üstüne 20 dk minder hareketleri yaptım
offf cnm sıkılıyoooor
bişey sorucam bu şekilde doyuyomusun bide saglıklımı böyle hiçbişey yemeden durman, hızlı kilo vermek içinmi böyle besleniyosun yanlıs anlama sırf meraktan soruyorum
Hanımlar su su su içtiniz mi? vallaha bilmem ister şişeden, ister damacanadan, ister bardaktan içmeyi unutmayııın!...Haydi kalkıp için 2 brd suyu........içilmiş içilmiştir.
Mersaaam nasılsın hayatım kuzunun imtihanı nasıl geçti?...Umarım iyi geçmiştir.
kusura bakma ancak okudum.hemen cevap vereyim.Hızlı kilo vermek için yapmıyorum.kesinlikle sağlıklı değil.doyuyor muyum?o kadar sinirliyim ve moralim bozuk ki ,sabahatan akşama bilgisayar karşısında ,oturup adam döver gibi ,top patlatan bir oyun var onu oynuyorum.Bu arada karnımın acıktığını hissetmiyorum.yanıma koyuyorum 2lt.'lik su şişesini durup durup içiyorum.Suyla şişince zaten birşey yemek istemiyorum.akşamları meyve yiyorum ya da çorba içiyorum.zaten sabah akşam almam gereken ilaçlar var ve onları almak içinde su içiyorum.aşağı yukarı 1 aydan beri akşamları TV seyretmiyorum.Haliyle birşeyler atıştırmıyorum.erken yatmaya çalışıyorum.Kitap okuyorum yada bulmaca çözüyorum.zaten sabahları erken kalktığım için sızıp kalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?