Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyi akşamlar
bugün sabah 1 kase tarçın zencefil çilek ve sütlü cornflex
öğlen 1 dlm kepekli ekmekle peynir ve 1 biber 1 brd nescafe
akşamüstü 1 avuç tuzlu çubuk kraker
akaşam 5 kşk az yağlı zeytinyağlı fasulye +yeşlil salata
2 lt ye yakın su içtim.

slm bende 1saat aktif sporumu yaptım
bugünkü menüm

sabah sirkeli su ince iki dlm tb ekmegiyle sucuklu tost ve 2 lokma çikolata

öglen 1 kase sütlü k flakes
ara 3 badem 1 kuru erik

aksam 1 tbk kıymalı patlıcan 4 kasık pilav cacık

2 lt su, 1 fincan altın çilek çayı

Tek ara yetersiz diyette 3 ara olmalı sanki biraz dağınık bir menü

bugun ki menüm
sabah. peynir, sucuk, fırında yaptığım az yağlı yoğurtlu kızartmadan az, süt, 1 dilim ekmek
ara. yok
öğle. az makarna, salata, yarım dilim ekmek, kk peynir
ara yok
akşam: salata, eşimin yaptığı sucuklu yumurtadan 2-3 parça, yarım dilim ekmek

2 lt su

spor yok maaleseff..vaktim oldu ama canım bugun değil spor hiç bişey yapmak istemiyor nedense

Tek ara yetersiz diyette 3 ara olmalı sanki biraz dağınık bir menü

ben karnım tokken yemeyi anlamsız buluyorum o yuzden acıkmadıgım sürece ara yapmıyorum bazen kızıma yedırırken bende yiyorum kuruyemıs ufak meyva tarzı seyler onları yazıyorum ara diye, ama yazın daha bol karpuz araları yaparım heralde

15 dk pilates yaptım malesef kuzenim geldi yarım bıraktım ama olsun yazayım 15 dk 15 dkdır. yarıştayız sonuçtaaa :)

günaydın güzell takımımm
topiği ben kapattım ben açıyorum günaydın hepinize kızlarrr inş güzel bir gün olur hepinz için
bugün sabahtan akşama kadar meyve ağırlıklı beslencem bol da su :)
sporu yapınca yazarım :)

Günaydıın kızlarrr
herkese bol güneşli huzurlu gülücük dolu günler olsun.Özellikle de iştahsız olsun.......
Su içmeye başladınız mı?....
Kahvaltı öncesi içilen su sindirim için vucudu uyandırıyor.
Sabah beri 3 dr. gezdim.Birinden tahlil için sevk aldım,2.sine kan verdim.3.süne verdiği ilaç yüzünden 15 gündür reglimin halen devam ettiğini ?!?....anlattım.
Ancak gelip kahvaltımı ettim.
1 dlm epekli ekmekle peynir ve biber+1 brd nescafe

afiyet olsun :)
su içmeye başladım ben zaten yazın ister istemez çok içiyorsun :)

kıslarrr sabah tartıldım yarım kilo gitmişşşşşşş 1 saat yürüdüm dahada dışarı çıkıcam spor şeklinde olursa yazarım

slm kızlar bende dün leslie ile 1 mil yürüyeceğim dedim ama 2 mil yaptım yani 30 dk üstüne 20 dk minder hareketleri 50 dk oldu.dünkü 1.5 saat yürüyüşle eklenirse 140 dk oluyor

şimdi yine leslie yapıcam 4 mil yapmayı düşünüyorum.hazır küçük uyurken yapayım

selam bayanlar
valla bi oraya bi buraya bir türlü yazamıyorum. pazartesi full dışardaydım, dün temizlikçi vardı sıpa da hiç rahat durmadı canımı çıkardı, bugün de bebek görmeye gittik. ordan da arkadaşlarla biryerlerde oturduk falan ancak girdim eve. geçen gün markette yan binadaki bir kadını gördüm diyor ki geze geze büyüttün çocuğu. millet nelere dikkat ediyor, gezicem tabi allah allah

menüleri yazim ama çook düzensiz. ben nasıl çeki düzen vericem kendime hiiç bilmiyorum
dün
sabah: yoğurt çorbası
öğlen: bezelye, bulgur pilavı, 2 dilim ekmek
akşam: bezelye, bulgur pilavı

bugün
sabah: yok
öğleden sonra: 1 simit+1 ayran+1 sade soda

daha da bişey yemem (belki akşam birkaç erik ve kayısı yerim)
1 litre kadar su, daha da içerim..

bugün 30 dk yürüdüm..

daha çok yürüdüm de tempolu olan bu kadardı. herkes zayıfladın baya diyor ama tartı öyle demiyor anlamadım bişey valla off..

elif ablalaa demek toprağın arabasını beğendin haa. verelim senin olsun ayıpettinn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…