Benim de hedefim geçen hafta ulaşamadığım 70.5Iyi aksamlar kizCuma Hedef Tablosu
Eski usul devam ediyoruz. Pazartesi kontrol tartisi ve cumaya hedef belirliyoruz.
Evet pazartesi arti cikiyoruz cogumuz. Sebebide fazla salip rahat olmak diye dusunuyorum . Ayrica haftasonu pek aktif olmamakda buna sebep oluyor.
Cumaya bol eksiler
Kullanici Gecen Cuma kg Pazartesi Kontrol kg Cuma Hedef kg Arrietty_ 63 kg 67 kg (Tarti degisikligi) 66,5 kg E English_teacherrr 104 kg 105,3 kg 103 kg E-brulim 71,1 kg 71.4 kg @Canfeb 65,4 kg 66,5 kg @Ruhumunfreski 95,4 kg 95.1 kg Alp_BuRc 68,6 kg 68.5 kg @pisi pisi kopatim 65,5 kg 65,7 kg @MorVampirella 69.6 kg 69 kg @fyzanur 55,7 kg 56,6 kg 55 kg @Birgaripyolcu06 79,8 kg 79,8 kg @Beklenen2 68,8 kg 69,3 kg 68,3 kg CanTorun 89,5 kg 89,8 kg
Ben yokummmmIyi aksamlar kizCuma Hedef Tablosu
Eski usul devam ediyoruz. Pazartesi kontrol tartisi ve cumaya hedef belirliyoruz.
Evet pazartesi arti cikiyoruz cogumuz. Sebebide fazla salip rahat olmak diye dusunuyorum . Ayrica haftasonu pek aktif olmamakda buna sebep oluyor.
Cumaya bol eksiler
Kullanici Gecen Cuma kg Pazartesi Kontrol kg Cuma Hedef kg Arrietty_ 63 kg 67 kg (Tarti degisikligi) 66,5 kg E English_teacherrr 104 kg 105,3 kg 103 kg E-brulim 71,1 kg 71.4 kg @Canfeb 65,4 kg 66,5 kg @Ruhumunfreski 95,4 kg 95.1 kg Alp_BuRc 68,6 kg 68.5 kg @pisi pisi kopatim 65,5 kg 65,7 kg @MorVampirella 69.6 kg 69 kg @fyzanur 55,7 kg 56,6 kg 55 kg @Birgaripyolcu06 79,8 kg 79,8 kg @Beklenen2 68,8 kg 69,3 kg 68,3 kg CanTorun 89,5 kg 89,8 kg
direk yazmayinca kilonu ve hedefi :)) eklemedüümBen yokummmmmerdanemi aldım da geldim. Aşkolsun kaptanım beni beni bihterini nasıl unutursun cuma tartım 67.0 hedefim 66.5 kendime cezam da 100 kırbaç felan diyormuşum cezam ennn sevmediğim chloe thing videolarından yapmak haftasonu
Aslında mecbur değilsiniz size iyi gelmiyorsa sizi bundan muaf tutabiliriz. Kurallarımız disiplini sağlamak için ancak diyet sürecine zarar veriyorsa siz böyle daha mutlu olacaksanız esnetebiliriz elbetteCuma hedef kilomu en iyisi 89.1 diyeyim...
Yine soyluyorum, haftalik hedef koymak, hatta sureye bagli hedef koymak bana saglikli gelmiyor.
Diyet yapanlar plato donemine giriyor, haftalarca kilo veremeyebiliyor.
Veya vucuttaki yag orani dusuyor, yakilan yag yine azaliyor.
Sureye bagli hedef cok kiside stres yapar.
Stres de diyetin dusmani...
Yine de kuraliniz buysa uyacagiz, yapacak bir sey yok...
Cuma hedef kilomu en iyisi 89.1 diyeyim...
Yine soyluyorum, haftalik hedef koymak, hatta sureye bagli hedef koymak bana saglikli gelmiyor.
Diyet yapanlar plato donemine giriyor, haftalarca kilo veremeyebiliyor.
Veya vucuttaki yag orani dusuyor, yakilan yag yine azaliyor.
Sureye bagli hedef cok kiside stres yapar.
Stres de diyetin dusmani...
Yine de kuraliniz buysa uyacagiz, yapacak bir sey yok...
Zaten hedef konmalı bence çünkü bi hedefin olmazsa ona ulaşmak için çabalaman gerekmez diyetisyenler de haftalık yada kısa vadeli hedefler koymamızı söylüyor bana göre sağlıklı olanı da bu hızlı şekilde çok kilo vermek değil az ama sağlıklı vermek önemli olanKilo veremeyip veya arti geleselerde moral bozmadigimizi sIk sIk iletiyoruz takimdaki arkadaslaraBirsürü etken var bunun icin. Sporu / agirligi cok yapip dinlenmeyip kas sismesi. Regl dönemi, yolculuk olduysa ödem toplamasi. Uyku düzensizligi, günlük stress vs :) Hepsini göz önüne aliyoruz
Sadece motivasyon icin güzel birsey oldugunu dusunuyorum. Takima karsi sorumlulugumuz oldugunu unutmamak icin.
inşallahSenden Bekledigim birseydi. Okadar guzel ilerliyorsun ki. Azmine hayranim
Hedefine Kisa surede ulasacaksin. Benden önce mezun olursun
Cok guldum mesajina
Okadar haklisin ki. Tartiya bakip moral bozmak yok. Saglikli beslendim suyumu da aksatmadim diyorsan elbet o eksi gelir
Evet canim. Bu hafta yarisinda leslie ve adim hesapliyoruz
Iste butebrik ederim canim
Feyzos ben senin ekmek olayina Ilk geldigimde takilirdim ama veriyordun kilo. Dedigin gibi 3 veya 4 dilim ile.
Ama 7 dilim hakkaten cok olmus
10dk adimlama yaparsan bu aksam veya yarin sevinirimsevindir bu acemiyi
Çook geçmiş olsun balımDiş cektirme sonrasi agri ne zormus ya hoplatiyo agri resmen bi açliktan ölcem valla bisey de yiyemiyom
Sana bişey olmuyor açsın aççç kuş kadar yiyorsun. Vücudun artık sana söyle diyor mantı getir bozma kafamımenum
12.00 tarhana corbasi peynir salatalik
19.00 salata yogurt ve manti( akşama kadar mantı sıktım canim cekti. ne oluyor bana iki gündür sürekli birşeyler çekiyor)
Su 2.5 litre
Spor 10.000 adim 500 puan
100 ip atlama
kasları çalıştırmak icin egzersiz 20 dk
Doğumdan sonra ilk reglim normalde bu kadar etkilemez ama galiba birazda birikmişligin etkisi. Aynen öyle totalde bakınca sabah ki tartıya göre ben 1.5 ayda 2 kg vermişimRegl iken cogumuz felaket artilar ile geliyoruz.
Sen gecen hafta da Pazartesine arti ile baslayinca canin skldi bence. Menu de paylas listede de devam etmeni isterim
Böyle artilarla takımı etkilemek istemiyorum canım cumaya kadar elimden geleni yapacağım eksi gelmek içinAllah allah ne oldu ki öyle?
işte sana yakışan bir tartı tebrik ederim
regl şişliğine rağmen eksiyle başlamışız haftaya süper
teşekkür ederizArrietty_ kaptanımız arı gibi maşallah bende ona destek olmaya çalışıyorum elimden geldiğince.
Aslında canını sıkan şey ortaya çıktığına göre listeden ayrılmayı tekrar bi gözden geçir derim cumaya kadar vaktimiz var cuma tartınla birlikte bize kesin kararını bildir olur mu ?
Benim kız kolik birde canım gezerken bile mutsuz elimden bıraksam ayağımdaHem bebek hem diyet kolay değil canım. Sen içinden nasıl geçiyorsa öyle yap ama ben bırakmamandan yanayım kaptanlarımın dediği gibi. En azından bir kez daha düşün
Nasıl rahat edeceksen öyle olsun tabiki lisede dışında devam ederiz. Ama yerin hep hazır burda unutma lütfen. Çok geçmiş olsun bebişe. Geçici bir durum mu peki damarındaki genişleme. Kıyamam minicik ama nasılda cadıDoğumdan sonra ilk reglim normalde bu kadar etkilemez ama galiba birazda birikmişligin etkisi. Aynen öyle totalde bakınca sabah ki tartıya göre ben 1.5 ayda 2 kg vermişim
Böyle artilarla takımı etkilemek istemiyorum canım cumaya kadar elimden geleni yapacağım eksi gelmek için
Benim kız kolik birde canım gezerken bile mutsuz elimden bıraksam ayağımda1.5 aydır eşim evdeydi izinli ama bugün ise başladı evdeki törer geri döndü . Oğlumun acikip kızı bırakıp doyuramadigim oldu ilk zamanlar sanırım ömrüm boyunca unutmayacağım oğlum acıktım demesinin üstüne geçen her dakika boğazıma durdu kızı bıraksam ağlamamasi gerek kalp damarında genişleme var odum kopuyor birşey olacak bide ilk defa böyle sürekli ağlayan bebek gördüm tecrübe yok, eşim kapıdan girdi
Oğlum baba annem bebeği bırakamadı çok acıktım dedi babası karnını doyurdu saatlerdir bende açtım ama oğlumla doydum yiyemedim bile . O zamanlara göre çok iyiyiz ama bugün daha iyi anladım bu strese hazır değilim daha relax liste derdi olmadan free gelip gitsem olmaz mı
2-3 ayda bir takip ediliyor canım inşallah düzelir 1 yaş sonrasinda düzelme gözlemleniyormus. Doğum zor geçerse bebek o esnada strese girdiği için oluyormuş kardiyoloji öyle diyor çünkü tek damarda problem görünüyor çok şükür oda geçerse inşallah korkumuz kalmayacak . Aslında bekleyip izin hakkım dolsun dedim ama kafam allak bullak bir cumaya kadar atayım odemleride kesin kararimi söylerimNasıl rahat edeceksen öyle olsun tabiki lisede dışında devam ederiz. Ama yerin hep hazır burda unutma lütfen. Çok geçmiş olsun bebişe. Geçici bir durum mu peki damarındaki genişleme. Kıyamam minicik ama nasılda cadıabisine çektirmeye başlamış şimdiden.
maşallah sizeValla aynen öyle kıyafetlerim hep bollaştı çok seviniyorum dolabımı yenileyecem yeni bişe almıyorum daha
Çok geçmiş olsun en kısa zamanda düzelir umarım2-3 ayda bir takip ediliyor canım inşallah düzelir 1 yaş sonrasinda düzelme gözlemleniyormus. Doğum zor geçerse bebek o esnada strese girdiği için oluyormuş kardiyoloji öyle diyor çünkü tek damarda problem görünüyor çok şükür oda geçerse inşallah korkumuz kalmayacak . Aslında bekleyip izin hakkım dolsun dedim ama kafam allak bullak bir cumaya kadar atayım odemleride kesin kararimi söylerim
Bence gayet uygun menu ve haftada 1 kilo bildirimi yapmaniz.Arrietty_ canim sureye bagli hedef koyma acikcasi beni gerdi ve gercekci olmadigini dusunuyorum. Belki de benim fitratima aykiridir.
Elbette benim de hedeflerim var. Ilk hedefim 85 kg, sonra 75, sonra hastalanmadan hemen onceki kilom 68, kilo koruma asamasindaki surecte de 65-66 kg. Ama suresini bilemem. Metabolizma denen sey bir muamma. Kisiden kisiye, hatta ayni kiside sartlara gore bile degisir. Yani diyorum ki insan vucudunda 2×2 her zaman 4 etmiyor.
Bu sebepten de uzerimde baski hissettiren her turlu uygulama bende ters tepiyor.
Eger mumkunse ( bunu uzerine basa basa soyluyorum) haftada iki kez tartilmayi ve sureye bagli hedef koymayi istemiyorum. O hedefleri tutturmanin pek de elimizde olmadigini dusunuyorum.
Elimde olmayan bir sey icin de hedef koymak...ne bileyim...
Diyet ve tarti surpriz demek. Kacamak yaparsin eksi cikarsin, dikkatli olursun arti cikarsin.
Uzun bir sure gram gram verirsin, an gelir kilo kilo gider.
O yuzden bana gercekci gelmiyor...
Uygun gorurseniz ve takim genel kurallarina da uyarsa ben hergun menumu ve haftada bir kez fotografli kilomu paylasayim...
Uymaz derseniz de sevgi ve saygiyla karsilarim.Nihayetinde bir duzen kurulmus, herkes memnun ki boyle gidiyor.
Canim cok gecmis olsun kizina. Aglayan bebek cok zor. Kizkardesim de ayni durumda. Hatta gecen hafta 2 saat baktim. Durmadan agliyor uyku hic yok, reflu ve kolik bir bebek daha 2aylik olacak.Doğumdan sonra ilk reglim normalde bu kadar etkilemez ama galiba birazda birikmişligin etkisi. Aynen öyle totalde bakınca sabah ki tartıya göre ben 1.5 ayda 2 kg vermişim
Böyle artilarla takımı etkilemek istemiyorum canım cumaya kadar elimden geleni yapacağım eksi gelmek için
Benim kız kolik birde canım gezerken bile mutsuz elimden bıraksam ayağımda1.5 aydır eşim evdeydi izinli ama bugün ise başladı evdeki törer geri döndü . Oğlumun acikip kızı bırakıp doyuramadigim oldu ilk zamanlar sanırım ömrüm boyunca unutmayacağım oğlum acıktım demesinin üstüne geçen her dakika boğazıma durdu kızı bıraksam ağlamamasi gerek kalp damarında genişleme var odum kopuyor birşey olacak bide ilk defa böyle sürekli ağlayan bebek gördüm tecrübe yok, eşim kapıdan girdi
Oğlum baba annem bebeği bırakamadı çok acıktım dedi babası karnını doyurdu saatlerdir bende açtım ama oğlumla doydum yiyemedim bile . O zamanlara göre çok iyiyiz ama bugün daha iyi anladım bu strese hazır değilim daha relax liste derdi olmadan free gelip gitsem olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?