Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

30 dk pilates yaptımm

menüm:
kahvaltı: meyve salatası(erik kayısı şeftali)
ara:kayısı, kiraz
öğle: 2 kaşık barbunya, 2 kaşık yoğurt
ara:kayısı şeftali
akşam kayısı şeftali erikkk

çok meyveli bi gün oldu... :)
1.5 lt. su
1 tane soda
2 fincan yeşilçayy

kizlar,bu arlaar hersey üstüme ü+stüme geliyo sanki burayid aihmal ediyorum kusura bakmayin,sanriim hasta oluyorum ,cocuklarda hasta beni bi süre mazur görün,cuma günü listelerle ilgilenirim

kizlar,bu arlaar hersey üstüme ü+stüme geliyo sanki burayid aihmal ediyorum kusura bakmayin,sanriim hasta oluyorum ,cocuklarda hasta beni bi süre mazur görün,cuma günü listelerle ilgilenirim

geçmiş olsun tatlım

geldi mi üst üste gelir zaten,ALlah acil şifa versin

slm kızlar eve geldim sonunda,3gün sonra tatile çıkıyoz ,eşim de evde giremiorm pek..

bugünkü menüm:

sabah:menemen,pey-zeytin,salatalık,1dl ekmek,1ceviz

ara:6-7 erik

öğle:az pilav,bezelyeli tavuk,yoğurt,çorba

ara:meyve+1top dondurma

akşam:çorba,yoğurt,salata düşünüom..

ara:erik

yasmin 2 gündür spor yapamadım bugün sabah yürüdüm,akşam da yürücem toplu yazarım inş.7.takım naptı acaba kim kazanacak yarışı

dün 1 saat spor yaptım bugün bacaklarım çooook ağrıyor o yüzden yapamadım. birazdan çıkıcam bakalım

Son düzenleme:
bugün 50 dk yürüdüm
anneme gitcem bugün o yüzden kilomu şmdi belirteyim . 67 yim malesefki.. bu hafta çok dikkat ettim ve spor yaptım ama ancak aldğım fazladan kiloyu vermişim 67 den aşağı inememişim. ama haftaya bnun sonucunu daha iyi alırım inş :)

**4.TAKIM 210.ETAP**

nidah( 60.3/
hasretim34( 62.9/
qiz3mm ( 67/67/0/%0)
mersa ( 81.9/
bijoux ( 77.4/
deniz1984(87.3/
obur ( 77/
ohcanimadegsin(71.5/
ansaa (77.9 /
lilineva (68.8 /
berry31(63.1/

4. TAKIM TOPLAM KİLO (798.1/

kızlar artık bu gün bir menü yazim dünde girip yazamadım,
sabah:1 dilim ekmek ve peynir biraz marmelat.
ara.yok
öğlen:2 tane çökelek böreği (arkadaştaydık mecburen yedim başka alternatifim yoktu)
ara:yok
akşam:2 dilim ananas 1 dilim karpuz ve 1 parça peynir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…