kızlar bu resimler benim bu gün çekilmiş taze resimlerim bakında şişko görünnnnn
Eki Görüntüle 207175 Eki Görüntüle 207176
bu mudur şişko ablacım harikasın benceeee....gayet zarif ve zayıf gözükuyosun maşalllahh
ayyy teşekkür ederimmmmne şişmanı süpersin Maaşallah diyorum bugün yürümedim akşamüstü canım sıkıldı ,kilomu yarın söylerim sabah erken iyi geceler
kızlar bu resimler benim bu gün çekilmiş taze resimlerim bakında şişko görünnnnn
e yuh yani sen 81 kiloysan ben 100 kiloyum :))) süper ötesisin..
bugun ki menüm.
sabah. 60 gr sucuk, yarım dilim ekmek
ara yok
öğle, yoğurt, pırasa,
ara yoğurt
akşam. salata, 2-3 kaşık pilav nohut, yoğurt
ara mısır patlağı yedim biraz
1 mil leslie. 10 dk minder sporu
ahhh ahhh hasretim keşke sabah 81 çıksam belki içine doğmuştur bide bakıyosun sabah 81immmm
sende abarttın artık aramızda nerdeyse 20 kilo varrrrr:)) tamam itiraf ediyorum resimler hileliii diycem ama valla değil gezmeye giderken kızım kapıda çekti.
çok geçmiş olsunnbugün 1 saat yürüdüm kızım hasta yorgunum
estafurullah hasretim inşallah daha iyisindir şimdikizlar,bu arlaar hersey üstüme ü+stüme geliyo sanki burayid aihmal ediyorum kusura bakmayin,sanriim hasta oluyorum ,cocuklarda hasta beni bi süre mazur görün,cuma günü listelerle ilgilenirim
her zamanki gibi çok şıksın elif abla ve de maşallah benden zayıfsın. ee sporun farkıkızlar bu resimler benim bu gün çekilmiş taze resimlerim bakında şişko görünnnnn
oo çok sevindimDün Dr. gittim tahlil sonuçlarını aldım.Sonunda değerler istenen derecede düşmüş.Kolestrol-triglesirit-şeker normal değerlerde,demir miktarıda yükselmiş.Kocaman bir aferin aldım. İlaçları gün aşırı alcağım.
yok yok buralardayım. geziyorum hep, kışın acısını çıkarıyorum o yüzden pek yazamadımBijoooom nerelerdesin yazılanlara bakıyorum göremedim.Umarım ters birşey yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?