Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ne şişmanı süpersin Maaşallah diyorum bugün yürümedim akşamüstü canım sıkıldı ,kilomu yarın söylerim sabah erken iyi geceler

bu mudur şişko ablacım harikasın benceeee....gayet zarif ve zayıf gözükuyosun maşalllahh

teşekkür edrimmmm.tabi biraz elbiseninde hilesi var siyah elbise

ne şişmanı süpersin Maaşallah diyorum bugün yürümedim akşamüstü canım sıkıldı ,kilomu yarın söylerim sabah erken iyi geceler
ayyy teşekkür ederimmmm

e yuh yani sen 81 kiloysan ben 100 kiloyum :))) süper ötesisin..

ahhh ahhh hasretim keşke sabah 81 çıksam belki içine doğmuştur bide bakıyosun sabah 81immmm
sende abarttın artık aramızda nerdeyse 20 kilo varrrrr:)) tamam itiraf ediyorum resimler hileliii diycem ama valla değil gezmeye giderken kızım kapıda çekti.

bugun ki menüm.

sabah. 60 gr sucuk, yarım dilim ekmek
ara yok
öğle, yoğurt, pırasa,
ara yoğurt
akşam. salata, 2-3 kaşık pilav nohut, yoğurt

ara mısır patlağı yedim biraz

1 mil leslie. 10 dk minder sporu

yok anam yok hic de abartmadim bilmeyene 81 kiloyum desen bu kafayi yemis derler :)

Günaydııın
herkse hayırlı cumalar olsuuuun....

Kilom 76 olmuş

Spor
çarşamaba 30 dk yürüyüş
perşembe 1 saat yürüyüş
cuma 1 saat yürüyüş

dünkü menüm
sabah 1 dlm kepekli ekmek peynir yeşil biber 1 brd nescafe
öğlen ?..... yemedim sanırım
ara1 dlm kek 1brd nescafe
akşam 2 lokma ekmek 5 kşk zeytinyağlı fasulye (hafta başı pişirdiğim çok az yağlı)

Dün Dr. gittim tahlil sonuçlarını aldım.Sonunda değerler istenen derecede düşmüş.Kolestrol-triglesirit-şeker normal değerlerde,demir miktarıda yükselmiş.Kocaman bir aferin aldım. İlaçları gün aşırı alcağım.

Hasretim geçmiş olsun hayatım.Amman kendine dikkat et.olmadı biraz c vitamini takviyesi yap.Vallaha çocuklarda var.toparlayamazsın kendini.
gizem kız meyve yiye yiye meyve ağacı çıkacak içinde.Şaka bir yana vücudu fazla zorlama bünye zayıf düşerse hastalanırsın.
Bijoooom nerelerdesin yazılanlara bakıyorum göremedim.Umarım ters birşey yoktur.
Mersaaam kız nerde defileye çıkıyorsun.allahım allahım şişko demiş birde?!?...Hiii sakın şımarıp yeme!....Böyle devam maşallah allah nazarlardan korusun.Temmuza düğün var.Mini elbise giyceeeen!.....

Son düzenleme:
Yarın akşama misafirim var.Bugünde kızları okula ben götüreceğim.Büyüğün festivali var.En küçüğün sene sonu gösterisi var.Ortancanında gösterisi var ama o kaçtı.babaannede gösteriye katılmayacak.Sadece şarkı söylüyormuş."Ne gideceğim" dedi.
Bugün bayağı bir koşuşturmam var.Öğlen çıkacağım artık kaçta dönerim bilmiyorum.Hafta başından beri posta posta evi temizliyorum.Bugünde çıkana kadar halı ve koltukları sleceğim.Akşam döndükten sonrada misafirlere yiyecekleri hazırlarım.cumartesi tekrar temizliğin üstünden şöyle bir geçip ,dinlenirim ki akşama millete hizmette kusur etmeyeyim.
Cumartesi giremeyebilirim.
Herkese kolay gelsin görüşmek üzere kendinize dikkat ediiiin hanımlarrr....

bugün 1 saat yürüdüm kızım hasta yorgunum
çok geçmiş olsunn

kizlar,bu arlaar hersey üstüme ü+stüme geliyo sanki burayid aihmal ediyorum kusura bakmayin,sanriim hasta oluyorum ,cocuklarda hasta beni bi süre mazur görün,cuma günü listelerle ilgilenirim
estafurullah hasretim inşallah daha iyisindir şimdi

kızlar bu resimler benim bu gün çekilmiş taze resimlerim bakında şişko görünnnnn
her zamanki gibi çok şıksın elif abla ve de maşallah benden zayıfsın. ee sporun farkı

oo çok sevindim diyetin etkisi var mıymış acaba degerlerin düşmesinde?

Bijoooom nerelerdesin yazılanlara bakıyorum göremedim.Umarım ters birşey yoktur.
yok yok buralardayım. geziyorum hep, kışın acısını çıkarıyorum o yüzden pek yazamadım

günaydin kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin tesekür ederim,hem bedenen hem ruhen iyi degilim malesef ama atlaticam allahin ziniyle,bir kere daha insnalara güvenmenin ne kadar yalnis oldugunu ögrenmis oldum,insanlarin iki yüzlülüklerinden biktim..neyse simdi listeleri ve sporlari topluycam..önjce sporlari yapayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…