ou hasretim ben de seni tebrik ederim 1 kg gitmiş. valla yavaştan yavaştan hedefe ulaşıyosun maşallah diyim dee
boşver kimseyi takma kafana ben öyle yapıyorum oh çok rahatım
sagol canim,takmamaya calisiyorum ama iste insanogluyuz bi yerde,neyse elbet gecer bu günlerde.
evet hedefe yaklasiyorum Allahin izniyle tartida 59 lari gördügüm gün heycandan ölmem ins :)
nidah canim basim catliyo,biraz yaticam gelemessem liusteleri halledermisin,senin dünkü sporlarida ekleyip sporlara toplamida degistirirsin,ama gelmeye calissicam yinede
dünkü menüm
sabah 1 dlm kepekli ekmek peynir yeşil biber 1 brd nescafe
öğlen ?..... yemedim sanırım
ara1 dlm kek 1brd nescafe
akşam 2 lokma ekmek 5 kşk zeytinyağlı fasulye (hafta başı pişirdiğim çok az yağlı)
Dün Dr. gittim tahlil sonuçlarını aldım.Sonunda değerler istenen derecede düşmüş.Kolestrol-triglesirit-şeker normal değerlerde,demir miktarıda yükselmiş.Kocaman bir aferin aldım. İlaçları gün aşırı alcağım.
ablacım çok hoşsun hiçte kilolu görünmüyorsun gayet güzel görünüyosun ben çok beğendim
Hasretim geçmiş olsun hayatım.Amman kendine dikkat et.olmadı biraz c vitamini takviyesi yap.Vallaha çocuklarda var.toparlayamazsın kendini.
gizem kız meyve yiye yiye meyve ağacı çıkacak içinde.Şaka bir yana vücudu fazla zorlama bünye zayıf düşerse hastalanırsın.
Bijoooom nerelerdesin yazılanlara bakıyorum göremedim.Umarım ters birşey yoktur.
Mersaaam kız nerde defileye çıkıyorsun.allahım allahım şişko demiş birde?!?...Hiii sakın şımarıp yeme!....Böyle devam maşallah allah nazarlardan korusun.Temmuza düğün var.Mini elbise giyceeeen!.....
çok geçmiş olsunn
estafurullah hasretim inşallah daha iyisindir şimdi
her zamanki gibi çok şıksın elif abla ve de maşallah benden zayıfsın. ee sporun farkı
oo çok sevindimdiyetin etkisi var mıymış acaba degerlerin düşmesinde?
yok yok buralardayım. geziyorum hep, kışın acısını çıkarıyorum o yüzden pek yazamadım
günaydin kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin tesekür ederim,hem bedenen hem ruhen iyi degilim malesef ama atlaticam allahin ziniyle,bir kere daha insnalara güvenmenin ne kadar yalnis oldugunu ögrenmis oldum,insanlarin iki yüzlülüklerinden biktim..neyse simdi listeleri ve sporlari topluycam..önjce sporlari yapayim
bugün 75 dakika spor yaptım ekleniyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?